Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.12 0 0 880
működik :) eddig is működött
Előzmény: 3568 (877)
hokimen Creative Commons License 2009.10.12 0 0 879
attól függ!
pl a monitorra, ha kamerázok egy csajjal:) egy csini colo csajjal:)
vagy csak beállok a slozira és a zsepit megcélzom. bár ha nagyon felhúztam magam, volt hogy fölé trafáltam :) persze az első 1-2 löveg a legnagyobb és legtöbb, persze, hogy azt kell feltakarítani...
vagy itt a melóhelyen kimentem a slozira, felhúztam egy gumit és visszaültem
ha jön a geci, csak bele a gumiba, és nem ázik át a nacim...pláne, ha az egyik kis szöszi az ölembe ülne és úgy élveznék el!!!!!
Előzmény: Törölt nick (874)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.12 0 0 878
Üdv!Esetleg valakit érdekel egy japán módszer?


3568 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 877
ha működne az e-mailed...
Előzmény: Törölt nick (874)
danee85 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 876
Sziasztok! Olvasgattam a topicot es kedvet kaptam, hogy leirjam en is egy-ket sztorimat. Most 24 eves vagyok, van egy tenyleg dogos baratnom, akitol mindent megkapok a szexben, de meg mindig rendszeresen maszturbalok titokban. Egyszeruen nem birom abbahagyni. En 12 evesen kezdtem, aztan az elso erdekes dolgok az altalamos suliban kezdodtek. Hetedikes voltam es oran mindig kikereszkedtem WCre. A kabatok nalunk a folyosora voltak kiakasztva. Volt egy nyolcadikos lany akire nagyon bukott az egesz suli. Eleve mar allo fasszal mentem ki, odamentem a kabatjahoz es az elovaladekos farkam bedugtam a kabatja ujjaba, ami szormes volt es puha ugyhogy alig birtam ki, hogy ne elvezzek bele, mikozben a nyakanal szagolgattam a parfumje illatat. Aztan mindig elmentem a mosdoba es ott elveztem el. Soha nem mertem beleelvezni a kabatjaba de azert az elovaladekomat mindig ott hagytam neki!

Ilyet aztan kesobb is csinaltam anyam baratnojevel olyan 13-16 eves koromig. Anyam baratonje kb 35 volt akkoriban, de iszonyat csinos es igenyes no volt. Teljesen bele voltam zugva! Szoli, szexi ruhak stb… Na szoval az o kabatjanak az ujjat is megdugtam parszor amikor nalunk volt es a belso szobaban beszelgetett anyammal. En ott jottem mentem, allo fasszal gyonyorkodtem a noben es neha kivettem a farkam es bedugatm a kabatjaba amit kint hagyott a folyoson. Nagyon izgultam, hogy lebukok, de ettol meg jobban elveztem. Neki is jol televaladekoztam az ujjat. Aztan olyankor mindig ugy elveztem el, hogy felmentem a szobamba, nyitva hagytam az ajtot es hallgattam a bugo hangjat mikozben hatalmasakat elveztem.  Egyebkent neki ruhaboltja van, nem tul nagy forgalommal, es akkoriban jartam, hozza vasarolni. Es sokszor voltunk kettesben az uzletben, nekem persze mindig allt a farkam, amikor a kozelemben volt, es ha kettesben voltunk mindig csak annyira huztam el a probafulken a fuggonyt, hogy ahogy forgolodtam, neha lathassa a boxerben az allo farkam. Igazabol nem tudom ,hogy latta-e mert soha nem tett megjegyzest es nem viselkedett maskeppen, de en szinte biztos vagyok benne, hogy valamikor kiszurta, mert eleg latvanyosan csinaltam. Aztan kesobb felszereltek egy ajtot a probafulkere. Amin az ajto mellet volt egy nagyon vekony res, es ha teljesen nekidoltem ki lehetett latni, de tudtam, hogy annyira vekony, hogy be nem lehet latni rajta. Azutan egy csomoszor vertem ki ugy, hogy elmentem hozza, mintha ruhakat probalnek, bementem a probafulkebe es kivertem magamnak, mikozben ot lestem a resen keresztul, ahogy fel ala jarkalt a szexibbnel szexibb ruhaiban. Neha mikor az afulke fele nezett szinte a szemembe nezett, persze o ezt nem tudta, es ugy elveztem hatalmasakat. Azok voltak fiatalsagom legjobb maszturbalasai.

