Keresés

Részletes keresés

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4309
Vörös Petit szerintem is vissza kellene hozni. A Győrnek rúgott gólját máig nem felejtettem el. A BKV-ban jól játszik és Pápán is alapember volt. A BKV-ből még D. Milánt látnám szívesen a csapatban.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4301)
QQRYQ Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4308
A pénteki meccs egy siralmas fos volt.

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Kifli007 Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4307
Köszönjük meg a Zetének azt a szivességet, hogy nem kapott ki a Fraditól, és ezzel megint keresztbe tett VG-nek... (Vagy ez csak az én rosszindulatú feltételezésem? Egyébként a Petőfi Rádión hallgattam a meccs közvetítését és nagyon jó kis meccs lehetett.

Hajrá MTK!

TiSza Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4306
Ez úgy látom, nem jött össze. :(
Előzmény: TiSza (4305)
TiSza Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4305
el_CHArlaTAN Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4304
Ahoj!

Vörös Petiben teljesen egyetértünk, penge nagyon a srác, a kedvencem volt amikor nálunk játszott, simán beférne Komlósi helyett. Azt sem bánnám túlzottan, ha visszahoznánk a cserepadra Horváth Csabit, a lelkesedése példaként szolgálhatna az ilyen Cicó féle - maguktól ezerrel elszállt, de tehetséges fiataloknak. Ja, meg nem lennék szomorú, ha a két Kanta újra kerettag lenne.
Az is baj, hogy Dani nem lendült formába a sérülése óta, és az ő formája meghatározó lett a mostani MTK-ban, annyira kevés igazi "egyéniség" játszik most (Illés,Silva,Doki,Rednic), és Győri Jani sem teljesértékű.
Az Elek cserére semmi magyarázat nincs, mert ha még mondjuk Dokit feltolta volna a csere után középpályára, akkor érthető lett volna, de....talán Komlósi lesérült, és amiatt volt a csere. Ez persze nem magyarázat arra, hogy Lita és Madar miért ücsörgött a kispadon, miközben elöl Dragan-Zava-és főleg Cicó iszonyatosan szenvedett.

Ch'

TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4303
"most vittem ki először a barátnőmet meccsre, hiba volt...."

Egyetértek. :)

Az én barátnőm is kint volt, de szegény az évek során hozzászokhatott a béna meccsekhez. A mai már nem is volt újdonság. :) ill. :(

TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4302
Valóban: kellene egy (sőt!) támadó még!

A Komlósi-Elek csere engem is meglepett, percekig azon gondolkoztam, ennek mi értelme volt, de nem sikerült rájönnöm. Látom, nem vagyok egyedül. :)

Előzmény: el_CHArlaTAN (4300)
TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4301
Cicóval kapcsolatban én is majdnem ugyanezeket jegyeztem meg mostanában. :) Sajnos az imázsára többet ad, mint a játékára.

Bélának egészen furcsa megoldásai voltak ma, mondhatom azt is, hogy indiszponáltan játszott. Az a fölérúgása az ötösről meg egyenesen elképesztett.

Már jó lesz, ha nyáron körülnéznek a vezetők Bodajkon, mert szükség lenne néhány poszton új arcokra. Ha nem is kezdőként vennék őket számításba, de egy kis vérfrissítés jót tenne a versenyszellemnek néhány alapember szempontjából, mert kezdenek elkényelmesedni. Ma láttam a lelátón Vörös Petit is a BKV-ból: őt is vissza lehetne hozni, nem rossz középpályás.

Előzmény: Kék skorpió (4299)
el_CHArlaTAN Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4300
Nagyon szarul játszottunk...most vittem ki először a barátnőmet meccsre, hiba volt....

Ezt a játékot csatár nélkül egyszerűen nem lehet játszani.

Ha Silva nem játszik, akkor a Juhász-Ferenczi-Dragan triász elmehet a búsba....

Nem értettem Egervárit ezen a meccsen...miért nem hozta le Cvitkovicsot, amikor kb. 70 percen át mindenki őt szídta, egyszerűen mindent elrontott, ilyen pocsékul nem láttam még játszani.
Pláne, mert a cserepadon ott ült ugye az állítólag igen pengés új igazolásunk, Lita.

Az Elek-Komlósi csere a 70. perc körül megint semmit sem ért...most nagyon bénán cserélt a mester.

Zava volt egyedül csatár a második félidőben, ez pedig igen kevés...nem értettem, Dragant miért a középpályára rakta, és Madar Csabit mi a fenéért nem bírta behozni???? Azért adhatna egy kis lehetőséget neki a bizonyításra, pláne ilyen helyzetben...

