Keresés

Részletes keresés

PREDATORS Creative Commons License 2006.01.06 0 0 367

Egyeztetnék én veled csak nincs emailed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Az enyém :tamerlan@vipmail.hu

Egyeztessünk az ingatlanoddal kapcsolatban .

Előzmény: dorel007 (231)
fagimumus Creative Commons License 2005.12.28 0 0 366
Albérleti szoba nőnek olcsón kiadó Budapesten a 19. kerületben. Érdeklődni: 06203469908

findme Creative Commons License 2005.12.27 0 0 365
Ingatlan, álláskeresés körül túl sok a regisztráció és túl sok a
böngészés - eredmény sehol? Ha Ön is osztja ezt a véleményt,
regisztráljon a www.findme.hu oldalra. Szolgáltatásunk ügyfélközpontú
megközelítést alkalmaz. Nem az Ügyfél az, aki órákat, napokat, heteket
tölt a különböző oldalakon regisztrációval és keresgéléssel, hanem
feltölti az oldalra adott kategóriában (jelenleg: Ingatlan, Állás) az
igényét és MI partnereinken keresztül eljuttatjunk Önnek a megfelelő
ajánlatot.
Tegyen egy próbát, ingyenes!
FindME Team
Fa-ter Creative Commons License 2005.12.27 0 0 363
Ha valaki tud segítsen, mit lehet elkérni egy Dunaparti 5. emeleti, 48nm-es lakásért(panel) a Lajos utcában? Az ablakok a Dunára néznek!!!
gabi0826 Creative Commons License 2005.12.12 0 0 362

Hátha érdekel valakit egy zuglói lakás, az alábbi paraméterekkel:

 

A Stefániától egy sarokra, a Semsey Andor utcában eladó egy 64 m2-es magasföldszinti lakás, tulajdonosától.

Funkcionalista, alakítható, nagyon hangulatos. Cirkós.

Alkuképes irányára 16,9 millió.

* * *

Minden további (fotók, alaprajz, kontakt) a következő honlapon:

http://semsey-64.tar.hu

Trison Creative Commons License 2005.11.22 0 0 360

Szerintem nincs "ideális" ideje a lakáseladásnak. Mi tavaly dec. 6-án hírdettük meg újságban a lakásunkat, 3 nap alatt eladtuk. Két ünnep között állandóan ügyvédnél voltunk...
Előtte 3 hónapig volt a neten és ingatlanosoknál, csupa hüjéket küldtek, azokból sem sokat.
Ami nekünk bejött: fotó valami szép részéről (mi a konyhabútort választottuk) és be vele az Expresszbe.
Amúgy sok sikert mindenkinek!
Előzmény: nadasto (352)
nadasto Creative Commons License 2005.11.22 0 0 359

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hozzászóltatok. Tulajdonképpen megkaptam a megerősítést, amire az én gyönge női lelkem vágyott: Nem vagyok egyedül, vagyis nem én csinálok valamit rosszul. Ami meglepett: Volt egy érdeklődőm innen a fórumról.

Ingatlanos ügyben: Azért tényleg nem olyan szép és jó ez a közvetítősdi, pláne, ha az én f....mal verik a csalánt. Kezdek rájönni, én naív, hogy nem az ügyfél érdeke, hanem a pénz számít nekik. Jó, jó! Tudom... De tanultam.

A lakásom: XV. kerület Nádastó utca, 75 m2, 13,2 millió. De tele van vele minden hirdetési oldal.

Mindent köszi!

Vera

Nocom Creative Commons License 2005.11.17 0 0 358
Szia!

 

XIII.ker. Duna Plázával szemben 53m2-s, 2 szobás, egyedi vízórás, VIII emeleti, metró közeli, jó beosztású, napos, felújított, Dunára néző, erkélyes (nem beépített), részben bútorozott (ha igény van rá) panellakás tulajdonostól eladó. Nagy ablakos (tűzijáték jól látható), napos konyhával.

Rövid időn belül költözhető.

Irányár: 12,3 MFt

Érdeklődni: +36 30 2000 295

HanG99 Creative Commons License 2005.11.17 0 0 357
Eladó Garzon Óbudán!

