Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2007.05.04 0 0 5590
Madeth tényleg rulez volt, én is nagyon szeretem.

általában személyes problémákon múlik a dolog, sajnos. pedig ezek helyrebillenthetők lennének, csakhát... inkább új tagokkal folytatják a zenélést, mint pl. a The Studs, az Angelo, az Alvino nevű bandák. utóbbi kettő fél-fél Pierrot (bár ők nagyon hosszú ideig működtek együtt, kiváló teljesítményt nyújtva). a The Studs pedig az ex Kagerou énekes Daisuke új bandája, amiben az egyik gitáros meg ex Deadman tag. nemsokára lemezük is kijön és lesz egy koncertjük Párizsban a nyár elején.
KuRt-ra haragszom nagyon ill. csak az énekes Tenten-re, most már így nagyjából megtudva a kiválásának okát, ami egy gyerekes hülyeség. szegény tagok majdnem belehaltak a traumába, de ő nélküle nem akarják folytatni. egy elmebeteg picsa fangirl miatt történt az egész, szóval Tenten-t jól fel kéne pofozni. nem elég, hogy a rajongókat taccsra vágta, még a zenésztársait is.
Phantasmagoria úgy néz ki mégis folytatja együtt, legalábbis az ötből három tag, de Matoi és Kisaki nélkül. majd keresnek másik dobost és basszerost, csak az már nem lesz ugyanaz a banda sohase. Kisaki pótolhatatlan, nem kéne abbahagynia a zenélést (remélem csak átmeneti fáradság az oka). ő működteti évek óta az UC kiadót, ami a legjobb indie bandák gyűjtőhelye, bár a 3 nagyágyú épp major lett, de így is maradtak még elegen. nem csodálom, ha tele a töke.

sikerült megnéznem Merry-ék új, barlangos videóját. nem túl érdekes ez se, viszont a single király.

Előzmény: Sárkány (5589)
Sárkány Creative Commons License 2007.05.03 0 0 5589
Hát igen ez a -na holnaptól nem leszünk- nagyon gáz. Én a Madeth Gray'll siratom erősen, ráadásul nem is volt túl sok amit kiadtak, de az mind csúcs. Szóval valakiért kár. Valaki meg inkább vonulna vissza....
Előzmény: harpokratesz (5588)
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.29 0 0 5588
ó istenem, a KuRt után a Phantasmagoria is feloszlott. sííííírok:(((((((((((((((((((((((

a két legkedvencebb zenekarom egyike, a Malice Mizer után a Phantasmagoria volt a legcsodálatosabb, leggyönyörűbb visual kei banda, mind megjelenésben, mind díszletekben és zenei igényességben. soha nem lesz már ilyen banda a jrock palettán. Riku-t az énekest imádom, remélem őt még hallani fogom valahol és Jun-t is a zseniális gitárost. Kisaki meg egy nagy marha, ha tényleg visszavonul 30 évesen (remélem csak kipiheni az anyagi zűrje által okozott stresszeket).

harpokratesz Creative Commons License 2007.04.28 0 0 5587
Yasuno kawaiiiiiiii, imádom:)
Előzmény: Sárkány (5582)
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.28 0 0 5586
jaja, youtube, meg is nézem.

egyébként megvan a PV, csak nem műxik, frissítenem kell a lejátszóimat, valami codec probléma áll fenn.

szerintem Blind Romace video sem rossz, a béna csaj engem nem zavar, fő hogy Gara szép megint:D
Előzmény: deepfreeze (5585)
deepfreeze Creative Commons License 2007.04.28 0 0 5585

esetleg irány a youtube?

ott láttam. :D

Előzmény: harpokratesz (5584)
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.28 0 0 5584
marha jó az új Merry single, visszaszerettem beléjük nagyon:)
másik PV-t még nem sikerült látnom, de biztos klassz.
susiegirlie Creative Commons License 2007.04.27 0 0 5583
váá...de jo képek
unatkozz még..
Sárkány Creative Commons License 2007.04.20 0 0 5582

Unatkozom...

Sárkány Creative Commons License 2007.04.19 0 0 5581
Ezek szerint nem csak én szenvedek vele...  Talán most sikerült.
Előzmény: lulu? (5580)
lulu? Creative Commons License 2007.04.19 0 0 5580

Szia tudom, de én is ma kb háromnegyed órát prütyköltem vele mire sikerült ( a gépem közben 2×lefagyott)

agymenés....

Előzmény: Sárkány (5579)
Sárkány Creative Commons License 2007.04.19 0 0 5579

Ez az új freemail egy borzalom. Írtam vagy 3 levelet és egyiket sem sikerült elküldeni. Tudom, be kell üzemelni meg minden. de azért ez már sok. Bocs Lulu, neked ment volna...

Sárkány Creative Commons License 2007.04.18 0 0 5578

Már sírtunk egy sort Gésával ez miatt, hogy nem tudunk ott lenni, meg hogy itt semmi sem van. Olvastam a felhozatalt, meg a kritikákat, hát lesz egy csomó (van...) klassz film. A pinku-ra én is kíváncsi lennék, lécci írj majd róla. Tsukamoto pedig nagy kedvencem, imádom a filmjeit, még a szarabbakat is....

Irigykedek....

Most nézem a Hyoten című sorozatot. ami mini hiszen kétrészes, de egy rész 2 óra. Felirat nincs, angol se, csak sejtem mi történik, de már kisírtam a szemem... Nagyon szomorú.

Előzmény: Hikaru (5576)
Sárkány Creative Commons License 2007.04.18 0 0 5577

Jobbulást neki.

De jó neked... Kikapcsolódás... Nekem is lesz ma. FOGÁSZAT.