A legnagyobb hibát azonban ott követte el, hogy nem erőltette még legalább 1 jó képességű csatár leigazolását....VAGY ott, hogy hagyja várszegit, hogy leültesse a fiúkat. Nem tudom melyik az igaz remélem csak az első....

Ch'

Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4299
Tényleg kár, hogy Silva megsérült. Azt viszont nem értem, hogy ha Dragan be tudott jönni a helyére, miért nem kezdtünk 2 csatárral?

Hiányzott a csapatból a kreativitás. Mindenki várt a másikra, az pedig, hogy BÉLA a 16oson belülről 2szer is visszafelé passzol ahelyett, hogy továbbvinné, rálőné stb. 1szerűen hihetetlen.

Cicó borzalmas nagy csalódás volt, minden meccsen új séró+szolárium, de futball már 1re kevesebb.

Nem a bírón ment el a mérkőzés, de Bagoly legalább 3 sárgát kaphatott volna.

Zava borzasztóan leeresztett. Egervári helyében a szünetben lecseréltem volna.

Akivel megvoltam elégedve az a Doki volt. Végig hajtott, mert vállalkozni, voltak ötletes megmozdulásai.

Egyetértek Veled abban, hogy figyelmetlen a csapat. Az őszi gyors, pontos játéknak nyoma sincs.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: TiSza (4297)
TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4298
Dupla nullás mérkőzés
Hírforrás: www.NB1.hu

Továbbra is döcög Illésék szekere.

A hazaiak a múlt heti békéscsabai botlás után jobb játékot és győzelmet ígértek a szurkolóknak, az egyre biztonságosabb helyzetbe kerülő Sopron pedig pontszerzésben reménykedett a meccs előtt.
A mérkőzés első tíz percében csak kóstolgatták egymást a csapatok, a Sopron inkább a védekezésre ügyelt, az MTK pedig nem diktált különösebben nagy iramot, nem tudta feltörni a vendégek védelmét. A félidő második felétől bátrabb lett a Sopron, többször eljutott a hazai kapu elé, de ezzel lehetőséget adott az kék-fehéreknek a kontrákra, melyekből néhány helyzet is adódott, a befejezések azonban rendre pontatlanra sikerültek. A második félidőben sem változott sokat a játék, az MTK támadgatott, többet birtokolta a labdát, de nem sokat ért vele, a soproniak pedig láthatóan az eredmény tartására törekedtek. A hazaiak végig kiszámíthatóan játszottak, nem tudtak színt vinni a játékba, a Sopron pedig tökéletesen elégedett volt az eredménnyel, így a vége nem is lehetett más, mint gól nélküli döntetlen egy izgalom, és érdekesség nélküli találkozón.

Két ponttal szegényebb az MTK
Hírforrás: www.NB1.hu

Komjáti csapata fáradtan is meg tudta akadályozni a gólszerzést.

Egervári Sándor (MTK): - Sajnos, újabb két ponttal lettünk szegényebbek a mérkőzés után. Ahhoz, hogy gördülékenyebb legyen a játékunk, kell egy rúgott gól, amit ma sajnos nem sikerült megszereznünk. A helyzetek megvoltak, de a kapu előtti fontos pillanatokban nem jól döntöttek a játékosok.
Komjáti András (Sopron): - Az eredménnyel elégedett vagyok, a játékkal már nem annyira. Az első félidőben apró faultokkal sikeresen akadályoztuk meg, hogy az MTK gyors kontrákra építhessen, a végére azonban elfáradtunk, ezért ritkán tudtunk kijönni az MTK szorításából. Amikor nálunk volt a labda, nem sokat tudtunk játszani, szerencsére a védelmünk jól teljesített.

TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4297
Nemrég értem haza a meccsről.

Azt kell, hogy mondjam: nagyon unalmas mérkőzés volt. Sok hibával játszott mindkét csapat. Rengeteg olyan hiba volt, aminek oka csak a figyelmetlenség lehet. Ide-oda vagdalkozás volt, 5-6 passznál többet nem járt a labda játékosaink között.

Sajnálom, hogy a félidőben Silvát le kellett cserélni, talán vele többre mentünk volna a második játékrészben is. Nem mondom, hogy örültem, de pozitívan hatott rám, hogy Juhász nem játszott, mivel a múltkori bombagólja ellenére úgy érzem, hogy ő nem MTK szintű játékos MÉG. A Czvitkovics-Silva csatárduó sem megfelelő szvsz, hiszen Cicónak az igazi helye a középpályán van, bár a szükség nagy úr. Mindenesetre lehetett volna jobb megoldást is találni a hiányzó csatáraink pótlására. Még mindig úgy érzem, hogy támadóposzton erősítésre szorul ez a csapat. Ami a védelmet illeti: a 0 kapott gól minősíti a hátvédsort és Hajdut, bár ott is voltak egészen hajmeresztő hibák. Hajdu még mindig nem tud rendesen kirúgni!

