Keresés

Részletes keresés

StratoFan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3551
Ha beférek szívesen elmennék. Amúgy is készültem oda valamikor.
Előzmény: diesel()diablo (3550)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3550
erről jut eszembe, február elején valamelyik szombaton musik-produktiv. jössz?
Előzmény: StratoFan (3548)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3549
Igen, ismerős a sztori! Sokszor kedvem lenne megkérdezni az eladót: Mi van, nem kell a pénzem?
Ennyire jól megy a bolt?
Előzmény: StratoFan (3548)
StratoFan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3548
Arrafelé "keresleti társadalom" van. Nálunk "kínálati társadalomról" beszélhetünk. :)))) Ebből is látszik hol ki az úr. A vevő meg ne zavarja az eladót mindeféle marhasággal! :)))).

Nem csak hangszerboltban. Amilyen ritkán járok vásárolni mégis vannak jobbnál jobb történeteim. A legutóbbi egy könyvesboltban esett meg velem. Azóta könyvet vásárolni is utálok :))). Pedig csak nem volt kedvem végigmászni két emeletnyi könyvespolcot, és megkérdeztem van-e egy bizonyos könyv vagy nincs-e. Nagy hiba volt. :)

Egy ismerősöm csak osztrákiában vásárolt hifi cuccot. Összerkatta magának a meglévő cuccát, elvittte a kedvenc cd-jét, és cserélgették nekije a lejátszó felett a erősítőket meg a hangfalakat egész addig, amíg azt nem mondta hogy "na ezt kérem" (mert állítólag mind másképp szól). Ezt csináld meg itthon. Örülhetsz ha bekapcsolják.

Előzmény: Törölt nick (3547)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3547
Nem tudom miért. Németországban vásároltam az összes hangszerem, de ott mindig hozzáértő eladóval találkoztam. Akkor is ha velem egyidős srác volt, de akkor is ha egy középkorú hölgy. Még alkudni is lehetett.
Előzmény: diesel()diablo (3544)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3546
de ez mennyire hihetetlen már, basszsu, akarsz venni egy gitárt 100000-ért, és nincs lehetőséged kipróbálni?!?!?!?! undor a magyar helyzet, komolyan
Előzmény: StratoFan (3543)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3545
Ja, 3 éve a Gitármánia táborban bemutatták őket. Senki nem tapsolt. Egyébként módomban állt Németországban egy kurva jó hangszerboltban Paul Reed Smith gitárt kipróbálni. Csak annyit kértek, hogy vigyázzak rá. Bevihettem a hangszigetelt próbafülkébe, és nyúzhattam ameddig jólesett.
Előzmény: StratoFan (3543)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3544
de komolyan, szerintetek ez miért van, hogy ilyen suttyókkal van tele az összes hangszerbolt? finkey, oroszlán. eldorádo már egy szinttel jobb, talán még a meggyi a legjobb ilyen szinten. bár ez sem biztos
StratoFan Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3543
Ott van kiírva egy cetlire hogy "gitárt kipróbálni csak közvetlenül vásárlás előtt lehet"? Ha jól emlékszem igen. Pedig mostanában 3 hangszerbolt kivételével mindehol engedik hogy kipróbáld még akkor is ha közlöd hogy csak arrajártál és eszedben sincs vásárolni.
Előzmény: Törölt nick (3542)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3542
Egyszer én is vásároltam náluk. Húrt akartam venni. Közölték velem hogy találkozunk a HÚROSZTÁLYON. Azóta nem járok oda.
Előzmény: sztyepp (3541)
sztyepp Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3541
Ez király! :-))))))
A két majmot én is utálom, nem is járok hozzájuk. Náluk csak Finkey-ék jobbak. :))
Előzmény: Blindmouse (3540)
Blindmouse Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3540
Na azt a két bohócot én is imádom.. emléxem még, úgy pár éve bementem valamiért, már nem emléxem, nem is lényeg.. megállok a pultnál, épp nálam volt a gitárom, tokkal.. az egyik kancsó rámnéz, végigmér, majd megkérdi, "A gitáriskolába jöttél?"
Végigmértem ilyen hasonlóan lefitymáló tekintettel, majd közöltem vele.. "Mé? tanár kell?" nem tudott hirtelen mit mondani :)
Előzmény: Törölt nick (3538)
Steveo Creative Commons License 2002.01.09 0 0 3539

+

+

=
:)

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3538
...érdekes témák vannak bedobva, elöször azt hittem a lányokasszonyokkiskézimunkaszakkör topikjába tévedtem :)))))), de azért GG helyrezökkentett az artifical harmonix-okkal. Szal tegnap betévedtem az oroszlánybarlangba a két táncos komikushoz (itt mindig hülyére röhögöm magam Stan és Pan-on, ez tegnap sem volt máskép). A question amit feltettem az volt, hogy van e nékik olyan kromozott sarokvédö, amit az erösitökre, hangfalakra, konténerekre tesznek a gondos gyártok általában. A Jr.Oroszlán rámmered és elkezdi hadarni: apukám ilyesmit a böröndösöknél kell keresni, ez az ö szakmájuk :)))))))) no comment, aztán benéztem a szomszédba a vintage-s fijjughoz és egy normális mondatban elmondták, hogy ezt a Victor Hugo - Váci ut sarkán a StageBox-nál lehet beszerezni és télleg a hegedütoktol a jack dugoig itt minden kiegészitö cuccos találhato ... z@kk
ROCKER Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3537
Bejelentenivalóm van.

