Keresés

Részletes keresés

Geski Creative Commons License 2007.07.08 0 0 1176

Hogy őszinte legyek, Bob Geldof azért komolyabb csapatot hozott össze mindkét

alkalommal. Ezt most nem is néztem végig, mert borzasztó sok gagyi csapat van.

Akit érdekel, feltöltöttem az oldalamra a Genesis fellépés Cool TV-n adott

hanganyagát. Csak MP3, de így is 26MB.

(http://genesisinfo.uw.hu - Hírek)

kozakz Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1175
az egész nap olyan mint 22 éve a live aid. itthon szép nagy csönd. kint meg a félvilág ezt nézi...

Geski Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1174

Érdemes a movement oldalról letölteni, mert ott valószínűleg nem lesz benne ennyi

baromság. Én majd a hangot valahogy összevágom, de a képes anyagot én is a

movementeset örzöm majd meg.

A Cool-os hang csak a cenzúrázott rész miatt lesz érdekes, ha a világ többi részén

nem volt.

A neten semmi belepofázás nem volt, sokkal élvezetesebbre is sikerült.

bobebaba65 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1173
Valóban kijavította magát az édibédi kis cukibaba, mégpedig "lend of konfensön"-re. De ettől nem látszott sokkal hülyébbnek a másiknál, mert az meg később mondta, hogy voltak ám régebben is ilyen koncertek, például a "lájv édsz". De nem baj, mert most meg a Leó tartja a frontot. Mondanám, hogy fuck, de félek, nem lennék szalonképes...
Előzmény: Geski (1169)
betandlose Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1172
Nem tudtam még elindítani a letöltést, mondjuk ügyetlen felhasználó vagyok :)
Előzmény: betandlose (1171)
betandlose Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1171
Lemaradtam erről én is, viszont van ilyen: http://torrent.genesis-movement.org/index.php. egyszerű a regisztráció.

Megvan rajta a mai fellépésük is, meg sok egyéb.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1170
Fel tudnád esetleg tölteni valahova?
Előzmény: Geski (1169)
Geski Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1169

Na! Lement a Cool-on is.
Az első rész jó volt.
A másodikba már bele kellett pofázniuk a műsorvezető hölgyeknek. Ráadásul a Land-et felkonferálták Invisible-nek...
Pozitívum, hogy a szám után kijavították magukat.
A többszörösen hangsúlyozott élő adásban sikerült másodszor is látni a fiúkat, miután, valóban élőben, egyszer már a neten megnéztem őket.

Az Invisible-ben Phil a szokásos módon "fuck up your life"-ot énekelt, és hihetetlen, de ki volt cenzúrázva a FUCK. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nemtom, hogy ez így ment-e le az egész világon, de akkorát röhögtem. És fel is vettem!

Amúgy én most is végigugráltam. :)

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1168
Még szerencse hogy tettek bele raklámot, amugy hiányérzetem lett volna..
Előzmény: DeeDee83 (1167)
DeeDee83 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1167

Jáááj, de jó is volt együtt  ugrálni Phil-lel Linz-ben... :))) :((

Úgy látom brazil ismerős megint a frontvonalban van. :))

Előzmény: Törölt nick (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1166
Mindjárt jönnek a Coolon!!! Remélem nem beszélik végig!
Előzmény: DeeDee83 (1165)
DeeDee83 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1165

Köszi a linket, de ezt sajnos nem az én kis netemnek találták ki. :((

Amúgy a cool tényleg förtelem...

Előzmény: Törölt nick (1164)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1164

http://entimg.msn.com/i/ExperienceData/p1-7/en-us/x.htm?sh=LiveEarthLive&g=fd3116b3-ebc3-439e-a9a0-2bb5dbf305cb

A Cool egyébként megint alulmúlja magát, egyszerűen nézhetetlen...

Előzmény: DeeDee83 (1163)
DeeDee83 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1163
Hol láttad? :S
Előzmény: Geski (1162)
Geski Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1162
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ!!!!

De odatették a fiúk!

Feladták a leckét a többieknek...

