Keresés

Részletes keresés

alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 83
Ön kimondta a varázsszót - Ön nyert.

:-)

Előzmény: armagnac (82)
armagnac Creative Commons License 2001.08.14 0 0 82
Hát vajon mi a lópikula... Rénszarvas?
Előzmény: alfalfa58 (80)
armagnac Creative Commons License 2001.08.14 0 0 81
HÉ! Alias politikai moderáció áldozata lett a hozzászólásom, eltörölték az előzményét. Azt most így se füle se farka. (Sőt, boci boci tarka.) Kérem, sőt Vágó István szellemiségében követelem, hogy mindent vagy semmit.
Előzmény: armagnac (44)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 80
PuPu-ban nem vagyok járatos: lehet közöttük tehén is. De, amire én gondoltam - további könnyítés! - nem teve...
Előzmény: armagnac (79)
armagnac Creative Commons License 2001.08.14 0 0 79
Há mér? A PuPu talán tehén?
Egyébként a háziállat ajándékozásnak csak akkor vagyok híve, ha kapunk cserébe abrakot. Mondjuk füvet meg vizet.
Előzmény: alfalfa58 (78)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 78
Juszt sem mondom meg. Tanáld ki. Könnyítésül annyit elárulok: nem tehén.
Előzmény: armagnac (75)
Feles Elek Creative Commons License 2001.08.14 0 0 77
Elftársak!

Éberen Támogattam és tűrtem az eddigi beírásokat, s sajnálattal kellett észrevennem, hogy Tájékoztató Iroda elftás 54. beírásáig a sógorok fel sem merültek, mint kárpótlandó szomszéd.
Javaslom, hogy mielőtt visszadnánk az őket megillető területeket, a derék burgenlandi kisgazda, fölműves és polgárokat anyagilag is kártalaníccsuk, elvégre fizettek az egyébként is őket illető területekért.
Már amennyiben erre van mód és lehetőség. Úgy hallom ugyanis, hogy a mocskos fidesznáci kormány kirabolta, lenyúlta, tönkretette ezt az országnak merészelni neveztetett nem is tudom micsodát.
A minket megillető zsebkendőnyi területre való visszahúzódásunk záró aktusaként pedig küldjük vissza a Koronát a Vatikánnak. A félszigeten megteszi majd a svejcisapka is.

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.14 0 0 76
Tisztelt Uraim, szerény becslésem szerint ez az év topicja, könnyesre röhögtem magam! Köszönet érte és a legnagyobb tisztelettel, Dudith Andris
armagnac Creative Commons License 2001.08.14 0 0 75
Nagyon töprengek, hogy milyen háziállatra gondolsz. Én PuPu-t szívesen átadnám nekik.
Előzmény: alfalfa58 (72)
Korovioff Creative Commons License 2001.08.13 0 0 74
Természetesen csodört akartam mondani, nem kancát. Az nem fiall, így hosszú távra nem okoz gondot.
Előzmény: Korovioff (73)
Korovioff Creative Commons License 2001.08.13 0 0 73
Kedves alfa fedonevu elvtársam,
nagyon köszönjük hozzászólását, amely felbecsülhetetlen értéku segítséget jelentett a sok fejtörést okozó legitimációs probléma megoldásában.
Minden szélsomagyarkodó aggályoskodást mindörökre leszerel majd az ünnepélyes gesztus, amikor a Hosök terén Milan Svatopluk szlovák parasztgazda kezébol szeretett fotitkárunk ünnepélyes keretek közt átveszi majd egy fehér kancs gyeplojét, majd George Geulescu román gazdával aláírja a bérlegeltetésrol szóló szerzodést. Megígérhetem, természetesen, hogy az ünnepségre töredékét sem fogjuk költeni, mint a magyarkodók egyetlen millenniumozásra.
Előzmény: alfalfa58 (72)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.13 0 0 72
Kedves Főtitkár Elvtárs,

1. Tökéletesen egyetértek javaslatoddal, hogy adjunk át valamit a szomszédainknak.

2. Terület helyett (amivel nem kis gondot okoznánk nekik) azonban én valami más, kézzelfogható dolog átadását tartanám célszerűnek.

3. Még nem tudom, mi is lehetne az, de egy nagyobb testű háziállattal kapcsolatos objektumot is számításba vehetnénk (pl. nyereg, zabla...).

Mi a véleményed?

Stüszi vadász Creative Commons License 2001.08.13 0 0 71
Tisztelt Személyzetis Elvtárs!

Köszönjük a figyelmeztetését, de reméljük, nem gondolja, hogy megrettenünk a rasszistáktól, mégha moderátorok is! Hát véd minket a lángszavú Párt, nem igaz, elvtársam?

