Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2000.05.23 0 0 134
Most 17-én ittak az 1 évre, valami cikket is írtak erről, valami fényes lokál, nem is az, hanem portás áll, vagy ül... de lehet, hogy fex... szóval ilyesmi volt benne. Ja, mosz eszembe jutott, mi az hogy az FGL IEP még nem támolygott be ide?! Netán nem tud lecsatlakozni a töltőről? Szóljon má' neki valaki.... talán Freud doktor megtehetné, mégiscsak kollegák... és együtt isszák stikába' azt a sebbenzint vagy mitis, amivel a lelkibetegeket altatják...
Előzmény: ben de kinn is (128)
Pepin Creative Commons License 2000.05.23 0 0 132
Hát mit mondjak, elromlott az Internettó utóda, az Index. Rengeteg a topic, de ez még nem volna baj, de egyre több az értelmetlen, semmiről szóló topic. Nem mondok címeket, mert nem akarok senkit megbántani, de azt hiszem, mindnyájan tudjuk melyek ezek.

Kedves Owo,

így van ez. Valakinek valamilyen állapothoz képest mindig rosszabb a helyzet, ami persze nem azt jelenti, hogy rosszabb, hanem azt, hogy más. Aztán az ember vagy alkalmazkodik hozzá, vagy ragaszkodik az emlékeihez és elmarad.
Emlékszem, amikor indult az asztal még hónapokig tudtam tartani, hogy minden topic minden hozzászólását elolvastam - és ehhez nem kellett éjjel-nappal a gép mellett ülnöm. Aztán már csak az engem érdeklő emberek topicjai maradtak, végül felálltam és itthagytam az asztalt.
Mostanában néha benézek ide-oda, ha találok valami érdekeset, berakom a kedvencekbe, napi 5-10 percet szánok a "képbenlevésre"... nem adok többet, de nem is várok többet - ennyi maradt.
De ezt nem keserűen mondom.
Azért annak örülök, hogy sokan vannak akiknek most is sokat jelent ez a fórum - nyilván, egyébként nem pezsegne ennyire.

Előzmény: OWO (125)
Zaturek Manfredné Edit Creative Commons License 2000.05.23 0 0 131
Igy volt, kedves Tüskés Vanek, igy volt. Igazán csodálkoztam annak idején azon, hogy nem ismert rám, amikor egy könyvből valók vagyunk... El is mondtam volna az uramnak az esetet, de tudja, nem találom azóta, mióta leugrott valami újságot venni, mert Csemulpónál készült valami...
Előzmény: Törölt nick (126)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.05.23 0 0 130
és milyenek voltak az első szerverek, szoftverek?
helyileg hol voltak?

ben is kíváncsi is

Előzmény: ben de kinn is (128)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.05.23 0 0 128
sör mindenkinek jár (ugye Wágner úr?) akkor is, ha csak szaporítja az üres üvegek… miket beszélek… az üres, tartalmatlan topicok számát.
még jó, hogy van süllyesztő! (és hogy ez a topic nem került oda).

különben és sem tudom mikor alakult a nettó és mikor az index?
és akkortájt hányan lehettek itt?
arra is kíváncsi lennék, hogy IRL csattant el valaha akár 1 (egy) pofon a verbális pankráció következtében (miután ilyeneket írok, mindig megszomjazom)

van olyan őskövületnek számító törzsnick, akit betűről mindenki ismer, de IRL soha senki nem látta, és sejtelme sincs ki ő?

Előzmény: OWO (125)
OWO Creative Commons License 2000.05.23 0 0 125
Kedves "ben de kinn is" és persze minde régi és új NETes társam !