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.11 0 1 875

 -Én ált. utolsó pillanatban a makkomnál körbetekerem  kb. két papírzsepivel, (ez ugyan csökkent az élvezeten...) , majd a WC-be dobom. 

 

-vagy pedig eleve WC-n ülve, -az orgazmusom előtt gyorsan lefordítom a farkam a kagylóba, -és nagy csobbanásokkal tarkítva elélvezek!  :) 

 

-Ha pedig egy  bizonyos "colosgirl" előtt elégítem ki magam, -akkor oda, -és úgy  lövök, ahová a kedves Megrendelő kéri!   :D  (ilyen még sajnos nem történt, -de nem rajtam múlott...   :D )

Előzmény: Törölt nick (874)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.11 0 0 874
azért srácok, van fantáziátok és nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle módszeretek van magatok kielégítésére :)
engem még az érdekel, ki hová lövi a végterméket :D
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.07 0 0 873
Sziasztok újra!
Sajnálom, hogy majd' két hónapig nem jelentkeztem, úgy tűnt, komolyan beindulnak a dolgok egy lánnyal, és ilyenkor általában hanyagolok minden társas tevékenységet, köztük a fórumozást, de végül is kiderült a csajról, hogy nem olyan, amilyennek elsőre mutatta magát (persze nem arról van szó, hogy benyúltam a bugyijába, és punci helyett mást találtam, sajnos még a kézfogásig sem jutottunk el, egyszerűen nem illetünk össze érzelmileg, én túl odaadó vagyok, ő neki meg nem erre van szüksége), így még azelőtt vége lett, hogy bármi komolyabb lett volna.
Örömmel látom, hogy többeteknek tetszett az írásom, így vidáman vágok bele a folytatásba. És mielőtt bárki azt gondolná, hogy élénk a fantáziám, közlöm, hogy amit leírok, az mind megtörtént, akármilyen bizarrnak is tűnik.
Szóval az általános iskolánál tartottunk, amikor is kezdtem megismerni az önkielégítés szépségeit. Sulis sztoriknál maradva egyelőre maradok ezen a vonalon, aztán majd áttérek más helyszínekre is.
Először csak délutánonként, a napközis tanulás alatt nyúltam magamhoz, aztán van pár emlékem, amikor este a takaró alatt is volt ez-az, de mivel kis lakásban laktunk, és egy szobában voltam anyámmal, ez gyakran nehezen ment, így otthon nem is erőltettem. A suliban viszont amikor magamra maradtam, máris előkaptam, és beindult a fantáziám. Egy osztálytársammal jártunk úszni napközi ideje alatt, és visszafelé gyakran volt az önkielégítés a téma. Többször előfordult, hogy miután visszaértünk a suliba, bementünk a wc-be, és ott kivertük magunknak, csak utána mentünk be az osztályba. Én már ekkor is élveztem, hogy az ablak közelébe álltam, és néztem ki rajta, miközben csináltam. Izgatott, hogy egy lány vagy nő arra jár, és rámnéz, tekintetünk összefut, miközben én a farkam markolászom. Később ez a szenvedélyemmé vált, de erről majd a következő alkalommal mesélek.
Egyszer kitaláltuk, hogy bemegyünk a lány wc-be is, magunkra csukjuk az ajtót (nem egy fülkében, hanem szomszédosakban), és ott verjük ki, de ahogy ilyenkor lenni szokott a sors közbeszólt, amikor már az ember kezdte jól érezni magát. Alig hogy bementünk a takarítónő hangját lehetett hallani, ott ment el az ajtók előtt, és tökre para volt, hogy bármelyik pillanatban benyithatott. Szerencsére kiment valamiért, és azalatt el tudtunk menni onnan, többet nem is próbálkoztunk ilyennel, bár a gondolat azóta is izgat, hogy egyszer egy ilyen helyen élvezhessek el.
Telt az idő, és a napközis tanár helyére egy új, fiatalabb (bár nálam így is jóval idősebb) és számomra vonzó nő jött. A délutáni maszturbálások megmaradtak, bár egyszer ráfáztam, mert épp csináltam, és ez a drága, vonzó tanárnő kihívott magához. Gyorsan megpróbáltam eltenni a farkam, de csak a nadrágom mögé sikerült, az alsó nadrágba nem tudtam betenni, így eléggé látszott, hogy valami dudorodik. Kissé görnyedten mentem ki a tanárhoz, utána azonnal ki is kéredzkedtem wc-re, hogy meg tudjam igazítani, úgy tűnt, senki nem vett észre semmit, legalábbis, nem hozták szóba.
Egyik délután kint voltunk a tanulás előtti szabadidőt eltölteni, de én hamarabb mentem haza, így be kellett mennem a holmimért. A tanár odaadta a kulcsot, hogy bemehessek, és amint beléptem az ajtón, észrevettem, hogy a pulóvere a széke karfáján pihen. Becsuktam kulcsra az ajtót, odaléptem a székhez, megszagoltam, az arcomhoz dörzsöltem a puha és illatos ruhát, majd elővettem a farkam, és a pulóver egyik ujjába vertem. Nagyot élveztem, és nagyon jól esett, hagyott egy kis foltot, de bíztam abban, hogy mire visszajönnek, addigra megszárad, és nem lesz látható.
Ez a ruhadarabos önkielégítés később is visszajött még, de erről majd legközelebb írok. Amúgy ez a mai napig izgat, és nagy élvezetet nyújt, ha egy lány holmija lehet a szexuális segédeszköz önkielégítés közben.
Folyt. köv.
zeusz33 Creative Commons License 2009.10.07 0 0 872