Továbbá szabad legyen szóvátennem, hogy nem kapott kellő figyelmet Quaestor Elvtárs építő jellegű hozzászólása (55). Igen, fel kell emelnünk a szavunkat azok érdekében is, akik még mindig rabszolgasorban sínylődnek az elnyomó magyar uralom alatt, és még soha nem rendelkeztek önálló államisággal. Én úgy vélném, a szomszédos államok is beláthatják, hogy a genetikailag bűnös (és egyébként sem létező) nép, a magyarok országának egy részét erre, az ő államuk létrehozására lehetne felhasználni. Ezzel segítenénk az angol bevándorlási hivatalnokokat is, akik itt jelölhetnének ki politikai üldözéstől immár mentes új lakóhelyet a máshol elnyomottaknak.

Éberség!

BaSand Creative Commons License 2001.08.13 0 0 70
Nem.
Előzmény: személyzetis (69)
személyzetis Creative Commons License 2001.08.13 0 0 69
BaSand kérem!

Ki szedte ki innét a hozzászólásomat és miért? Tudsz róla valamit?

Előzmény: BaSand (68)
BaSand Creative Commons License 2001.08.13 0 0 68
Pirítós elvtárs !

Bocsásson meg, hogy beleszólok a vitába, de nem tudom támogatni a teljesen virtuális térbe helyezett Magyarország gondolatát. Ugyan az alapvető kérdésekben egyetértünk, azonban az mégis némi kivánnivalót hagy maga után, nevezetesen, egy teljesen virtualizált Magyarország, nem jelenthetne állandó veszélyt tisztelt szomszédainkra. Nem lehetne kijátszani a magyar kártyát, súlyos zavarok keletkeznének szomszédaink belpolitikai életében. A pártsejtem a következő - kompromisszumos javaslatot dolgozta ki.
1. A Magyar Köztársaság felségterületét a jelenlegi Lupa szigetre kell korlátozni, elnevezése : Nagy Magyar Fasiszta Királyi Demokratikus Szovjetek Ökomenikus Köztársasága név alatt. Nagyon fontos a névválasztás elvtársak, mert így könnyebb dolga lesz szomszéd elvtársainknak a szokásos fikázásoknál.
2. Az ország fővárosa a Szigeten működő vegyesbolt lenne, természetesen Demszky főpolgármestersége alatt.
3. Az ország nem rendelkezhetne haderővel, a jelenlegi flotta leszerelendő, és átszállítandó a Római partra. Igen elvtársam, a gumimatracok is !
4. Új pénzt vezetnénk be, Lupa név alatt, amelynek csak kisebb egységai lennének.

Azt hiszem, ez a megoldás ideiglenesen megfelelne, hiszen szomszédaink, Nagy Szlovákia, Nagy Szerbia, Nagy Románia egyenlőre bizalmas pártközi kapcsolatokon keresztül biztosítottak egyetértésükről.

Éljen a proletár internacionalizmus, Éljen a Párt !

Előzmény: Pirítós (65)
Tappancs Creative Commons License 2001.08.13 0 0 67
A Gyulát én is odadnám a románoknak. Volt már miniszterelnök rajta kívül is, akit Snagovba deportáltak.
Előzmény: Főtitkárhelyettes (-)
személyzetis Creative Commons License 2001.08.13 0 0 66
Elvtársak és nemelvtársak!

Közlöm mindenkivel, hogy ebben a topicban sunyi rasszista moderálás folyik!
Az rendben lenne, ha csak a fasiszták hozzászólásait törölnék mindenfajta értesítés nélkül, hiszen azt már megszokhatták! De az igazán túlzás, hogy greenberg elvtárs kérdésére adott válaszomat - ami a Párt álláspontja - mindenfajta mentegetőzés nélkül kivette valamelyik túlbuzgó és név nélküli cenzor. Mi lesz így az 5000 mértékadó elvtárssal a Párt útmutatása nélkül?
Kérem a sötétben bújkáló ellenforradalmár moderátort, hogy haladéktalanul jelentkezzen a Pártirodán!
személyzetis

