Hát, fiúk, amit itt most csináltatok ebben a Fonó óta eltelt időszakban a fórumon, több volt, mint undorító!
Én is dolgoztam már médiában (ker. rádió), de még ott sem anyázták (é: mocskolták) egymást ennyire a többiek!
Azért gondoljatok már bele! Erre téved egy tényleg country-, bluegrass-rajongó, akinek mondjuk Szőke Tamás, Kneisz Viktor Máté, a Csodaszarvas néven író (általam nem felismert vki)stb. neve ismerősen cseng és eddig még csak a zenéjüket hallotta, mit fog gondolni rólatok!?!!? Ti abszolút nem féltitek saját kiépített képét? Én - a helyetekben - olyan picire összehúznám magam ezután a vita után, hogy ihaj!!!
Így akarjátok népszerűsíteni a műfajt?! Jó rá fogunk cseszni mindannyian. Nehogymár ilyen arogáns népség legyen a magyar country- és bluegrass (az örömzenék, a heje-huja ír és amerikai nóták) előadója, mert menten felkötöm magam!
Szóval fiúk, nézzetek jó mélyen magatokba és piszkosul kezdjéek el magatokban kutatni a fair play alapjait, mert az egotok iszonyatosan mélyre tolta azt!
Timi
ui: Ja, és - remélem, látszik -, hogy iszonyatosan nem érdekel az, hogy kinek van igaza, ki hogy próbál a másik ellen ágálni! Nem akarok senki mellett kiállni, nyilván védje meg mindenki saját magát, de SZEMTŐL POFÁBA, ne itt a fórumon mindenki szeme láttára!!! NEM VAGYUNK KÍVÁNCSIAK - sztem ezt a többi nem-zenész fórumtárs nevében is mondhatom - ARRA, HOGY EGYMÁST MOCSKOLJÁTOK! Mi benneteket szeretünk, a zenéteket, úgyhogy ne tegyétek tönkre magatokat azzal, hogy itt sárral dobáljátok egymást!
Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az meg gyorsan öltözzön fel!!!
Azért nekem tetszett ez pár napos szócsatározás!
Igazán szórakoztatónak találtam, remélem TI is élveztétek, legalább egy kicsit. Én már csak ilyen perverz maradok, szeretem, ha az emberek összemérik eredeti hozzáállásaikat. Egy ideig azt gondoltam, hogy úgy fogok "vidámkodni", mint annak idején nagyanyámék baromfiudvara mellet, amikor a tyúkoknak bedobtam valamit, azok meg egy tyúkként rontottak rá arra a valamire, ami lehetett kukoricaszem, franciadrazsé, vagy kavics.
Már alcímet is adtam ennek a vitaáradatnak:
A K L Ó N O K T Á M A D Á S A
de visszavonom.
Lehet, hogy megírom az itteni élményeimet, mert ezt mindennek lehet nevezni, csak unalmasnak és "ingerszegénynek" nem.
Üdvözlöm a Dzsovi- Dzsovit!
Csodaszarvas azert nem megy USA-ba Publixozni, mert mar felkerest kapott egy igen jo nevu tribute bandaba, ezen kivul a sajat projektjet is meg kell valositania, emellett tanul es dolgozik, en igazan megertem hogy bluegrass orvendezvenyre mar nem jut ideje:)
Egyebkent a Fono ota sajnalom hogy a Publix bomlasa igy kibontakozott. Ugyanis meghataroztak egy olyan szinvonalat, hogy le a kalappal. Kivancsi leszek az uj felallasra, felteve, hogy az USA-bol majd neha hozzank is eljon turnezni:)
Most visszatöröltem amit eddig írtam. Nem akarlak bántani, így is fáj neked valami kurvára, ez látszik. Részemről jó utat jó zenélést az usába. De szerencsésebb lett volna ha ezt nem előre köpöd be, hanem majd utólag elterjed, ha tényleg ott voltál.
A profik így csinálják azt hiszem.
Ami az ittenieket illeti, szerintem ne égesd magad tovább, hanem gondolkozz el.
Kedves Kyxtor, lehetséges - hiszen ezt csak ti, érintettek tudhatjátok -, hogy neked van igazad. De jelenleg mindent megteszel, hogy ennek ellenkezőjéről győzz meg minket. Bocsánat, semmi többes szám - engem mindenképp.
Most elgondolkodtam a stílusodon :o)
Én már "zenéltem" amerikában, igaz a déli felén. De a büdös életben nem lépnék be ilyen egoista barom zenekarvezető (?) csapatába ... :o)
Már ami így lejött az írásodból, ne haragudj.
Sok sikert az USA-hoz, én idén nem megyek mert sokat vizsgázom a főiskolán és nem fér bele ...
"Köszönöm a figyelmeteket, valaki legyen olyan kedves, írja meg, hogyan lehet kijelentlezni erről a fórumról!"
2 megoldás van:
a.) irsz még pár okosat, és kimoderálnak a kedvességed miatt
b.) nem irsz semmit, magukra hagyod a sok hülyét...(folyománya: be se kellett volna...) ;)
Hey Countrygirl!
A lángok a Fonó- s buli után csaptak fel itt nálatok. Akkor emberek úgy gondolva, hogy mindent tudnak minden témában, nagyokat okoskodtak a Publix vezetéséről. Nem a saját igazam megvédéséről van szó, mindössze annyiról, hogy a tisztelt zsűri ne foglaljon állást olyanban, amiről semmit sem tud. Ha nem fórumon olvastam volna arról, hogy én milyen rosszul kezelem a dolgokat, és emberileg sehol sem vagyok, biztos, hogy be sem jelentkezem ide. De úgy érzem, hogy tudatlanul, a tények ismeretének hiányában hangoztatnak, magukat tévedhetetlennek vélő emberek valamit rólam (és nem a zenekarról!). Ilyenkor bizony halgattassék meg a másik fél is!
A Kansas- ból érkező zenekar a Benedith Brothers, egy kedves amerikai barátom ismerősei, akik ellátogatnának ide. Az országos turné lehetősége sincs kizárva, bár ennek szervezéséhez már lehet, hogy kicsit késő van, de "tuggya" fene. A lényeg, hogy szponzorációs alapon bárhol, bármikor játszanának. A szponzor szerepét meg az én amerikai barátom vállalja. És a csereüdültetés lehetősége is körvonalazódik.
Tehát kivisszük magunkat az USA- ba. De már az új tagokkal!!! (Ezt természetesen dicsekvésnek szántam)
Köszönöm a figyelmeteket, valaki legyen olyan kedves, írja meg, hogyan lehet kijelentlezni erről a fórumról! Hálás köszö-net érte!