Keresés

Részletes keresés

pele_ Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3058
Na jelentkezem tisztelettel!

Cipo: Udv a korunkben. :)))

Vettem egy POD 2.0 itt kint. (USA)
Es akcioban 250$ volt. (eredeti ara 550$)

Nos nem ertem meg mindig miert nem probaljatok ki.
PC-vel midizheto, a parameterek elmenthetok PC-re, amibol kovetkezik,hogy gigantikus mennyisegu kesz hangzas van a neten. Nagy sztarok hangzasai 90%-osan. Hmm. Csak letoltod a netrol, atnyomod a POD-ba es kesz.
Radugod a hangkartyadra es mar veheted is fel a studiokesz hanzasodon a riffjeidet megfelelo programmal (Cakewalk, Cubase, stb.)

Nem tudom ki hallott mar a ProTools rendszerrol. Nos a legprofibb digitalis rogzito rendszer a professzionalis studiozasban. Ă´k keszitettek a rendszerhez hasznalt AmpFarm plug-in eket. S mivel nagyon jok lettek, ebbol lett a POD szeria.

Legalabb hallgassatok meg! :))))
Ha kell valakinek szivesen kuldok. :))

Miert kinlodtok?
Azt kerdeznem toletek: Tudjatok egyaltalan
- mi az a hangzas amit kerestek
- mi kell hozza (nem az almaitokra gondolok, hanem a realitasokra)
- azt hogy kell beallitani.

Nos ha erdekel valakit a tema, akkor erdemes erre a teruletre elkalandozni.
Elvegeztem a Szabo Sanyi Gitarhangtechnikaiiskolajat es azota picit maskepp latom a dolgokat.
Mivel mar nincs ilyen kurzus, ezert szives megosztom veletek a fobb momentumokat.

Ezeket a sajat gitaroldalamon szerettem volna leirni, de nem sikerult befejezni, pedig az indulasom napjan is meg azt programoztam (marmint a website-ot).
Sajnos most nincs sajat gepem es igy nem tudom mikor fogom tudni befejezni, pedig nem sok hianyzott.

jajj mennem kell!

Pyramyd Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3057
Urakok!!!

Szal mer tesze-tosza népség vagytok...
szal eldöntöttem a GUITAR PARTY
Dec.11 -én lesz kedden!!!

Ha kérdés van akkor, híjjatok fel:
06/303-896-986

Ha jöttök OK, ha nem akkor majd próbálunk Blindmouse -al ketten :O)!

Dobembert szervezek, meg talán bőgőst is...
Na tsá urakok, a SoundCheck legyen veletek!

Pyramyd Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3056
A GT3 133 ropi, és többet tud mint a GT5

Mindent tud ami kell egy gitárosnak, meg azt is ami nem kell...

GT6 két plussz új effekt a GT3-hoz képest,
egy vibrátó frazirózó eff, béna-lusta pöcsöknek,
meg egy Defretter (bundtalanító, álá csavarhúzó, kombifogó, barkácsmenknek) szal fretless hangzást csinyál...
bőgőnél még ok...
de gitárnál?
akkor inkább egy üvegcső (slide!)

Előzmény: xhris (3040)
Pyramyd Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3055
király a festés, de no floyd rozsda ;O(
és különben is 7 strig RULEZ!!!
Előzmény: Törölt nick (3035)
Pyramyd Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3054
milyen az a H húr?
olyan bótba se sincsen
aztat B nek hijják...
egyébként mellik B?
asó avagy főső? :o)))
Előzmény: Cheerokko (2970)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3053
Figyi még az is lehet, hogy egy negyedik BOB volt ez , mert fogalmam sincs melyik játszott, mert csak háttérzeneként tudtam hallgatni!:(((
;))
Előzmény: sztyepp (3052)
sztyepp Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3052
Szóval már volt? Mindegy, úgyis megismételnek mindent százszor. Tetszik ahogy Bob Shepard szaxofonozik, de jobban tetszett, mikor Bob Malach-val játszott (érdekes, hogy mindenki Bob:)), imádom a soundját. Egyszer egymás után hallgattam meg egy Stern lemezt és egy In Line lemezt. Bár ne tettem volna, Bob Malach szaxija után olyan volt a Csepregi soundja, mintha dudát fújna.
De inkább befejezem, mert ez egy gitáros topik.
Előzmény: tzuiop (3051)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3051
Muzzikon keresd!
Asszem most is a Shepard féle BOB fújt!!
Nagyon komoly volt!
DE ÍGÉRD MEG, HOGY megnézed a Rosenberget is!
Nagyon szeretnék már egy-két fant szerezni nekik, ne legyek mán egyedül!
Hidd el nagyon megéri megnézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RULEZ KÖB!!!!!!!
:))
Előzmény: sztyepp (3050)
sztyepp Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3050
Mikor lesz a Stern? Megőrülök ha nem látom! Stern az egyik legnagyobb kedvencem.
Láttad az Úton c. műsort, amikor a Stern-nel csinálták? Volt egy-két meleg koncertrészlet pl. Bob Berg-gel, a saját bandájával akkor, amikor a Weckl dobolt, a Bob Shepard szaxizott és az állandó Lincoln Goines basszusozott, de volt benne Metheny, Dave Sanborn, Dennis Chambers meg az összes király.
Előzmény: tzuiop (3049)
tzuiop Creative Commons License 2001.11.15 0 0 3049
FIGYELEM!!!!!!!!!!