36m2, 10,5 MioFt, vízóra, konvektor, téglaépület, magasföldszint
Flóriántól 5 perc, óvoda, iskola, orvosi rendelő
Praktiker, Eurospar, Auchan, OBI

Nézd meg az alaprajzát.
Nobu Creative Commons License 2005.11.17 0 0 356

Az elmélet szép, a gyakorlat negyed annyira se: ingatlan cserére kb annyi az esélye az embernek, mint az ötös lottóra. A kereslet, az árak hetente/havonta változnak, és mivel magánúton hirdetni nemigen lehet (vagy nem érdemes, egyre megy), az ingatlanügynökökől meg (tisztelet a kivételnek) alig lehet kihúzni egy-egy szót a vevőről, akit prezentálnak, nem marad más hátra, minthogy az ember saját feje után menjen. Az objektivitás a lakáspiacon sem tartozik az értelmezhető fogalmak körébe.

Na ja, és ha már az ingatlanügynökökről van szó: ahány ügynök, annyi árat mond az adott ingatlanra (ami természetes), de egy valamiben tökéletes az összhang: amit te mondasz, az skandallum (de legalábbis gatyaszaggató sóhajokra ad okot). Amellett, hogy kötelességből foglalkoznak a havi statisztikai kimutatásokkal meg efféle úri huncutságokkal, ergó jobban imerik a "realitást", érdekük minél lejjebb szorítani az árat, hiszen jobb ma egy veréb, mint holnap egyegész-kéttized. Ez persze érthető, de a szegény ingtlantulajdonosok frusztráltága dettó.

Előzmény: answer (354)
kn1954 Creative Commons License 2005.11.17 0 0 355
TOPIKTÁRSAKNAK 1 Millió Ft árkedvezmény az irányárból !!!

==============================================

1.5 szobás lakás ELADÓ a XIII.-ben(Vizafogó/Árpád híd). Irányár: 14 Millió Ft. E-mail cím megadása esetén küldök képeket. Lakás személyesen is megtekinthető. Az ingatlanközvetítői díjat a DH helyett a Topiktársaknak adom.

 

Kohári István ( kohari@chello.hu vagy 06-20-516-8064 vagy 359-6986 )

 

 

answer Creative Commons License 2005.11.16 0 0 354
Sziasztok

Szeretnék segítséget nyújtani nektek, úgy tűnik jó néhány frusztrált ingatlantulajdonos, cserél véleményt ezen a topicon. Az ideális helyzet: úgy döntök ingatlant cserélek és a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb ár – érték kombinációval megoldom a továbblépést. Sok ember számára ez egyszerűnek tűnhet, de nagyon sok hibát el tudunk követni a feladat végrehajtása során.
Az ár pontos meghatározása A tapasztalat azt mutatja az ingatlan tulajdonosok az ár meghatározásakor az igényeiket veszik alapul, továbbá a hirdetési árakat amelyek szintén félrevezetőek lehetnek. Az ingatlan értékének meghatározása összehasonlító elemzések alapján kell hogy történjen, erre az illetékhivatali statisztikák a legalkalmasabbak, az Ingatlan és Befektetés című szakmai lap hetente közöl ilyeneket. A hibás ármeghatározás rengeteg frusztrált helyzethez vezethet. Az átlagos lakásvásárló 10 – 12 ingatlant néz meg a döntés-előkészítési szakaszban, ha magasabb értékű ingatlanokkal egy túrába kerül a miénk akkor a reakciója roppant halvány lesz. Az ilyen típusú hibák kiküszöbölésére célszerű a következő eszközöket alkalmazni: telefonon alaposan kikérdezem – pl.: hány lakást látott már, ha nagyon sokat akkor komolytalan és csak az időmet rabolja ha ez az első vagy a második akkor visszahívom a egy hét múlva, mert most nem tudom bemutatni, adja meg a számát, fontos alaposan kikérdezni a jelentkezőt már a telefonban milyen célra ?veszi hányan költöznek ?stb. A személyes bemutatások során legalább ilyen fontos kikérdezni az érdeklődőt arról milyen ingatlanokat látott a környéken. A cél az ,hogy az én ingatlanom egy versenyképes ajánlat legyen a piacon.Egy ingatlanügynök
Előzmény: Nobu (353)
Nobu Creative Commons License 2005.11.16 0 0 353

A DH jobb-ma-egy-veréb alapon irdatlanul alacsonyra teszi az árat, és nincs beleszólásod, mondván "az eladás költségét az eladó fizeti meg". Ezen kívül senki nem dolgozik 5 százalékért rajtuk kívül. Szvsz náluk venni kell, nem eladni.

