Keresés

Részletes keresés

LiMEntal Creative Commons License 2010.02.15 0 0 423
Sziasztok!

Olyan videó-megosztó oldalt keresek, mint a Google vagy az Indavideo.

A Google-vel az a gondom, hogy oda maximum csak 10 perces anyagot lehet feltölteni.

Az Indavideóval azt, hogy egy feltöltendő file mérete maximum 100 MB lehet.

De hogy konkrét legyek. Egy egyórás videót szeretnék úgy megosztani, hogy utána azt akár a saját oldalamra is kitehessem.

Előre is köszönöm!
unartis Creative Commons License 2010.02.14 0 0 422
Köszi a gyors választ, megnézem!
Előzmény: ikszbokszarpad (421)
ikszbokszarpad Creative Commons License 2010.02.14 0 0 421
Kipróbáltam bplaced-et, hát meg kell hogy mondjam ott eléggé instabil az ftp.
Továbbra is 000webhost mellett vagyok. 1,5GB nekem elég volt :)
http://www.000webhost.com
balogati: ha csak adattárolásra használod, akkor csak könyvtárszerűen kilistázza a tartalmat.
Előzmény: unartis (419)
balogati Creative Commons License 2010.02.13 0 0 420

Sziasztok!

Tudnátoknekem ajánlani külföldi (pl: Amerikai) csak és kizárólag adattárhely szolgáltatót (adat-archiválásra használnám)?

A válaszokat köszönöm.

unartis Creative Commons License 2010.02.13 0 0 419
domain nevet is ingyen szeretnék hozzá
Előzmény: unartis (418)
unartis Creative Commons License 2010.02.13 0 0 418
Sziasztok!