Pirítós Creative Commons License 2001.08.12 0 0 65
A térképen lyelzett Magyarország tellyességgel elfogadhatatlan. A Balaton-felvidék Magyarországként való meglyelölése súlyosan sérti szomszédaink érzékenységét, tekintve, hogy egyértelműan a magyar felsőbbrendűségre utal.
Magyarország csak is ojan területet foglalhat el, amejen nem találhatók a tengerszint fölé hegyszerű karakterisztikával emelkedő domborzati képződmények. Ha már mindenáron a Balaton a célterület, akkor ott legfellyebb egy a Balaton közepén 5-8 méter méjen elhejezkedő enklávé képzelhető el.
Hali,
Pirítós
Előzmény: DJ Leninváros (60)
Pirítós Creative Commons License 2001.08.12 0 0 64
Látom, a virtuális Magyarország egyelőre még túl nagyratörő terv. Salynos a 3. utas, röghöz kötődő provincializmust még nem sikerült tellyes mértékben kiirtani a felyekből.:-/
Addig is átmeneti, kompromisszumos lyavaslatom, hogy Magyarország, a hazánkban 1000 év alatt salynálatosan egyetlen tényleges értéket létrehozó és képviselő SZDSZ iránymutatásai szerint végrehalytott tellyes virtualizálódás előtti lépésben csökkentse területét a Bp. V.ker Kossuth Lalyos utcában található gyalogátkelőhely fehérrel csíkozott aszfaltfelületére.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Moha bácsi (63)
Moha bácsi Creative Commons License 2001.08.12 0 0 63
no azért haladunk kisfijam, de ezen a felosztáson még csiszolni kell. Például mijez a megalomán Nagymagyarország???!
A zöld területnek egyértelműen Szlovéniához kell tartoznia a fehérnek és a pirosnak Szlovákiához. Ajánlanám még a Szlovák-Szerb-Horvát határ lejebbtolását, Dunajky Novgorod lehetne a határváros. Ezenkívül a horvát és szerb elvtársak nagyon útálják egymást, kell valami ütközőzóna.
Lenne egy kompromisszumos javaslatom. Magyarországot tutajokra helyezzük a Dunán, budapesti hídfőállással. Ezzel két célt is leérnénk. Egyrészt Magyarország elválasztaná egymástól az ellenséges délszlávokat, másrészt mivel Magyarország határfolyón feküdne, azaz nemzetközi vizeken megvalósulna az abszolút internacionalizmus.

Moha bácsi, világmegváltó, törpe és voluntarista

Előzmény: DJ Leninváros (60)
questor Creative Commons License 2001.08.12 0 0 62
Elvtársak! Az alább felvázolt területrendezés komoly veszélyeket hordoz magában, hiszen önző módon már létező államok keretein belül szándékozik feloldani a megszálló magyar hadak 1100 éves rémuralmát! Fel kell hívjam elvtársaim figyelmét, az évszázados elnyomás alatt élő oláh törzsek helyzetére. Alapető érdekeiket sértené, ha formálódó nemzetállamukat a szerb és román népek között osztanánk fel, hiszen egy esteleges felkelésük esetén szomszédaink minket okolnának az anyagi károkért. Ezért tisztelettel javasolnam azt a lehetséges megoldást, ha a kérdéses dicső múltú nép egy alkotmányos monarchia keretében dualista államot alkothatna a csökevényes magyar néppel, a térképen jelzett csonkított területen. Törekedjünk komromisszumos megoldásra, nehogy a betelepítés során erkölcsi veszteség érje az érkezőket. Javasolnám a szülői ágon örökölhető adókedvezmény intézményének bevezetését, hiszen ezen nép elévülhetelen érdemeket szerzett honfitársaink megmentésében a nagy tiszai árvizek idején. Ezen kedvezmény lineáris kapcsolatban állna a családban született utódok számával, és 10 gyerek után adómentesség, és örökös nemesi cím biztosítaná nemzeteink kölcsönös békés egymás mellett élését. Sikeres letelepedésük esetén alkotmányunk első paragrafusa szentesítené a törvényes, egyedüli és oszthatatlan lovári nyelv államnyelvé válását. Fenntartva azonban a jogot, a magyar nyelv használatára (kivéve a hivatalos királyi intézményekben), azon településeken ahol a magyarok aránya mehaladja a 98%-ot.

Tisztelettel kérem a pártot, hogy vegyék fontolóra javaslataimat, annak esetleges hiányosságait is figyelembe véve.

Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2001.08.12 0 0 61
Óriási! Hol lehet ekkora baromságokat találni?
Bocsánat, bocsánat, még a végén félreérthető leszek, és Főtitkárhelyettes elftárs, halálra szekíroz:-) A helyes kérdés: hol lehet ilyen nagymagyar:-) nacionalista térképet találni? A kompromisszum, max. a Tihanyi-félsziget, de mi, és más fejlett elvtársak már Agyarország totális likvidálását tervezzük. Az akció neve "Felszabadítás hadművelet" lehetne, vagy "Igazságot Romániának, Szerbiának, Szlovákiának, Ukrajnának, Horvátországnak, Szlovéniának, Ausztriának."
Előzmény: DJ Leninváros (60)
DJ Leninváros Creative Commons License 2001.08.12 0 0 60
Egy javaslat:


Moha bácsi Creative Commons License 2001.08.12 0 0 59
Drága kisfijaim, ti csak itt osztogattok, oszt eszetekbe sem jut, hogy az nem csak úgy megy. Egyetlen meggondolatlan lépés és a jószomszéd elvtársaink egymás torkának esnek. Mer ugyi itt van mingyárt ez a Békéscsaba. A román elvtársak szerint az optimális román határ a Tisza. Node a szlovák elvtársak ösi jogon a Veszprém-Békéscsaba vonalon követelik a határ meghúzását.
Aztán szép, hogy Szegedet, Pécset Tito elvtárséknak adjuk, de mi lesz a horvátokkal, szlovénokkal, osztrákokkal? Tán őket magunkra akarjuk haragítani?
És az ukrán elvtársak mit kapnak???
A Tihany-félszigeti Magyar Köztársaságot ellenzem. Szerintem Budapest belvárosában kell apostoli alkotmányos monarchiát vatikáni mintára kikiáltani. Az iparnegyedek természetesen felosztásra kerülnének Berlin mintájára.
Kívánatos még a szerződések aláírása elött egy lakosság csereegyezményt kötni. Ennek keretén bévül a Belvárosi Apostoli és Alkotmányos Monarchia területéről a fidesznácigazfasisztákat vidékre deportálnánk, helyükre a jól bevált vidéki elvtársakat költöztetnénk.

Moha bácsi, voluntarista és törpe

Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2001.08.12 0 0 58
Tisztelt Greenberg elftárs!

Ön helyesen kezdi értékelni Főtitkárhelyettes elftárs kezdeményező szerepét a Magyarország nevű torz képződmény likvidálásának kérdésében, de elvtelen hizelgésbe csap át, és megfelejtkezik elftársainknak a világ kommunista pártyainak Tájékoztató Irodájában végzett alkotó munkájáról, benne is Irodavezető elftárs kitüntetett szerepéről, aki annyira egy az irodával, hogy néha assziszi magáról, hogy ő maga a Tájékoztató Iroda.
Greenberg et. ha nem tudná, Főtikárhelyettes et. csak a maga korlátozottságában, részlegességében vetette fel a kérdést, de mi állítottuk az élére (hogy Rákosi et. kedves kifejezését használjam), és mi mertünk először előállni - némi gyáva ingadozás után (Tihany) - Magyarország teljes likvidálásnak, ausradierung-jának (kinek mi a kedvesebb) egységes, népi követelésével.

Úgyhogy kedves G. et. ezzel magyar..., bocsánat értelemzést kaphat arról, hogy Főtitkárhelyettes elftárs, miért csak helyettes. Jó ötletei vannak, de még nem elég fejlett elftárs.
A főtitkári poszton, pedig hagyják abba az ellenség szeme előtti vitatkozást, különben is abba a Tájékoztató Irodánknak (internacinalistábban, azaz politically correct-en mondva: Kominform) is lesz némi beleszólása, és az elftársak ott nagyon az Irodavezető elvtársat fogják jelölni, merthogy ő annyira egy velük.:-)))

Előzmény: greenberg (56)
greenberg Creative Commons License 2001.08.12 0 0 56
Kedves Szeretve Tisztelt, és Tisztelve Szeretett Főtitkár helyettes elvtárs, népünk bolcs tanítója!