Azt hiszem, még én is beleférek az emlékezésekbe. Jó dolog is emlékezni ! Én valamikor 1998-ban az INTERNETTO-ban kezdtem A "Törzsasztalozást". Abban az időben - ha jól emlékszem augusztusban - még csak 2 Törzsasztalos találkozó volt. A Találkozó 3 1998. október 16-án volt, 17:00-tól Kispesten, a Bugac étteremben volt. Nem véletlenül emlékszem rá ilyen pontosan, ugyanis azt a találkozót én szerveztem ;-)) . Nagyon bátortalanul, nagyon félve, mert még ilyet nem csináltam, de azt hiszem, nagyon jól sikerült. Azok, akik ott voltak, biztosan meleg érzéssel emlékeznek vissza rá. Nosztalgia képpen olvassatok bele a fenti linkbe. Aztán év végére jött az Index és jöttek a sulinetesek. Én egyből "mentem" Nyírő után, azaz átnyergeltem az Indexre. Tényleg, mikor is alakult az Index ? Bocs, nem olvastam végig a topicot, de utólag azért megteszem. Szóval megalakult az Index. Eleinte jónak tünt, de aztán kezdtem észrevenni, hogy sorra tünnek el a régi Internettós barátaim. Egyre kevesebbet láttam dudusch-t, neduddgit, Fókát, Kismókust és a többieket. Aztán én is egyre kevesebbet nyitottam topicikat, egyre kvesebbet szóltam hozzá.

Hát mit mondjak, elromlott az Internettó utóda, az Index. Rengeteg a topic, de ez még nem volna baj, de egyre több az értelmetlen, semmiről szóló topic. Nem mondok címeket, mert nem akarok senkit megbántani, de azt hiszem, mindnyájan tudjuk melyek ezek.

Nekem ezek voltak az emlékeim a "régi szép időkről".

Köszönöm, hogy elolvastatok.

Bye:

Előzmény: ben de kinn is (-)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.23 0 0 124
Jééééé, itten van a Méltóságos Hideglóhoz címzett nevű őskövület hídlakó is.... hukk, bocsánat... na mi újság, mi újság és mi van azzal a Tüskés Vanekkel, aki pálinkát és vörösborot isz, közbe' meg Karinthyt idéz, aki valami picilógus prof és könyvet is írt a lelombozóbrozókról vagy kikről is...
Előzmény: Törölt nick (123)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.23 0 0 122
De csak azér' mer' távol ülsz tőlem... hukk, bocsánat... ha közel lennél, akkor a hangom mellé a leheletem is jönne, hukk, na... bocsánat... attól meg teljesen kisimulnál... simán berúgnál, ahogy ill...
Előzmény: ben de kinn is (121)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.05.23 0 0 121
hangod hallatán simulnak ráncaim...
Előzmény: Wágner úr (120)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.23 0 0 120
No, azé' nem kell annyira aggódni! Úgyis a sztrovacsekok alakítgatják ezt az egészet, azokat meg bármikor meg lehet találni. Csak be kell mászni abba a keresőbe és beírni az ismerős nicket és... hoppá, máris látni, hogy melyik pincesarkába' isz, vagy ivott az utóbbi időbe', és akkor oda lehet tántorogni és lehet inni együtt, úgy mint rég, ahogy ill... Egészség!
Előzmény: ben de kinn is (119)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.05.23 0 0 119
of-
Kedves Mulan, lent voltam az alagsorban és láttam az asztalterítőt, meg a sok apróságot amivel szépen össze-vissza lehet karistolni, meg miegymás.
Már dolgozom az „ügyön” (titokban, hétvégeken unatkozom, így hát elemzek : ))
on-

Kedves asztaltársak,

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Szándékom megvalósulni látszik: újra összejön lassan, egy utolsó fotó erejéig a nagy csapat. Azok is varázslatos érzéseket élhettek át akik kotyvasztották a magyarországi net kultúra habostortáját a nyárikonyhában, és azok is akik a Törzsasztalt körbeülve, a készen kapott (néha citrom ízű) tortát eszegetve a receptkönyvet olvasgatják (külön exotikum a lapok közt megmaradt szerelmeslevél, amelyikben a nagypapa megkéri a nagyi kezét). Mert érezni lehet, hogy azokban az időkben mindenki bedobott mindent, tudása és vérmérséklete szerint.

