Mb-re vettem egy csomagtartót auchanban (acél, 6mm vastag rúdanyagból van).
A gondom, hogy a hátsó villán alul, a racsnis oldalnál ha felcsavarozom a csomagtartót a helyére, az anya nem igen fér el a legkisebb fogaskeréken futó lánctól.
Az meg, hogy a nyereg alati részhez, hogy kéne rögzíteni a csomagtartót végképp nem tudom.
Úgy értettem, hogy ha valaki megvette a Rekettyést, attól még nem záthatja le az erdei utat. Tehát az én feltételezésem szerint nem a Pilis Parkerdő Zrt. zárta le, hanem civilek.
Az a híres lejtő a K jelzésen ment, ha jól emlékszem. Ezek szerint lezárták volna a turistautat is?
A fülöncsípésnél az a kérdés, hogy kié a terület. Ha magánterület, és nem az erdészeté, akkor érthető hogy nem mehetsz be. Ha viszont az erdészeté, akkor jogtalanul zárták le.
Mivel sokan adtatok jó tanácsokat, meg mint ahogy írtátok, mások is szenvednek térddel, úgy gondoltam, talán nem untató, ha megosztom a tapasztalataimat.
Ugye legutóbb írtam, hogy visszaszereltem az eredeti teló nélküli villát a bringába és az általatok adott beállítási tippekkel belőttem a bringát. Elkezdtem tekerni, először csak nagyon óvatosan, mintha tojás lenne a talpam alatt és csak nagyon rövid távokat. Kb. 1 hónap alatt most eljutottam oda, hogy bár néha néha még egy kicsit pattan a térdem, de már nem akkorát, igaz kicsit kellemetlen, de nem fáj és nem is gyullad be tőle a térdem. Pár száz méteres óvatosan megtett távtól eljutottam oda, hogy már normális terheléssel, de megfelelő pedálfordulattam rendesen tudok tekerni és már meg tudok tenni 10 km-t is, akár erősen dombos terepen is, igaz utána 1 napig pihentetni kell, meg sajog kicsit, de kifejezetten úgy érzem, hogy jót tesz a térdemnek és egyre erősödik. Tekerés közben és után kifejezetten kellemes érzés, hogy semmi fájdalom nem gyötri. Szóval úgy néz ki, hogy érdemes fokozatosan terhelni a beteg térdet --persze csak ha az orvos is jóváhagyja--, mert jót tesz neki. Remélem ez a tendencia a jövőben is folytatódik és lesz még egészséges a térdem.
Inkább aszfalton maradnánk (túrázgatás, közlekedés), az évjárat szerintem nem érdekes, a szettekhez meg nem értek. A hölgy nem profi bringás, és nem kell semmilyen extrém igénybevételre készülni.