Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1691
még 1 utcsó kérés elalvás elôtt.
nézz át a másik helyre, bejelentkezve.
Előzmény: Törölt nick (1690)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1690
semmi baj oz,
again: semmi baj.

nem kértelek védekezésre. az kevesebbet ér, mint egy átérzett és átgondolkodott perc.

baromi egyszerű minden, ha akarjuk. és ha jó az nekünk.

túl sokat beszéltem, egy bôvített mondat is elég lett volna - na de így jár az a topic, ami/aki szabad és ôszinte akar lenni.

túlbeszéltük, át és mellébeszéltük.

pihenj.

folytasd tovább.

ha az értékalapú megfogalmazásaim bántóak voltak, sajnálom. bocsánat érte.

megyek, beveszek egy altatót. nem, nem ittam alkoholt. macska tüzelés elmúlt, fák megmetszve, rózsák elültetve, lomb összetakarítva.

Előzmény: Ozagen (1683)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1689
Velo, hol a vérben vagy?

Aszfaltkerék-topic?

Ho:

Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1688
Munkacímként szerintem állapodjunk meg a Fogcsikora-effektusban, így ráadásul még On is leszünk.

Paranoiás itt a környéken? Szerencséltetem a sorsomat, ilyennel a topicban még itt nem találkoztam. Iago állítja ezt rólam, hát mit is mondjak, lóf4szt a seggébe ezért a kijelentéséért, de nem pejoratív értelemben, hö.

De te tényleg azt állítod, a naivitás megfékezi a paranoia elhatalmasodását? Ezek szerint nem vagy egy gyakorlatias nick?

Előzmény: Törölt nick (1687)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1686
Kedves Magas-hozzászólásszámú Olvtárs,

ebben van valami.

Leginkább az zavar, hogy legalább egynél több nick feltételezi rólam, hogy én ennek a világnak, mármint a URL-nek beható ismerője vagyok.

Sőt a kezdet kezdetétől feltételezték rólam, hogy - pestiesen fogalmazzak - nem vagy új hús.

Én még most is új hús vagyok.

Mondjad el, te hogyan vészelted át az első megrázkódtatásokat?

Voltak egyáltalán ilyenek? Fogcsikora, miegymás?

Előzmény: Törölt nick (1685)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1684
Sugallmazod: visszatérő izé vagyok valami másodnicken.

Okfejtésed lényege: Ozagen = Oz, ismét. Ebből azt a következtetést vonod le, valaki visszatért ezzel a nickkel. Minő tévedés!

Alant érvelő elszántságból másoltam be a Bemutatkozás-topicba tett bejegyzésemet.

Az Ozagen egy bolygó neve Philip José Farmer Szeretők című regényében. Egy űrhajós rikoltotta, mikor meglátta a bolygót: Oz, again. Vagyis: Oz ismét. Ez egy bizonyos szempontból érdekes bolygó. És csak ennyiben kozmikus probléma, ahogy mondád.

És hogy fokozzam a dögunalmat: ahogy egy másik helyen, most is meglebegtetted a kérdést: "hányan is vagy te?."

Válaszom: erre a kérdésre asszem már válaszoltam. Nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni, hö.

Ps: ami pedig Julia nénit illeti, tartalmilag csak a tollnokot tudom idézni: minden faszság és buziság forrása: Argentína.

Előzmény: Törölt nick (1672)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1683
Kedves iago,

most válaszolok neked.

Bíráló észrevételeidet érvényesnek tartom, szíved joga, hogy eztet mondjad. Értékalapú megfogalmazásaiddal (bigetúráztatás... etc.) észérvekkel, logikával vitatkozni nem lehet. Ez ugyanis fogalmi képtelenség, ugye nem akarod, hogy a Sein és a Sollen világát olyan jó bicskanyitogató kivagyisággal összekeverjem. Ugye, nem. Ne is akarjad, hö, mer nem vinne rá a lélek.

Na, eddig megvolnánk, remélem, nincs harag, csak a módszertanát akartam eddig leírni válaszomnak, hö.

Ozagen, topicjának önmeglékelője

Előzmény: Törölt nick (1672)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1682
Annak idején így mutatkoztam be az e célra rendelt januári topicban:

"Ozagen válasz erre | adatok | e-mail 2002-01-18 23:33:22 (22)

Jó napot kivánok, Asztal!

Tisztelt Wágner úr!

Használok ékezeteket.

A nevem jelentése: Oz, megint. (Oz, again)

Szeretem Philip Jose Farmer egyik regényét, nagyon, hö. Az a címe: Szeretők.

Szeretek télen hóba pisálni.

A lakásom most egy nagy baszoba. Dug benne két kutya. A kutyáknak neve: Dolly és Frank Herbert. Frank Herbert dugja Dollyt, de eddig még nem jutottak el a végső beteljesülésig, hö.

Kedvenc szavajárásom: jéééé. De azt csak akkor mondom, amikor csodálkozok.