Lehetett volna belőle más is? Hát persze, de minél több ember fér hozzá és alakítja, annál inkább válik tömegarcúvá. És azok akik elkezdték, már kezdik mondogatni: „Uram, én nem ilyen lovat akartam”. Az viszont nem lehet a véletlen műve, hogy annak a kis csoportnak sikerült útjának indítani a lavinát. Gondolom mások is próbálkoztak, más utakon és lavina helyett hógolyóztak egy jót, legfeljebb építettek egy hóembert, …de semmi maradandót. Márpedig a nettó, aztán az index korszakot, és ami abból lett, már nem kerülheti meg senki aki ennek az országnak a netkultúrájáról akar tudni valamit. Gondolom felfogás és technika szempontjából is adott valamit ez a hely az utókornak.

Én nem tartozom a veteránok közé, és nem akarok vészmadár lenni, de csatlakozom azokhoz, akik egy kicsit félnek a jövőtől. Az, hogy olcsóbb lesz a telefon/net előfizetés, az jó. Több embert csap meg a technika szele a munkahelyén, vagy máshol, és viszi magával haza, megosztja a családjával, szomszédjaival, barátaival. Ez is jó. Többen leszünk itt csevegők, ez is jó. (virágozzék minden állat az Isten kertjében – mondtam volt már máshol). És akkor…

AOL-Warner fúzió. Csak pénz kérdése és jöhet az X kereskedelmi társaság (tv, vagy akármi) és lenyom mindent a népek torkán. Mert gazdasági alapon itt is megéri majd egy sajátságos dzsimilajcsi showt adni. És nem számit hányan hördülnek fel, az Úr föntről leszól: „Gyermekeim, ez nem a Máltai Szeretetszolgálat. Csak kereskedelmi alapon tudjuk működtetni ezt a ki diznilendet.” És majd jön a könyvekből tanult duma, hogy itt minden értűnk van, csak nekünk, csak itt és csak most,… és njúszerver,… és njúdizájn,… és njúfícsör, … és njúvadjunk meg, akkor sem tehetünk semmit. És biztosan lesz aki nyálazva bámulja a rózsaszín vattacukrot. És lesznek akik tapsolni fognak, „vissza-vissza” kiáltásokkal, mint a koncertek végén.

Nem vagyok fejlődésellenző. Az fáj, hogy lassan kivágnak minden fát, nyoma sem marad a múltnak. Mit gondoltok, tíz év múlva, hány (még élő) linket lehetne beszúrni egy ilyen topicba?

Nagyon tetszett a kockáspapíros régi háttér…

(bocs - elragadtattam magam)
ben de kinn is

Előzmény: Mulan (114)
Munchausen Creative Commons License 2000.05.23 0 0 117
Szerény személyem is az tóról jöttem át, mióta index van, azthiszem nem is írtam az internettos törzsasztalba bele.
De amint látom (végigolvastam gyorsan a topicot) a nagy titkosításról, amikor minden hozzászóló ?-be ment át, mintha elfeledkeztetek volna, pedig emlékezetes módon könyörgött a tisztelt szerkesztőség, hogy akinek van nem kérdőjeles topic-ja, az nyomja el. Jómagam is elnyomtam a XX. századi költők-et meg párat amit kibányásztam a cache-ekből. Volt olyan, amit nem is az én cache-emből bányásztam ki, de pszt.
Egy időben a levélhálóra (SHADOWNET), aminek alapító tagja és HUB-ja vagyok egy-egy érdekesebb topic-ot fel is küldtem. De mivel ez egy hmm szabadkőműves páholy a pointok és node-ok reagálásait sajnos nem tehetem közzé, pedig lenne min csámcsogni. ;-)))
Tényleg van itt valaki aki FTN kompatibilis levélhálón (Fidonet, Freenet, Happynet, Rettenet avagy Fucknet-en) levelezett anno vagy most is?
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.23 0 0 116
Há' igy van ez, kérem szépen... hukk, bocsánat... Itten soxor a virtualítás összekeveredik a valósággal, de éppen emiatt egy nagyon lényeges dolog van (a Sörön kívül) - a bizalom! Mer'hogy régen rossz és teljes tönkremenés, ha különböző okok - pillanatnyi düh, rossz hangulat, egyéb mindenféle ilyesmi marhaság - miatt valaki ezt a bizalmat eljátssza. SmartAss kolleg soxor volt lelki szemétláda, hozzá fordultak mindenféle porblémák és vígasznyújtógatós segítségnyújtógatás, vagy ilyesmi miatt, igy aztán az IRL hozzáállásával ezt az URL akármit erősítette, utána meg vissza kétszer vagy hányszor is.... Ha összejött a segítség és a porbléma oldódott, akkor vili, hogy mindenki boldog volt, tapsolt és énekelt... tralalla, na, ahogy ill... Ha mégse jött össze, akkor sem történt óriási tragédia, hiszen az IRL és az URL azér' mégis két különböző dolog, már maga a pórba is egy szép dolog (kisérletezésér' nem jár alkoholelvonó), habár azt nem lehet elinni...