 

a farkamat kivettem az alsónadrágból a zacsi benne maradt, nehogy a rezgő megsértse!!!

zeusz33 Creative Commons License 2009.10.07 0 1 871

 

Helló mindenki!

 

Én porszívóval csináltam többször is. Leveszem a fej részét és csak a cső marad. Beindítom és a makkomhoz nagyon közel tartom de nem érintem hizzá. Csak érezzem a vákumot! Szerintem kellemes.

 

A másik egy sima rezgőcsiszolót szorítottam a zacsimhoz úgy hogy a farkamat kivettem belőle. Nagyin kellemes talán iolyan lehet mint egy vibrátor.

 

Élvezetes mindkettő!!

sonypc Creative Commons License 2009.10.05 0 0 870
ss
Szólószöl Creative Commons License 2009.10.05 0 0 869
Helló erre a zuhanycsöves technikára én is pont tegnap előtt jöttem rá csak én víz alatt csináltam kádban nagyon élvezetes és néha azzal szórakozok hogy ahogy belemegy a víz gyorsan befogom a végét majd a víz felett elengedem és tök jó látvány ahogy spriccel. Bár még ettől nem mentem el de tervezem.
Előzmény: rosszvagyokdejó (834)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.17 0 0 868
sosem keveredtem fiúkoleszba, de izgi lenne
Előzmény: gallardo (861)
sperm_bath Creative Commons License 2009.09.17 0 0 867
no, sokáig nem voltam ;-)))
hangyás sztori: én a magam részéről nem irtózom tőlük, tehát semmi ilyen gondom nem volt... hogy mitől is élveztem el? a csípésektől is, meg az általános izgalomtól, meg attól, ahogy az ember markolja a farkát... ez mind összeadódik és elvezet egy jó kis orgazmushoz...
jegelés, dagadás: inkább csak egy tompa bizsergés, olyan majdnem fájdalom... szerintem nem vészes, de persze ezt mindenki maga dönti el...
gyakoriság: már nem, mert pár napig azért eléggé láthatók a nyomok, aztán a csajom kissé furcsállná...
Előzmény: rosszvagyokdejó (851)
t-boy65 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 866
Keanu01 ha akarod elmondod,ha nem akarod nem mondod,és mi az igaz-s mi nem?
Az csak a történeteid elolvasása után derül ki.De amíg nem írod le és nem lesz közkincs,addig pletyka sem lesz belőle. Úgy hogy,ha gondolod kezdjél bele.
Irma, te édes Creative Commons License 2009.09.13 0 0 865
Csörgőkígyók egymás közt? :DDD
Előzmény: rosszvagyokdejó (863)
rosszvagyokdejó Creative Commons License 2009.09.11 0 0 863
Jah és az a kézi maszírozó elektromos, és úgy rezeg mint a csörgőkígyó :)
rosszvagyokdejó Creative Commons License 2009.09.10 0 0 862
Újabb nagyon jó maszti technikát találtam, függő is lettem kajakra:)
Kézi maszirozó géppel símogatni kell a heréktől egészen a makk hegyéig.
Iszonyat intenzív merevedés. Az egész testen végig szaladó sugárzás/remegés már a maszti elején is (nagyon kellemes meg kell hogy mondjam:)! Maga a végső élvezés hasonló a tusulós technikához.
Kézzel hozzá sem kell érni a farkadhoz és a végén extrém spricc, jó nagy mennyiségben :)
Amúgy érdekes, ha abbahagyod a maszirózó gép technikát, és inkább kézzel akarsz elmenni, nem fogsz tudni, legalábbis nekem nem sikerült.
gallardo Creative Commons License 2009.08.23 0 0 861
szívesen körülnéznél? sok új érdekes izgató élmény...
Előzmény: Törölt nick (860)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 860
tetszik ez a veszélyeztetés, elképzelem milyen lenne egy ilyen fiú koleszba besétálni :D
Előzmény: rosszvagyokdejó (859)
rosszvagyokdejó Creative Commons License 2009.08.20 0 0 859
Erről jut eszembe nekem is egy érdekesség.
100% fiú koleszban nőttem fel. Ott az ember eléggé megedződik, gátlások a háttérbe szorulnak.
Az hogy ált a bré amikor felkeltél, kajak nem érdekelt már senkit, eleinte még röhögtél a másikon, de már végén lesem tojtad.
Azt hogy takarító nő épp ott sepreget amikor neked kajakra áll a bré vagy éppen hugyuzól lesem tojod már.
Esténként kajak mindenki felvolt izgúlva. Benyomtál egy erotikus történetet éjszaka és olyan görcs jött mindenkir, hogy ízonnal kikell verni mert nem bírod tovább hogy csak na:) Lesem tojtad már hogy talán vécére kéne kimenni kiverni, vagy valami. ááá kértél egy zsebit a szomszéd ágyból aki már verte a farkát :)
Aztán a feleted lévő emeletes ágy is csak úgy remegett mert épp ott is verték...