Az ön sztálinimarkszileniniengelsirákosivásárhelyitgmiaczéli bölcsességét figyelembe véve nem értem, miért helyettes csak Ön!Hja, igaz, én is pályázok a főfőtitkári posztra a következő pártkongresszuson. Mivel a jelölés elvtársi légkörben(tavariseszkaja atmaszfera)mindig népidemokratikus szokott lenni, világos, hogy csak egy jelölt lehet. Vagy Én vagy Ön. Marad életbe, (mondhattam volna, inkább vagy én vagy én)- no de ez elvtársi belügy, és jelenleg mellékvágány,csak annyit, higgye el,ha alulmarad a nemes és szocialistaerkölcsös küzdelemben, ígérem, hogy golyó lyuggatta hullájából mártír lesz, a fasizmus elleni küzdelem és önfeláldozás népi, össznépi, németdemokratikus, szovjetszocialista, népköztársasági és tervteljesítési hőse.
A lényegnél maradva: Ön egy erőteljes munkásökölcsapással megoldotta ennek veszedelmes Magyarország és magyar nép nevű fasisztanacionalistaburzsoáantiszemitasovinisztakirekesztő, dialektikusan antagonisztikus torzszülöttnek a kérdését. I.V.Sztálin elvtárstól tudjuk,hogy van ember, van probléma, nincs ember,nincs probléma, ugyanez országra is alkalmazható.
Csak egy gond maradt szeretett főtitkár helyettes elvtárs: a svájcisapkaimádó, genetikusan háborús bűnös utolsó csatlós nép és ország bukása után mi lesz 5 ezer elvtárssal, aki magunk közt szólva máshoz sajnos nem ért,mint e fojtogatóan horthysta és polgári demokratikus(!) bioszféra folytonos rombolásához és aláaknázásához. Úgy tudom,bár az izraeli elvtársak távolról kedvelik 5 ezer elvtársat, finoman bár,de félreérthetetlenül tudtunkra adták, hogy 5 ezer elvtársnak talán jobb helye lenne másutt, mivel náluk -fájdalom -de picit dolgozni is kell. Továbbá izraeli elvtársaknak valami fura elhajlási okból nem igazán szimpatikus 5 ezer elvtárs azon igen kedves szokása, hogy reggelenként hatalmasat pök, hány, szarik vagy fingik, rosszabb napokon fosik a nemzeti értékek feliratú bilibe. ők úgy fogalmaznak, hogy 5 ezer elvtárs megtette kötelességét, 5 ezer elvtárs mehet.... mármint eszmei-ideológia továbbképzésre, gondolom...
Kérem postafordultával tájékoztasson, hogy ennek fényében a világ mely részén tudnánk otthont találni 5 ezer elvtársnak, ahol újra mozgalmi harcot folytathat.
Elvtársi üdvözlettel:Lev Davidovics Zilnijberg.

greenberg Creative Commons License 2001.08.12 0 0 55
Tévedsz, 1916-ba központoi hatalmak elfoglalták Bucurestit.Az igaz ugyan, hogy döntően a német hadak.
Előzmény: Törölt nick (4)
Pirítós Creative Commons License 2001.08.12 0 0 54
Kedves Főtitkárelvtárs!
Topiknyitólyából azt kell gondollyam, hogy nem halad a korral, még mindig a stencilezést tarcsa a modern teknika legnagyobb vívmányának.
Kérem vesse figyelő szemét hazánk egyetlen európai értékeket, pontosabban egyetlen bármiféle értéket képviselő pártlyára az SZDSZ-re. Szerintem nemzetstratégiai cél, hogy Magyarország egyeten értékét, az SZDSZ-t megóvlyuk Magyarország számára. Mivel az SZDSZ, a kor szavára fogékonyan megkezdte átelepülését a virtuális térbe, így valólyában Magyarországnak nincs szüksége fizikai kiterjedéssel rendelkező területre. Röviden, az egész nyavalyás náci országot oda lehet adni szomszédainknak, amely lépéssel egy csapásra végső megoldást adhatunk a rosszszomszédi viszony lyavítására, hiszen megszűnünk szomszédnak lenni.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Főtitkárhelyettes (53)
Főtitkárhelyettes Creative Commons License 2001.08.12 0 0 53
Örülök neki, hogy táptalajra hulltak gondolataim. Higyjétek el nekem, hogy meg kell mutatnunk a világnak: túllépünk a sovén indulatokon, kukába dobjuk a múlt századok avítt, nemzetieskedő, uszító eszméit. Legyünk mi az a nép, amely fővárosa központi terén emlékművet emel az általa elpusztított népek emlékének! Legyen bátorságunk bocsánatot kérni Romániától, Szlovákiától, Jugoszláviától! Legyen erkölcsi erőnk jóvátételt fölajánlani és fizetni, ha kérik! Másképp amúgy sem jutnánk soha Európába. Nem értem azt sem, hogy ha az "Európa Házba" törekszünk és leomlanak majd a határok, akkor minek "Magyarországkodni"? Miért kell mesterséges közös nevező az itt élő embereknek, miért nem tudunk csatlakozni mint egyszerű dolgozók, nyugdíjasok, diákok, munkások? Miért kell erőltetni ezt a sok bajt hozó és szomszédaink érzékenységét súlyosan sértő
"Magyarországosdit"? Miért kell címeresdit játszani, több száz éves náci jelképet használni állami szimbólumként? Miért kell államisággal irritálni szomszédaink érzékenységét? Kérdéseimben benne van a válasz! A magyarkodás csak a szélsőjobboldal, az antiszemiták és a Fidesz-közeli maffiózók érdeke.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!