Sziasztok! Van egy Hyundai Coupe 2007 autóm, és a klíma egyik napról a másikra megadta magát. Este mikor hazaértem vele még ment a klíma, másnap mikor be akartam kapcsolni akkor már csak büdöset fújt, és azt sem mondanám, hogy hűtött, viszont a büdös kint is érződött a fülkén kívül is, és megijedtem, hogy valami komolyabb baja van. Valaki találkozott már ilyennel? Csak újra kell tölteni gázzal a rendszert, vagy valami cserés? Én a szűrőre gondoltam, mert ismerősöm Astrájánál egy szűrő tisztítás megoldotta a problémát. Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! 2008-as Hyundai Getz-hez keresek kézikönyvet. (hyundaiklub.hu-ne nem működik a regisztráció.) Tud valaki linkelni/küldeni egyet?:) Köszönöm!
Most vettünk egy Hyundai Matrixot, 14 éves, de meglepően jó állapotban van. Most lett honosítva, így egyszer már alapból átnézték, és mi is autószerelővel mentünk a kereskedésbe.
A gond: jócskán indulás után elkezd egyszerre villogni és pittyegni a fék lámpája és az ABS lámpája (volt, h az ajtók lámpája is villogott). Aztán egy idő után magától abbahagyja!
Fékek nem kopottak, fékolajszint megfelelő, kézifék nincs behúzva :)
Sziasztok van egy hyundai trajet 2.0crdi-m a legnagyobb bajom hogy menet közben leáll a motor és ki irja ezt a hiba kodot u0009 megállok egy percet várok és be indul az auto és megy továb de csak lassan tudok gyorsitani mert megint leáll mi lehet a bajj segitsetek lécci
Sziasztok! Tetszik a coupe 1.6, de semmit sem tudok róla. Tipushibak, tartósság, alkatrész ellátás, szerviz díjak, stb. Érdekelne! Minden infót hálásan fogadok.
Van itt új I30 tulaj? Van egy kérdés, melyre nem könnyű válaszolni, talán pontosan nem is lehet, ezért inkább nem azt kérdezem, hogy mennyit eszik az autó, hanem:
Vajon egy I30 1,4 MPI azonos használati körülmények között kevesebbet, többet, vagy hasonlóan fogyaszt, mint egy Opel Astra 1,4 twinport?
Egy átlagos vezetési mellett 7 ből ki lehet jönni város-országút vegyesben mondjuk 30% város, 70% országút?
Az új I30 motorja változott ilyen tekintetben? Az 1,4 MPI motorral fogyasztás tekintetében hasonlóan lehet kalkulálni, mint a kia ceed ugyan ilyen meghajtásával?
Szia nekem van ha azonos az Accentével. Képet rakok fel holnap vagy rakhatsz fel te is. Mi a gond egyébként az autóval, hogy gázpedál kell? Eddig még nem hallottam olyat, hogy az elromlott volna.
Sziasztok! Vennék egy 2007-2008-as Santa fe-t. Van itt valami nagyon hozzáértő aki rá tud beszélni, vagy épp eltántorítani? Mire figyeljek oda? Segítsetek! :)) Köszi! (ballai.attila.sajto@gmail.com)
Üdvözlök mindenkit.Segítsèget kèrnèk valakitől aki èrt hozzá.Vettem egy Hyundai Tucsont, 2.0 crdi 2009-es èvjárat. Nem volt mèg ilyen autóm de nagyon beleszerettem. Pár napja van nálam. Azt vettem èszre hogy 1500-1800 fordulatszám között apró rángásokat csinál. Viszont ha rá lèpek a gázra jóbban akkor megszűnik, és úgy viselkedik mintha nem lenne semmi baja. Valaki mondjon valami okosat ès nyugtason meg hogy nincs nagy baj. Előre is nagyon szépen köszönöm. Szèp estèt mindenkinek. :)
Üdvözlet! Pár hete vásároltam egy tucsont 2005 -ös. 2000-es diesel. Nagyon szép megkímélt állapot 170 000 kilométerrel. A gondom a következő vele alacsony fordulatból való gyorsulásnál irdatlan hangok jönnek a motortérből. Alapjáraton magasabb fordulaton hibátlan hangja van sőt álló helyzetben túráztatással nem is tudom produkálni a hibát. Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg.Köszönettel. Husz 3349932 noatt@dravanet.hu
Ez már akkor a 4 hengeres? A három hengeresnél a nyomásszabályzó szelep okozott ilyen hibát.
Vagy első körben a legegyszerűbb az injektorok tetején levő résolajcsövek levételével megnézni mennyi a résolaj, Ha sok bármelyik injektornál akkor azért nem épül fel a nyomás.
Sziasztok! Van egy Hyundai Getz 1.5-ös CRDI autóm, 2007-es, diesel. Dániából hozták be. Fél évig szépen működött, aztán egy ideje nem akart elindulni. Vettünk új akksit bele, aztán kicserélték az indítómotort, és azóta sem jó. A szerelő szerint nem áll fel benne az üzemanyag nyomás. Néha elindul, majd rögtön lefullad. Máskor elindul, aztán néhány óra állás után már nem. Hosszadalmas inditózáskor, ha a lábam enyhén a gázpedálon van, elindul. A kódból ennyi derült ki, és nem tudjuk, mit kell most kicserélni rajta. Van valakinek tapasztalata ilyesmiről? Kérlek, írjatok róla!
Most vettem egy 2013-as i30 kombit. 1.6 CRDI 128Le.
Az autó külföldi. Az tűnt fel, hogy semminek nincs hangja. Sem az irányjelzőnek, sem a biztonsági öv jelző, sem a világítás jelző, sem a perkradarnak. Szervíz szerint szoftveresen nem kikapcsolható, mivel biztonsági dolognak számít. Valakinek valami ötlete?
Hibakód nincs? Főtengely jeladó hibánál volt hasonló. Ott beindult, majd pár perc múlva menet közben leállt. Majd több perc várakozás után indult csak újra, de addig a kulcsjel világított.
Sziasztok!Mi lehet a hiba ha gyujtáson nem alszik el a kulcsos lámpa.Két mp.beindul aztán leáll.Mind a kettő kulccsal.Három hónapja csinalta először de akkor többszöri próbával beindult.2006 Tucson.