Decemberben egészen jó cékla-recepteket tanultam."

Ps: Jegyezzük meg a Philip José Farmerre vonatkozó utalást. Később még jelentősége lesz.

Előzmény: Ozagen (1681)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1681
Nodemost kérem. Most jön az unalmasság.

Rövidesen iago beírására válaszolok. A válasz nem azért lesz unalmas, mert a kérdésfelvetés meg a iago által leírt irgumburgum unalmas lenne. Dehogyis!

Azért lesz unalmas, mert önismétlésekbe kell bocsátkoznom, és ettől összefacsarodik a szívem. De télleg, hö.

Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1680
Velo, ez sirály volt. :)

Amikor először olvastam, egy gondolatom támadt.

Nevezetesen: nyitok rövidesen két topicot, de hirtelen felindulásból.

Az elsőnek ez lett volna a címe: "Miért nincsenek aszfaltból az autókerekek, és gumiból az utak?"

A másodiknak: "Milyen színük van a hónapoknak?"

Előzmény: velorex0 (1670)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1679
Lökheted azt a piját, morzsolt jéggel kérem.

Béla bácsi furcsa személyiség. Mielőtt elhagyja a lakását, levideózza a lakás legapróbb részleteit is, olykor befekszik az asztal alá.

Mikor hazatér, első dolga, hogy végignézze a falakon a konnektorokat, amelyeket természetesem havonta cserél, és lakából való távozása előtt egy dikiccsel rendszeresen végigkarcolja a konnektorok felületét.

Sose emésztettem meg a bejárati ajta környékén csak hevenyészetten felsöpört vasport.

Egyszer elárulta: mágneslapocskákat rögzített az ajtó alsó pereme alá.

Amikor mindezt elárulta, kicsintott, aztán sejtelmeskedve felhívta a figyelmemet a mágneslapocskák és a szétszórt vaspor olykor-olykor bensőséges viszonyára.

Előzmény: Verax (1666)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1678
Ám előbb következzenek a szebbik napjainkat felidéző kedvtelések. Hö. :)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1677
Figyelmeztetés! Ez a hideglelős légkör nem csak azért kellemetlen, mert fázni lehet tőle, hanem azért is, mert tunyává tesz, és az általam cserére ajánlott eszme vacakká, unalmassá silányul.

Oz, megint.

Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1676
De előbb, mint Stolz mondaná Oblomovnak, vagy Oblomov Stolznak: menjünk ügyeket intézni Moszkvába!
Előzmény: Ozagen (1675)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1675
Vajon miért érzem azt, hogy jeges Boreász löketei süvöltenek a topicban?

Ez a hideg elálmosít. Pedig IRL-ben állítólag tavasz van.

Na, nézzük csak.

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1674
mindenesetre - tanulva az itt lezajlóakból - ha ingerencia lesz, akor az mailban jön, ha nem baj.
Előzmény: Törölt nick (1673)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1672
ozagen,

lehet, megöregedtem, lehet, gyűlik az idegen anyag a szájamban, nem tudom.

egy biztosnak látszik most: lecsavarodtam arról a trendi fílinmgrôl, hogy úgy olvasgassak a sorok között, hogy szinte már sorok sincsenek.

amióta látlak a neten, ezen a nickeden - merthogy volt valami régebbi is, amit ezideig homályban tartasz - borotvaélen táncikálva hoztad a formád.

mi is ez? csak annyi, hogy jó érzékkel mérted a paranoiát és a frankó dumákat.

magyarul: bár tudható volt, hogy oz again, azaz visszatérô vagy, és bár az úri közönség nem firtatta, ki is tért vissza közénk, de a kérdés ott lógott, mint kulcs a gyerek nyakában.
volatk meglepô játékok, amikor elidegenítô 1. szám 3. személyben beszéltél tenmagadról, de ez stílus, elfogadható. azonban eleve lehetetlenné teszi annak megítrélését, hogy hányan is vagy te.

érted a kozmikus prroblémát?

te jöttél bélával, te keltetted itt ôt életre. aztán eltűntél, majd vissza, majd el - és a végén jössz, hogy horror volt bélával.

hümm.

és ami megintcsak dolog: a mérleg nyelve attól lehetett egyensúlyban, hogy olvasható volt, amit írtál, mert öügyeltél, hogy ne egy virtuális maszturbátor tanfolyam legyen. csakhogy újabban már 10 ozagen beírásból 8 megmarad a virtuális bigetúráztatás szintjén - ami részben magánügy, részben az olyan topicok soha nem vonzottak, ahol más ösztönélete volt a téma.

na, ennyit ozagen.

két napja nem voltam topicodban, nagyjából. a jövô elkezdôtött, aztán meglátjuk, hogy mi is történik a továbbiakban.

ja: Júlia néni üdvözöl Limából.

Előzmény: Ozagen (1652)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1671
nem voltam itt.

nem tudom, görcsös lesz-e. nem is biztos, hogy kell erôltetni. meglátjuk.