Természetesen semmi buzulás nem volt, viccelés volt persze. De akin megéreztük hogy komolyan gondolta, az nem maradt volna sokáig a koleszba, mert nagyon megalázzák és megverik azt az embert.
Abban a pillanatban ha egy jó nő benyitott volna amikor is kb a lakók 80% veri a farkát úgy 15ember egy szobában. Hát lehet hogy veszélyben lett volna a nő:D
De gondolom van bőven nő aki ezt bevállalta volna:)
Ott aztán ott volt a levegőben a hormon meg tesztoszteron.
strandcica0 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 858
léci ha elkezdted fejezd is be : )
gabikkaa22 Creative Commons License 2009.08.17 0 0 857
lécci folytasd a történeteid nagyon érdekelnek az extrém dolgok
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.17 0 0 856
keanu01 na mesélj még. :-)
Előzmény: Törölt nick (855)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.17 0 0 855
Hello Mindenki!
23 éves fiú vagyok. Ma átfutottam az egész topicot, és vannak benne érdekes dolgok. Jómagam is sok mindent kipróbáltam már, gyakran verem ki magamnak, főleg mikor nincs barátnőm. Előfordul, hogy naponta többször is csinálom, általában semmi különlegeset nem viszek bele a dologba, de már kezdetben is érdekeltek az extrém dolgok. Izgat, ha mások közelében csinálom (lányok közelében!!!), ha van esély rá, hogy észrevehetnek, és én is próbáltam már különféle helyeken, néha talán túlzásokba esve, de szerencsére még sosem buktam le, nem származott gondom a dologból, és azt hiszem, amíg másokat nem sértünk vele, bármit ki lehet próbálni saját magunk izgatására.
Elkezdem mesélni, velem milyen dolgok estek meg, és ha történeteim érdeklődésre találnak, akkor folytatni is fogom őket, van pár érdekes sztori a tarsolyomban. :)
12 éves voltam, ötödik osztályos, mikor először csináltam. Messzebb menő emlékeim nincsenek, hogy előtte bármikor is komolyabban foglalkoztam volna a szerszámommal, de mint minden kisfiút, engem s izgattak a kukacommal való játszadozások.
Egyik osztálytársam volt, aki bevezetett engem és még más osztálytársakat is, hogyan lehet a fütykösünk húzogatásával eljutni az orgazmusig. Jó érzés volt ezt megtapasztalni, és onnantól fogva minél többször szerettem volna újra átélni, milyen is, amikor elmegyek. Talán azért, mert a suliban tanultam meg az egészet, eleinte otthon nem is igazán csináltam, csak délutánonként a napköziben. Mikor leckét kellett csinálni, gyakran képtelen voltam koncentrálni a feladatokra, és ilyenkor a nadrágomba nyúltam, óvatosan, hogy senki se vegye észre, persze a körülöttem ülők tudták, de mivel ők is gyakran csinálták, ebből nem csináltunk külön műsort, fedeztük egymást. Mikor olvasás volt a feladat, a nagy könyveket nyitva az ölünkbe tettük, és elővettük a farkunkat, hogy kiverjük. Ebből a többiek, a lányok, a tanárnő (egy idős, szőke, asszem parókás nő) nem vett észre semmit, bár emlékszem, mikor egyszer már jobban benne voltam a dologban, és közeledtem a csúcs felé, a tanárnő megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mert nagyon ki vagyok pirulva. Persze mondtam, hogy semmi bajom, de biztos nagyot nézett volna, ha tudja, mit ügyködök a pad alatt. Onnantól fogva gyakran vertem ki a suliban, és sok extrém dolgot is műveltem.
Például egyszer a napköziben hárman (a srác, aki megmutatta, hogy kell csinálni, egy másik osztálytársunk és én) a leghátsó padba ültünk, elővettük és verni kezdtük. Megfogtuk egymáséit, és kicsit vertük is egymásnak, de ez csak egy rövid ideig ment így. Szerencsére ilyet azóta sem kívánok, és nyugodt szívvel vallhatom magam 100%osan heteronak, de akkor a "gyermeki" kíváncsiság fűtött bennünket, és hát ugye mindent ki kell próbálni. :)
Aztán voltak durvább eseteim is, de ezt majd később, ha lesznek érdeklődők a folytatás iránt. Írjatok, ha folytassam!
free_dd Creative Commons License 2009.08.16 0 0 854
Régebben az orális maszti volt a kedvencem, mára a prosztataingerléssel összekötött maszti jön be nekem.
rosszvagyokdejó Creative Commons License 2009.08.10 0 0 852
zomgwtf
Az utóbbi technikát majd kipróbálom, az szimpi :)
Főleg hogy makkot sosem izgattam még külön.Tudtam én hogy vannak még járatlan területek!

