Na jovok en is sirni, hogy nem megy a jatek :) 1800xp, 256 ram, gf2gts, xppro. A demo folyamatosan ment max felbontasban, gond, akadas nelkul hozott egy ajtszhato 30-40 koruli erteket. (meg win98on!) De most a full egyszeruen borzaszto. Ha mindent leszedek minimumra, akkor ugy-ahogy jatszhato, plusz a szerver is laggol, akad, meg egyaltalan csomo idiota problemaja van. Ezzel ti hogy vagytok ?
jaja, ezen a forumon van egy ket megoldott problema, erdemes visszaolvasni, valaki meg linkelje be az anofisöl-t, mert bar most nem kell, de hatha kesobb se kell.
zeerrrooo :)) jó látni ilyen arcokat :D legutoljára talán South Park modot nyomtunk együtt úgy másfél éve :D
de látom ittvan röfix is meg dorkáék, naccerü
meg badguz :D :D
na és akkor mostan ontopic
na emberkék végre szakít lefelé a gamma, a full jön ISOban, valamelyik széparcú segíthetne, hogy tudok ezzel netre mászni (crack, patch, anyakönyvi kivonat, erkölcsrendi bizonyítvány, fakktudjamégmi kell?), és hogy hova is mozduljak jó emberek irányába
Sziasztok!
En is a refreshfix-szel bajlodok. Van mar megoldas? Amit probaltam:
- NVRefreshTool 2.0
- RefreshForce 1.10
- MultiRes 1.40
Egyik sem oldotta meg a gondot...
/Athlon XP1800+, ASUSV8440, 512M DDR/
Detonator a 40.41-es
Multiban van a tengeralatjáró jaja.
Cifu azt hittem már fényezed magad a hétvégén nyújott alakításodért :)) De tényleg jó volt 100% botok mellet 3X-os túlerővel szemben:)
Single-ben nincs Tengeralatjáró, csak Multiban (az alap pályákon legalábbis), ott is csak egyes módokban (azthiszem tán a Conquest-ben), és alapból lehet rajta Spawn-elni :)
TENGERALATTJÁRÓ!
Szóval hogy a búba lehet megtalálni, azt már tudom hogy a Battle Of Midway pályán van. Két estét töltöttem azzal hogy rombolóval / mindkét oldalon/ fel-le járkáltam a 8x8 térképen, elvileg a radaron észre kellene vennem de sehogyse találtam. Esetleg lehet rajta respawolni? Bár ezt nemhiszem mert mindenlehetőséget kiprobáltam. Aki találkozott vele, esetleg vezette irja már le hogy lehet ráakadni.
Zero: http://www.bf1942.hq.hu/ itt mindent megtalalsz. :))
En is benezek neha, egesz jo korok voltak, unqlcsarlival kb 3-5 kort mentunk repulovel, mindig leszalltunk a hordozon, javitottunk, helycsere, vissza :)
Ja es hogy valami sport is legyen, market garden-en sikerult e mar valakinek a kohid alat bombazoval atrepulnie ?:)
érdekes egy tök gyenge konfiggal jáccom, abitkt7,duron900,256sdram,GF2GTS 30,82es driverrel
és soha nem volt gondom az game elindulással.
tennap normal-ban jáccottam a single/berlint hát eléggé nehéz volt.
Hi all, lenne 1 "kis" grafikai problemam a jatekkal kapcsolatban. Amikor elinditok barmilyen jatek modot belepes utan kek/fekete/barna az egesz terep a kezemben nem latszik a stukker szal total jatszhatatlan.
Kösz a tippeket, kipróbálom. Igazából nics jelentősége, hogy indul vagy nem, mert csak single playerben tudtam volna kipróbálni, az meg asszem nincs is benne.
De mégegyszer köszi!
Milyen Joy? Nálam az USB-s Saitek Cyborg 3D Force Feedback-et gond nélkül működik. A beállításoknál ugyan kicsit problémás volt, mert elég nehéz volt a megfelelő irányokat a megfelelő joy irányokra belőni, de végül összejött.
Sziasztok skacok. Tud valaki segíteni abban, hogy tudnám rávenni a Battlefieldet hogy elfogadja az USB-s joystickomat és mondjuk amikor repcsibe szállok azzal tudjam irányítani. Segítsetek plííz.