Június 20-án szombaton mindenkit szeretettel várunk a lakóparkban a játszótérnél délelőtt 10-től délután háromig. Gyermekek részére szerveztünk játszónapot. Kézműves foglalkozás, ügyességi játékok, baba-mama tornázzunk együtt programokra. Délben fél egytől bábelőadás várja a kicsiket. Reméljük, nem esik az eső és minden sikeresen zajlik majd. Részletesebb program a plakátokon.
Az épületek "láger"jellege zavarja az érzékeket feltételezem. Csak azért kérdeztem, mert előtte a szemetelő, éretlen, igénytelen személyekről volt szó, aztán átváltottak hirtelen a "nyóc "ábvre. Nem volt teljesen világos, hogy épületekről van szó, vagy az emberekről a " ábvékből." Na de gondolom az architektúrára utalt, mint a "barakksoros".
A kocsi még rendszámmal együtt se bír személyiségi joggal. ... csak mondom... Ha az arca nem látszik, akkor meg az egésszel semmi gond. Mármint a kirakással.
Sziasztok! Ezer éve nem írtam,de most egy nagyon jó programot ajánlanék!!!!
2009. június 19-21.-éig VECSÉSen TRUCK- TRIAL ÉS 4X4 OFFROAD TALÁLKOZÓ lesz!!!!!! http://www.freeweb.hu/alpet-team/index2.html itt találjátok a plakátot és az infokat! Mindenkit szeretettel várunk!!!!
Nem tudom mit várunk itt is! A Kvasz András majdnem közepén ha a cukrászda irányába mész épül a kínainak a háza már régóta, de a kedves lakok nagy szeretettel hordják ráadásul a kerítésen belülre a sittet, autógumit, talicskaszámra a kigyomlált gazt stb.... Ez is jó nagy paraszt dolog. Inkább sétáljon ki vasárnap este és ha talál vmelyik kukában egy kis helyet tegye abba bele, megígérem ha az enyémbe teszi nem fogok szólni érte. Inkább oda kerüljön mint az utcára.
Egyetértek Gagával, szerintem is mindenhol így néz ki a szelektív hulladék gyűjtők környéke. Persze cseppet sem vígasztal, hogy a HL lakói is pont ugyanolyan éretlen bunkók a szelektív hulladékgyűjtéshez mint az ország többi része.
Kérem akinek nem inge nem vegye magára.
De azért azt érdemes végiggondolni, hogyha vendég érkezik valakihez és a "HL kapujában" belefut a szeméthalomba akkor a komplett HL-ről fogja ezt gondolni és nem csak pár igénytelenről.
Úgy néz ki, hétvégére (13 v. 14) szerveződik megint valami játszótérszépítgetős "közmunka". Az előző kb. egy hónapja volt. Ez így tán nem lesz túl sűrű.
Akkor elkezdtük megerősíteni a kerítést, de nem jutottunk a végére. Ezt jó lenne befejezni, vagy legalábbis folytatni.
Na meg aztán a gaz is rendesen kinőtt a játszótéren, közte parlagfű is.
Legutóbb beszéltünk arról is, hogy az Újmajori út felől csinálnánk egy bejárót a játszó mögötti placcra, hogy az autósok oda tudjanak parkolni, de erre már nem volt időnk.
Összeszedni való szemét is termelődött sajnos.
(Erről jut eszembe: Az ök-nál igérték, hogy még ebben a hónapban kitesznek két szemetest, és négy padot. Úgy legyen. Majd meglátjuk... (?) )
Szóval van még mit csinálni.
(Tudom, ez valójában nem a mi dolgunk lenne, de ha csak sopánkodunk, hogy miért nem halad a játszótér ügye, azzal nem jutunk előrébb.)
Akinek van kedve csatlakozni a hétvége valamelyik napján (hogy mikor jöjjünk össze azt majd pontosítani kell -időjárástól is függ) a játszóteres "közmunkához, (gyomirtás, szemétszedés, kerítésjavítgatás, stb.) az írjon.
Regisztráció után itt is lehet szervezkedni:
http://groups.google.hu/group/helikopterlp
Szükséges szerszámok: Kombináltfogó, kapa, lapát, ásó, gereblye, csákány, talicska, ilyesmi. Kinek milye van, azt hozzon.
Szokás szerint 3 - 4 óra felé kezdenénk, utána (vagy közben) lehetne esetleg megint főzni/sütni valamit.
Hogy közben ne száradjunk ki, a szerszámok mellé csomagoljatok üdítőt, sőrt, bort (kinek mi szimpatikus) is.
A konkrét időponttal, és a főzéssel kapcsolatban írjátok le javaslataitokat.
Ezek után nem csodálkoznék http://www.elle.hu/article.php?id=2772 Egyébként azt mondják, hogy GB-ben hamarabb találsz olyan szálláshelyet, ahová beengedik a kutyádat, macskádat, stb. mint a gyereket... "...Hüjje angolok, angol hüjjék, ágyba vizelő majmok..."
A kóbor macskák persze mindenhol ott vannak, de én tudok Budán több olyan lakóparkot, ahol az alapító okiratban / társasházi papírokban rögzítve van, hogy nem lehet semmilyen állatot tartani, se kutyát, se macskát, max halat meg teknőst :)
Persze ott meg méginkább agyvérzést kaphatnak a lakók, ha egy bozótmacska klán felfedezi magának a környéket :)))