Eszembe jutott mostanában, mit szoktam csinálni önkielégítés közben. Ez egy ilyen gyúrós
betegség, aki testet épít, rászokik, ha akar, ha nem.Főleg akkor amikor már elégedett a testével
és kicsit ráizgul a férfias felépítésére...
Nézzük magunkat a tükörben, a testünket, ahogy izmok megfeszülnek.És ha ezt megfűszerezzük
azzal hogy közben a masztizunk.Nagyon jó így "külső" szemmel nézni ahogy a test megfeszül és
csak arra koncentrál hogy egy gyönyörűt élvezzünk.Főleg hogy ilyenkor extra izom feszítés, görcsösség van néhol,
és boldogan nézed magad milyen férfias vagy! Gyakran végig fut az agyamon ilyenkor, ennek ellenálljon egy nő!
Tehát magamat bátorítom, ösztönzöm. Jó az egonak:D Egészséges:)
rosszvagyokdejó Creative Commons License 2009.08.10 0 0 851
Sperm Bath
1,Ehh ez nagyon perverz.
3, A hangyás sztorid is nagyon durva. De őszintén szólva a végső élményt kipróbálnám nagyon is, de az oda vezető utat, nem járnám végig. A hangyákat nem érdekelte a húgycsöved?:D
Váááá kiráz a hideg....
Gondolom csak a rovar/bogár undorom miatt van.
Jah a másik hogy végig nem érsz hozzá a farkadhoz és képes vagy elélvezni csupán a hangyáktól és a csípésektől?
A végén meg jegelni kell a farkad úgy bedagad mi?
Ezt a hangyás dolgot gyakran űzöd?

