Keresés

Részletes keresés

jung Creative Commons License 2000.12.23 0 0 179
Es mi az a DFG? Gyengébbek kedvéért (mint én) segits!
Előzmény: nemalevente (178)
nemalevente Creative Commons License 2000.12.23 0 0 178
Hello!

Én ugyan nem ismertem magamra, de felismertem 5 volt DFG-s osztálytársamat. Persze lehet, hogy tévedek...

Előzmény: lovedoki (154)
Rachela Creative Commons License 2000.12.23 0 0 177
Ön nyert! Jövőre is részt vehet szarvasi kvizjátékunk következő fordulóján! Azért a nem beavatottak kedvéért kifejthetnéd, mi is az a vészhelyzetezés...
Előzmény: banjus (174)
Rachela Creative Commons License 2000.12.23 0 0 176
Én sajna nem tudok menni a bálra, úgyhogy itt kivánok mindenkinek boldog Hanukát! Amúgy keresztkérdés (vagy dávidcsillag-kérdés???): vajon az orosz zsidók ilyentájt "Gappy Ganuká"-t kivánnak egymásnak? :-))
Előzmény: jung (172)
jung Creative Commons License 2000.12.21 0 0 175
Erről a történetről az jut eszembe, amikor néhányunkat a ping pong tetejéről szedtek le, illetve kellett menekülnünk. Előző walkmanem ott halt meg :-( Felvittük kis hangszórókkal, hogy legyen zene. Menekülés közben leesett a pingpong tetejéről, és kilehelte lelkét. Előző évben egy szobatárdam csak az emeletes ágyról ejtette le, utána még javítható volt....Viszont ha jól emlékszem a pingpong utolsó, vagy utolsó előtti este volt, így a hazaküldéstől annyira nem rettegtünk.
Előzmény: banjus (173)
banjus Creative Commons License 2000.12.21 0 0 174
Cak nem arról a szemékyről van szó, akinek monogramja K.D., és '97-ben a 4. turnusban vészhelyzetezett, melynek következtében hatékony közben járásomra még önként és dalolva segitett is Ági néninek hagymát pucolni a konyhán néhány társával egyetemben.
Előzmény: Rachela (170)
banjus Creative Commons License 2000.12.21 0 0 173
Szia Mad!!!
Cak annyit akartam volna mondani, hogy Lomir sich iberbent...
Meg még, hogy halljuk azt a másik történetet is, ja és, hogy ÉN idén jártam először eme bizonyos irodában, amokor is a köv. napi programot tettük ki a táblára. Egyébként engem Jickó csak egyszer akart kirúgni, amikor azt játszottuk úgy éjjel 1/2 1-kor, hogy rohangálunk az örjáratozó madrichok elől, de sajna evvel a módszerrel Jickó karjaiba rohantunk.Közölte, hogy még egyeztet a korcsokkal és másnap mehetünk haza. Persze másnap nem történt semmi, mivel állitólag utánunk Jickó elkapta a madrichok jó részét, mert azok akkor jöttek együtt vissza a benzinkúttól, és alig voltak néhányan a tábor területén. Hát nem tudom, hogy a történet 2. része mennyire igaz, mindenestre elárulom, hogy mindez '95-ben történt, és másnap a reggelinél kérdezték a madrichjaim, hogy mi történt az előző éjszaka, mert ők csak hallottak valamit...
Na ennyit Jickó hires szigoráról, persze tényleg van amikor félelmetes, de alapjában véve szerintem jól végzi a dolgát, bár nem lettem volna a helyedben Mad.
Előzmény: Mad-Rich (171)
jung Creative Commons License 2000.12.21 0 0 172
Boldog Hanukát minden kedves topiklakónak! Remélem találkozunk a bálon!
Előzmény: Mad-Rich (171)
Mad-Rich Creative Commons License 2000.12.20 0 0 171
Óriási egyedül élni! (elköltöztem otthonról egy hete (bár a köldökzsinórt nem vágtam el (és ha rajtam múlik, nem is fogom)))
Tényleg tök jó! Mindenkinek ajánlom. A magam ura vagyok, és éppen azon fáradok, hogy végre saját magam ronthatom el az életem, és nem próbálnak önmagamtól megmenteni:)