Ingyen tárhelyet keresek 1 GB tárhellyel, eddig az extra szolgáltatásait használtam, de március 31.-e után fizetőssé teszik, ezért szeretnék váltani
Makakk0 Creative Commons License 2010.02.09 0 0 417
Csak nem. Valami probléma van az FTP-vel, mert 8307 byte-nál meghal, kiírja egy idő után, hogy "Átviteli hiba. Folytatod?"
Total Commanderben van. FileZilla sem müxik...
Makakk0 Creative Commons License 2010.02.09 0 0 416
Látszólag jó...
Előzmény: Zooidy (415)
Zooidy Creative Commons License 2010.02.09 0 0 415
Bizonyára neked is az a problémád, mint nekem volt. Túllépted a 6000 fájlos limitet. Én amint tudtam ott is hagytam őket. Megtaláltam a legjobb szolgáltatót: http://bplaced.net Korlátlan ingyenes tárhely, ftp, mysql, és minden ami csak kellhet. A joomla is tökéletesen fut, miután a felraktad a javítást: http://luby.bplaced.net/hu/download/26-egyeb-fajlok.html
Makakk0 Creative Commons License 2010.02.09 0 0 414
Nekem az a problémám a 000webhost.com FTP-vel, hogy amikor feltöltök pár fájl felmegy, de aztán megakad a feltöltés. A fájlok nem mennek fel teljesen, hanem olyan 9 KB környékén elakadnak.
Mi lehet a probléma?
Zooidy Creative Commons License 2010.02.08 0 0 413
Dobtam is ticketet nekik :), de annyi volt a válsz, hogy hamarosan bővíteni fogják 6000-es limitet, maradjak, és várjak, vagy vegyek premium szolgáltatást. Szóval foglalmuk sincs, nesze semmi fogd meg jól. :)
Előzmény: Zooidy (410)
Lipteek Creative Commons License 2010.02.08 0 0 412
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen adatok szükségesek egy Domain beregisztrálásához? És ezek az a adatok kik számára hozzáférhetőek?
ikszbokszarpad Creative Commons License 2010.02.07 0 0 411
Hát én még csak cpanelről próbáltam ki ezt a 1-click website restoret, de ott ugye max 50 megát pakolhatunk fel. Nagyobbra az FTP-t ajánlja, de fogalmam sincs hova kéne rakni a zip-et, hogy restore legyen, vagy hogy kéne manuálisan végezni. Erre való a ticket ;)
Előzmény: Zooidy (410)
Zooidy Creative Commons License 2010.02.07 0 0 410
Feltöltöttem az egész honlapot zip fájlként a tárhelyre, hogy csak 1 file-nak vegye, de hogy tudom én most ezt kitömöríteni? :S :) Please Help!
Zooidy Creative Commons License 2010.02.07 0 0 409
A megoldás: túl léptem az ftp kvótát (6000 fájl). :)
Előzmény: Zooidy (408)
Zooidy Creative Commons License 2010.02.06 0 0 408
Elküldtem, kíváncsi vagyok, hogy ha neked műkszik, akkor nálam mi lehet a baj :S...
Minden esetre köszönöm a választ.
ikszbokszarpad Creative Commons License 2010.02.06 0 0 407
Alapbeállításon működnie kell a dolognak. 777nek és egyéb permissionnek nincs sok köze ftp-hez, minden jogot megkapsz hozzá. Kipróbáltam én is, feltöltöttem 3db 10-15megás fájlt, gond nélkül felment. Extra beállítások nélkül, csak egy mappa 777 a script oldali feltöltés miatt. Szóval szerverrel nincs gond. Esetleg felső füleknél menj a GetHelp-re, írj egy ticketet supportnak, 24 órán belül válaszolnak rá.
Előzmény: Zooidy (406)
Zooidy Creative Commons License 2010.02.06 0 0 406
Megpróbáltam Total Commanderrel is. Látom a mappákat a szerveren, meg is tudom nyitni őket, de hiába próbálok bármit átmásolni, azt írja: átviteli hiba. Tök mind1 mit próbálok másolni, még egy rohadt kép sem jut át. Nem lehet, hogy vhol, vmilyen beállítás gátolja a dolgot? A pulic_html-ben próbáltam mindent 777-re állítani, a cpanelben is rákattintottam, hogy fixfile ownership, és fixfile permissions-t is, de semmi. :S Újjabb ötlet? Minnél hamarabb átkellene telepítenem a honlapomat az extra-ról. A jommla elemei mind átmentek, de a beépülő dolgokat mint, flash, galléria, képek, stb nem akar átmenni. http://dbafhu.hostoi.com a cím.
Előzmény: ikszbokszarpad (405)
ikszbokszarpad Creative Commons License 2010.02.06 0 0 405
Akármit ajánlgatnak az okosok, én TotalCommandert tartom a legmegbízhatóbbnak.
Kiszolgálónak a honlapod elé rakd ki h "ftp.", ha eddig nem tetted. Anélkül is megy, de lassabban kapcsol. A név és jelszó meg ugye megegyezik az FTP detailsben leírtakkal, de gondolom ez okés. Html, php, css, .. feltöltéshez pedig Notepad++ pluginját használom, frissítéskor, debugnál sokkal gyorsabb helyben feltölteni. Ezekkel nálam és ismerőseimnél simán megy, próbáld ki. Ha így sem megy, de máshová kapcsolódás meg fasza, akkor próbáld meg darabokban feltölteni.
Előzmény: Zooidy (404)
Zooidy Creative Commons License 2010.02.06 0 0 404
Akkor segíthetnél...regeltem a 000webhost-ra, minden klappolt egészen addig még elkezdtem feltölteni az anyagokat. Van ami felment, de minden ok nélkül, most már nem tudok feltölteni FTP-n keresztül. Fillezillával, és a felhasználói felületen is próbáltam. Ötlet?
Előzmény: ikszbokszarpad (403)
ikszbokszarpad Creative Commons License 2010.02.05 0 0 403
Én személy szerint a 000webhostot ajánlom!
http://www.000webhost.com/257047.html
1,5 GB tárhely, reklámmentes, PHP, korlátlan MySQL adatbázis méret. A Free Hosting oszlopban klikk az Order Now-ra, fél perc a reg és már kész is!
Aga Creative Commons License 2009.12.19 0 0 402
hulye dolog ez a skizofrenia :))) ugy beszelsz egy szolgaltatasrol mint ha valaki mase lenne aztan a bemutatkozasodnal a weboldal url eppen micsoda? na? vajon ki talalja ki? :)))
Előzmény: Attila_u (401)
Attila_u Creative Commons License 2009.12.19 0 0 401
Szerintem a "uCoz" (pont h u végződéssel) szolgáltatása eléggé korrekt, könnyen kezelhető. Szépek a sablonok.
És ráadásul a uCoz új szolgáltatással bővült. A fórum, a chat, a blog, a hírek, stb. blokkok mellett már létrehozhatod saját webáruházadat is. Teljesen ingyenesen kapsz 400 MB kezdő tárhelyet, 246 kész honlaptervet, ami készen áll arra, hogy létrehozhasd saját profi honlapodat, és a sablonokat szabadon variálhatod saját elképzeléseid szerint. A tárhely mérete a honlapod létrehozásának pillanatától másodpercenként növekszik. Egy példa a webáruházra: "Bézs otthonszépítő G. Aléria". A keresőkben rá lehet keresni a kulcsszavakra és előjönnek a honlapok.
fanyűvő Creative Commons License 2009.11.30 0 0 400
Megjavult, de ekkora balf@szságot! Lejárt a domain regisztrációjuk nov. 27-n délben, de mára megújították.
Előzmény: fanyűvő (399)
fanyűvő Creative Commons License 2009.11.30 0 0 399
Megszívtam egy kiváló ingyenes tárhellyel. Három honlapom volt a www.200gigs.com -on és szombaton beütött a világvége. Mindenfajta előzetes figyelmeztetés nélkül. Várok néhány napot a fejleményekre és ha nem történik semmi pozitív, keresek más helyet.
Persze megnézem a topik ajánlásait is.
(=/=/"+)(=/%!
Aga Creative Commons License 2009.11.26 0 0 398
valasz is :)
Előzmény: Pipacs Úr (397)
Pipacs Úr Creative Commons License 2009.11.26 0 0 397
Heló Aga!