Kb 20 vevőjelölt már nálunk is járt; (((életemben nem mostam fel és porszívóztam annyit, mint az utóbbi hónapokban, k*rvára unom))). De egy kisebb cég hozta  az összes komoly vevőt (3:20 az arány).

A ha rossz az ár, a vevők nem jönnek dologról meg annyit: kijönnek az ártól függetlenül, aztán tágra nyílt szemekkel pisognak rád, amikor nem adod egy-két milkával olcsóbban. Néha olyan érzésem van, meg se nézik az árat, mondván, az nem számít.

Előzmény: nadasto (352)
nadasto Creative Commons License 2005.11.15 0 0 352

Számolom! Ma jön a 24. és 25. vevő. Kezdjük unni, hogy idegenek mászkálnak a lakásban. Ha rossz lenne az ár, nem jönnének... Nem igaz? A csúcsok csúcsa: Felhív tegnap egy férfi, azt mondja, miért ilyen olcsó ez a lakás??? Talán önkormányzati? Na most akkor hogy van ez? EGyébként lehet abban valami, amit írt itt valaki, hogy tavasszal könnyebb lehet eladni. Jönnek az ünnepek, mindenki tavaszi költözésről beszél, szóval hagyom a fenébe. Igaz, így nálunk marad el a karácsony... Folyt köv jövőre.

Ja! Csak annyit még, hogy ha valaki mégis ingatlanosra bízza az eladást, ajánlom a DH-t, eddig a vevők 60%-át ők hozták. Drágák, de akkor annyival drágábban árulod.

 

_cseszo Creative Commons License 2005.11.14 0 0 351
Hát lassan majdnem igaza is van. Annyira ritka madár a pénzes vevő. Én azoktól is elhalok aki a második mondatban azt kérdezi mennyit engedsz aztán a végén kiderül hogy még egy sokkal ratyibb lakást kell előtte eladjon, valamint az apját megfojtani hogy pénze legyen.
Előzmény: Nobu (350)
Nobu Creative Commons License 2005.11.14 0 0 350
Általában nem az a baj, hogy "szar" volna a lakás, hiszen ez tipikusan az attól függ kategóriába tartozik: valakinek vagy olyan köll, vagy nem. De a szempontok néha télleg nagyon meglepőek. A hozzáállás pláne. A készpénzes vevő úgy áll hozzád, mintha a puszta ténytől alleluját rebegve a földhöz kéne vágnod magad előtte.
Előzmény: _cseszo (348)
dormika Creative Commons License 2005.11.14 0 0 349

Sziasztok,

 

Káposztásmegyer II-n áron alul, tengeren túlra költözés miatt eladó egy 67 nm, két és fél szobás, 5. emeleti, nagyon jó elrendezésű, napos lakás. A lakás azonnal beköltözhető, ha valakinek szüksége van a benne lévő egy-két bútordarabra az is maradhat. Beépített szekrény és konyhaszekrény, tűzhellyel van a lakásban.

Tömegközlekedés gyakorlatilag a ház előtt, minden más fontos dolog 1-2 percre.

 

marcsi99@yahoo.com

tel: 30 688 9926

_cseszo Creative Commons License 2005.11.11 0 0 348
Gyáva kukacok a vevőjelöltek. Nem értem én sem miért nem lehet megmondani hogy "szerintem ez a lakás szar" vagy nem erre gondoltam.....stb. nekem olyan is volt aki azt mondta: "Túl zárt a kert" -))) Hát erre max gombot varrni lehet.
Előzmény: nadasto (346)
onlinegirl Creative Commons License 2005.11.09 0 0 347

Szia Nadasto!

Jók a kérdéseid - bár azt hiszem, ezeket a topic-okat csak azok olvassák, akik eladni szeretnének... (Én is tettem fel hirdetést, de eddig egyetlen vevő sem jött azzal, hogy "olvastam az Index-en, hogy...")

Nálam eddig 3-an jártak (másfél hónapja), kb. 6-an lemondták a látogatást még a vizit előtt (ettől egyrészt lehidalok, mert 1. köszi, hogy legalább nem várom potyára 2. viszont miért pont az én lakásom előtt vesz meg egy másikat??)  Legutóbb már majdnem, de tényleg majdnem megvették, szinte ott volt a toll a kezükben az adásvételi szerződés fölött - de elmentek másnap egy újabbat megnézni, és azt választották.

