Keresés

Részletes keresés

Shai-na Creative Commons License 2014.05.09 0 0 124847

Sok boldog évet még Beukának! :-)))

k314panni Creative Commons License 2014.05.08 0 0 124846

Boldog Születésnapot kívánok Bellácskának:-)

zsazska Creative Commons License 2014.05.08 0 0 124845

Boldogságos, és nagyon hosszú életet kívánok Bellának! Ősz szálak ide, vagy oda, de a lelke örökké fiatal marad.

Amúgy én imádom az őszes pofijú kutyusokat :) Szerintem is ettől még bájosabbak. 

Előzmény: molera (124844)
molera Creative Commons License 2014.05.08 0 0 124844

Sziasztok!

Ma ismét ünnep van, ez a május már csak ilyen nálunk:-)

Bella drágaságunk 8. évébe lépett :-)

Ha nagyon megkuksizzátok a képeket, akkor látszik, ahogy egyre több helyen őszül, a szája nem csak lent, fent is már kicsit és a mancsai, lábujjai:-) Tudom, hogy ez az idő múlását jelenti, de olyan bájos tőle:-)

juice1313 Creative Commons License 2014.05.07 0 0 124843

Sziasztok!

Jövőbeli shar-pei gazda vagyok.

Kérlek mondjatok véleményt. Nézegettem a tenyésztőket mi a véleményetek a Ruby Red -ről.

Igazából számomra az a fontos , hogy  majd egészséges legyen a kutyus.

Olvastam róla jót és nagyon rosszat is. Személyes tapasztalat lenne a legjobb persze minden véleményt köszönök előre is.

Juice1313

zsazska Creative Commons License 2014.05.07 0 0 124842

Szeva Shai! 

Nagyon jól tetted, hogy fotókkal érkeztél! Így megbocsátunk, amiért csak egy szösszenetre futotta.  :)

A macsek tényleg jó pofa, de a dögszijeidet nem képes überelni! 

Előzmény: Shai-na (124840)
molera Creative Commons License 2014.05.07 0 0 124841

Sziasztok!

Lizizumi szupi kis tatyó:-)

shai: ha csak ennyire van időd, akkor ennyire, mi ezért nem fogunk reklamálni, sőt! :-) a kis rafkós macsek helyes, a virágok szépségesek, de hát ugye a ráncosok, na, nincs mit tenni, ők a favoritok:-)

Shai-na Creative Commons License 2014.05.06 0 0 124840

Sziasztok! :-) 

Most csak arra van időm, hogy felszórjka pár képet! :-))

Lajos, a szomszád macskája nálunk horgászik :-))) Imádja a halat, állandóan kéreget. :-))

Kár, hogy az illatot nem érzitek! :-)))))) 

Cicuka mosakszik :-))))

A kedvenc helyük! :-))

zsazska Creative Commons License 2014.05.06 0 0 124839

Ne aggódj Lizizümi! Ami késik az nem múlik! :) Legfeljebb csak a távolság lehetett oka annak, hogy a csajok még ugrottak rá a témára 

Előzmény: Lizizumi (124838)
Lizizumi Creative Commons License 2014.05.06 0 0 124838

Shar peies anyagot még nem láttam, csak én rajzoltam meg Fedor alapján, amit fel lehet varrni valamire, de arra még senki sem tartott igényt.

Ehhez hasonlóan lehetne megoldani.

Előzmény: k314panni (124836)
zsazska Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124837

Jó sétálást a baszotthunddal! :) 

Kamilával meg csak óvatosan, hisz ő biztosan nincs még kisebb sétákhoz sem szokva. Édes lehetett, ahogy elaludt :) Gondolom, elolvadtál tőle! 

Előzmény: k314panni (124836)
k314panni Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124836

Lizizumi nagyon szép a táska:-) Gondolom sejted mi a teendő, ha shar peies anyagot látsz:-)

Azért mulatságos dolog ez a kutyafelismerősdi:-) Nálunk azért a baszotthundot még senkinek sem sikerült felülmúlni:-DDDD Egy probléma van, azóta rajta maradt a név:-D

Roy éppen kiképzés alatt áll. A Tomi haverommal sétál, tök szépen amúgy , holnaptól velem fog:-)

Én meg Kamilkával meg Angievel sétáltam:-) Kamilla nagyon elfáradt, fel kellett vennem és elaludt az ölemben:-DDDD

zsazska Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124835

Molera! Én elhiszem, de szívesen megnéztem volna fele ekkorka korában is :)

Panni! Csodaszép lett a táska is, és a tűpárna is. Nagyon ügyes vagy! Nagyon klassz lehet, hogy valamit csak kigondolsz, és megcsinálod. Irigyellek érte! 

