Keresés

Részletes keresés

X ANTI Creative Commons License 2014.03.07 0 0 240

A MET és a csüngőhasú szotyolatársa mennyit nyúlt az olcsó gázzal?

Szerinted hány nylonszatyorba fér 45 MILLIÁRD?

 

Hol vannak Mészáros disznajai amikre 75 millió "állatjóléti" támogatást vett fel?

Ezekről nem ír a századvégi bensőséges?

 

Előzmény: xy333 (235)
NaLáÉ Creative Commons License 2014.03.07 0 0 239

Csak a hülye nem veszi észre, hogy egyikőtök se vádolható kiegyensulyozottsáéggal, azaz a másikéban a szálkát is, a sajátjainknál a gerendát se. No persze kampány van!...

Ide meg az ilyen objektív beírások miatt is legfeljebb csak benéznek...

Ahhoz mit szóltok, hogy egyik dumának se hisz a többség.

Bár hithű hülyék mindig voltak/lesznek.  Cakhogy őket már nem kell/lehet semmiről meggyőzni.

De szórakoztató ha egymással vitatkoznak. Azaz mindegyik nyomja a maga süketét...

bugadoktor Creative Commons License 2014.03.07 0 0 238

Ez is egy mai hír:

 

"Havi 626 130 forint benzinpénzt kap Kövér László

A derék, becsületes házelnök csak úgy falhatja a kiló métereket. Reggeltől estig szinte meg se állhat az autója, annyi költségtérítést kap. Mert másra ugye gondolni se lehet. És hogy ez nem is a szolgálati autója után jár? Az csak a véletlen műve lehet....

Forrás: propeller-s – Ma"

 

Csak játszunk a számokkal, és kerekítve.:

626.130 Ft osztva 450 Ft/l benzin árral, az kb. 1400 liter benzin.

Ha egy luxus gépkocsi 15 liter fogyaszt 100 km-re, akkor az 9.300 km/hónap. 

Ha mindig 80 km/óra sebességgel halad (ez nem kivitelezhető, mert nem csak lakott területen kívül halad), akkor kb. 120 órát kell ebben a kocsiban eltöltenie.

És még hol van a napi munkaideje, és a biztosított szolgálati kocsija?

Edipimaszur Creative Commons License 2014.03.07 0 0 237

Itt a lényeg, nem kell oldalakat idézni:

 

"- Ha tehetné, mit csinálna másként?

– Nem mondanám azt a mondatot a Terror Háza előtt. Ha az nincs, megmarad a mentelmi jogom és nem lett volna semmi bajom, mert én is a védett körben maradok. Igen, persze, követtem el hibákat, de ha nem így tettem volna, ha nem lépek rá arra az útra, amelyikre végül ráléptem, akkor sehová nem jutok az MSZP-ben, akkor elsüllyedek a semmiben. Ámbár, így is ott vagyok…"

bugadoktor Creative Commons License 2014.03.07 0 0 236

Mit gondolsz, mit ér egy olyan vád, amely már elévült? Zuschlag ma olyan dolgokazt állít, ami bizonyíthatatlan. Miért nem nevezi meg azt a titkárnőt, aki állítása szerint kezébe adta az 50 M forintot?

Gondolom, még az Ő életében sem sűrűn fordult elő ilyen "tranzakció" tehát minimum emlékezni és megnevezni kellene az illetőt! Lehet, hogy a Nokiás dobozról koppintotta az ötletet, mert a bíróságon már az sem állt meg.

Arról az 50 M-ról, amit az ügyvéd utalt át, most panaszkodik Z.J. amiért az ügyészség előtt magyarázkodnia, esetleg felelnie kell. De, mi van, az állítása szerinti zacskós 50 millával? 

 

Az időzítés is érdekes, mert ezek - az általam is elítélt dolgok - közel 10 évesek.

 

A cikk szerzője, és a kiadó is érdekes, mert kötődésük, elkötelezettségük, és a hitelességük, közismert.

 

A Fidesz szóvivője S.G. miért az MSZP-től vár magyarázatot, miért nem Gy.F-től, amikor az Ő ideje alatt történtek a visszásságok?