Doki! A kép tényleg tök jó, és egy sor olyan story jutott eszembe, amikor Jitzkó irodájában ültem, onnan kezdve, amikor azt hittem én leszek az első korcs akit hazaküld, olyan mérges volt rám, odáig, hogy idén első turnusban a Taly (azaz a Joint-Bp) és a Frici (azaz progi manager és boss) az USA csopi korcsoportvezetésével bízott meg még májusban, de némi feszültségek keletkeztek Ms. Linda White és köztem, mire Szarvas érkezési nap kiderült, hogy egy Izraeli lány is lesz velünk. Vacsora után hivatott minden érdekeltet Jitzkó ebbe az irodába, és kijelentette, hogy nem én vagyok a főnök, hanem 3an főnökösködünk, és a felelősség az Izraelié :(

Egy másik sztorit akartam elmesélni, de majd egyszer később...

Előzmény: banjus (168)
Rachela Creative Commons License 2000.12.20 0 0 170
:-))))))))
Nagyon jó ez a kép, köszi doki!

Egyébként sziasztok! Régen jártam errefelé, de látom, azért ti itt vagytok! Hálából ime egy találós kérdés (aki olvassa a Szarvas Times-t, és a megfelelő időpontban (ld. 4.turnus) a megfelelő helyen (ld. Szarvas) tartózkodik, annak nem lesz nehéz válaszolnia:

Ki volt az a chanich, akit mikor Galilos korában rajtakaptak egy éjszakai fürdőzésen a medencében, teljes lelki nyugalommal közölte Jickóval, hogy épp egy békát mentett meg a fulladás általi haláltól? Megfejtésekben kéretik nicket használni, nem szeretném, ha jövőre én lennék az illető legújabb csinyeinek célpontja... bár madrichként már csak benőtt a feje lágya :-)))

Előzmény: lovedoki (169)
lovedoki Creative Commons License 2000.12.20 0 0 169

I-ten szeme mindent lát....

Doki

banjus Creative Commons License 2000.12.20 0 0 168
Igen Mad velem találkoztál. Milyen az élet egyedül????
Előzmény: Mad-Rich (167)
Mad-Rich Creative Commons License 2000.12.19 0 0 167
Személyes megtámadtatás miatt azonnal válaszolok:)
Tényleg néma voltam, mert egy hete költöztem, azóta egyedül élek, s csak most lett matáv telefonom, ugyhogy most írok rögtön. Hanukabálra jövök. Banjus, akkor veled találkoztam Somér Hanukán? Tamás öcsém jól néz ki a képen, köszi Doki, de amúgy én is gyakorlatilag mindenkit ismerek róla! Tök jó! (Szarvas is.)
Előzmény: banjus (164)
banjus Creative Commons License 2000.12.19 0 0 166
Köszi megjött!!! Doki!Hogy lehet képeket ide felpakolni?
Előzmény: jung (165)
jung Creative Commons License 2000.12.19 0 0 165
banjus, kossz a mailt! Valasz ment :-)
Előzmény: banjus (164)
banjus Creative Commons License 2000.12.18 0 0 164
Miért Doki, csak nem valami játékot akartál hirdetni, hogy ki jön rá hamarabb arra, hogy melyik topicos látható a képen??????? Amúgy még mindig látható néhány leány a képen, igy mint ahogy azt Jung is irta, nem teljesen egyértelmű, csak számunkra, hogy melyik is vagyok én, ja meg persze azok számára, akik ismernek!!!!!4
Előzmény: lovedoki (158)
jung Creative Commons License 2000.12.18 0 0 163
Régen volt, már nincs zsido közösség. Annyit tudok a történetről, hogy a Lauder alapitvány Fekete Jánost (Ex MNB elnökhelyettes) bízta meg a helyszín kiválasztásával. Fekete János Szarvas szülöttje:-) Azt hiszem, ezt már más is leírta, nem kérdezik meg senkitől sem a származását, ezért szoktak nem zsidó ngyerekek is szoktak ott nyaralni.
Előzmény: nobodybuilder (161)
originalqszi Creative Commons License 2000.12.18 0 0 162
Igen, már megint nyomnak:))))))))))))
nobodybuilder Creative Commons License 2000.12.18 0 0 161
átfutottam a topicot, tök jó hely lehet! : ) vajon nem zsidó gyerekeket is fogadnak? (nincs még egy sem, csak érdeklődöm : ))
egyébként miért pont Szarvas? volt ott számotevő zsidó közösség?
jung Creative Commons License 2000.12.18 0 0 160
Nincs több történetetek?
jung Creative Commons License 2000.12.18 0 0 159
Ne csinálj úgy Doki, mintha Te nem lőtted volna le! Bár azt még nem árultad el, hogy melyikük Banjus, azért néhány lehetőséget magamtól sikerült kizárnom. 2-3 lehetőség még maradt, majd 5 nap mulva kiderül :-)
Előzmény: lovedoki (158)
lovedoki Creative Commons License 2000.12.18 0 0 158
Banjus!

