Keresés

Részletes keresés

borda3 Creative Commons License 2005.12.29 0 0 7
Ezt nem igazán értem, mert ők nem abból kapnak pénzt, hogy Te adsz nekik, hanem a bankoktól, biztosítóktól. Több lehetőséget is figyelembe vesznek. pl. ha van valakinek megtakarítás jellegű biztosítása, az felhasználható lakáskölcsönhöz. Ill. a lakáskölcsön kombinálható életbiztosítással. Nem ezzel kevered? Egyébként szerintem korrektek. Több ismerősöm is rajtuk kerezstül vett fel lakáskölcsönt. Volt akinek kerek-perec megmondták, hogy nem javasolják olyan feltételek melllett a kölcsönt, mert kicsi az esélye, hogy megkapja. Nem jobb ez mint ha hitegetik, és pénzt kérnek előre???
Előzmény: castropia (1)
rókalány Creative Commons License 2005.12.29 0 0 6

A brokernet pl. a hitelügyintézésért elég magas jutalékot kér (3-4%) . Szerintem az OVB is, de ebben nem vagyok biztos!!

Cserébe szolgáltatnak: meghatalmazás alapján sorban állnak, ügyintéznek. Van akinek megéri, sokaknak nem. És nagyon nyomják a biztosításokat minden téren (hiteleknél is). Ez sem biztos, hogy jó az ügyfélnek, de a biztosítók aránytalanul magas jutalékokat fizetnek minden közvetítőnek és mindenki fizetésből él.

Előzmény: Pueblo (5)
Pueblo Creative Commons License 2005.12.29 0 0 5
En ugy tudom, h. a brokernet is ugyanezt csinalja. Van valakinek tapasztalata veluk?
Előzmény: borda3 (4)
borda3 Creative Commons License 2005.12.29 0 0 4
Az OVB több mindennel is foglalkozik. Jelzáloghitelek, lakásvásárláshoz, lakás, élet biztosítás, lakáskassza, nyugdíj, és egészségpénztárak. Ami mindenképpen előny. Nem kérnek semmi pénzt, jutalékot, azt a bankok adják nekik. Több pénzintézettel is kapcsolatban állnak. És segítenek az ügyintézésben, Nem kell annyit rohangálni a bankba, a biztosítóba.
Előzmény: GépSas (2)
Pueblo Creative Commons License 2005.12.27 0 0 3
Én business-eltem, de nem volt nagyon meggyőző. Az irodavezetővel tartottam a kapcsolatot, és ő is butaságokat mondott. De adj nekik egy esélyt, mert ez csak egy vélemény.

Előzmény: GépSas (2)
GépSas Creative Commons License 2005.12.12 0 0 2
Ez az OVB engem is érdekelne.
Nincs másnak tapasztalata?
Van olyan aki bizniszel velük?
castropia Creative Commons License 2005.07.19 0 0 1

inkább negatív...

egy előadásokun voltam, nem voltak meggyőzőek, és állandóan a biztosítás visszavásárlást erőltették aminek hasznából ha jól emlékszem 16 egységből 6-ot akartak maguknak.

Előzmény: ambbay (-)
bindera Creative Commons License 2005.07.19 0 0 0
0VB
ambbay Creative Commons License 2005.07.19 0 0 topiknyitó
Van valakinek tapasztalata veluk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!