A saját marhaságaimról szólva, az egy alap a bizalmi állásba', izé, fekvésbe', hogy a tudomásomra jutó igazi infókat, azér' nem lökhetem tovább - nincs is miér' mer'hogy Söröt nem adnak értük, holott nagyon korrupt tudnék lenni :))) Homályos utalásokat tehetek, de ennél többet nem, azokból a részegdumákból meg aztán mindenki hámozza ki azt, amit tud. sokk sí kereket hozzá :)))) Ez, kérem szépen, másképp nem müx - másképp jön a Kapitány, a hosszú késével, vagy a Felügyelő úr, a kellemetlen kérdéseivel... má' pedig én még sokk Söröt akarok itten meginni az egészségtekre! Na!

Előzmény: SmartAss (115)
SmartAss Creative Commons License 2000.05.23 0 0 115
Nincs igazad Sehonnai barátom, nem rágódunk, csak nosztalgiázunk :)))
Figyeled azért, micsoda nem semmi társaság kezd itt újra összegyűlni? Dudusch drága isch átdugta fejecskéjét az Almirából, Zsoltu, Wágner úr, JT, Sehonnai Bitang Ember - szépen kiírva, mert én tudom ám az illemet!:)

Nem szeretném, ha bárki félreértene, nem azért említettem meg e dolgokat, hogy felmelegítsek régi, elfeledett sérelmeket, sem azért, hogy JT-t emlékeztessem (volt) hibáira(?). Eszembe nincs bárkit meg- vagy elítélni. De az is a Nettó (és sokkal kisebb részben – ebben igaza van Zsoltunak – az Index) történetéhez tartozik, hogy voltak itt emberkék, akik különböző meggondolásokból sorozatosan provokáltak embereket, ok nélkül (vagy általuk vélt okból) beléjük tapostak, és sajnos voltak még többen – egyébként igen tiszteletreméltó múlttal és véleménnyel rendelkezők -, akik ugrottak erre, és belementek olyan csatákba, melyek igen hamar minden részvevő számára méltatlanokká váltak. Ez egy idő után olyannyira elmérgesítette a helyzetet, hogy ha a „normális” topicokban megszólalt valamelyikük, és teljesen korrekt és színvonalas véleményt mondott a témáról, az ellentábor valamelyik képviselője akkor is azonnal ugrott, és beletaposott, felsorolta – egyébként jogos – bűnlajstromát, és folytatta a teljesen nem odavaló, egyre durvuló küzdelmet. Ez nem csak a topicokat vágta haza, hanem olyan emberek között is lehetetlenné tette a kommunikációt, akik egyébként egy sör mellett valószínűleg igen jól el tudtak volna beszélgetni. Hogy micsoda indulattömeg gyűlt fel, azt talán Zsoltu „Beszélgetni akarok Ragikával” topicja bizonyította, melynek totális kudarca ékesen megmutatta, hogy itt már nincs miről beszélni.

Hogy ki miért csinálta ezt, az más kérdés. Tényleg senkit nem szeretnék megbántani. Ragika volt az első közellenség, akivel egyébként a topicokban soha szót sem váltottam, de aki emilben részletesen megindokolta magatartását. Mivel privát, nem lenne korrekt idézni, de igen figyelemre méltó magyarázatot adott. Hogy ez elég-e ahhoz, amit tett – háááát, lelke rajta. Pintyőkét inkább sajnáltam, főleg miután elkotyogta, hogy milyen magánéleti trauma okozta féktelen férfigyűlöletét, de sorozatos tombolásaira, nickhamisításaira, és a többire ez sem ad felmentést. ZöPö, Kéró, Mogorva, JT és a többiek inkább belerángatott – de sajnos lelkes – szereplői voltak e csatáknak (legalábbis igen szubjektív emlékeim szerint).