rosszvagyokdejó Creative Commons License 2009.08.10 0 0 849
Elmesélek egy érdekes történet. Amit végül is józan ésszel maszti technikának is mondhatok,
de szerintem soha az életbe nem történik meg még egyszer.Pedig nagyon nagyon jó lenne:)
Igazából talán hihetetlen lesz, én sem tudom mai napig megmagyarázni a történteket, és
ha visszagondolok még mindig nagy hatással van rám.Nem szedek semmilyen gyógyszert, nem ittam alkoholt
sem, és semmi kábítószert.
Olyan 19-20éves lehettem, most vagyok 24.Olyan 16évesen voltam túl a a magömlésen.
Lefeküdtem aludni, egyáltalán nem voltam szexuálisan túlfűtve.(Néha van amikor annyira dúlnak
bennem a hormonok hogy ha nem csinálok önkielégítést akkor 3-4óráig tuti nem alszok el még)
De ekkor semmilyen ilyen dologra nem emlékszem.
Amiket mondok most, senkinek nem mondtam még el, mert esetleg azt hiszik kicsit meg hülyültem...
Reggel felkeltem mély álomból. Egyszer csak nyújtottam előre a kezem, és valami nagy adag hideget éreztem.
Úristen kajak meg ijedtem, mintha leöntöttek volna vízzel.És nézem mi történt, bepisiltem, hánytam, vagy mi?
Gyorsan felfogtam ez sperma, és nagyon sok! Ennyi spermát max két önkielégítésnél produkáltam egész életembe.
Gyorsan eltakarítottam, és elkezdtem nagyon mélyen gondolkozni, hogy mi a jó ég történt velem?
Próbáltam visszaidézni hogy esetleg csak simán maszturbáltam? De nem rémlett. De ha mégis, de biztos nem..akkor sem
csinálom így, hogy beleélvezek az ágyba azt jól van....
Erősen töröm a fejem és bevillant egy nőőőő! Egy szőke 30-35éves nő.Nem egy istennő, de egy 10ből 9es érdemlő
nő arcképe. Nagyon furcsa volt, szinte ki mondtam hangosan egy nővel voltam. Aztán szinte megpofoztam magam miről beszélek?
Ez hülyeség!! Semmilyen barátnőm nincs, semmilyen buliban nem voltam aznap, sőt ennyi évesen egyetlen egy komolyabb kapcsolatom
nem volt.És még szőke csajom sem volt!
Tovább gondolkoztam hogy akkor most mi van. És sikerült felidéznem 1percet kb, mi volt éjszaka.Semmi többet sajnos.
Megpróbálom pontosan leírni mi volt, de nagyon nehéz kifejezni szavakba:
A lényeg az hogy szeretkeztem egy nővel. De nem vadul! Nagyon érzékin, és ez mellett nagyon intenzíven.
Én alul feküdtem ebben az 1percben, rajtam volt a gyönyörű nő. És szinte folyamatosan csókolóztunk.A feszes melle
a mellkasomhoz ért! Folyamatosan nézett bele a szemembe, én meg az övébe nagyon mélyen.Egy profi volt! Mindent tudott!
100%osan ott voltam abban a helyzetben.DE nem én irányítottam! Ő volt a "főnök".Most kicsit durva lesz amit mondok,
de megerőszakolt, úgy hogy én ezt nagyon akartam! Bármilyen mozdulatot tettem, igazából nem én tettem, ő irányított a
gondolatával! A Farkam végig benne volt a nunijába.Olyan mozgásokat csinált hogy nekem szinte semmit nem kellett mozognom.
Hihetetlen az egész, hüvelye a nőnek, úgy körül ölelte a farkam hogy nyögni lett volna kedvem folyamatosan! Talán még nyögtem is,
nem tudom.(hozzá kell tenni soha nem szoktam nyögni, esetleg erőteljes sóhaj, amikor csúcson vagyok)
Egy Szót sem szólt hozzám a nő.Még nyögni, sem nyögött ő.Láttam rajta hogy iszonyat kíván, én is persze őt!
De még is volt benne egy olyan hogy én csak egy tárgy vagyok és most kivégez.És ha akarnék is akkor sem tudok
semmit tenni ellene.
És itt vége szakad :(
Az tuti hogy ő, vagy én, nagyon csúnyán kivégzett, mert kicsit úsztam a spermában.