Előzmény: molera (124833)
Lizizumi Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124834

Kaptam képet a spánieles táskáról. Úgy látszik ma munkába az új szerzeményeivel ment, mert ott szokott netezni az egyik kollégája segítségével, és küldtek képet a táskáról, meg a tűpárnáról, amit tegnap varrtam neki, mert a varrógépei környékén minden felé gombostűk hevernek, amit már nem bírtam tétlenül nézni. :D

molera Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124833

Sziasztok!

Köszi csajok mindenkinek a köszöntést! :-)

Shai, zsazska higgyétek el, még mindig egészen apró Sodó:-) Nekem egyszerűen hihetetlen, ahogy kb az egész kezemben elfér:-)

lizizumi remélem azért sikerül lefotózni ezt a spánieles táskát, biztos vagyok benne, hogy az is csodaszép lett:-) Cápi, mint "bigül", hát igen, végül is beillik ide a sorba:)

panni remélem sikerül Kamillának végleg gazdisodnia:-) A suliban én is így voltam, senki sem hitte el Keksziről az igazságot:)

Lizizumi Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124832

Boldogságos szülinapot Dalmácskának!

Boxer, meg masztiff, vicces. Minket is gyakran lefoxiznak, de az azárt közelebb van, de voltunk már csivava és beagle is. Ja bocsánat, bigül... :D Még a jobbik eset, amikor Milot emlegetik, nem tudják Milo milyen fajta volt a Maszk című filmben, de az már haladás, hogy felismerték, hogy a Cápi olyan fajta. Azért még mindig a legjobb megkérdezni, ha nem tudok valamit. :D

Örülök, hogy pakolásszátok a képeket jó ám látni.

Képzeljétek, barátnőmnek nagy örömöt tudtam okozni, mert elhívtam a kecskeméti országos patchwork találkozóra és talált egy spánieles anyagot, neki meg pont spániele van. Drága anyag volt, dehát muszáj volt megvenni. :D És varrtunk belőle neki táskát. Ő ugyan tud varrni, de a ruhajavításban van otthon, ami azért csak köszönő viszonyban van a patchworkkel, de a segítségemmel nagyon fain táskája lett. Még nem tudtam lefotózni, mert ebben a hülye esős időben nem meri lehozni, nehogy valami baja legyen a gyönyörű táskájának. :D

zsazska Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124831

Molera! Nagyon boldog 6. szülinapot Dalmának! :) 

Tényleg hozhattál volna korábban is fotót, de azért ezt is köszönjük! A kis töpörtyű még most is nagyon édes! 

Shai! Köszönöm szépen! Én is így vagyok a Te képeiddel. Mindig nagyon várom, és örömmel nézegetem.

Ígérem, hogy Rudolfot sosem hagyom le! 

Panni! Remélem, hogy az ivartalanítás után szed majd magára a soványság! 

A masztiffjaidat csókoltatom! 

Ismerős helyzet, mikor produkálni kéne valamit, no akkor nem. 

k314panni Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124830

Molera itt is nagyon boldog szülinapot kívánok a kicsiKircsilánynak:-)

Köszönöm a tanácsokat, továbbítottam, mostanában megy ivartalnitásra hátha magára szed egy kicsit.

Úgy néz ki, hogy Kamilla (egyenlőre próbaidőre) gazdihoz költözik. Még folyamatban van a fajtamentés részéről a hely ellenőrzés, remélem mindent megfelelőnek találnak.

A boxereim, akik tegnap óta masztiffok (haladunk...) jól vannak:-) Roy tegnap alakított az iskolában... A behívási feladat, amiben eddig szuperek voltak, tegnap nem jött össze. ROy úgy gondolta, hogy amíg a kiképző mellettem áll, nem jön oda:-( Változatlanul senkivel nem foglalkoznak, elengedéskor nem bandázódnak. Baromira nem hiszik el az oktatók, hogy a kutyáim intenzív társas életet élnek amúgy.

Shai-na Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124829

Sziasztok! 

Molera magyon Boldog Születésnapot kívánok a Kircsilánynak! :-)))))))))

Látod, látod, megvártad, amíg megnő a a kis vakarcs! :-))))) Most már nem is annyira apró Sodó! :-)))

Látom, a séta közös fetrengésből állt! :-))))))))))

Lizizumi jó, hogy folyamatosan fényképezel, nyomon követhető a fejlődésük! :-)))) 

Tünde örülök, hogy Bombi jól van! :-))) Reméljük, az ivartalanítás meghozza az eredményt és kevésbé lesznek összeröffenések. 