De nem is ez az igazán érdekes. Ezekből senkinek nem lett baja, talán ZöPö munkahelyi megtámadtatását leszámítva Pintyőke által, amihez Ragika nevével élt ráadásul vissza (JT-nek sajnálatosan igaza van, az emberek döbbenetes aljasságokra képesek). Ami erre vonatkozó megjegyzéseimet kiváltotta, sokkal inkább JT azon még sajnálatosabban igaz megjegyzése volt, hogy újdonsült ismerőseim bizalmával akár én, akár más simán visszaélhet az azonosíthatatlanság leple alatt, és hogy a virtualitás torz tükre hihetetlen szenteket farag otromba teremtményekből is. Ha én nem is beszélnék otromba teremtményekről, mégis sokkal tragikusabb következményekkel járt soxor, ha a vituális személyiség szépsége vitt be az erdőbe valakit. Konkrétan tudok azért tönkrement házasságról, mert valaki úgy beleszeretett a tőle többezer kilométerre élő nick „belső szépségébe”, hogy mindent felrúgott, és csak az IRL találkozás valósága döbbentette rá végzetes tévedésére. Azt hiszem mindannyian tudnánk ilyen és hasonlóan szomorú példákat mondani. Ezeket én sokkal nagyobb veszteségnek éreztem, ez sokkal nagyobb gond volt, mint egymás verbális b@sztatása.
Itt tényleg mindenki festi magát, akár tudja, akár nem. Más megítélés alá esik azonban a hátsó szándék nélküli (ön)becsapás, és azon asztaltársaink tevékenysége, akik például háremnek használják az asztalt. De azt hiszem, a virtualitás elemzése már komolyabb tudományos feladat, maradjunk mi csak meg kellemes emlékeink felidézésénél.

Mert hálistennek bőven van mire kellemesen emlékezni. Azt hiszem, mindannyian büszkék lehetünk arra az általunk (is) meghonosított baráti hozzáállásra, segítőkészségre, empátiára, amit Sehonnai Bitang Ember őskövület említett. Nekem biztos emiatt adott rengeteget az Asztal, és ha Sehonnainak még abban is igaza van, hogy az ember csak azt kapta, amit adott is, akkor egy kicsit még büszkébb vagyok :))))))

Mulan Creative Commons License 2000.05.23 0 0 114
Off:
Pedig nem is olyan bonyolult, még csavarhúzó sem kell hozzá:-))))))))))

Egyébként tudhatnád, hogy egy rendes női táskában van fázisceruza, meg bicska, meg varrókészlet, meg olló, meg esernyő, meg telefon meg egy kis tartalék élelmiszer, meg ez-az:-))))
On

Nem hiszem, hogy kellene olyan múzeum, az ember a meglévőt sem győzi látogatni

Előzmény: ben de kinn is (67)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2000.05.23 0 0 113
Ismét a múlton rágódunk - a negatív múlton. Persze az látszik, hogy mennyire a zsigereinkben van a pozitív is, csak az arányok ahogy SmartAss megjegyezte...

Emlékszem mekkora szívbéli maszírozással ért fel az, mikor - talán G'bor volt az illető - megvigasztaltunk egy elhagyott srácot és adtuk a kis tanácsainkat azzal, hogy majd adjon hírt magáról. Hónapok múlva visszajött és elmesélte mennyit jelentett neki a törődés - Istenem, még most is kirázott a hideg ! - és, hogy rendbe tette életének ezt a részét. Ez volt az első igazi élményem még a nettós időszakból, úgy 98' elején.

Lehet, hogy ez érzelgős történet, ám sokakat ez vezetett át egy más világba, amit a támogatásokkal az igazi életébe is átvitt.
Sokszor hangoztatott elvem, hogy a Tasztal annyit ad az emberfiának, amennyit ő ad a Tasztalnak.