:))))))))))))
Mikey-Soft Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1161
Hát amiket felsoroltál a mai divatos "zenék" közül, azokkal nem élek. Három napja a Toto-ra kaptam rá. Én leginkább rockzenét hallgatok, de ami igényes, az jöhet mind...
Előzmény: bobebaba65 (1158)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1160
Köszi.
Előzmény: DeeDee83 (1159)
DeeDee83 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1159

ONLINE: The entire Live Earth event will be streamed LIVE on http://www.liveearth.msn.com/.

ALL BROADCAST DETAILS CAN BE FOUND AT http://www.liveearth.org/event.php.

Előzmény: Törölt nick (1157)
bobebaba65 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1158
Valóban nagyon büszke vagyok a lányomra. Ő is, mint Faramir74, és mint én is, a "válogatásos mindenevők" közé tartozik. Teljesen Tankcsapda, Fiesta, Pussycat Dolls és ilyesmi mentesen éldegélünk. Viszont utolsó esténken Prágában 390 koronáért muszáj volt beülnie a Károly hídnál lévő Assisi Szent Ferenc templomba egy orgonahangversenyre, míg én a hídon és a Kampa szigeten fényképezgettem, mert bár én is szívesen beültem volna, már nemigen akartam pénzt váltani, annak meg fogytán voltunk. De Ravi Shankart és autentikus keleti zenéket is gyűjt. Az én fogalmaim szerint (és ezek szerint más is van így ezzel) igényes és "tartós" zenéket szeret, és bár ezzel eléggé kilóg a sorból, ő nem bánja. És Phil Collins a minden.
Előzmény: Mikey-Soft (1151)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1157
Hánykor kezdődik a londoni móka? Nem igazán találom.. :-S
DeeDee83 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1156
Madonna kapcsán a Neten terjed(t) egy lista, amely alapján a Genesis nyitja a rendezvényt.
Előzmény: Geski (1155)
Geski Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1155

Korábban úgy volt, hogy a Genesis kezdi a londoni műsort, mert este

Manchesterben lépnek fel a turné keretén belülk.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1154
A Cool Tv holnap közvetíti a Live Earth-et amin ha jól tudom a Genesis is fellép: link
Geski Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1153

Megjelent egy érdekes cikk a Genesis koncert hátteréről, amely fordítását feltettem a

hírek közé: http://genesisinfo.uw.hu

A Youtube-on vannak nem túl jó minőségű, de emlékfrissítésnek tökéletes videók.

Kicsit, ha visszaolvasol, megtalálod a közvetlen linket is, de ha ott rákeresel, akkor is

könnyen megtalálod.

A hivatalos DVD úgy néz ki, hogy Rómában lesz felvéve, de a düsseldorfi koncertből is lehet még valami.

Faramir74 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1152

Az hogy ki milyen "rajongó"az is egy érdekes típus

vannal azok, akik egy, max 3-4 előadóért oda vannak, őket mindenhová követik

aztán vannak ,akik 1-2 zenei stílust szeretnek, avyg csak az "igényes" vagy csak a "populáris" stílusokat kedvelik

vannak a válogatás nélküli mindenevők

és vannak a válogatásos mindenevők, ilyen vagyok én is ha azt mondom egyaránt kedvencem Mozart, Verdi, Puccini, Erkel, Louis Armstrong, Edith Piaf, Bryan Dams, genesis, Toto Cutugno, Kylie Monogue, a Bikini, a Republic, Rúzsa Magdi, és a Boney M (a névsor nem teljes, mert saját használatú poplexikonom is van, sokakat ismerek) akkor ezzel elmondtam nem vagyok stílusválogató

Ugyanakkor stalusban nem csípem a tiszta technót (amiben sem pop, sem rock, sem igémnyes elektronika nincs pl Westbam, stb) a legkeményebb death metalt, a nyéálsa magyar boybandeket és sok külföldit N-sync) s olyan előadókat mint pl Paris Hilton, Lordi, Marylin Manson, Tokyo Hotel stb (megint sok stílus)

Ezt csak azért írtam le, mert sokan vannak ktegória-függők, akik szerint "csak a rock a jó" (zárójel a rock többnyire jó, de nem csak az) én nem ilyen vagyok

Prágai koncerett leadja valaemylik modern tv, avagy lehet letölteni ingyen egy részét?