 

És még egy észrevétel: Öszöd, Zuschlag, Hagyó mostani, időzített felmelegítése már nagyon uncsi!

 

Vélemény Csintalan Sándortól:

Csintalan: Zuschlag egy hiperaktív hazudozóMÁRCIUS 07.PÉNTEK 11:40

Zuschlag Jánost egy hiperaktív hazudozóként ismertem, amikor még a párt közelében voltam, mondta az ATV Havas a pályán péntek délelőtti felvételén Csintalan Sándor, az MSZP egykori ügyvezető alelnöke.

(Az adás szombaton kerül képernyőre 19.15-től!) 

Előzmény: xy333 (234)
xy333 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 235

Na még:

 

– Mi az ön egyenlege az MSZP-vel? Kapott egyszer ötvenmilliót nejlonszatyorban. Egy másik ötvenmilliót visszafizettek ön helyett. Ez száz. És mit adott ön nekik?

– Sokat. Éveken át intéztem nekik mindent, ami csak felmerült, és amit csak kértek. Nem állítom, hogy önzetlenül, hiszen így építettem a karrieremet. Ha olyan megyéből jössz, ahol nincs esélyed egyéniben nyerni, akkor nagyon oda kell feküdnöd, hogy listán bekerülj a parlamentbe. Én pedig odafeküdtem. Mindent, érti, mindent el tudtam intézni a magam hatósugarán belül. És meg is tettem, és az ügyemben szereplő pénzekből egyetlen forint sem nálam landolt. De nem találtam a féket, ez tény. Pedig sokszor rá kellett volna lépnem, ma már tudom. Olyan pályázatokat toltunk át, sokat, amelyeket az ablakon kellett volna kidobni, olyan vacakok voltak. De nem szólt senki. Nem volt fék. Amúgy meg volt, hogy vittem abba a széfbe pénzt én is, valami negyvenmillió forintot, bevezették a kockás füzetbe azt is. Összességében biztos, hogy pozitív az egyenlegem.

 

...

 

– Honnan jött ez a pénz? Ki adta át és hol?

– A pénz az MSZP-től jött, nyilván a központi széfből. A székházban adta át valamelyik titkárnő, már nem emlékszem pontosan, hogy melyik.

– Ön pedig fogta a pénzt, és hazament?

– Igen.

 

...

 

– Ön nyilvánvalóan kitűnően ismeri az MSZP-t. Ön szerint, hangsúlyozom, a magánvéleménye szerint, milyen pénz van Simon Gábornál?

– Kizártnak tartom, hogy Simon Gábor egyszemélyes buliban tudott volna megszerezni ennyi pénzt. Egyedül elintézni effajta dolgokat, úgy, hogy nem is tud róla senki, az MSZP rendszerének a jellegzetességei miatt nem lehet.

xy333 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 234

Én is idézek: 

 

– Az a bizonyos sportminisztérium, ahol a pályázati ügyeket intézte, mai szemmel nézve az Összefogás minisztériuma volt. Gyurcsány Ferenc volt a miniszter, Mesterházy Attila volt az államtitkár, Szigetvári Viktor a kabinetfőnök. Nem bosszantó érzés önnek, hogy ők hárman ma ott tündökölnek a közös baloldali listán, és akár győzhetnek is, de mindenképpen bejutnak majd a parlamentbe?

– Ez nem bosszant. Az bosszant, amikor például Gyurcsány Ferenc véleményt nyilvánít rólam, miközben erre semmilyen erkölcsi alapja nincs.

– Tudott mindenről?

– Persze, hogy tudott. Ha egy ilyen szisztéma működik egy minisztériumban, arról egy Gyurcsány-típusú miniszter tud. Mindenről tudott, mindenbe beleszólt, mindent ő írt alá. Neki ez a tárca volt akkoriban a homokozója, itt építette fel magát, innen lett miniszterelnök. A sportpályázatok esetében például, ahol ott ültem mellette, amikor az egyeztetések folytak közte és az országgyűlési képviselők között. A könyvben részletesen elolvashatják, hogy mi is történt pontosan.

 

...

 

– Mesterházy is tudott mindenről?