Nem kellett volna lelőni hogy Te is rajta vagy.... :)

Doki

banjus Creative Commons License 2000.12.15 0 0 157
Ja az kimaradt, hogy ez egy péntek délben készült fotó, made by Ubul, meg az akkori fincsi hideg ebédez majszoljuk, mármint ha eme étket lehet egyáltalán majszolni.
banjus Creative Commons License 2000.12.15 0 0 156
Kösz Doki, hogy ráraktad a képem a topikra!!!Igazán édi vagy:(
Mondd csak a sajátodat nem akarnád iderakni? Csak az enyémet? Egyébként én mindenkit ismerek róla és 1998-ban készült, ha minden igaz, méghozzá a 3. turnusban.
A képen látható pl. Mad-rich öccse még hosszú hajjal, valamint egyéb általam jól is mert egyén
jung Creative Commons License 2000.12.15 0 0 155
Mikor keszult? Ismeros arcokat latok, de nevhez nem igazan tudom kotni oket :-(
lovedoki Creative Commons License 2000.12.15 0 0 154

Halihooo!

Remélem van aki magára ismer a fotón...

Shabat shalom!

Doki

jung Creative Commons License 2000.12.14 0 0 153
A kérdés azokra vonatkozott, akik még nem mondták :-))
Előzmény: banjus (151)
banjus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 152
Rachela édesem merre jársz? Rég nem szóltál már egy szót sem. Mellesleg Mad-rich te sem vagy valami bőbeszédű!!!!!!!!!!!
banjus Creative Commons License 2000.12.14 0 0 151
Meg még néhányat a táborban. Pl.: az egyik este egy vérző fejű orosz kissrácot látott el, mert azok poénból székekkel dobálóztak, és az egyik pont fejen találta szegényt.
egy másik alkalommal meg kimosta Palika gyomrát, igaz Doki?
Ja mellesleg én már irtam korábban, hogy jövök a Hanuka bálra!!!
Előzmény: jung (150)
jung Creative Commons License 2000.12.14 0 0 150
Akkor a Doki erről biztos be tud azonositani, es leadja nekem a drotot :-) En tenyleg csak orakat toltottem lenn, es akkor sem volt ido semmire. Viszont a Dokit en vittem haza, kozben ket eletmento bavatkozast is elvegzett egy utasomon :-) es ez komoly!
Előzmény: banjus (140)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!