Mikey-Soft Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1151

Légy büszke a lányodra, nagyon kevesen vannak a korosztályában, akik normális zenét hallgatnak!!! Mi mást szeret Genesis-en kívül?

Sajna anyagi és egyéb okokból nem tudtam ott lenni Prágában (pedig szerettem volna menni), nekem sajna be kell érnem Phil Collins 2005 októberi koncertjével... az is életre szóló élmény volt!

Pedig határtalanul boldog voltam, mikor kiderült, hogy jönnek, de a Multimedia úgy elcseszte a dolgot, ahogy kell. :(((

A Stones-t én sem csípem amúgy... :)))

Előzmény: bobebaba65 (1150)
bobebaba65 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1150

Én a 17 éves lányommal voltam a prágai koncerten, tulajdonképpen Phil Collins volt az igazi célpont, tehát egyikünk sem ős-Genesis fan. Ettől függetlenül kívülről tudja a Genesis számok többségét, amire nagyon büszke vagyok, mert az ő korosztálya nemigen képviselteti magát az ilyesfajta zene rajongótáborában. Eredetileg karácsonyi ajándékként kapta a Budapestre szóló jegyet, aztán mikor kiderült, hogy Prága, akkor azonnal kicseréltem, és addigra el is érkezett a születésnapja, mikorra az u pódia jegyet megkaptuk. Akkor jött a hercehurca a helyszínnel, akkor már kicsit ideges voltam. Aztán mikor ott álltunk a koncerten majdnem legelöl, akkor mertük elhinni, hogy most már ebből csak lesz valami. És lett. /Így lehet háromszor elsütni egy ajándékot:-)/ Én nem tudok a többi helyszínhez viszonyítani, de nekünk, és főleg a gyerekemnek egy életre szóló óriási élmény volt, szerintem ilyen boldognak még sose láttam.

Üzenem a srácnak, aki a "Budapest misses you" transzparenseket a kezünkbe nyomta, hogy az egyiket elhagytuk, de a másikat a koncert ereklyék között őrizzük.

Következő menet a Rolling Stones lesz, reméljük, Pesten, de ez már a 17 évest hidegen hagyta, viszont apukájával ott a helyünk. Legutóbb szakadó esőben tocsogtuk végig, de úgy is jó volt.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1149

Asszem kicsit arrogáns meg kioktató lett a hozzászólásom. Bocs! :-S

Ez a csörtetés rendesen volt Prágában is, pl. mellettem egy kislánynak a nyakába borított egy adag sört egy nyomuló.. szóval ez tényleg bosszantó.

Felvezetésnek gondoltam a Second-ot, aztán abból gondoltam hogy átvezetik a simára. Persze ez lehet csak nekem logikus. :-)

Előzmény: InteriorLulu (1140)
Mikey-Soft Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1148

Nálam is ezen ok miatt maradt ki (pedig ingyen megnézhettem volna a Népstadionban - faterom ott melózik).

Prágában is tologatták a helyszínt, mint állat, így teljesen elment tőle a kedvem.

Nekem csak egyetlen együttes van, aki után bárhova elmennék, az a-ha (2005 novemberében volt szerencsém Bécsben látni őket, igencsak maradandó élmény volt)...

Előzmény: Faramir74 (1146)
mtb Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1147

Én Linz-ben voltam, és nagyon örülök, hogy sikerült látnom őket élőben, hogy aztán másnap elkezdhessem egyhetes salzkammerguti pihenésemet. Kiváló volt az idő, és a hosszú várakozás alatt jólesett az a pár sör...A korai Genesis a kedvencem, de a későbbi számaikat is nagyon szeretem. (valójában a Duke és az Abacab már nem állnak túl közel hozzám, de majd megpróbálom többet hallgatni őket - bezzeg a Selling England-et, a Foxtrot-ot vagy a Lamb-et már több százszor lejátszottam, és nem tudom őket megunni...) Sajnos elég messze álltam a szinpadtól, így csak ilyen felvételeket sikerült produkálnom, amit itt láthattok. Persze szívesen megnézném őket még egy-két másik helyszínen is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!