Szóval Muzzik-on vannak most jó jazzkoncertek!
Mike Stern,Michael Petrucciani(Anthony Jacksonnal és Steve(?) Gadd-del),John Lee Hooker,De mindezekelőtt
Pénteken 21-től!

The Rosenberg Trio+Birelli Lagrene!!

Vegye valaki videóra!!!!

Gitárosoknak, csak bilin szabad nézni, hogy le ne f.ssák a bokájukat, valamint a gitárt messzire tenni, nehogy tüzifaként végezze depi hangulatotokban!
:)))

Kötelező tananyag!!!!

Sveriges fana Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3048
Csak mintegy információközlésként mondom, nem reklám, hogy az Eldorádó hanxerüzletbe érkeztek új kották, melyeknek noha nagyrésze szemétbombra való, azért vannak köztük érdekes darabok is. Persze mérges vagyok rájuk, mert harmadszorra sikerült csak bejutni hozzájuk, minthogy iszonyú pontosan betartják a zárórát, jó magyar munkamentalitás szerint. Én ilyenkor amondó vagyok: "Ki kell rúgni mindenkit"- persze félig-meddig humorosan.

Cipo3:
az ezzel az Extrém-gitáros- kérdéseddel súlyos sebet ejtettél lelki nyugalmamon, amiért mekkérlek: azonnal mondjál le! :)))

Blind:
Neked nem teccett.

Zakk:
A november 17-i összeröffenés lesz az, de végül is nem hiszem, hogy lemegyek (ez utóbbi tulajdonképpen Blindnak (is) szól)
Najó, a mielőbbi viszont látásra/hallásra, etc.:
GG

Blindmouse Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3047
Lehet hogy megvennéd, de 2 kiló alatt nem adnám el :)

a pées sorozat az meg egy trágyadomb valszeg :)
Anno 3 típus volt a Kellyből.. STD XL, és PRO
nekem az XL van.. de volt a kezemben a STD ből is.. erősen érezhető volt a kidolgozás különbsége!! akkor a pées még annál is gagyibb.. belegondolni is rossz :)

ne kérdezd hogy ez miben nyilvánult meg, egyszerűen nem éreztem otthon magam rajta.. pedig ránézésre nem volt sok különbség.. :)

van egy Rhoadsom porfogónak használva jelenleg.. nem kell esetleg? ;))

Előzmény: diesel()diablo (3043)
StratoFan Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3046
Így igaz, azóta megérdeklődtem, 380.000-nél indul az egyedi készítés, de azért merült fel, mert egy ismerősőm jó régen 100.000 kürül tudott magának csináltatni egyet.
Előzmény: tomci (3045)
tomci Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3045
hangszerkészítővel gitárt gyártatni jó dolog, ha
- pontosan(!) tudod, mit akarsz
- jó SOK pénzed van rá (kb. 300 eFt-tól fölfele)

A legismertebb nevek:

Medgyesi, A Vintage'52 (Ré gitárok), Fibenare

Előzmény: StratoFan (3039)
StratoFan Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3044
http://www.musik-produktiv.at/
Itt egy osztrák bolt, de nincs tapasztalat, mert multieffektet akartam itt venni, de végül az usa-bol rendelve olcsóbb volt.
Előzmény: diesel()diablo (3043)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3043
azért én megvenném :-)))
na, egyébiránt tényleg erre gondoltam, de valami más neve van itthon,asszem PS6 és van annyi különbség, hogy nem finomhangolós/tremolós/satus, és nincs rajta tone. és kicsit olcsóbb forintban.

ja, egyébként nem tudtok valami jó és olcsó ausztriai, vagy szlovák (tehát környékbeli, hehe) hangszerboltnak oldalát, ahol lehet venni cuccokat, esetleg? ha volt valakinek tapasztalata, esetleg megoszthatná.