Mail ment.
Előzmény: Aga (396)
Aga Creative Commons License 2009.11.26 0 0 396
Szerintem olvasd el pont azt amit leirsz.

1: feltoltod
2: mailban ertesitett emberek letolthetik jelszoval

Azt hiszem ezt hivjak filemegosztasnak.

A neobase egy drupal tarhely szolgaltato alapvetoen weboldalaknak amelyek tulajdonsaga ugye, hogy a keszito elkesziti es a latogatok nezegetik a tartalmat. Nem a SAVE AS gombot, hanem a kepeket, szovegeket, informaciokat, stb :)

Eleg lazara van hagyva igy is, nagyon sokaig tolerans a rendszer de neked fel giga volt 3 latogatora az adatforgalmad ha jol emlexem. Jelenleg O az egyetlen aki le van tiltva:

bela65 7 4518

Az elso ugye az oldal neve, a masodik a latogatoszam, a harmadik meg az adatforgalom Mbyte-ba. (ez a mai napra ervenyes adat)

Ezek a tiltasok figyelmeztetes jelleguek, masnap feloldja a rendszer es mindaddig feloldva marad amig ujra el nem eri a kuszobot. Termeszetesen a tolerancia nem vegtelen, meghatarozott szamu tiltas utan torles kovetkezik.
Előzmény: Pipacs Úr (395)
Pipacs Úr Creative Commons License 2009.11.26 0 0 395
Nekem van több oldalam a neobase-n.
Épp a napokban tiltották le az egyiket (tiltott fájlmegosztásra hivatkozva), mivel a saját anyagaimat a regisztrált kollégáim letölthetik, mert így egyszerűbb nagyobb anyagokat átadni nekik, mint mail-ben.
Mivel csak én töltök fel anyagot, a többiek nem, szerintem ez nem igazi fájlmegosztás, mert ők nem küldenek be semmit, csak a fórumban beszélgetnek + az aktuális infókat adják-kapják, viszont a dokumentumoknak folyamatosan rendelkezésre kell állni, olyan helyen, ami állandóan elérhető (nekem ebben az esetben nem jön be a toldacuccot)
A korlátozás igen meglepett, mert akkor minek a 10 giga, ha nem lehet fájlokat fel- letöltögetni? van elég hely a gépemen, ott is elférne. :) Tiltott tartalom meg nincs köztük.
Nekem csak ennyi most a gondom. a többi része szerintem korrekt.
Előzmény: Aga (383)
szögmér Creative Commons License 2009.08.14 0 0 394

Üdv.Mindenkinek!

Melyiket kerüljük el? Tárhely500-at(Mandarin Pro Kft.). Átutalod előre a pénzt majd megvárod az igért 2 hetet (regisztrálás+aktiválás stb.). Utána reklamálsz.Megigérik,hogy visszautalják a pénzt emailben. Vársz,vársz....eltelik 3 hónap és pénz még mindíg sehol. Velem ez történt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!