Soha nem gondoltam volna, hogy mi minden jöhet a csipp-csupp ötletek generálta hozzászólások folyományaként, de mára bizonyossá vált, hogy nincs hihetetlen és nincs lehetetlen. A folyamat az igazi, amelyik - más híjján - itt érlelheti emberré azt aki előtte sehová sem sorolta magát.
Mert aki benne volt, az már hitelesen tudja továbbadni, hogy más is megpróbálja összeszedni magát.

Engem nem zavar a névtelenség/arctalanság. Olyan dolgok átjöttek a gépelt sorok között, amiről korábban el sem tudtam képzelni, hogy lehetséges.
Ezek ma is élnek a Tasztalon, csak jobban rejtve. Az embert védi egy biztonsági rendszer, hogy ne fogadjon be végtelen emberi érzést, ne híguljon fel érzelmeiben. Azért van, hogy nem ismeri fel a jelzéseket - és ezért hiányolja is -, mert működik a védelem. Akkor meg kell hagyni másnak a terepet, aki még nem telítődött az ismeretségekkel.
Sokszor lelkifúróm van, mikor kevésbé vagyok nyitott új emberekre - pedig megérdemelnék -, és vissza-visszatérek a régi ismerősökhöz, barátokhoz. De beláttam, hogy ez így van jól. Minden zsák megtalálja a foltjait, de amikor már egymás hegyén-hátán tornyosulnak...

Bocsánat, ha hosszú voltam, a nosztalgia is történelem ? :-)

MacPhisto Creative Commons License 2000.05.23 0 0 110
Ha belepofázhatok én is, akkor csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a t.asztal is olyan mint minden más:mértékkel kell csinálni.Ha elkezdesz elsüllyedni benne, azt hiszem akkor a csalódottságnak ilyen fokára is el lehet jutni, mint amilyennek itt sokan hangot adtok(képzavar).

Amiről SZVSZ a fórum szól: a vita.A véleményütköztetés.A fogás keresése a másikon.És amikor már nincs több érv, érezni hogy elárad benned a respekt a másik felé.
A másik: az információk magadba szívása.Sok dologra lesz rálátásod különböző nézőpontból.

Remélem értitek, hogy mit akartam mondani, ugyanis hullafáradt vagyok, írni is alig bírok már.

Ja, és Netto korában érkeztem meg, aztán jöttem a csordával.

Na megaszondás OFF.

SmartAss Creative Commons License 2000.05.23 0 0 109
Leírom én ide is, nem csak privátban. Elég kemény csatákra emléxem, ahol a lényeg egy téma megbeszéléséről soxor átcsúszott egymás rugdosásába, bűnlajstromának felsorolásába, akármit is írt az illető. Emlékeim szerint Te is elég gyakran szereplője voltál e csatáknak.

Ezzel nem minősíteni akartalak, hanem a megjegyzésedre reagáltam. Sajnos igazad van, sok volt a szemétség, az egymásba gázolás, az engesztelhetetlen gyűlölet. Mindössze arra szerettem volna rámutatni, hogy azért ezekből ki is lehetett maradni, ill. előlük kitérni. Én is a kedvence voltam a Pintyőkének, ahol csak tudott belémkötött, de - ha nehezen is - ki tudtam maradni a dologból.

Konkrétumokat ne kérj, mert én nem vezetek senkiről bűnlajstromot. És eszem ágában se volt megbántani. Ha sértőnek érzed a megjegyzésem, sztornó és bocs.

Előzmény: JT (103)
morticia addams Creative Commons License 2000.05.22 0 0 108
muxik. Es nagyon koszonom!:)
sot, ;*))
Előzmény: Gen (107)
Gen Creative Commons License 2000.05.22 0 0 107
Kedves morticia!

Muxik az ehhez a nickhez megadott emiled, mert akkor megadom Cecil passwordjet!