Panni jól írja Zsazska, sajnos vannak kutyák, amiket nem lehet felhízlalni! 

Ismerek 2 ivartalanított vizslalányt, az egyik teljesen normál testalkat, a másik meg csontsovány. Bármit tesznek vele, bármit, bármennyit eszik, nem változik. 

Zsazska mindig várom a fotóidat és bevallom, remélem, hogy mindig lesz benne Rudolf is :-))))))))

molera Creative Commons License 2014.05.03 0 0 124828

Sziasztok!:-)

Tünde örülök, hogy Bombi jól van és hogy sikerült az ivartalanítást is belőni:-) Remélem végleg megoldódik a fiúk viszonya majd:-)

Lizizumi jók a játszós képek:-) Hát igen, csak Cápi nem lett nagyobb:-)

Panni szerintem ez a kutya még nagyon fiatal, és bár biztos valóban extra sovány, szerintem a kora is bejátszik a történetben. Ha már nem csak tápot kap,hanem főtt ételt is, akkor ott még esetleg rizst, kölest is lehetne neki adni, mint szénhidrát, esetleg egy-egy kanál zsírt pluszba. De szerintem ahogy idősödik, meg ivartalan lesz, szépen felszed majd magára.

Tartoztam nektek Sodó, kiskutya haverunk képeivel, sajnos semmi használhatót nem lehet róla lőni, örökmozgó, és a telóm is egyre rosszabbul működik.

Hát íme Sodó, aki itt már egész tacsis és kb 1,5X nagyobb, mint amikor először találkoztunk vele.

De hát igazából a mai nap apropója nem más, mint hogy egyetlen kircsilány Dalmácskám, életem első kutyája immár 6. évébe lépett. A szülinapi menü még várat magára, de már készül, következő hétvégére megkapja majd. A napja pont úgy telt, mint máskor, móka, kacagás, alvás, kaja kunyerálás, csak mi tudjuk, hogy milyen jelentősége van a mai napnak:-)

Én minimum még egyszer ennyi évet és még egy db agysejtet kívánok neki! Utóbbiból akkor pont egy db lenne végre:-)

Isten éltessen kicsi csillagom!:-)

zsazska Creative Commons License 2014.05.01 0 0 124827

Jó sokat nőtt a vizslador! :) 

Előzmény: Lizizumi (124826)
Lizizumi Creative Commons License 2014.05.01 0 0 124826

A kis fekete a vizslador, német vizsla és labrador. :) A a világos kutyus pedig pulab, fekete puli és labrador keverék. :)

A kis csapat januárban.

A kiskutyák április közepén.

Előzmény: k314panni (124823)
zsazska Creative Commons License 2014.05.01 0 0 124825

Panni! Sajnos tapasztalatból mondom, hogy vannak kutyák, amelyeket egyszerűen nem lehet felhizlalni. Hosszú ideig volt nálunk Moon, a Groenendael, akinek ugyan annyit, és ugyan azt adtam enni, mint Másának, s míg Moonnak kitapintható volt, vagyis kiállt a farcsontja, addig Mása majd elgurult. Moon is örökmozgó, egész nap meg nem állt egy percre sem. Szóval elképzelhető,  hogy a vizslador örökre sovány is marad, de lehet, hogy az ivartalanítás nála is elhozza majd a hízást. 

Előzmény: k314panni (124823)
Tünde_26 Creative Commons License 2014.05.01 0 0 124824

Valóban nagyon gyors gyógyulást eredményez az antibiotikum. Nagyon szépen visszahúzódott Bombi bőre, a duzzanat is leapadt. Remélem rendbe lesz és nem fog újra feltelni, így elkerüljük a nagyobb beavatkozást. Egyébként most szent a béke a három kutya között, talán érezték, hogy beteg Bombi és nagyon jól viselkednek vele. Ma egy kicsit össze szólalkoztak a macskán. Van kint 2 cicánk, minden kutyának egy kedvenc, és nem tűrik ha az egyik még csak véletlenül is oda megy a másik macsekjához:)

