Nekem se kerek valahogy ez a túlterhelés elleni védelem pont amiatt, amit írtam...ha mérné, az szerintem rendesen drága lenne.
De akkor a barátnőm indesitje miért nem indult, ha túl sokat rakott bele? VAgy valami rossz volt benne azért??? :O Azt mondta, ha kiszedett belőle, utána indult...többször is volt ilyen...
Igen, nagyon szeretem!! És olyan egyenletes hőmérséklet van benne mindenhol, tök jó!:p VAn egy frissentartó fiók az aljában, oda közvetlenül van egy befújó...na abban a paradicsom pl. még 2 hét után is olyan, mint mikor elhoztam a zöldségestől.:p
Hát, ha így nézzük....de az egész annyira olcsó volt, hogy ha azt vesszük, hogy 70 körül már no-frost-od lett volna, amit sosem kell leolvasztgatni, akkor igen....:p :) Nejed is biztosan örült volna neki...én annyira utáltam állandóan hűtőt leolvasztgatni.:s
Ha AEG-et veszel, akkor jó eséllyel nem csak pár évre veszed, tovább ki fog tartani hiba nélkül.:p
Szóval esélyes, hogy pont kisgyerekes anyuka korszakodat is ezzel a géppel fogod megélni, amit most veszel, legyen az bármilyen típus.
Én túl vagyok 3 kisgyerek korszakon, a legkisebb lányom most volt 5 éves....és hidd el, egy kisgyerek eszméletlen mennyiségű szennyest termel, pláne, ha már többen is vannak. Én leggyakrabban kicsi korában használtam napközben ezt a késleltetett indítás funkciót....mielőtt elmentünk itthonról berakodtam a ruhákat, beállítottam a késleltetést, és öblítőstopot is nyomtam rá...mire hazajöttünk, már csak teregetnem kellett és mehetett is a következő adag...szóval gyorsabb volt így.
Mostanában én főleg arra használom, hogy este bekészítem a ruhákat és reggel már csak teregetek
Szóval kisgyerek mellett ez egy nagyon hasznos funkció...de addig is...jó mindenképpen.:)
"A no-frost viszont megérte volna a 20-at pluszban. :p" -az 1/3-addal magasabb ár! Megéri? Szerintem nem, főleg ha a termék élettartama rövid! Nem tudom meddig szolgál majd ez a gép, de azt tapasztaltam, hogy max 10 év a hűtők élettartama! Ha ezek még hamarabb tönkremennek, amire sajnos van esély, akkor még kevésbé éri meg a drágább! ismerek olyan háztartást, ahol a családfő rokkantnyugdíjas, de side by az kellett! :))) Na én nem ilyen vagyok! Néztük a lapos tv-ket is az asszonnyal, de én még drágállom őket! :))) Nagy skót vagyok.
És a safety guard mit takar? VAgy azokat a biztonsági funkciókat, amik fel vannak sorolva?
Ez a motor túlterhelés elleni védelem, ez mi? Ez az, hogy ha túl sok cucc van benne és nehéznek érzi, akkor nem indul el a gép? De ahhoz már valamiféle súlymérő cucc kéne bele, mint a legkomolyabb AEG-ben van, azt meg azért nem hiszem, hgoy 100 rugóért belerakják még ha kínaiak, akkor se...vagy igen?
Egyébként barátnőm azt mondta, hogy az indesit gépe, amit kivágott egy éve kb. mert csupa rozsda volt alig 2 évesen, szóval hogy állítólag az sem indult, ha túl sokat pakolt bele....
Mééé, nincs rajta LCD??? Ne is haragudj, a mai világban hogy lehet hűtőt anélkül venni? :o :s
:))
Amúgy a miénken sincs....és nem is hiányzik. A szárítóról sem hiányzik..
Barátnőm most vett LG hűtőt, azon van LCD kijelző, de épp azt néztem, hogy minek??? :O Annyit látsz rajta, hogy hány fokra van beállítva a fagyasztó rész...meg hogy a vakáció funkció be van -e kapcsolva, vagy nincs...ja, meg a gyerekzár...ennyi!
Szóval csak csilivilinek jó, mert egy hűtőn aztán nem állítgatod és nézegeted naponta akár többször ezeket...
A no-frost viszont megérte volna a 20-at pluszban. :p
Köszi, a hasznos infókat. Még nincsenek gyerekek, és még egy pár évig nem is nagyon tervezzük. Igazándiból most kezdtem önálló háztartást,és ezért szeretnék mosógépet venni. Amit előtte használtam, az nem volt időzítős... így nem hiányzik, de gondoltam, jó lehet, ha az ember hazajön a munkából, és már egy mosás készen van...
Mindenkinek köszi a tanácsokat, most már csak nekem kell eldöntenem... :)
Figyi, itt annyiiii mosógép van, hogy nekem már ez gyanús! :)))))
Ez amúgy nem lenne rossz, ha jó lenne...mondjuk csak 6 kg...de amit 7 kg-ban találtam, azoknak nem tetszik a design-ja...ez még egész tűrhetően is néz ki.
nem tudom mi van benne, nem látok a fal mögé, de ennek 2x olyan vastag a fala, mint a beko-nak! Ez is meggyőző volt! A beko fala max 3 cm vastag volt, ezé 5-6 cm!