Én azt hiszem, hogy nálam az ár a gond, egy kicsit szeretném kihozni nyereségesen, de úgy tűnik, csak "nullszalldósan" lehet eladni jelenleg.

Ha elmegy egy vevőd, szerintem kérdezd meg, mi a véleménye. "Úgyis mindegy" alapon. Legutóbb én ezt tettem, akkor állítólag azért nem jött el (aki lemondta...), mert rájött, hogy túl messze van ahhoz képest, amit keres. Pedig szép, helyes, jópofa kis lakás, igazi "első lakás" lehetne fiataloknak, vidám színekkel.

Hát nem tudom. Állítólag most a tél miatt eleve nehezebben megy, tavasszal viszont sec-perc alatt el lehet adni.

Szerintem próbáld belőni az árat, az olcsó lakást el kell, hogy vigyék. Nekem legalábbis eddig az volt az érzésem, hogy jöttek, megnézték, aztán valaki az enyém alá kínált 200 ezerrel, és azt vették meg végül...

Hozzáteszem, a 3 látogatón kívül vagy 5 ingatlaniroda is felkeresett, ebből 3-nál van beadva, talán segít... Bár meglehetősen lehangoló, amikor csöng a telefon, "jó napot kívánok, az ingatlan után érdeklődöm", és kiderül, hogy egy újabb ingatlanos hív... :(

 

Előzmény: nadasto (346)
nadasto Creative Commons License 2005.11.09 0 0 346

Sziasztok!

Szintén ingatlant szeretnék eladni Pesten, de én beszélgetnék, ha lehet.

Reménykedve abban, hogy itt lakást keresők is megfordulnak, szeretnék kérdezni, mivel úgy érzem, hogy a nézelődők csupán csak nézelődők, és nem komoly vevők. Eddig 14 lakásnézőm volt, és ebből 2 jött vissza komoly szándékkal. Ők meg nem kapták meg a hitelüket, így nem jött össze az adásvétel.

Szóval: MIért nem közlik a véleményüket a vevőjelöltek??? MIért féltek elmondani, hogy miért nem tetszik a lakás? MIért gondoljátok, hogy ha ár alatt kínálnak valamit, az biztosan átverés??? Én tényleg anyagi gondok miatt akarom eladni a lakásomat, de úgy tűnik, hogy annyian hivatkoznak már mindenféle családi és egyéb problémákra, hogy nem vesznek komolyan. Valaki kiokítana?

Vagy ti, lakáskínálók! Hová érdemes fordulni, ha komoly vevőt szeretnék???

Lehet, hogy bugyuta gondolatok ezek, de én az egyszerűség híve vagyok, nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat, és nem értem az embereket. Amikor konkrét paraméterekkel, képekkel adom meg a lakásomat, és mégis látom, hogy nem ezt képzelte el... Szóval???...

 

_cseszo Creative Commons License 2005.11.08 0 0 345

Berakom ide is hátha ....

 

ÁRESÉS! ÁRESÉS! ÁRESÉS!

 

Eladó Budafokon 203 nöl-es telken egy 56 nm alapterületű kétszintes (tetőtérrel együtt hasznos lakóterület cca 85 nm, a tetőtérben 3 kicsi szoba, földszintem 2 kis szoba konyha fürdő spájz, alatta pince,treasz, garázs és különálló fedett kocsiszín) kis ház. Cirkófűtés, telefon...stb. Gyümölcsfák a kertben.

Irányár 18,5mFt

képek: http://servex.uw.hu

 

 

Ugyancsak eladó Köveskálon egy 110 nm alapterületű gyönyörű ház 300 nöl-ös telken. Víz, villany telefon van gáz a telken csatorna folyamatban.

Képek:  http://koveskal.uw.hu

Irányár  15,9 mFt

 

 

Bármelyik iránt érdeklődni lehet: 06 20 9541 241 ill servex@servex.hu

andrea-1 Creative Commons License 2005.10.12 0 0 344
S ü r g ő s e n   eladó!!!