Előzmény: oolong (5575)
Hikaru Creative Commons License 2007.04.17 0 0 5576
A Titanic filmfesztiválra nem nagyon jutok el az érettségi miatt, pedig sok jó film van... Viszont a Rémálmok nyomozóját (Akumu tantei) megnéztem, hűűű, Ryuhei Matsuda még mindig gyönyörűcske, annak ellenére, hogy a filmben elég züllötten nézett ki :D A film kb. abba a kategóriába sorolható be, mint a Suicide club (Jisatsu saakuru), kicsit borongósabb hangulattal, mindenesetre az a filmfajta, amit azért szeretek, mert ilyet is kell nézni. :) Nem művészi érték, de azért jó, néhány helyen nem lehetett tisztán értelmezni, hogy miért és mi az értelme, és természetesen ez is a japán egyik legfőbb társadalmi problémájára, az öngyilkosságra épül.
Éééés szombaton megnézem az első Mo.-n vetített japán "pink" filmet is, a sztori viccesnek hangzik, gondolom valami gagyi értelmezhetetlen lesz az egész, de kell a "fura" filmek terén is a tapasztalat :D

Néhány kép az Akumu Tanteiből:

Akumu TanteiAkumu TanteiAkumu Tantei
oolong Creative Commons License 2007.04.17 0 0 5575

Csak a gépem halt meg, nem én!... Egy hete csücsül a doktorbácsinál, de valószínűleg csütörtökre kész lesz. Amúgy meg múlt héten céges lóvén kirándultam Horvátországban. :D

Haido már olyan rég volt:

Haido
lulu? Creative Commons License 2007.04.16 0 0 5574

Béke porainkra....

Előzmény: Sárkány (5573)
Sárkány Creative Commons License 2007.04.16 0 0 5573
Kihalunk???
lulu? Creative Commons License 2007.04.09 0 0 5572
 Cuki tapsifüles! :-))))
Előzmény: Sárkány (5571)
Sárkány Creative Commons License 2007.04.09 0 0 5571

Már megszoktuk az ottan való harcolást. Héha megyünk és sokkolunk, aztán olvasgatjuk és röhögünk.

Boldog nyuszkát....

Előzmény: lulu? (5569)
oolong Creative Commons License 2007.04.07 0 0 5570

MIYAmanó....:D:D:D .... én is most néztem.... hát tényleg, ha nem tetszik valakinek egyik MUCCos pasi sem a másik fórumon, akkor a) ne nézze, b) felőlem kritizáhatja a képeket, amig nem sértő c) nekem se az izmos pasik jönnek be, de ez nációtól független. Mégse kezdem fikázni senki képét. De lehet az én gyerekszobámnak volt ajtaja, az övéknek pedig nem... :))))))

MINDEGY!

KELLEMES SAKURAT ÉS BOLDOG NYULAT! :)

Előzmény: lulu? (5569)
lulu? Creative Commons License 2007.04.06 0 0 5569

Nahát kiakadtam!!!!

A Képek kedvenc pasikról oldalon "leferdeszeműzték" az Oolong által feltett képeket, férfiatlannak és minden egyébbnek titulálva!!!!

Hát kikérem magamnak - merthogy nem izmosak!!!!-mégmitnem...Nem tudják ezek mi a jóó;-)

Huhhh

lulu? Creative Commons License 2007.04.06 0 0 5568

Mindenkinek Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok-nameg Sok Helyes Locsolót ( piros tojásokkal) !!!!!

Plastic_Geisha Creative Commons License 2007.04.06 0 0 5567

Wáááááá! Kutyiiiik és Tatsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <333333333333

^________________________^

Előzmény: harpokratesz (5565)
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.05 0 0 5566
ja, most látom, ez egy kutyamenhely és 3 különböző dög. akkor mégse saját, vagy mégis :D
Előzmény: harpokratesz (5565)
harpokratesz Creative Commons License 2007.04.05 0 0 5565
eb saját eb. kawaii, hasonlít a gazdira:D
oolong Creative Commons License 2007.04.04 0 0 5564

Lulu: köszi, javulgatok. Szerencsére nem tört nagyon ki rajtam.

REmélem ti is lassan túlélitek a költözködést!

Harpo: hát igen.... de nemcsak MUCCék voltak isteniek, BAlzacék is nagyon jól nyomták! Teljesen magukkal tudtak ragadni, pedig én nem is ismertem őket akkor még, de végigtomboltam minden számukat. :)))))

harpokratesz Creative Commons License 2007.04.03 0 0 5563
mondtam én, hogy mucc fasza lesz:))
Előzmény: oolong (5561)
lulu? Creative Commons License 2007.04.02 0 0 5562

Jobbulást!!

Kár , hogy képeket nem tudtatok készíteni :-((((

Előzmény: oolong (5561)
oolong Creative Commons License 2007.04.02 0 0 5561

Nem, nem. Élek és virulok, bár a megfázásom még kitart, de most már nem izgat. Brünhildák meg télleg parasztok voltak, de vérbosszultam én is rendesen.

MUCCéktól beszereztem autogramot (na jó Satochitól nem sikerült, de az nem is annyira na baj...) :D

Hirosuke karját letapiztam én is. Gésával meg van végre közös Atsushink is. ;)

Miyara meg haragszom, mert nem volt rajta szemüveg, pedig szóltam neki, hogy vegye fel. Yukke viszont sokkal cukibb élőben, mint a képeken!

Mindent összevetve akarom őket újra! Mind!

Ja, és volt egy nagyon édes stuffos csávóka is. Attól is olvadoztunk. :D

Előzmény: Sárkány (5560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!