Egyelőre ennyi a véleményem a meccsről. Vissza kellene nézni még a fontosabb jeleneteket videóról, talán többet lehet úgy mondani.

TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4296
"Azóta csak lejjeb megy az út. Stadionfelújítás nem folytatódott, újabb magyar sztárjátékos nem érkezett, külföldi edző meg sztárjátékos már nincs..."

Csak egy pillantást vess a tabellára, és hidd el, felvilágosodsz!

Előzmény: lg18 (4278)
TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4295
Na ja. Meg a BTC-t...

Lehetne még mondani néhány klubot, amit tönkretettek az elmúlt években, akár vidéken, akár a fővárosban. Sajnos.

Előzmény: Törölt nick (4254)
TiSza Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4294
Több "tartalmas" hozzászólást is lehetett olvasni pár hozzászóló részéről. :(

Ami az iskolai végzettséget illeti: nem feltétlenül függ a diplomák számától a normális viselkedés, ezt sokszor tapasztalhattuk. De hogy kulturált megnyilvánulást eddig rendszeresen csak a Hidegkuti-stadionban tapasztaltam, az tény. Mindegy hogy a B-oldalon vagy az A-n.

Az asszimilációról: van akinek kell, van akinek nem. Utálom, amikor általánosítanak. Ez viszont úgy gondolom: intelligencia kérdése.

Lassan készülődöm, és irány a pálya.

Hajrá MTK!

Kifli007 Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4293
Ha Egervárit átirányítaná, az a világ balhéja lenne, nem szeretném elhínni, hogy ekkora arcátlanságot meg lehet csinálni. Egyébként vicces a vitátok, hogy a Várszeginek mik a céljai. Ismeri valaki közületek? Vagy arról szól a vita, hogy Ti mit gondoltok, hogy ő mit gondol. Ez az egész azért van, mert nem hajlandó nyilatkozni, ami szerény véleményem szerint egy botrány. Viszont nézzétek meg az MTK-honlapján a Sándor Csikar Fociakadémiáról szóló oldalakat. Nekem elállt a lélegzetem.

Hajrá MTK!

RG Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4292
Tökéletesen igaz.
Arról én is hallottam, hogy Sanyi bácsi ősztől ott, Garami meg szakmai igazgató lesz.
És csak annyi, hogy pénteken is
HAJRÁ MTK!
Előzmény: A PESTI SRÁC (4291)
A PESTI SRÁC Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4291
Tudod, nem mindig az van amit az állóhelyeken összehordanak.
A szurkolók zöme rendkívül tájékozatlan és amit a munkahelyén vagy a kocsmákban hall azt szajkózza jó hangosan a stadionok környékén.
Aki meg Magyar Fórumot olvas, az már véleményformálóként viselkedik.

Milyen fúzió ?

Előzmény: U-boat (4290)
U-boat Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4290
A PESTI SRÁC

A Fenyőn ott volt a fogás.
VG-t is úgy lehet megfogni. Ha beszélne Keller le se tudna feküdni a munkától...
Jó ha információ és bizonyíték birtokában vagy.

Szerintem a fuzió az első lépés az MTK-ok felé, hogy fogadják el a megszünést a feloldódást.
Tökéletes asszimiláció.

U-boot

Előzmény: A PESTI SRÁC (4283)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4289
Ok. rendben.

(Holnap úgy is korán kell kellnem.)

Jó éjszakát Neked is.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4288)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4288
Jó, asszem itt abba kell hagynunk, mert sok újat már nem tudunk előhozni. Te így gondolod, én meg úgy...
Előzmény: Kék skorpió (4287)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4287
Miért nem igaz?

Szétválasztotta a személyest (MTK) és az üzletit (FTC).

Inkább leadatja a pontokat az üzlet érdekében (lásd tavalyi bajnokság), csakhogy nagyobb legyen a nyeresége, hogy elérje a célját, ha úgy jobban tetszik.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4285)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4286
"Egy dolog érdekli a Fradival kapcsolatban.
Hogy fel tud-e építeni egy BL szintű csapatot itthon úgy, hogy minden egyéb kapcsolódó dolog is megálljon, ahogy kell."