Jan. 18-án (péntek) fellépünk Sacra Arcana néven.
Népies, hegedűs metalcsapat vagyunk. Elsősorban nem a gitározásról szól, de van benne az is:))

Felállás: gitár/ének - gitár - basszusgitár/ének - hegedű - dob.

Feldolgozások közül: Running Wild, Skyclad, REM.

Helyszín: Simon' Music Pub. Ez Bp-en van a Hungária körút és a Ciprus utca találkozásánál a Ciprus utcában.

Szerintem nézzétek meg, hátha tetszeni fog:))

Sveriges fana Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3536
Blind!
Apropó, artifical harmonix: szólhatnál Pyramyd barátodnak, hogy tegye fel azt az üveghangtérképet, ami a noteszébe van, és amit mutatott, csak balga fejjel nem másoltam le, elsuhant az agyamon a beszélgetés hevében. Az N2-n az E6/2. fekvésben úgy jönnek az AH-k, mint a kisangyalok, vagy mint ahogyan az a nagykönyben megvan írva, vagy annak rendje, s módja szerint, vagy mint a sicc, vagy ahogy az kell. (További infóért ld.: közhelyszótárt.)

AORBandi:
Sajna nem sikerált felvennem, mondtam, kezdetleges a hangkártyám, majd emilezek bővebben.

Hát egyelőre ennyi:
GG

Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3535
Nem rossz, bár én nem egészen ilyenre gondoltam. Nem tudom hol lehet ilyen anyagot kapni.
Előzmény: StratoFan (3534)
StratoFan Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3534
Aha! Kösz! Akkor ilyet tényleg varratni kéne :)

Cserébe belinkelem a képedet:

Előzmény: AORBandi (3532)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3533
Sajna nem látszik! A zsabó a hab szövött formában, galléron, kézelőn. (na ezt jól megaszondtam!)
Előzmény: AORBandi (3531)
AORBandi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3532
Hát ez nem sikerült. Na mindegy.
SF: zsabónak hívják az ing ujján és gombolásán található fodrokat. Ha megnézel bármilyen kosztümös, dartanyanos, alendelonos régi filmet, tuti, hogy ilyen ingeket hordanak.
Egy időben qrva nagy divat volt a rockzenében is: Yngwie, Dio, Coverdale, Running Wild, az összes "klasszikus" metal csapat, stb. ilyeneket hordtak.
Előzmény: AORBandi (3531)
AORBandi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3531
Azt már nem tudom, régen volt.
Megpróbálok beügyeskedni egy képet ide az említett ruhadarabról.

Előzmény: Törölt nick (3529)
StratoFan Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3530
Most már áruljátok el a hozzám hasonló tudatlan vidéki bugrisoknak mi a franc az a "zsabó"?

SF, akit csak rövid közelharc után tudnak a barátnői rávenni a ruhavásárlásra, de akkor rábeszélik hogy rögtön kettőt vegyen mindenből, mert lehet hogy legközelebb én győzök :))).

Előzmény: Törölt nick (3529)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3529
Hű az nagyon kerály lehet! Én sem hordanám az utcán, de egy zenéléshez biztosan jó lenne. Anyagot honnan szerzett a kedves?
Előzmény: AORBandi (3528)
AORBandi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3528
Csak nagyon halkan merem megjegyezni, hogy nekem van egy. Egy barátnőm varratta nekem a varrónőjével sok évvel ezelőtt. Egy-az-egyben az Yngwie fazon levéve (a különbség csak az, hogy az enyémnek a jobb kezén is vannak zsabók...), fekete-fehér zebracsíkos, szóval nagyon király.
Utcára mondjuk nem hordom, kissé hülyén érezném magam benne. :)
Előzmény: Törölt nick (3527)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3527
Nehéz ügy a zsabós ing. Én nem kevelem Yngvie-t de az ingre én is vevő lennék. Látott egyáltalán valaki ilyet?
Előzmény: AORBandi (3526)
AORBandi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3526
Szerintetek a lengyel piacon árulnak olyan Yngwie féle zsabós selyeminget?
Képzeld el azt a fejet, amint a ferdeszemű rizsnyelőnek vagy a kucsmás románnak azt mondod: jó napot kívánok, én olyan zsabós inget szeretnék, mint Yngwienek van!
Előzmény: Ytse (3524)
Cipó Creative Commons License 2002.01.08 0 0 3525
Szia Zozo_1
Én visszavittem a boltba. A srác mondta, hogy ez gyakran el?fordul új gitárokkal. Meghúzta a nyakat, kicserélte a hur tartó lapocskát, kicsit magasabbra, és most király. Mindezt ingyen jóindulatból tette.

Végülis nekem is nagyon gyorsan játszódott le ez a görbülés. Els? nap este észrevettem, hogy egyik húr zizeg a 12. bundnál. Másnap már mindegyik zizegett abban a magasságban. Harmadik nap már üresen pengetve is hozzáért.

De a lényeg, hogy most király. S jó volt nézni ahogy babrálja. Akár én is meg tudtam volna csinálni (mostmár).

Előzmény: zozo_1 (3517)
Ytse Creative Commons License 2002.01.07 0 0 3524
ruhákat azért olcsóbb venni, mint gitárokat. bár, attól függ, hol vásárolsz :)
Előzmény: Törölt nick (3522)
Blindmouse Creative Commons License 2002.01.07 0 0 3523
Megnézed a ruhatáradat, és ahhoz veszed a gitárjaidat :)
Előzmény: Törölt nick (3522)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.07 0 0 3522
Akkor minden gitáromhoz külön ruha kell?
Előzmény: AORBandi (3521)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!