Előzmény: Törölt nick (1539)
velorex0 Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1670

Velo Rex a hallgatag ember.

Mióta aranyfogam a kávéscsészébe esett, le hullott rólam a pel. Feudalista kettősségem megosztódott
mindenkivel. Ezek ilyen hajnali szmájlikat a világ minden részére küldöm, így mise elött.

Mellesleg fenntartom maradék emberi jogaimat. Sőt, kopyrájt.
Ja, és bocs ha megrongáltam valamit, további részletek az önrongálós topicban, ami lassan nyílik...

Nos, meghúztam a demarkációs vonalat magam és a maradék világ között, de közben le kellett nyelnem
egy-két keserü békát. Igen, nem valami szivderítő dolgok ezek, bár juharfasziruppal korrigálhatók.
A hősöket egy közös sírnak adják, irta valaki, meg azt is: Ha majd jön a nagy temetési nap.
Akit meg nem keresnek az nem létezik, igy mondta a bölcs. És: tevén nem lehet úszni (ezt assziszem Lenin).
A kifingottakért meg békelufit eregetünk.

Még elmondom visszatérő fogcsikorgatós álmomat:
És nem tudtam, ébredek vagy álmok. Ketten jöttek olasz bőrkötésben, ami kabát is lehetett. A kutya ott feküdt
a tábla mellett mint valami irreális spongya. A táblára az volt irva: ÁCIÓ. A két bőrkötéses letörülte, a sárga tengeralattjárót is mellette meg a sok virágot is. Én valahol hátul, az egész osztályban egyedül visszamaradottan,
megkérdeztem hogy nem-e valami visszanemhozhatót tettek. Nem feleltek. Talán nem is lesz többet. Mert ők
ketten kitörölték mindörökre. Azok elmentek, ahogy jöttek, az osztályajtó becsapódott. Nekem a megnőtt gravitációtól lelassult a lábam. A kutya vinnyogni kezdett mert vizelnie kellett. Megsimogattam és a kezem tiszta krétapor. Akkor megértettem. Mert nekem is kellett.

Nem vagyok feldobva. A föld lapos és tetü. Köszönöm akik kerestek. Mindkettönek.

..

Verax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1669
Jóéjt, elengedem :÷), aludjon!
Előzmény: morticia addams (1667)
Verax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1668
Nájt!

(egy amolyan számlálópörgető)

Előzmény: Ozagen (1664)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1667
most erre kénytelen leszek beírni még egyet, bár már elbúcsúztam mára:

csakis korcs eb. ezzel most nagyon megfogott.

mégegyszer jóccak mindenkinek, magának meg külön. a korcs kutyákért.

Előzmény: Verax (1665)
Verax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1666
Fizetnék egy J&B-t, ha megtudhatnám, hogy tényleg megesett-e ez a trójais történet, vagy megint oxigénhiányos látomása volt Ibolyának? :÷)

És tényleg Béla bá volt az, amit nem értettem a 0303?

Ez a Bélabá?!

Előzmény: Ozagen (1659)
Verax Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1665
Tényleg láttam már Csernobil nevű korcs ebet. Valóban nem tűnt genetikailag sértetlennek.

(egyébként a kérdés arra irányult, hogy a 136 egy kutyanéve-e?)

ps: nekem csak korcs ebem lesz, ha lesz egyszer

Előzmény: zsosz (1658)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1664
Nájt, eddigi olvtársak.
Ozagen Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1663
Ebben az interpretációban Béla bácsi hülyének tetszik.

Pedig nem az, és nem is volt az (bár mostmár gyűlölöm ezt az embert, hö.)

Előzmény: Ozagen (1659)
Ozagen Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1662
A türelmét kérem. A válaszokat meg kell beszélnem a boarddal. :)
Előzmény: morticia addams (1656)
morticia addams Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1661
tévedtem. viszont tényleg aludnom kell, mert ha nem leszek friss és aktív kevesebb mint öt órán belül, az gáz lesz. nekem is. mindenkinek jóccakát.
morticia addams Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1660
minekutána dráma van, és szó bennszakadt, hang fennakadt, lehelet megszegett; én elmentem aludni, de csak azért, mert megint korán kell kelnem.
Ozagen Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1659
A dráma lényege (nem féltétlenül 25 szóban): Béla bácsinál csatlakoztam a netre, amikor csak lehetett. Néha nem lehetett, de bekütyüztem az azonosítóm után a jelszavamat.

Ezután Béla bácsi elindult a Nemzetközi Űrállomásra Ozagen nevében, megmentette a világot, leleplezte a Zajzev-küldetést, átment a Fort Braggre, aztán Bostonba, és, mint bejelentette, elindult Frankfurtba.

Hogy honnan tudom, hogy Béla bácsi volt?

Amikor majdnem megpofoztam, elmondta, trójait telepített a gépre.

Hm, Béla bácsi, az öreg hírszerző.

Előzmény: Ozagen (1657)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!