"A Newyork-kávéházban szokott volt üldögélni egy félreeső asztal mellett megbújva. Egy üveg bor állott előtte, kávé helyett abból hörpintgetett és hosszú szárú pipáját szivogatta."
"De egyszer véletlenül a miskolci vonat étkezőkocsijában találkoztam vele. Egyedül ült most is, a pipáját szívta és vörös bor volt előtte."
Az lesz az, de azért ez sem natur, "vegytiszta" dohány, mert valamilyen minimális ízesítése csak van és édesített. Ennek ellenére az egyik legtisztább dohányfajta és nagyon kellemes tud lenni, csak az árát tudnám feledni... :)
Juhé fórumozók. Eddig csak ízesített dohányokat szíttam, jellemzően Stanwell Melange-t (illetve van egy adag Rum Royal régebbről, de nem tudok ráfanyalodni), kipróbálnék egy adag jó minőségű ízesítetlen dohányt, milyet javasoltok?
Ismét megjelentek Budapesten a Von Eicken dohányok! A Pipatóriumban van Calumé és a Westendben meg Springwater. Igaz, hogy cseh matricákra vannak ráragasztva a dohányzás veszélyeire figyelmeztető magyar matricák, de könnyen leszedhető egyszerre mindkettő... Amúgy szerintem borzasztóan elcsúfitják a szép dobozokat, ezekkel a förmedvényekkel és nem hinném (legalábbis a pipadohányok esetén), hogy bárkire akár minimális visszatartó erőt is jelentenének... A hírt lehet továbbítani a Pipaclub fórumára is! (www.pipaclub.hu) :))