ez a 18 dal lett feldemozva a tervezett twin turbo lemezhez:
Released on TURBO: 1. Turbo Lover 2. Locked In 3. Private Property 4. Parental Guidance 5. Rock You All Around The World 6. Out In The Cold 7. Wild Nights, Hot & Crazy Days 8. Hot For Love 9. Reckless
Released on RAM IT DOWN: 10. Ram It Down 11. Hard As Iron 12. Love You To Death 13. Monsters Of Rock
Released on the Re-Masters series: 14. Red, White & Blue 15. Prisoner Of Your Eyes 16. All Fired Up
Still unreleased: 17. Under The Gun 18. Fighting For Your Love
volt meg 1 dal, amit felvettek abban az idoszakban, de nem szantak a lemezre: Turn On Your Light (defenders remaster-bonusz)
Jó rég írtam ide.Szóval a Halford 3 először nekem is egysíkúnak tűnt de aztán ráéreztem van hangulata és sztem változatos is. Halfi dallamai nagyon jók még mindig, bár sokat változott már a hangja.De Ripper ,hogy énekli Jackotól a Beat it-et az nem semmi!
látom nagyon az uj Halford lemez a téma manapság, engem mégis inkább aza november táján megemlitett, mostanság esedékes UK tour foglalkoztat, amiröl azota hallgatás van, mint aza füben.
Nincs mit szépíteni, Rob Halford, a pápa, családi lemezt készített, karácsonyit. Ráadásul ezzel is csak még rokonszenvesebb...
Azért a lemez inkább szimpatikus, mint jó. Mert ugye nyilván van az a parodisztikus kontraszt, amit a metál és karácsony együtt kiad, viccnek viszont túl egyértelmű ahhoz, hogy önmagában egy egész albumot lehessen rá építeni. Szerencsére Halfordnak ez meg se fordul a fejében...
Az egyik legjobb egyébként épp a kakukktojás Winter Song, egy szál gitártémával, némi (kicsit béna) elektronikus maszatolással, kifejezetten csupasz és megható, tényleg. Nincs gond a lemez fennmaradó részével sem, azon túl, hogy csak elvétve van benne bármi, ami igazán érdekes, ráadásul azt se gondolom, hogy ennél jobb karácsonyi lemezt ki lehetett volna hozni a helyzetből. Illetve továbbra is fenntartom, hogy Halford a király. Ugyanakkor magamra is maradok a kérdéssel: karácsonyi lemez, úgy általában, az minek van?http://www.quart.hu/cikk.php?id=4498
Valaki írta nemrég, hogy hallott egy nagyon jó minőségű Sad Wings... albumot. Most akarok rendelni és van digipackos lehetőség és sima áru, emlékszel még mi volt ráírva?
NEW YORK - NOVEMBER 11: Musician Rob Halford talks with hosts Juliya Chernetsky (L) and Allison Hagendorf at fuse TV's 'Let it Rock' at fuse Studios on November 11, 2009 in New York City.
Én olyan unplugged jellegű karácsonyi lazulós lemezre számítottam, egy kis könnyed kitérőre a Judas súlyos Nostredamus lemeze után. Bár a Metal God-tól, meg Roy Z mestertől, nem igazán hittem el, hogy meghazudtolhatják magukat.
És tényleg a nyító Get Into The Spirit iszonyat erővel nyomja az arcunkba azonnal a hideg fémet ! Mint a nagy visszatéréskor, a Resurrection-ban ! Óriási, de hát mi lesz itt akkor, hol az ünnepi meghittség.
Nem kell sokat várni rá, innentől a lemez tényleg visszafogottan Cristmas feelingbe megy át. Az elementáris kezdéstől fokozatosan visszafogásra kerül a lendület és az ötödik számban már halk dudorászossá válik a hangulat. Kedvesen lágy, melodikus karácsonyi hard rockos számokat kapunk, balladisztikusan Halfordos izekkel. Kellemes hallgatnivó, nincs vele baj.
De, azért ez nem egy igazi Halford3, akármennyire is ez van a boríton. Amúgy ez a profil a boríton, mintha erősen emlékeztetni a Pokolfajzatbeli fő gonosz Raszputyin kinézetére. Lehet Halford külsejét vették alapul a filmben, mint Deep a Karibi kalozókban, amikor Keith Richards megjelenásét vette mintának.
Az én képzeletbeli hármas sorlemezemen viszont, csak az első szám szerepelhetne, de az viszont nagyon ott van !!! És nem is hiszem el, hogy az is egy karácsonyi feldolgozás lenne csak.