Szia! Biztosan nagyon aranyos, leld sok örömöd benne! Sok fény, nem túl meleg, kevés pára, de néha nem árt jól lezuhanyozni, (az atkák azt utálják) vagy Biolával lefújni. A legnagyobb ellenség benn az atka és a lisztharmat, eddigi tapasztalataim alapján. Ha ezekkel meg tudtok birkózni, akkor biztosan megéri a nyarat:))
A héten vettem egy cserepes törpe rózsát (sárgát) jelenleg bent tartom a szobámban (kb-max 20 fok). Tavasszal majd ki szeretném vinni az udvarba kaspóba. Jó lesz neki addig itt bent? Mi a teendőm vele? Köszi a választ előre is!
Gratulálok hozzájuk, jó munkát Neked! Igen, én is várom most már a szép lassú lehűlést - ilyen se volt még, hogy a telet kívánom:))) Minden hajt, a téli jázminon virágok, bimbók:( Mi lesz velem nélküle a tavaszon:(
Szerintem nézd meg a Poulsen-kínálatot a szőregieknél, több olyan árnyalat is van a futók között, mely illene a Westerlandhoz. Főként azokra a kevert színűekre gondolok.
Hát igen, legalább a képekben gyönyörködjünk. Én most egy képtárat próbálok összehozni, de nem könnyű a kb. 7000 képem közül kiválogatni mondjuk 300-at. De legalább közben is nézegetem őket:-)