Előzmény: morticia addams (106)
morticia addams Creative Commons License 2000.05.22 0 0 106
Jeee, egy JT!:o))) Szia:)
kaviat Creative Commons License 2000.05.22 0 0 104
tudom már mi hiányzott.. ehh ki volt itt régebben, ki rugott nagyobbat annó a másik fenekébe.. öreg zsírok itt igazolják magukat és egymást /merek zajongani, mert magam is öreg zsírnak érzem néha magam a jó kis 7kérdéses meg midi fórumos (biza az is volt, es GG mester igen csak jól eligazgatta ott a népeket sokmindent tanúlt tőle az ember) régi szép emlékeimmel/

én meg annak örülök, hogy a ma itt irogatók nagyrésze beletojik hogy mi is volt az az unakozom k+1topc, meg ki volt az a dénes(usa)

.kav]4t r.e.b.

Wágner úr Creative Commons License 2000.05.22 0 0 101
Stimm! Eszem ágában sem lenne egy aszoccos újnak bármiféle, egészen apró megjegyzést tenni, de a régi bútordarab zsoltu már nem ússza meg csak úgy a 120. építő kritikás és jobbító szándékú topiknyitást - épp az van, hogy vannak nem egyenlőbbek, ezeknek nagyobb a pofájuk és ezek nagyobbat is kapnak rá, ez és csak ez az ősi jussuk!
Előzmény: Törölt nick (97)
Gen Creative Commons License 2000.05.22 0 0 100
Dolgoztam! :(

Hetvegen megyek es viszek egy halom DVD-t! :)

Előzmény: SmartAss (96)
SmartAss Creative Commons License 2000.05.22 0 0 99
Szia JT!
Amit írsz, az tök igaz, de szvsz csak azokra, akik egy idő után főműsorként, sőt, kizárólagosan egymás baszt@tásával voltak elfoglalva.
Emlékeim szerint Te se voltál ebben mellékszereplő...

Azoknak, akik nem szálltak be ezekbe a "nemes" küzdelmekbe, kissé mások a tapasztalatai.

Előzmény: JT (84)
SmartAss Creative Commons License 2000.05.22 0 0 96
Szia Gen!
hát nem ezt mondom én is? Persze, hogy így van, szépen ciklikusan. S bár már korábban is értettem, hogy az előttem beszálltak miről beszélnek, úgy gondoltam, hogy van egy elég jól meghatározható határa az off-nak és a semmitmondásnak. Na mind1.

off
Miért nem jöttél vasárnap? Hiányoltunk!
on

Előzmény: Gen (85)
Pepin Creative Commons License 2000.05.22 0 0 95
Viszont, kérem szépen, viszont.

Megnéztem jobban az általam beírt linket és megdöbbenve láttam, hogy a Presszó a mostani Presszóhoz vezet, az Olviros meg látszólag működik. Gyorsan be is írtam pár szót, de nem jelent meg.
Úgy látszik alszanak a moderátorok...:-))

Előzmény: Gen (87)
Gen Creative Commons License 2000.05.22 0 0 92
Koszonom!!! :)
Előzmény: JT (89)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.22 0 0 88
Há' épp az volt, hogy ismét nyitottál egy topikot, márcsak hagyományból is, na, ahogy szoktál... ugyan má' miafrancnak kellene ettől eltérni, meg ugyebár annyit voltál távol, hogy nem is tudsz róla, vagy elfelejtetted, hogy itt, az etalonnál (ez annyit tesz, hogy olyan amilyen, de amig nem mutatsz jobbat a sok gyengébb között, addig eztet igy szokás nevezni) lehet keresni és kutakodni, és ha netán van egy elfeledett jó pia a pincében, akkor azt bármikor elő lehet venni... és a jó kis régi piák (nem Sör, hanem bor) annál jobbak és nemesebek, minél régebbiek... Csak ugyebár te úgy vagy ezekkel a topikkal, mint a sokk általad hajdan imádott sulinetes az újak hozzászólásnövelőjével... puff! Ja, és egészség is!
Előzmény: Törölt nick (79)
Gen Creative Commons License 2000.05.22 0 0 87
Koszonom a kiegeszitest Pepin mester, orom latni teged! :)
Előzmény: Pepin (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!