Az ivartalanítás időpontját is megbeszéltük a dokival. Június elején lesz esedékes, amikor itthon tudok maradni vele legalább 2 napot szabin. A nagyobbik puli kutyust már a doki szerint sem érdemes kitenni ilyesminek, nem lenne kevésbé agresszívebb. Érdekes mert mielőtt az előző pulink élt, és ketten voltak, nagyon elnyomott volt szegénykém. Igaz, hogy őt úgy fogadtuk örökbe, hogy nem kellett senkinek, mert egy fejlődési rendelenességgel született. A jobb első lábán nem alakult ki a tappancsa, két két újja összenőtt, így nincs olyan kis párnácskája csak két újja. Persze ez nem akadályozza semmibe, néha egy kicsit biceg. Annak idején azt mondta az állatorvos csak akkor kell műteni, ha esetleg rosszabb lesz neki és fájdalmai lesznek. Így ő volt mindig a kis elvert kutyus, most pedig a falkavezér. Idős morgó medve :)

Előzmény: zsazska (124819)
k314panni Creative Commons License 2014.05.01 0 0 124823

Van a sovány, meg hű ez nagyon gáz :-) Nos ő az utóbbi:-) Makkegészséges amúgy. Ma reggel kitaláltuk, hogy 3x kap enni, azt a mennyiséget megkapja 5 étkezésre, hátha segit.

Szellő 3 hete tanulja, milyen kutyának lenni, szóval szocializációs szempontból kb 3 hónaposnak felel meg. De egy hihetetlenül okos kutya, azt meg nem mondaná senki, hogy kb 4 hete volt először utcán sétálni meg egyáltalán kint. Olyan aranyos volt előszőr látott füvet nem tudta az mi de tetszett neki:-) Az eget is nézegette:-) 

A katicabogarat meg hosszú percekig nézte fogalma nem volt, hogy ez micsoda csak csóvált. Őt egy idős néni fogadta be, de nem tudta levinni sétálni, meg semmit.Így megkérte egy állatvédő, hogy mondjon le róla. Így került a mostani gazdihoz, aki egy fiatal lány, kertes házban lakik:-)Szóval szerintem az is benne van a nagyon soványságban, hogy Szellő egy percre nem áll meg, neki minden új, mindent meg kell nézni:-)

1-2 hét múlva túllesz a ivartalanitáson, utána meg óvodás lesz:-)

Előzmény: Lizizumi (124822)
Lizizumi Creative Commons License 2014.04.30 0 0 124822

Amíg meg nem érkezik a habzsolás gátló tál, lehet egy nagy kavicsot rakni a táljába és úgy az alól/mellől kell kihalásznia falatot, úgy sem tud habzsolni.

Érdekes, mert nálunk is van egy vizslador kamasz 7 hónapos a társaságban és neki is ki vannak a bordái, bár hányásról még nem hallottam, de iszonyatos mozgás igény itt is megvan.

Előzmény: k314panni (124821)
k314panni Creative Commons License 2014.04.30 0 0 124821

Sziasztok:-)

Zsazska átadtam nekik:-)

Viszont a Szellő kutyával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.

Ő 6 hónap körüli vizslador. 3 hete van a gazdijánál. Iszonyat mozgásigénye van és borzasztó sovány kint vannak a bordái. Jó  étvágya van,mindent megeszik, de nagyon habzsol, így gyakran kihányja. Kölyöktápot kap meg szarvashúst  meg zöldséget meg gyümölcsöt, meg most vitaminkúrát:-) A habzsolásgátló deményista tál beszerzése már folyamatban van. Mit kellene neki adni, hogy kicsit hízzon?

zsazska Creative Commons License 2014.04.30 0 0 124820

Édes lehet Angie és Kamilla! :) Gyömöszöld meg őket a nevemben! Így legalább Roy is jól mulat, és Angie sem unatkozik egyedül. 

Előzmény: k314panni (124818)
zsazska Creative Commons License 2014.04.30 0 0 124819

Tünde! Örülök, hogy Bombi már túl van a nehezén! Az antibiotikum gyors javulást hoz majd. Jobbulást kívánok!

A pulik is biztosan felfrissülnek majd a kozmetikától. Hozz majd róluk képet, hogy milyenek lettek! 

Előzmény: Tünde_26 (124817)
k314panni Creative Commons License 2014.04.29 0 0 124818

Ééén? mindig:-)

Kamilla meg Angie barinők lettek. Lelki társak:-) Leülnek a futtatóban háttal mindenkinek egymás mellé és elvannak. A többiek érdekes módon tiszteletben tartják:-) ))

Addig Roy játszik a többiekkel , utána sétálunk:-)

Előzmény: molera (124810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!