 

Családi okok miatt, Bp. XI. kerületben, a BME és a Budai Skála és a Piac  közelében, nagyon jó közlekedésnél (3, 12, 53, 86 busz, 4, 6, 18, 41, 47 villamos, épülő 4-es Metró) sürgősen eladó egy 27 nm-es garzonlakás, tulajdonostól.

A lakás: magasföldszinti, csendes, belső parkra néz, távfűtéses, felújítandó, főzőfülkés. Tartozik hozzá egy saját zárható pincerész is. A szoba 19 nm-es!!!

 

Irányár: 8.2 MFt

 

Fiataloknak, kezdő lakásnak kiváló!

 

További információ:

Bánki Andrea

06-30-2842-111

banki.andrea@chello.hu

 

attila400 Creative Commons License 2005.10.06 0 0 343
Eladó a XIII. kerületben, csendes kertes utcában, a Keszkenő utca Szent László utca sarkán rendezett, előkertes, téglából épített házban lévő, erkélyes, azonnal beköltözhető, részben felújítandó lakás külön bejáratú szobákkal. videok, panorámaképek itt megtekinthetők

kn1954 Creative Commons License 2005.10.06 0 0 342
ANGYALFÖLDÖN - JÓ KÖZLEKEDÉSSEL másfél szobás, világos (déli fekvésű), vízórás lakás nagy loggiával ELADÓ vagy ráfizetéssel kertes házra CSERÉLHETŐ. Érdeklődni: lakascsere54@freemail.hu

Rockstar Creative Commons License 2005.09.27 0 0 341

Kispest csendes kertvárosi részén, metrótól 3 buszmegállóra eladó 564 négyzetméteres építési telek, felújítandó vagy lebontandó teljesen alápincézett házzal.
A bontási engedélyt az önkormányzathoz benyújtottuk. Az építési telken két lakásos családi ház építhető.

Ár: 33, 000 Ft/négyzetméter. Érdeklődni: este 18- 20 óra között 70 384 0536

szaga123 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 340
Eladó a Nyugatinál egy lakás

Több info:

www.belvarosilakas.fw.hu
HanG99 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 339
ehhez itt van egy link, hátha valaki meg akarja nézni a képeket és az alaprajzot.

itt vannak a rajzok
Előzmény: HanG99 (337)
Evás Creative Commons License 2005.09.20 0 0 338

Eladó garzon Budafokon!

 

Eladó a XXII. kerület Savoya parkhoz közeli részén, I. emeleti, napfényes, nyugati fekvésű, jó állapotú 21 nm-es minigarzonom rendezett, csendes téglaházban. Parketta, redőny, kábeltv, telefon, egyedi fűtés és a pincerekesz van. Kiváló közlekedés: 47 villamos, 14-es, 114-es, 3-as busz.

Ár: 5,6 mFt.

Érdeklődni:  06 70 6342890

HanG99 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 337
Eladó Garzon Óbudán!

36m2 téglaház, gázkonvektor, vízóra, alacsony közösköltség, szép zöld belsőudvar, külön WC és külön kamra, zuhanyfülke, nagy szoba (20m2) konyha, előszoba.
Nagyon jó beosztású elsőlakás, kicsit lelakva, de beköltözhető állapotban. Gyorsan kéne elmennie, emiatt csak 10,5 Mio, a mellette lévő 11,6-ért cserélt gazdát, igaz felújítva.
Flóriántól 5 perc gyalog, Vörösvári úti piac, SzTKrendelő, gyógyszertár, bölcsöde, óvoda, iskola, Eurocenter, Auchen, Praktiker, OBI, minden 5 percen belül (na jó Auchen kicst távolabb)


jelagina kukac freemail pont hu
andrea-1 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 336

ELADÓ G A R Z O N L A K Á S a XI. kerületben!!!

 

BP.XI. Baranyai téren, a Műszaki Egyetem közelében, a Skáltól 1 percre, jó közlekedéssel (3,12,86 busz, 4, 18, 41, 47 villamos) tulajdonostól eladó egy 27nm-es garzon. A szoba: 19 nm-es!!!! A lakás magasföldszinti, tégla építésű házban van, távfűtéses, egy csendes belső parkra néz, főzőfülkéje van, felújítandó és tartozik még hozzá egy saját zárható pincerész is.

 

 

IRÁNYÁR: 8.700.000 Ft

 

 

Telefon: 06-30-2842-111

email:  banki.andrea@chello.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!