Ezek a tények, de én inkább onnan nézném, hány támadás halt el csak azért, mert rosszul döntött. Vagy egy rossz labdaátvétel, vagy egy rossz csel miatt.
Én nagyon kedvelem Alit, de a töredékét hozza annak, amit tavaly nyújtott, gólpassz ide vagy oda....
Elég szerencsétlen, elötte is sérült volt, a pályafutása is elég kálváriás és csak 25-26 éves. Bekerült a Spursbe, a válogatottba és egy ilyen ütközés tönkrecsapta a karrierét.
"Ugyan már ! A 10. percben már padlón voltak az angolok, de ahelyett hogy a Juve kivégezte volna őket egyszer és mindenkorra, elkövették azt a nagy hibát, hogy átengedték a területet az ellenfélnek, mert biztosak voltak benne, hogy ezt a meccset lehozzák 2:0-lal, és az jó nekik. Hagyták felállni az angolokat, azok meg köszönték és éltek a lehetőséggel. A 30. perc után már valóban jobb volt a Tottenham, és mint ahogy lenni szokott, a korábban győztesnek tűnő csapat nem tudott megújulni, felpörögni. Biztos vagyok benne, hogy a londoni meccs egész más lesz."
Vicces hogy ez egy nyerhető meccs lett a végére, de a kihagyott büntető meg egyebek miatt azért ez a 2:2 döntetlen is kurva jó eredmény! Persze a továbbjutás tök nyitott, van még egy Dybalájuk is, aki valószínűleg játszani fog.
7 meccse nem kaptak gólt, ha összeáll a védelmük bárkit képesek levédekezni, gondolj a tavalyi MSN-es szenvedésre, az idei idegenbeli Spurs meccsek se adnak túlzott bizakodásra okot, már ami a rangadókat illeti, iksz a Pool és a Real ellen, de a helyzetek alapján mindkét eredmény hizelgő, és vereség kétszer Manchesterben, meg az Arsenal ellen. Abban biztos vagyok h a Juve nem lesz olyan elözékeny, mint a Liverpool volt, sztem a Spurs győzelem kizárt, de az ikszhez is óriási bravúr kéne.
A Juventus teljesen más kávéház, mint bárki az angol bajnokságban, megkockáztatom h mentálisan még a nemzetközi szinten szinte semmit nem mutató Citynél is erősebbek. Ha lő egy gólt a Spurs az már oké, de sztem még azzal se kerülik el a vereséget. 2:0 vagy 2:1 a tippem.