Előzmény: Blindmouse (3034)
StratoFan Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3042
Off: Devizaszámla nem kell, vagy egy nemzetközi forgalomban is használható hitelkártya kell, Mastercard vagy Visa Classic forintos számlával, vagy a Deák térnél az AMEX irodában lehet International Money Order nevű csekken feladni az összeget, de ezt is forintban kell befizetni nem devizában.
xhris Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3041
Mármint most a GT6 150e körül leledzik.
xhris Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3040
Már csak azér, mer GT-5-öst 195000-ér láttam a Madách téren(amikor bejött 150000 volt). Most a GT6 ennyi. Érdekes.
Off:devizaszámla kell?
Előzmény: StratoFan (3039)
StratoFan Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3039
Az árak eléggé össze-vissza vannak. Hitelkártyával fizetni jó és gyors, általában azt szoktam, de most ebben az esetben AMEX csekket küldtem 8 nap alatt odaért, ennyi időt bukik az ember ha csekkezik. Utánvét mint olyan nem létezik, mindent előre kell fizetni. Ha az ebay-ból vásároltok ott van egy Paypal nevű rendszer, ezen keresztül úgy lehet hitelkártyával fizetni hogy az eladó nem tudja meg a kártyaszámot. Ez szerintem jól ki van találva.

Csináltaott már saját magának gitárt valaki egyedileg hangszerkészítővel? Ha igen mik a tapasztalatok árban és minőségben?

Előzmény: xhris (3038)
xhris Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3038
Nézegettem a zzounds.com-on a Boss árait, de nem igazán értem miért drágább a GT5-ös a GT6-osnál. Szerintetek?
Ja és off:hogy rendeltek külföldről(utánvét, bankkártya?)
Előzmény: StratoFan (3029)
Blindmouse Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3037
Szögeld tele te is söröskupakokkal! ,)
Előzmény: Törölt nick (3036)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3036
... vagy egy ilyet:

Törölt nick Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3035
...ezt tudom melegen ajánlani:

Előzmény: diesel()diablo (3028)
Blindmouse Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3034

Jackson KE3
Alder body (with quilted maple top)
Maple bolt on neck
Rosewood Fingerboard
24 Fret / 25.5"" scale / 1 11/16" nut
Duncan Design HB102N neck p/u
Duncan Design HB103B bridge p/u
JT580LP double locking tremolo
Manufacturer's Suggested Retail
$649.00 solid
$699.00 trans
Finishes: Black, Deep Candy Blue, Dark Metallic Violet, Trans Red, Trans Blue

Hát nekem tulképp ilyenem van asszem, csak akkoriban még Kelly XL volt a neve.. annyi ránézésre a különbség hogy nekem fehér szegély fut körbe a fogólapon, és a fejen.. és nem fejjel lefelé vannak a cápauszony gyöngyházberakások a nyakon.. :)
Minőségben nem tudom mekkora a különbség, még nem találkoztam KE3-al szemtől szemben...

van benne egy Seymour Duncan JB-J.. és eszem ágában sincs megválnom tőle.. imádom!! van kérdés? ;))

Előzmény: diesel()diablo (3028)
Cheerokko Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3033
Nem lettem sokkal okosabb...Amúgy olcsóbbat mondjatok :)
Nemtuttok akkor olyan oldalakat amik ezekkel foglalkoznak?
Sokat...
Kösz
Csá
StratoFan Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3032
A fórum szűrte ki a táblázat kódját, nem én sajnálom, azért is akartam iderakni mert esetleg könyebben elérhető lett volna mint eredetiben. Adsl rulez :)
Előzmény: BALáZS (3031)
BALáZS Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3031
ne sajnáld strato azt a táblázatot. nem mindenki szélessávú :-)))))))
Előzmény: StratoFan (3029)
BALáZS Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3030
A www.atecaudio.com címen is elég sok árlista van: Az ATEC Magyarország az AKG, Alesis, Aphex, dbx, Fostex, Genelec, Korg, Marshall, Meyersound, Gibson, Epiphone, Evolution, Music Man, Soundcraft, Spirit, Quiklok, Switchcraft és Quantegy cégek termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Ja, és elég korrekt kínálat van a syncopa hangszerbolt oldalán is: www.extra.hu/syncopa
Előzmény: StratoFan (3023)
StratoFan Creative Commons License 2001.11.13 0 0 3029
Szia BALáZS!

Ha nem engedi hát nem engedi, nekem elegendő az amelyik engedi :)))), nem fogok még külön a Roland miatt emailben is tájékozódni, meg már amúgy is döntöttem effekt ügyében.

Sajnos a tálázatot az előbb kiszűrte a fórum. Emiatt megadom a linkjét, a táblázat az oldal aján van az szeritnem egy jó kiindulás, csak végig kell olvasgatni az oldalakat.

Itt a link

Előzmény: BALáZS (3027)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!