– Ő nem sokszor volt bent a minisztériumban, mert Gyurcsány nagyon utálta. Gyurcsány csak a saját csapatát kedvelte, Keszthelyi Andrást, Szigetvárit, Szilvásyt. Mesterházyt ott szívatta, ahol érte, például korlátozta a mobiltelefon-használatát. Egy államtitkárnak! Feri ugyanis egy igazi bunkó, ha valaki kicsit jobban megismeri. Már valósággal sajnáltuk Mesterházyt. Attilának akkor lett nagyobb szerepe, amikor Medgyessy már lemondott, Gyurcsány pedig még nem lett miniszterelnök. Addig csak elevickélt valahogy. Szerepét és súlyát jól mutatja, hogy önmaga nem tudott mindent elintézni, hanem hozzám kellett fordulnia, ha pozitív döntést szeretett volna. Ha Veszprémben sikereket akart elérni, akkor hozzám fordult, hogy segítsek az elbírálásban.

– Szigetvári Viktor is tudott mindenről?

– Kabinetfőnökként ő mindig, mindenről tudott, hiszen az ő feladata volt a napi operatív ügyintézés a minisztériumban. Hétfőnként volt a heti egyeztetés, ott volt Feri, Attila, ott volt Szigetvári, Keszthelyi, esetleg valamelyik helyettes államtitkár, az ifjúsági szervezettől ott volt Újhelyi István, Arató Gergő, meg én, a sportosoktól Bakonyi Tibor, és megbeszéltük a heti várható ügyeket, és persze a pályázatokat is.

 

Ez az igazi bukta!

bugadoktor Creative Commons License 2014.03.07 0 0 233

Azért a cikkből ide idézett két részleten érdemes elgondolkodni, mert nem koherensek!

 

Zuschlag:

"Nálam a bíróság megállapította, kimondta, hogy a pénzből senki nem tett el egy forintot sem." 

 

Szerkesztő: 

 Kapott egyszer ötvenmilliót nejlonszatyorban. Egy másik ötvenmilliót visszafizettek ön helyett. Ez száz."

 

Kérdés: akkor mi lett a kb. 70 M forinttal, ami a vád tárgya volt? 

Valaki ködösít, de túl egyszerű lenne ezt Zuschlagra fogni!

Előzmény: xy333 (231)
X ANTI Creative Commons License 2014.03.07 0 0 232

Vagy jól megfizették a szolgálatát. Van az a pénz, amiért a haja is korpásodik.

 

Apropó! MET tízmilliárdok vs. Garancsi?

Az érdi csatornában is érdekelt Mészáros&Mészáros disznajai megkerültek már? Amire felvette az "állatjóléti" zsozsót?

Előzmény: xy333 (231)
xy333 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 231

Itt az újabb botrány: Zuschlag kitálalt!

 

http://www.napigazdasag.hu/cikk/6850/

Előzmény: xy333 (230)
xy333 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 230

A valasztas.hu honlapon néhány kattintás után mindent megtalálsz!

Előzmény: ilona45 (229)
ilona45 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 229

Egyáltalán kik indulnak a választáson? Semmilyen tájékoztatás nincs!!! Azt hiszem, az a minimum lenne, hogy a város honlapján , az  "Érdi Újságban" felsorolnák a jelöltek nevét, és megszólaltathatnák őket!

 

Például kíváncsi lennék Varga Illés Levente  programjára, ugyanis erről egy kukkot sem hallottam!  / Az ő nevére a Hír 24 honlapján bukkantam rá! /

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.07 0 0 228

DD vörös szegfűt oszt a Stop.shopnál! Befogott orral fogok szavazni.

riminyák Creative Commons License 2014.03.06 0 0 227

Tele van a város, itt Érden is láttam egy háborus őrült jelszavát: aki bátor...

Annak idején gyerekkoromban volt egy degenerált család, Hitler párti! Gyerekeik úgy nöttek fel a harc..az über emberekért a mások ellen.

Felnöttként is az ablakból löttek háborút játszottak! Elmebetegek mondták az emberek!

 

Ma mi ellen is háborúzik ez az ember? Ellenünk? Az oroszok ellen ellen? Az Eu ellen? Mindenki ellen?

 

 

 

X ANTI Creative Commons License 2014.03.06 0 0 226

A bazi nagy plakátokon virító alakok is ebbe a rendszertani kategóriába tartoznak.

