"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A Kuntic, Détári, Nagy Tamás hármasból csak Kunticnak örülnék. A fiatalok többségét ismeri, a szurkolók is elfogadnák, és szerintem a Fradi is többet jelent neki, mint a másik kettőnek.
Érdekes, Kuntic, Döme, és Nagy Tamás sem utasítaná el a Tökölit, nem? Csak egyet bizhatunk, hogy jó legyen a gazdasági helyzetünk. Dobos nyilatkozata minden Fradistára érvényes legyen!
Én is Zoránt szeretném de látva, hogy Miskolcról is menekült mikor mentek a sztárjátékosok, szerintem kevés a sansz arra, hogy ezt a meggyengült keretet átvegye. Nagy Tamást nem ismerem annyira, azt tudom Töki nagy spanja...Détár meg nem rossz edző pár éve a mai Tatabányát ő alakította ki, de sajnos komolytalan pali, aki olyan lenne mint régen nálunk a Nyíl, tehát nem lenne szigorú.
Már az ősszel és őt akarták. Akkor a Gellei lett. Most is szeretnék, de kérdés ki marad? Azt tudom, hogy a Tímár meg Lipcsei Peti nagyon jóban van vele.
Szerinted komolyan gondoltam, hogy Dragó, Gyepes és Éger közül válogatunk? :)))
Nincs sok értelme a játékosokról beszélni, amíg teljes a bizonytalanság. Tervezgetni lehet, de ez is inkább csak unaloműzésre jó ilyenkor a holtszezonban.
Valahogy így kell nyilatkoznia a klubjáról egy játékosnak:
Dobos Attila:
Ha jól tudom lejár a szerződésed. Hogyan tovább?
- Így van. Június 30-án lejár a szerződésem, és még egyáltalán nem döntöttem el, hogy hol folytatom. Bizonytalan a helyzet a Honvédnál, de én nagyon bízom benne, hogy Pini "Úr" eladja a tulajdonrészét és olyan emberek kezébe kerül a klub, akik hírnevéhez méltóan kezelnék ezt a csodálatos egyesületet. Remélem ez hamarosan tisztázódik és akkor leülhetünk beszélni a hogyan továbbról. Ezúton szeretném megköszönni szurkolóinknak a biztatást, hogy mellettünk voltak és hogy kitartottak a legnehezebb időkben is. Minden jót mindenkinek, jó pihenést, szép nyarat nektek, Önöknek. ?szintén remélem, hogy még találkozunk. Csak a Kispest!
Na most kérdés, hogy ezek közül ki kell még vkinek. Balog elég kapósnak tűnik, vinné őt a sopron, meg a győr is. A sorpon emellett még vinné bajevszkit is.
Jovánczai egy kutyaütő. Max a kaposvár jöhet szóba, máshova nem férne be. Kaposvárról távozott Zsolnai, meg 99%, hogy Oláh is megy.
Budovinszkit vinné a győr...
Leonak dec 31-ig érvényes a szerződése. Őt a loki látná szívesen.
Viszont lehet, hogy visszajön Tarcsa, akit a pécsiek lapátra tettek.