Ajaj..Kata! Soha nem is volt veled semmi bajom!! :-))) Szóval jó lett a videó??? Majad csinálok még...van olyan, ahol simán a tengerparti "élet"+ hullámzó tenger, stb (váááááá) van rajta! Hozzon ilyet a jézuska?? :-))
Beus! Nagyon kedves ajándék ez a békejobb! 20 percig ujra Tunéziában voltam!:) Láttam, hazafelé Monastírban ugyanolyan fejet vágtok a váróban mint mi:-))) Jövőre újra megyünk! Nekünk is nyújtsál békejobbot, de másikat:-) Az se baj, ha békebal lesz:-) Üdv: Kata
Szia Beus! Emlékszel még arra, hogy Angi miért csinálta azt a topikot? Beszélgetni mertünk egy oldalon keresztül egymással /Angi nem volt jelen/ és természetesen Off. volt a beszélgetés! Akkor csinált ebből az egy oldalból a Kerényi Mari egy óriási patáliát, én meg beszóltam neki. Azóta Őt ugyan nem láttam sehol, de mi azóta is nagyon jól érezzük magunkat a kávéházban:-) Ha gondotok van, gyertek nyugodtan oda. Nálunk is van olyan állandó beszélgető társ, aki a mai napig siratja a "kalózát":-)))Ezt mindenkinek szívből ajánlom és nem offoljátok össze ezt a fórumot! Mi azóta is hálásak vagyunk a Kerényi Marinak, mert Angi ezt hirtelen felindulásában csinálta, mert nem tudta befogni a számat.:-( Sok szó esik ott is Tunéziáról, bár most inkább máe Egyiptomról beszélgetünk, mert úgy néz ki, hogy Angi jövőre már Egyiptomba is utaztat. De mi általában 2x utazunk egy évben és most az állás: 1 Tunézia ' Egyiptom:-) Üdv: Kata
Jajj, Angi! Csak példának hoztam fel, de nem megbántásképpen. Tőlem aztán mindenki arról beszélget amiről akar..de tényleg! Rossz példa volt, mert én úgy emlékszem, utazás alatt volt, de ha ott lenne, akkor is mi van??? Akinek nem tetszik a téma, az ne olvassa...én így gondoltam. Bocs. Sajnálom, hogy az egész sztoriból megint csak az "lógott" ki, amit írtam. Hogy miért írtam, az nem tünt fel senkinek???????
De sértő, durva beszólásoktól a jövőben tartóztassák magukat a topiclátogatók, elvégre civilizált (úri)embernek tarják magukat...tehát olyan viselkedést is kérünk!
Negatív véleményt csak az hozzon, aki személyes tapasztalatok alapján tájékozódott (gondolok itt például a HIV vírus fertőzésre, vagy a kecske-nő csereberére XD )
Persze, én sem szólok bele olyan topicba, amihez semmi közöm! MÉg szerencse, hogy ők csak meg akarnak védeni! :-D Az őrangyalod mindenhol veled van! :-D
Ti betegek vagytok!!! Már bocsi! Gondolom kiváncsiak vagytok, miért szeretnek bele a magyar nők az arab férfiakba!? Mert azt a kedvességet kapják, amit itthon sajnos nem! Persze erről sok minden tehet, a rohanó világ, a stressz... És nem hiszem, hogy akkora tragédia, hogy végre kint NŐnek érezzük magunkat, mert udvarolnak, kedvesek...Annak ellenére, hogy tisztában vagyunk vele, hogy a következő turnusban megint van egy "kiszemelt", de van az éremnek másik oldala is, és van akinek tényleg összejön! A szerelem bárhol ránk találhat! Miért kizárt, hogy pont ott! Itthon sem egyforma mindenki, és ott sem! Benne van a pakliban, hogy csak egy a 100 közül, de akkor is hadd legyen már egy szép nyári emlék! PErsze, hogy nem szeretnétek bele egy thai lányba! Az másról szól! Az a 18+, itt pedig a kedvességről és az udvarlásról, ami minden nőnek jól esik! Lehet, hogy a könnyes búcsú színészkedés, de akkor is szép emlék! És azt hiszem a nőket azzal lehet igazán megfogni, ha figyelmes vagy vele! Talán ezt el lehet tanulni tőlük! Ebből a sok élménybeszámolóból is látszik, hogy nem a nőkkel van a baj, ha beleesnek ebbe a "csapdába", egyszerűen előjön az igazi NŐ belőlük, hiszen mindenkinek jól esik, ha foglalkoznak velük, gonodlom Nektek is! Na, nem ragozom tovább! Más: a zárt fórum abszolút nem a "libák" biztatásáról szól!!!! Nemcsak az animátorfiúkat ajnározzuk, mindenről szó van, ami minket érdekel.
Pedig kár! Vannak itt is értelmes beszélgetések és egy topik erejét az adja, ha a törzstagok nem HAGYJÁK MAGOKAT! Tessék megvédeni az álláspontodat, észérvekkel, nem kis siránkozásokkal!