"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A Budapesti Rendőr-főkapitányság megfenyegette a Jobbikot: ha a vízilabda Világkupa tegnapi, magyar-román mérkőzésén történtekhez hasonlóan vasárnap, az előreláthatólag szerbek elleni döntőn is hazafias szurkolásba fognak aktivistái, a készenlétiek eltávolítják a Trianont emlegetőket. Pénteken a BRFK ismét telefonált: vasárnap, az előreláthatólag magyar-szerb döntőn semmiképpen sem tűrik meg a "trianonozást",eltávolítják a hangadókat.
"Becsüljétek meg, azon kevés légiós egyike, aki hajt is. Jól jártatok vele, komolyan. S jobb, hogy hozzátok ment, mint ha máshová... HAJRÁ FRADI! (amíg van)"
Asszem ezen nincs mit magyarázni. Eléggé triviális.
Úgy mnéz ki, hogy náncsinénivel ugyan ot vagyunk, ahol a part szakad.
Cseberből vederbe. Furulyából Náncsiba.
Amikor Furulyát megbuktatták, akkor kellett volna az egész rohadt bagázst elhajtani.
Az FTC vezetőségében megmaradtak a férgek, akik természetesen egy másik Furulyát hoztak. Beáldozták az igazit, hogy maradhassanak a székükben.
Szép kis névsor lesz azon a listán, ahol az FTC-t csődbevezető szemétládák neve szerepel majd. Remélem egyik sem éli túl az FTC betegségben szenvedők (jogos) haragját.
"Szerintem a Fradi csak az NB1 ben képzelhető el. Ez hagyomány. Olyan dicsőség, amivel csak mi büszkélkedhetünk Magyarországon."
Lehet,ez nem tetszik valakiknek.Tesznek is ellene.
Meg ne temessunk,ne erjuk meg azt,hogy vereseg vereseg utan kiesunk,a vegen valami 800 nezo elott,mint egy Ujpest-Sopron meccs.
Egyetlen "remenyunk",hogy a FRADI nem a penzrol szol,elszallt..Penz nelkul senki sem fog szineinkben jatszani,nekunk meg olyan vezetoink vannak,akik ingyen ajanlkozo jatekost sem tudnak leigazolni.
Meg valahogy a Vac,Paks,stb.akarki jogan sem akarnek indulni az elso osztalyban.
Ne legyunk mar BKV Eloresek.
Menjunk emelt fejjel oda,ahova vezetoink toketlensegei juttattak minket.
v.g idején írtam, h elindult a Fradi megsemmisítése - lehurrogtak
most is ugyanez a véleményem, annyival kiegészítve, hogy már megtörtént
két lehetőség maradt:
1, mégis kell a pénz az államnak és eladja a Fradit - ami már messze nem az a FRADI
2, nem kell a pénz és beérik a bosszú
ami viszont végre mindenki számára nyilvánvaló: nincs itthon jobboldali, antibolsevik politikai erő, mert ha lenne tudná mit jelent a Ferencváros és kiállna mellette...
az úgynevezett jobboldali média hosszasan cikkezene a dózsa, vasas támogatásáról ellentétbe állítva a Fradival stb.
sajnos itt arról van szó, hogy ha lenne (hangsúlyozom lenne) is befektető, aki fizet a területért, a részvényekért stb, az sajnos csak a focit működtetné, a Clubba nincsen beleszólása...
és ez is baj...
de. úgy néz ki, nem lesz itt semmi. majd jön valami hitelelengedés, ha nem akkor gyorshitel, ha semmi, akkor garázdálkodnak az 1 Ft-ért odaadott 6 hektárral, vagy jelzálogot b*sznak még valamire...
Nagy Tamást meg Kunticot nem én találtam ki. Sok helyen hallani, hogy Gellei után vamelyik lehet.
Tamást én emberileg bírom, elég régóta ismerem.
Kuntic viszont a szívem csücske :), s nem csak a BL miatt. Úgyhogy inkább ő. Hülyén hangzik, de légiós létére inkább fradista, mint több saját nevelés.
Az nbIII: hallottam olyat, hogy valaki alsóbb osztályban ugyanazon néven, ugyanott, ugyanolyan színnel maradt, csak más cég alatt. Ugye ti is? Az RT maradjon Ináncsyéké, az adósságon felezzenek Furulyával :)))
egyértelműnek látszik a helyzet a Club körül. minden szinten. és bármiféle továbbfejlődésnek gátat szab. azt is tudjuk, hogy lehetne jobban. sokkal jobban. nyugati példa adott. ha van egy normális Club, akkor nemzetközi sikerekre is lenne lehetőség. további fejlődésre stb.
de nem. nem lesz Botis, meg egyéb, meg nehogy elhagyjuk az NB1-et, mert ez nekünk jár...
Engem leginkább az idegesít, hogy mindig csak azt látom, hogy lejtőn vagyunk, lejtőn vagyunk, legalább a lejtő végét látnám már:( Meg ez az Ináncsi is csak löki ezt a töretlenül bizakodó dumát, oszt közbe csak szívunk. Ugyanaz megy, mint Furulyánál:(