Keresés

Részletes keresés

angyalhentes Creative Commons License 2004.09.27 0 0 102
Nagyon szep az okoskodasod, csakhogy:

1. Nem tudhatjuk, Gyurcsany miota van birtokaban az informacionak. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy Szijjarto miota tudja, amit tud. :)
2. Gyurcsany vegig azt allitotta, amit Polt PEter ir a leveleben. Tehat a "Hazudik" kifejezes eleg nehezen vedheto jelen helyzetben. Szijjarto sem azert "hazudik", mert eltitkolt egy kozerdeklodesre szamot tarto informaciot, hanem azert, mert o ezen informacio birtokaban is vadolta Gyurcsanyt.
3. Nem Gyurcsany, hanem Szijjarto volt az, aki kepviseloi mandatuma adta lehetosegeivel elve kerdest intezett Polt Peterhez. A valaszt, pont azert, mert o szemelyesen kapta, neki szemelyesen kellett volna nyilvanossagra hoznia.

Elhiszem, hogy nagyon szeretned menteni Szijjartot, de remelhetoleg te is erzed, hogy a gondolatmeneted finoman szolva is eroltetett.
Előzmény: Or Kán (91)
lenolaj Creative Commons License 2004.09.27 0 0 101

mi kozod hozza? a sajat kulonbejaratu maganlevelezese :-))

felhaborito, hogy a nemzetvesztoballibek meg a leveltitkot sem tisztelik!!!

:o))

Előzmény: qncogi (99)
toloba Creative Commons License 2004.09.27 0 0 100
...vagy félcédulája...
Előzmény: qncogi (99)
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 99

Majd gondolkodom rajta.:)

(Lehet, hogy a szíjgyártónak egyéb levele i is vannak?:)

Előzmény: beowolf (97)
toloba Creative Commons License 2004.09.27 0 0 98

Mi az, hogy! Nagyon is! ...:)

Időnként.

Előzmény: beowolf (95)
beowolf Creative Commons License 2004.09.27 0 0 97
Bornirt fasz (nem Te, nehogy mekksértődj!)
Előzmény: qncogi (94)
lenolaj Creative Commons License 2004.09.27 0 0 96

LOLL

ez jopofa :-) szijarto  tamadta gyurcsanyt  allitva, hogy nem stimmelt az ugylet. o allitotta, pedig kezeben ott volt az ennek ellentmondo irat. gyurcsany nem allitotta, hogy nem stimmel az ugylet.tehat o nem hazudott olyat, aminek az ellenkezojerol szolo levelke nala van.

ezt a maszatkiserletet amit te lemuvelsz :-))) hyhyhyhy

beowolf Creative Commons License 2004.09.27 0 0 95

"nem faszozott."

Pedig nagyon is illene rájuk:-)))

Előzmény: toloba (92)
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 94

A képviselő még tavaly írásbeli választ igénylő kérdésben kért vizsgálatot Polttól, aki 2004 áprilisában megküldte válaszát. A képviselő szerint a levelet neki címezték, ezért nem volt köteles arról beszámolni.
Nem nehéz.:)

toloba Creative Commons License 2004.09.27 0 0 93
Hmmm... csak mivel bizonyítod, hogy Gyurcsánynál ott volt mindvégig az info...
toloba Creative Commons License 2004.09.27 0 0 92

Igen, talán. És ma Németh Imre is belemászott a képükbe rendesen. Firtatták a földjeit, amiket nem maga művel, így támogatás nuku. Oszt az Orbánék támogatásait firtató kérdésre azzal kezdte a fekszólalását, hogy: - türelem, türelem, fijjug, ez még csak a jéghegy csúcsa, nagyot fog még nézni az ellenzék....nem faszozott.

Előzmény: sashimi (90)
Or Kán Creative Commons License 2004.09.27 0 0 91

"Az, hogy ekkora kesessel hoz valaki valamit nyilvanossagra, mindossze annyit bizonyit, hogy nem a hirtelen felindulas, hanem a megfontolt, kiszamitott csapas a celja. Ez faj?"

Dehogy fáj. Ellenben elgondolkodtató, amit írtál. Ezek szerint Gyurcsány bespájzolt egy infót, amit csak most hozott nyílvánosságra. Egy olyan infót, amit Szijjártó - eddig - nem hozott nyílvánosságra. Tehát egyikőjük sem hozta - eddig - nyílvánosságra. Ha azért, mert Szijjártó nem hozta az infót, hazudik, akkor Gyurcsány is hazudik, mert ő sem hozta az infót nyílvánosságra áprilistól mostanáig.