Nagyon finoman szólva!!!

Igen, azok is!

A Kétfarkú kutyákat meg kigolyózták.

Előzmény: xy333 (225)
xy333 Creative Commons License 2014.03.06 0 0 225

Azért túl sok gerinc nem lelhető fel Dombaiban.

X ANTI Creative Commons License 2014.03.06 0 0 224
NaLáÉ Creative Commons License 2014.03.06 0 0 223

Amint látható hatalmas az érdeklődés az egy hónap múlva esedékes választások iránt...

Ha nem turbózza a központi sajtó Dombai húzását még a politika iránt érdeklődökhöz se jut el semmi érdi hír. Az Aradszki-plakátok, -cikkeknek is inkább a számossága, sem mint a hatása mérhető.

Edipimaszur Creative Commons License 2014.03.05 0 0 222

Mi az ügyes ebben? Az, hogy egyik gerinctelen egyed szembeköpi az őt ajánlókat és visszalép? Jó sokan szeretnének a húsosfazék közelébe férkőzni. Akkor hajrá.

X ANTI Creative Commons License 2014.03.05 0 0 221

Erre mondaná Kohn bácsi, hogy: Ügyes! Nagyon ügyes!

Előzmény: xy333 (220)
xy333 Creative Commons License 2014.03.05 0 0 220

Innen még 2 kattintás!

Előzmény: xy333 (219)
xy333 Creative Commons License 2014.03.05 0 0 219
Előzmény: pop-ey (218)
pop-ey Creative Commons License 2014.03.05 0 0 218

Mi hír a képviselő jelöltekről? Az is jelez valamit, hogy nincs hivatalos infó? Pedig több mint 24 óra telt el a választási bizottság ülése óta! Mire tartogatják? Nincs senki, aki kiszivárogtatná? Azért április 6-ig ne kelljen várni!

riminyák Creative Commons License 2014.03.04 0 0 217

http://www.vg.hu/kozelet/politika/putyin-ha-torvenytelenseget-latnak-kelet-europaban-tamadhatnak-is-422794

 

Most lehet remaj Orbán! Putyin média megírta a magyarkormány demokrácia ellenes diktatúrát vezetett be!

Jönnek az oroszok! 

NaLáÉ Creative Commons License 2014.03.03 0 0 216

  Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.03. 09:44:01 @Virág et.:

2010-ben az önkorison 37,5%-t kapott a Fidesz.

1. Cselőtei Erzsébet Mária (FIDESZ) (2276)37,55%
2. Földi Pál János (CÖF) (1479)24,40%
3. Fábry Béla (MSZP) (1218)20,10%
4. Mádly Zsolt (Független) (842)13,89%
5. Kulcsár Lajos (Független) (246)4,06%

Az itteni "CÖF" meg ha jól tudom MSZP támogatásu volt. Remélem jol tudom...

 

Teszem hozzá: Másutt is van szín, vonal

X ANTI Creative Commons License 2014.03.03 0 0 215

Most aztán csokis lett Putyin gatyája, az hóttziher!

Szánalmas seggfej. Inkább a főnökének adna egy kokit vagy sallert, mint hogy itt szájal.

Előzmény: riminyák (214)
riminyák Creative Commons License 2014.03.03 0 0 214

 

Na már most aztán kuss legyen! (csak a Viktor meg ne tudja)  Mennyi kúrva erős ember van ebben a Fideszben! Bátor? Na ne röhögtessenek kérem!

X ANTI Creative Commons License 2014.03.02 0 0 213

http://index.hu/bloghu/civilhetes/2014/03/02/rezsicsokkentes_komplexen

 

Oszt a 27%-os ÁFA még szóba sem került!

xy333 Creative Commons License 2014.03.02 0 0 212

Ma estig 16an adták le az ajánlásokat, ebből 6an már indulhatnak, a többi döntésre vár. És még holnap délig lehet leadni. Lesznek vagy 20an :-) 

X ANTI Creative Commons License 2014.03.01 0 0 211

A személyeskedést hagyjuk a hanyatló nyugat ópiumának.

Előzmény: Edipimaszur (210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!