Az eltérésre ráéreztem, csak a megoldással indultam rossz irányba. Mindenesetre rajtatok tartom a szemem, olyan nincs, hogy mindent jól/jobban tudjatok!!! :)
Ez a cikk nagyobb hibája! (de a '85-ről csak hanganyag van (?).... mondjuk akkor mérnem a '88ról sztorizott.... mindegy, jóvanezígyis... nemmellesleg a Freestate.hu oldalon a Koncertek fülnél ennél a koncertnél hiányos a setlist, nincs benne az It doesn't Matter és a JCGE...csakszólok)
Régi cikk, de benne a '88as BP koncert...avantgárd zagyvaság, barterbiznisz, halálhörgés, siralom, tombolda, csillagszóró (!), nophone, töksötét nézőtér, Pipeline, It doesn't matter... "Előre!" (máraki volt úttörő...) :)
Igen, ez engem is be tud szippantani, ilyenkor kattog az agy ezerrel… Ilyeneken, hogy például hányszor kapja a Mode, hogy unalmas a setlist és kevés a varia, de ha összevetjük mondjuk csak a 3 nagyot, a Mode esetében csak 1 olyan dal van, ami minden érán át lett vonszolva (Just can’t get enough), plusz egy, ami 4 érában szerepel (Everything Counts). Ezzel szemben a Cure 6 dalt vitt végig minden érájában, a Pet Shop Boys pedig 16-ot (!), a 20 legtöbbször játszott dalaik közül… tökérdekes :)
Több ilyen diagram is van fent a youtube-on, egyéb előadók, amiket láttam: The Cure, Muse, Pet Shop Boys, The Who, Motörhead, Aerosmith, Pearl Jam, The Smiths… Ha esetleg érdekel valakit a többi is...