Ezekben már sajnos nem vagyok biztos csak érzések:
Úgy érzem ez az aktus közepén lehetett ez az 1perc.Talán 40perc lehetett amíg vele voltam.
Az nap lezártam ezt a témát magamba.Nagyon elfáradtam agyilag.Nem sokat filóztam már rajta.Érdekes hogy józan ésszel
azt kell hogy gondoljam maszturbáltam egy jót álmomba, vagy valami ilyesmi.De nem bírom magamat meggyőzni valahogy, hogy
csak ennyi lett volna.
Soha nem volt hasonló élményem, senki nem tud róla hogy alvajáró lennék.Volt már velem pár misztikus dolog, de az más volt.
Nem ide való. És nem is akarom azokat elmondani.
Még nem igazán nyomoztam ez után hogy még több választ kapjak.Nem is akarok már.Rég volt. Akkor kellett volna még jobban talán
megerőltetni az agyam.
Hallottam hogy másnak is voltak már erotikus álmai.De ennél többet nem tudok.
sperm_bath Creative Commons License 2009.08.10 0 0 848
nekem anyukám annak idején leült velem és elmagyarázta, hogy ez abszolút természetes, de nem kell túlzásba vinni, mert azért az mégsem egészséges, hogy az ember örökké csak evvel foglalkozzon, blábláblá. azt persze nem mondta, hogy szerinte mennyi a nem sok, gondolom havi egy faszverés még a tűréshatárán belül lett volna... abszolút ciki volt a helyzet, ráadásul vagy négy évet késett is a jól betanult kis szövegével... de másrészt kedves volt, hogy azt hitte, evvel segít nekem ;-)
nem tudom, manapság mennyivel könnyebb barátnőt dugni és nem a markodat, de vagy 20 éve azért inkább csak marok juci maradt az embernek. a jó kis csajainkat meg a felsős gimisek, sőt, néha huszonévesek dugták... phú, de utáltam őket!!!
amúgy fogalmam nincs, hogy hogyan és miként lehet kibírni a kamaszkort önkielégítés nélkül... én néha próbáltam, hogy néhány napig nem csinálom, de éjjel úgyis elélveztem, valami jó kis erotikus álom kíséretében...
de hogy kicsit on is legyek:
1. nagy darab, bőrös disznócomb, kicsontozva, a hűtőben... épp senki nem volt otthon, házikolbász lett végül belőle, de előtte én jól megb@sztam... ajtók, ablakok, mindent bezártam, aztán meztelenre vetkőztem, a húst kitettem magam elé az asztalra, és szépen magamévá tettem. a csont helyén egy kicsit nyálkás, bőrkés volt a hús, azt céloztam meg, de nem igazán értem el odáig, ezért a cubák a földre került, én meg felülről mozogtam rajta. kicsit hideg volt, de amúgy teljes punci-feeling, már ahogy 13 évesen elképzeltem magamnak egy puncit... aztán estére tényleg ledaráltuk, pedig egészen jó kis szerető volt... persze rendesen lemostam az egészet, miután ráélveztem, de azért mindig furcsa érzés volt enni belőle...
2. ahogy más is írta már, napfény, levegő, szabadság... a város közelében levő parkerdőbe tekertem ki, sehol egy lélek... egy tisztás szélén megálltam és meztelenre vetkőztem. a hátam mögött eléggé bozótos terület volt, előttem pedig a jól belátható szabad tér... és akkor az önfeledt játszadozás a testemmel, többször is már a csúcs közelében, aztán mégis mindig elodázva az élvezést, hogy csak gyűljön és sűrűsödjön bennem a vágy és éhség a kéjre... aztán végül az önfeledt, hörgő és kiabáló élvezés, magam elé, a száradó fűre, majd a finom, megnyugtató ellazulás, miközben csak arra kellett koncentrálnom, hogy véletlenül nehogy elaludjak, aztán ki tudja ki talál ott meg...
3. hangyás menet: végy egy nagy, kiéhezett farkat, továbbá néhány eléggé mérges hangyát, lehetőleg vöröset. haladók egész hangyabollyal is kísérletezhetnek, bár elsőre ez nem javallott... helyezd a merev farkat a hangyák közelébe, az apró állatkák hamarosan összemásszák nemes testrészedet, némi hangyasavas csípéssel téve emlékezetessé a találkozást... először csiklandozó érzés lesz csak az egész, majd kicsit sajogni kezd, a legvégén pedig már fájóan lüktet, ahogy egyre csak másszák és mardossák a nemes testrészedet... végül hagyd, hogy görcsösen és remegve eltávozzon belőled a sperma, szinte akaratlanul, félig-meddig önmagadon kívül lebegve...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!