Azért ez nem teljesen így van. Ha így fogná fel a dolgokat, akkor már rég tönkrement volna. Az üzleti életben folyamatosan pörögni kell, különben az ellenfelek megesznek.

"Nevezhetjük ezt akár egy nagy kihívásnak."

Az MTK-val szerintem ez nagyobb kihívás lenne. Gondolod, hogy visszarettent volna tőle? Nem hiszem.

A Fradinak ekkora támogatással (média, szurkolótábor, liga stb.) már ki kellett volna vívnia ezt a pozicíót és valószínűleg meg is szerezte volna, ha nincsenek azok a rabló vezetőik. (Akiket közületek jelenleg is nagyon sokan visszasírnak.)

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: A PESTI SRÁC (4283)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4285
Képes szétválasztani a személyes és az üzleti dolgokat.

Na ez az, ami ebben esetben nem igaz.

Előzmény: Kék skorpió (4284)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4284
VG szerintem is jó üzletember, és ami fontos nála, hogy igazi üzletember. Képes szétválasztani a személyes és az üzleti dolgokat. Érzelmek nélkül képes dönteni és főképp ez segítette őt a sikereihez.

Egervári váltaná Garamit az FTC kispadján?

Ezt nehezen tudom elképzelni. Szerintem ez csak kacsa.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: IVÓ (4281)
A PESTI SRÁC Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4283
Hagyjátok már ezt a profitszerzéses marhaságot.
Szarik a pénzre már.
Egy dolog érdekli a Fradival kapcsolatban.
Hogy fel tud-e építeni egy BL szintű csapatot itthon úgy, hogy minden egyéb kapcsolódó dolog is megálljon, ahogy kell.
Nevezhetjük ezt akár egy nagy kihívásnak.

Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a Grósz Charlie idejében jött létre a Fotex.
Aztán se az Öreg, se a Pufajkás, se a Viktor de még az Ügynök sem talált fogást rajta.

Előzmény: Kék skorpió (4279)
lg18 Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4282
Rosszul látod a dolgot. Engem egyébként pl. nem érdekel, hogy mit nyertek.

De. Nálatok folyamatosan ugyanaz a tulajdonos, ugyanazok a hírdetők, ugyanazok az anyagi lehetőségek (a legjobbak voltak a Várszegi-FTC kapcsolatig).

Nálunk meg hol ez, hol az, hol amaz a hírdető, részben változik a tulajdonos, stb.
Néha sok pénz van, néha kevés.

Nálatok Várszegi úgy látott neki a munkának, mint aki hosszú távra tervez, de rövid távon is sikereket akar. Ez 2000-ig meg is valósult. De utána?

Nálunk szerintem egy világos koncepció csak mérsékelten van jelen.

Szóval ti egy a újonan sszfaltozott úton sétáltok, de egy idő után már újították fel tovább az utat előttetek.
Mi meg a saját sziklánkat másszuk, de van hogy visszintes az a szikla.

Előzmény: Kék skorpió (4280)
IVÓ Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4281
VG-t, nem éppen makulátlannak, de jó üzletembernek tartom. Egy labdarúgó csapat akkor lehet nyereséges, ha nemzetközi szinten sikeres. Ez az MTK-nál nem jött be, ráadásul a támogatottsága is alacsony. A Fradi ideális minden szempontból, egy próbát megér! A Fradinál előnnyel indult, nem úgy, mint nálatok, gondolok itt a társadalmi háttérre, még annak ellenére is, hogy az elején nagy volt az ellenállás. Neki - szerintem - jelenleg a legnagyobb álma, hogy Magyarországon legyen egy nemzetközileg jegyzett magyar csapat és ezt az ő nevéhez kapcsolják! S innentől mindegy, hogy milyen üzletember, mert itt nemcsak a kőkemény üzleti szabályok a mérvadóak, hanem az ő szubjektív emberi magatartása is. Garamit jómagam Füles Bagoly bácsinak hívom, de ez nem is lényeges, a zuhanyhíradó szerint az utódja egy bizonyos E.S. monogrammú emberke lesz, bár én nem örülnék neki!
Előzmény: Kék skorpió (4279)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4280
Nem Újpest szurkoló vagy véletlenül?

Nézz már körül Nálatok is 1 kicsit, kinek is vezet lefelé az útja?

"külföldi edző meg sztárjátékos már nincs..."

Mintha ez Rátok is vonatkozna (Molnár+Túlió).

Az utóbbi időben valóban nem nyertünk semmit, de Ti se dicsekedhettek olyan sok trófeával, a tavaly megnyert MK-n kívül.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: lg18 (4278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!