A túranaptár megfelel az Szjt. 1. § (1) p) pontjában foglalt "gyűjteményes műnek minősülő adatbázis"-nak. Ha csak egy részletet (egy-egy túra adatait) teszed közzé, arra az Szjt 34. § (1) vonatkozik, mint a szabad felhasználás egyik esete, a saját adatbázis összeállítása a TTT-s túranaptár alapján viszont átdolgozásnak (Szjt 29. §) minősül, amihez kell az eredeti jogtulajdonos (szerző) engedélye.
Mellesleg nem hiszem, hogy korrekt együttműködésre ne legyen fogadókészség a TTT-oldalon, azonban célszerű ezeket a dolgokat előre egyeztetni, és nem utólag szembesülni azzal, hogy jogilag és etikai oldalról is vitatható dolgot csinálsz.
Az adatbázis és a benne található adatok szerzői jogi védelem alá esnek (lásd Szjt. vonatkozó pontjai), lmég akkor is, ha az adatokat az alkotó nyilvánosan elérhetővé is teszi - ez általánosságban is igaz, nem csak a TTT-s túranaptárra. Az Szjt. alapján használati jogot a jog tulajdonosától kaphatsz, ergo ha a TTT-től kapsz erre írásos felhatalmazást, akkor jogszerűen hasnzálhatod az adatokat, ellenkező esetben nem.
Ez a kilométerenként 5 méter különbség mondjuk 36 km/h óra átlaggal számolva 35,82 km/h sebességet fog mutatni, ami különösen sérelmes lehet, ha te 36-tal szoktál dicsekedni. Arról nem is beszélve, hogy a 200 kilométeres Balaton-körnél már kőkemény 1 kilométert elcsal a teljesítményedből. Úgyhogy szerintem is fontos a pontos kerékkerület-beállítás.
Szerintem ugyanarról beszélünk, és ugyanazt mondjuk.
Ha pl. a saját honlapomon közzétenném, hogy szeptember 11-én Gödöllő K50 teljesítménytúra, ez nem sért jogot. Még az sem, hogy a link a TTT oldalára mutat. Amit tilos, és te is jól látod, hogy tilos arra itt egy példa:
A savariabikers.hu oldalán van egy ajánló a Gázlóhoz. A legtöbb szöveg kopipészttel készült, néhány képernyőt lefelé görgetve megtaláljuk a Gázló magasságprofilját, ami egyértelműen lenyúlás, ennél is lejjebb pedig egészen kirívó a beemelés.
Nem fogok a savariabikers ellen kezdeményezni semmit, és nem is tiltom el őket, mert nem ért érdesérelem, ráadásul az információ forrását is korrektül megjelölik. De a hozzájárulásomat már nem kérték, és ez az, amit nem szabad, és ami miatt másokkal nagyon meggyűlhet a bajuk. Velem most éppen nem. Amitől viszont nem tilthatnám el őket, az az, hogy belinkeljék a gázlót, ahogy én fentebb belinkelten a Gödöllő K50 tt TTT-s felületét.
"Az, hogy pl. a TTT oldaláról külön kigyűjtöd a kerékpáros teljesítménytúrákat, és elnevezés és időpont szerint közzéteszed őket, nem követsz el jogsértést. Tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá, honnan szerezted az információt."
Ez nem igaz, a szerzői jogi törvény külön nevesítetten védi az adatbázisokat. Nem véletlenül van ott a TTT oldalán a figyelmeztetés minden lapon. Ebből a szempontból irreleváns, hogy valaki ismeretterjesztő céllal másolja-e az adatbázist. Én csak azt mondtam, hogy ilyen adatbázis rendezett, mindenki számára jól hozzáférhető formátumban már létezik. Tehát az adatbázisból kivenni egy-egy információt szabad, de tendenciózusan feldolgozni és újrapublikálni az egészet vagy annak egy szempont szerinti lekérdezését már nem.
Mivel a sebesség a megtett út és a közben eltelt idő függvénye, ezért ezt nem befolyásolja, hogy mekkorák a kerekeid, mint ahogy az sem, hogy egyforma-e a két kereked avagy sem. Mérés szempontjából csak annyira lényeges a jelet adó kerék mérete, hogy a mérőműszer ebből számítja ki a megtett utat, tehát 1 cm-es tévedés a kerék-kerületben kilométerenként már 5 méter eltérést is okozhat. Mérnöki hozzáértést és számítást igényel, ha annak akarunk utánajárni, vajon a kerék belapulása mennyi eltérést okozhat.
