Nekem azok a nézései is tetszettek, amikor először jelent meg nála az öreg mami, elkezdi mondani, hogy ráizgult Ashton Kutcherra, aztán hogy a szexi, jóseggű orvosok is megmozgatják a fantáziáját, House-nak meg kerekedik a szeme és mosolyog:-))))))))))
A szifiliszes néni egyértelműen a tegnapi rész fénypontja volt. De ha már a nézés, amikor House közli a nénivel betegségét...
Anyuka a fiához:
- Ez még azelőtt volt, hogy találkoztam volna az apáddal. - De azt mondtad, apa volt az első szerelmed. - Ő volt! De most a szexről beszélünk.
A néni fia teljesen ledöbben, ránéz House-ra, mire jön egy olyan arckifejezés kedvenc doktorunktól, ami egyszerűen zseniális:))
Vagy a kérdése a végén, amikor a néni vissza akarja adni a receptet. "Azt hiszi, felírtam volna ezt, ha megakadályozná abban, hogy kacérkodjon velem?" :)
Én is pislogtam, hogy 9 perc után reklámblokk, kenósorsolás és ajánló:-)))) Öreg mama irtó jó volt, láttátok, hogy House azért elrakta magának az ódát, amit hozzá írt a mama? :-)) Az is jó volt, amikor vizsgálódik, hogy mit csinálhat egy tinédzser fiú felkelés után a "nyilvánvalón kívül":-)))
Egyébként csak úgy betörnek a páciensek házába? Egyik részben sem beszélték meg a hozzátartozókkal, az tuti:-)))
Ja, :) amúgy emlékeztek, volt az az őrült nős rész (asszem 6.), amikor éjszaka zongorázgat, beindulnak a kerekek az agyában és fölhívja a nő egy régi orvosát, aki persze leteszi, mert éppen aludna gondolom, aztán a Doki másodszori próbálkozása, hogy Ú, bocsi, Londonból telefonálok, nem tudtam, hogy itt ennyi az idő...stb.
Na a szinkronban ez nem jött le, de itt az eredetiben előveszi a hamisítatlan angol akcentusát, be lehet halni :))))
Ugyan, House előbb fogja megnyerni a maratont, minthogy önmarcangolásba sűllyedjen, hogy a tökéletesen határozottan meghozott diagnózissal majdnem megölte a gyereket. :))))
A fő, hogy a végén mindig igaza van.
(Közben azért leesett az állam, amikor a tv2 berakta a reklámot. Saccperkábé 10 perc ment le...De szerencsére utána már nem volt több.)
Jaj, a szexi mamókán én is majdnem behaltam.:D
Az volt a cuki a helyzetben, hogy House visszafogta a cinizmusát, nem kezelte le a mamit (mint általában egy "normális" pácienst), hanem különösen a végén, ilyen tök jóindulatúan bánt vele. Apró, de mégis tök nagy dolog, nem azt gyalulja le, akiből a legkönnyebb lenne gúnyt űzni.
engem egy pöttyet azért zavart, hogy nem volt semmi magábaszálás annak kapcsán, hogy ha a fiú anyja először nem akadékoskodik akkor beadja a gyógyszert ami megölte volna a srácot...
és mégis úgy lett beállitva végig, hogy a nő a hülye....
Az öregasszonyos szál iszonyatosan jó, de a fővonal kissé parasztvakítás jellegű (már bocsi a kifejezésért).
Önmagában az organofoszfát mérgezéssel tünetileg, megy egyebekben minden rendben volt, csak ez a speciális antidotum hülyeség. Egyféleképpen kezeljük őket, ha az nem elég, más sem elég, a köré szőtt magyarázat pedig gyenge lábakon állt. (Kár, hogy a rész a specialitás köré épült.)
Amúgy ne reménykedj, ha szifiliszes is vagy, az nem elég. "- Az, hogy az agyának a gyönyörközpontját túlstimulálták a szpiroheták, az... nekem nem elég egy kapcsolathoz. " :D