Előzmény: angyalhentes (62)
sashimi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 90
Szvsz Gyurcsany élvezi a konfrontációt.

sashimi
Előzmény: toloba (85)
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 89
Reménytelen vagy.:) Sőt.:)
Előzmény: Törölt nick (83)
lenolaj Creative Commons License 2004.09.27 0 0 88

hat ez igen kinos :-)) megaszongya, hogy o maganemberkent..:-)

mindigis mondtam, nekunk van a legjobb cirkuszunk..:-))

toloba Creative Commons License 2004.09.27 0 0 87
Megkérdezhetted volna tőle, honnan a vagyon? Csak nem privatizáltak egykor a szülők? Mert akkor nagyon nagy lesz a baj, még a fideszből is kizárhattyák...bár lehet, hogy akkor majd Polt levelére hivatkozik...minden szabályos és a kor szokásainak megfelelő volt.
Előzmény: Törölt nick (77)
Indián Creative Commons License 2004.09.27 0 0 86
Annyi pénz eccerűen nem fejezhető ki a jelenleg érvényes számegyenesen. Ez akkora barom...
Előzmény: Törölt nick (82)
toloba Creative Commons License 2004.09.27 0 0 85

És ebben az egészben az a legszebb, hogy Gyurcsány úgy égette a fijjugat a Parlamentben, hogy öröm volt nézni. Persze kellettek hozzá Ők is, teljes mellszélességű butaságukkal.

Idézte Polt levelét, mely szerint semmi törvénytelen nem történt, minden szabályos és a kor szokásainak megfelelő volt...erre az ellenzék hangosan röhögni kezdett, mire Gyurcsány: - nincs annál nagyobb öröm, mint a főügyészen hahotázó ellenzék.

Ezek meg csak akkor kapcsoltak....és a rinocérosz bőrükre ráfagyott a mosoly...

Előzmény: borsosalma (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.27 0 0 84
Meg,aztán rájöttem,hogy csak figyelmetlen voltam.
Előzmény: zazike (80)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.27 0 0 82

Kiokosítani?:))

Pénzért, nagyon sok pénzért.

Előzmény: kiski (78)
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 81
Nem sikerült.:)
Előzmény: Törölt nick (79)
zazike Creative Commons License 2004.09.27 0 0 80

Megtaláltad?

uzenet@szijjartopeter.hu

kiski Creative Commons License 2004.09.27 0 0 78

Már én is azt hittem, ki akarod okosítani a fijjút.

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.27 0 0 77

Bocsánataáért esedezem, nagyuram...:)

CSak megírtam Szíjjártónak a topik címét. Jöjjön, és olvasson magáról a tükörben.:))

(és bíztattam, hogy induljon el a legbutább fideszes képviselő címért, mert jó esélye van rá..)

Előzmény: 5555 (56)
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 76
Okosodj.:)
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.27 0 0 75

Van 1 olyan tantárgy a jogon, hogy jogbölcselet. 1 évig tanítják, hogy az erkölcs milyen távol esik a jogtól....:)

Gyurcsány és az Orbán család meggazdagodása között van 1 nagyon fontos különbség: Orbán a minielnökségét használta lopásra (nem jogi értelemben), Gyurcsány meg civilként harácsolt. Akkor lesznek fifty-fifty, ha most Gyurcsány is lopni fog amíg mini.elnök lesz.

Amúgy az erkölcs szubjektív fogalom, én mint olyat, nem is ismerem el, ill. magammal kapcsolatban nem használom, mivel ez is csak 1 felesleges korlát (nekem). Persze létezik számomra is "erkölcs", de az vmi olyasmi, hogy nem azért nem lopok, mert tiltja a törvény, hanem mert én azt nem gondolom helyénvalónak. Nálam ez belülről jön, a társadalmi erkölcsön én max. röhögök...:)

Előzmény: Ditel (53)
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 72
Ej be kár.:DD
Előzmény: Ditel (71)
Ditel Creative Commons License 2004.09.27 0 0 71
Sziasztok, jó volt veletek beszélgetni.
qncogi belépet én akkor megyek, ez a faszi is fröcsögni tud, az meg nem érdekel,
heló
qncogi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 70

Nem 40, 60.:DD Ne is menj, mert a végén megsértődsz.:D

Kétes...:D Szerződésekről hallottál már? Két fél írja alá. Érted? Á,dehogy.:D

Előzmény: Ditel (68)
Ditel Creative Commons License 2004.09.27 0 0 69
Akkor jó, majd akkor ha lesznek.
Előzmény: Vokálpatrióta (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!