Az, hogy pl. a TTT oldaláról külön kigyűjtöd a kerékpáros teljesítménytúrákat, és elnevezés és időpont szerint közzéteszed őket, nem követsz el jogsértést. Tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá, honnan szerezted az információt. Az sem jogsértő, ha az általad közzétettek belinkelik a TTT érintett oldalait. Azonban azonos webtartalmat nem tehetsz közzé, csak a forrásoldal tulajdonosának hozzájárulásával.
Példa erre a Gázló TP galéria aloldala. Bár az érintettek többségétől kértem hozzájárulást, hogy belinkelem az oldalaikat, de az egyáltalán nem lett volna szükséges, és azoknak, akiktől nem kértem külön hozzájárulást, ugyanúgy nincs semmi beleszólásuk. Mert ami nyilvános, az nyilvános. Ellenben, ha letöltöm tőlük a képeket, és azokat saját galériában teszem közzé, az már sikerrel támadható lenne.
De hogy segítsek is valamit, hadd ajánljam figyelmedbe a Dróthuszárok nevű amatőr társaság félelmetesen jó kirándulásait, egyébként pedig a google kiváló keresőjét.
Azoknak, akik érintettek a dologban: úlius 30-án szombaton Gázló!
Igazad van, köszi a figyelmeztetést, javítottam a nyelvtani hibákat. Egyébként én kizárólag kerékpáros túrákra gondoltam. Igazad van abba hogy gyűjtöttek össze teljesítmény túrákat illetve létezik kerekpartura.lap.hu is, ám ezek a weboldalak elég hiányosak. Az egyéb túra szervező cégek oldalai pedig kizárólag saját túráikat hirdetik érthető okokból. Én szeretném az összes kerékpártúrát megjeleníteni, reklám nélkül. Szerintem ez megkönnyítheti a kerékpárosok dolgát, persze lehet kicsit naiv az elképzelés. :)
A védett adatbázishoz annyit fűznék hozzá, hogy én ebben a témakörben nem konkurenciát kívánok teremteni, ez egy ismeretterjesztő funkció lenne a weboldalon, és remélem hogy semmilyen jogi vitát nem váltok majd ki vele.
Kezdjük ott, hogy a kerékpártúra egy szó, a kerékpártúra-naptár pedig kötőjeles.
A teljesítménytúrákról az átfogó naptár már megvan a teljesitmenyturazoktarsasaga.hu oldalon, azt viszont nem veheted át, mert védett adatbázis. Egyébként milyen túrákra gondoltál?
Az idei V10-en kipróbáltam a Pákozd utáni részt. Sasi látta ezt és annyira megviselte, hogy majdnem kisodródott a lovas pálya melletti körforgalomból.
Két hete, mikor jöttem hazafelé, úgy gondoltam, hogy sok időm van, ezért megnéztem, milyen is a faluban vezetett szakasz. Azt hiszem, utoljára csináltam ilyen marhaságot.
Szeretnék egy jól használható átfogó kerékpár túra gyűjteményt készíteni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Amennyiben tudtok esetleg szerveztek ilyen túrát, kérlek ajánljátok nekem az alábbi weboldalon: Kerékpár túra naptár. Itt az események havi bontásban tekinthetőek meg. Szívesen fogadok tőletek építő jellegű kritikákat is. Mivel az itt megjelent túrákról én semmilyen információt nem tudok biztosítani ezért nem tudok feltenni olyan eseményt mely nem tartalmaz érvényes weboldalt, ahol az érdeklődő felveheti a kapcsolatot a szervezőkkel. Köszönöm!
Érdekes módon ezt az autósok komolyan is gondolják, mert bármikor terkerek a 7-esen vagy a 71-esen (ahol ráadásul engedélyeeztt is), a fene nagy sietségükben a dudálós kormányzást választják a kormánytekerés helyett, de azért lelassítanak, hogy az ablakot lehúzva nekiálljanak leckéztetni, hogy "mennyé má a bringaúton te barom", majd gyoesan felhúzzák az ablakot, hiszen csak úgy ömlik be a meleg a klímás autóba...
kerékpáros körökben időről-időre előjön a vita, hogy a nehezebb kerékpáros gyorsabb-e a lejtőn. Egyik ismerősömet csak úgy tudtam meggyőzni, hogy elvégeztettem vele egy kísérletet. Hasonló esetekre használhatjátok ezt:
Hetente 2-3x is jó volt szarul érezni magam az életveszélyben. Attól tartok, hogy előbb-utóbb a pénztárcám tartalma lesz veszélyben. Mindenesetre Pákozdon belül boltbajáró gyerekes anyukák is inkább az úton közlekednek sokszor, mint a kígyóúton. Vajon miért?