mtz 82 ugyben érdeklödök most vásároltam és elsö hajtás telyesen ösze van tolva ki szertném huzni normálisan legyen de meg sem mocan 3cm birom csavarni csak ki be mi lehet baj ? forgatni tudom fel e mert stifteket ki vettem ,köszi elöre is
Üdv!Ötvenes hengerfej,ötvenes dugók,porlasztók,kiegészitők cseréje esetén lesz egy öszvér motorod.Menni fog,ha adagoló marad,akkor lehetséges,hogy az ötvenes szeleprugó gyenge lesz,és teljes fordulaton belejár a szelep a dugóba-vagy adagoló csere,vagy erősebb szeleprugó..nyolcvanas rugókat bele,akkor maradhat az eredeti adagoló.
Nekem aszonta egy szerelő, hogy ha az 50es hengerfej van a 80ason, és a dugók is 50esé, akkor hengerenkénti izzítás van! Igaz ez? Mondjuk én bedugom a vízmelegítőt, meg fél óra töltés mielőtt indítom és indul....
Elsonek nyomas sem volt. Most mar van de be volt ragadva a rugos motyo a szurohazba. Aszem nem kaptunk szivo csovet a boltba pedig mondtam h lehet farsot sziv
Hali van egy mtz550em. Szórakozik az olajnyomàs. Ha jó 3 de egyszer csak leesik 0ra. Majd viszza nehezen 3bar. Nyomócső cserélve. Lehet h a centrifugal szuro hazban levo rugos szelepek szarolnak? Mik azok visszacsapo szelepek h ne csurogjon vissza le az olaj? Ira cserelve az jó. Mellekelek egy videot:
Üdvözlök mindenkit!Osztom a véleményt!Nem akarom senki gépét lebecsülni de én is azt mondom egy jó Mtz nek indulni kell!Torokzàr sokat segít vagy az ha bevan fogva a légszűrőhàz tetején lévő cső!
Egy párszor itt is kellett emelgetni, de nem a fagy miatt. Az az igazság hogy a kétfejes nagy Lajta nagy és nehéz az 50-esnek a nekünk lévő agyagos - sárgás - kemény földbe.
Sziasztok, Mtz első és hátsókerék csavar osztókörét szeretném megtudni. 50 esre szerelnék fel IFA Ballonos kereket, és bálázò kereket, mert HUNIRAK targoncát szeretnék belőle csinálni. Megkèrhetnék valakit köztetek hogy mèrje meg ? Amire szükségem lenne: csavar osztókör átmèrő, és tehermentesítő átmèrő az agyon. Amit forgácsolok : be lesz hegesztve az IFA közèpbe. Nagyon megköszönnèm ha segitenètek nekem. Sziasztok: Zsolt
Akinek van Sokoró féle hótoló meg konzol hozzá! Ti a konzolt hány csavarral tudjátok felfogatni mennyire pászol? Képet esetleg tudtok róla mutatni! Mtz 552 96-os évjárat!