Keresés

Részletes keresés

NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.10 -3 0 38885

Pontosan !!!

Ha osszekotod a hatso ket kereket az elsovel akkor a vonal erinti a letamasztast is. Az az egy sikban van veluk !!!!

A masina le volt tamasztva !  Harcrakesz volt. Keszen arra hogy rakrtaval de ha kell gepagyuval is tuzetnyisson barmely iranyba. Az arabos lazasag abban nyilvanult meg hogy azt hittek lesz idejuk majd meg odarohanni es eleg egy ember aki tartja a kapcsolatot a "MASTER" Pantsiral aztan ha latjak hogy jonnek az izraeliek majd odaszaladnak . Ehelyett eloben lathattuk azt amirol maguk az orosz forrasok is szoltak hogy a kozeledo dront nemerzekelte a Pantsir ( nem csak a kepen lathato hanem a tobbi is ami nem lathato ) vagy csak akkor amikor mar baromi kozel volt. Kaptak a riasztast az ugyeletes tag rohant a tobbiekhez hogy riassza oket majd vissza a Pantsirba de mar keso volt.

A Harpia telibeverte nem hogy a Pantsirt de a kezelokabint . Ezutan meg jott a szokasos orosz magyarazkodas ahogy az IL-20 lelovesenel is.

Előzmény: _Berci (38882)
Plieur Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38884

Így már világos, szóval egy meglehetősen harcias hajószakács akinek eléggé sok fehér folt van a múltjában és még a nick-je személyazonossága is kétséges, na nem rendeltetésszerűen kezeli a mikrót meg a konyhakést, meg úszó erőd, a-ha:)

Lebuktál Casey Ryback :)

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38864)
Platon Creative Commons License 2018.11.09 -1 1 38883

Arra a 30 max 60 másodpercre nem nagyon kell hűteni.

Előzmény: molnibalage (38879)
_Berci Creative Commons License 2018.11.09 -3 0 38882

Igy nez ki a Pantsir S1 kitamasztva (negy tamasztasi hely, a masodik es a negyedik kerek utan), ill. a raketatamadas utolso mp-ben. Szerintem a megtamadott Pantsir le van tamasztva.

A ló túloldala Creative Commons License 2018.11.09 0 1 38881

Volt a zvezdán termelési riport a szuhoj főkonstruktőrével a szu-57 előnyeiről az amerikai lopakodókkal szemben. Azt mondja a muki, hogy az f-22 légifölény vadéász akart lenni, és utólag barkácsoltak bele levegő föld fegyvereket, de azok nem elég hatásosak, mert nem fér be nagyobb cucc a gépbe. Az F-35-öt meg lazán lemanőverezni. Szerinte az Szu-57 attól különleges, hogy eleve többcélú gépnek tervezték, nemcsak levegő levegő, levegő föl de a kár hajók elleni rakétákat is hordozhat.

Van pár jó felvétel..

https://youtu.be/t-CrsmnWei4

Lol, az megvan, hogy miért Szu-57 lett a pak-fa? 

Nem biztos, hogy ezért, de vicces: 22+35

A ló túloldala Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38880

Ha nagyon szőrszál hasogatunk akkor valóban nem, a cikkben valójában a világ első "fedélzeti" radarjáról van szó.

Így korrekt?

Előzmény: molnibalage (38879)
molnibalage Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38879

Akkor ezek szerint a japán AAM-4 aktív radaros rakéták folyadék hűtésű lenne? [fejvakarás]

Előzmény: A ló túloldala (38878)
A ló túloldala Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38878

a világ első léghűtésű aesa radarja 

https://dambiev.livejournal.com/1352134.html

A ló túloldala Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38877

"Ugye toppantottal is ?"

Ejnye, ez plágium volt! :)

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38867)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 38876

A Pantsir S1 el menetkozben lehet loni raketaval barmely iranyban gond nelkul. Gepagyuval meg a menetiranyal parhuzamosan cca +/- 5 fok. A tolteshez sem kell letalpalni . Az egyetlen eset amikor letalpalasra van szukseg ha a gepagyuval szandekoznak loni a menetiranytol eltero iranyban az az barmerre.

A felvetelen latszik hogy a cso hideg az az nem lottek vele korabban. De ha esetleg ez nem lenne eleg akkor ott van meg hogy nem latni huvelyeket  a Pantsir korul ami hulyeseg is lenne mert egy repter futopalyajan te nem fogsz szemetelni.

Roviden ha valoban le volt talpalva a masina akkor az azt jelenti hogy tuzkesz volt es vartak a tamadast.

Előzmény: M.Zoli (38875)
M.Zoli Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38875

Ha igaz, akkor nagy valoszinuseggel vagy nemsokkal korabban hasznaltak, akar lottek is vele, vagy hasznalni keszulnek.

Egyebbkent azon gondolkoztam, hogy ha nincs letalpalva, akkor pl. a radar forgasa be tudja-e lengetni akar minimalisan a felepitmenyt ( eleg magas a felepitmeny, es nyilvan a rugozas nincs uberkemenyre szabva. Azonkivul, hogy egy akar minimalis belenges tud-e problemat okozni?

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38874)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 38874

Es en nem is varok varhatok el tobbet mintsem a velemenyem tiszteletbentartasat a szemelyem tiszteletet ahogy az masoknak is kijar.

Emberi MINIMUM !

Elo kell kaparnom a felvetelt de addig erdekelne a velemenyed hogy szerinted mit jelenthet ( ha igaz ) hogy a Pantsir le volt talpalva ?

Előzmény: M.Zoli (38872)
M.Zoli Creative Commons License 2018.11.09 0 1 38873

BTW.

Szivesen olvasom Nyugdijas irasait, meg ha sokszor nem tudom eldonteni, hogy mennyi a valosagtartalma ( ez leginkabb az en tudatlansagombol fakad ). Szivesen olvastam a te harckocsizos/lanctalpas irasaidat is, mert ott vagy elemedben. A Kulturkampfos okorsegeidet meg nem szivesen olvasom.

Előzmény: gaunt (38871)
M.Zoli Creative Commons License 2018.11.09 0 1 38872

Szerintem sem volt az a Pantsir letalpalva, de ettol meg nem fogom Nyugdijast pocskondiazni.

Sot, szerintem a tarsasag nagyobb resze nem gondolja azt, hogy az a Pantsir le volt talpalva, de ezert nem fog Nyugdijasra frocsogni. Velemenyszabadsag van, meg szolasszabadsag. Meg tevedeshez valo jog. Attol meg nem troll valaki, ha teved valamiben. ( ebben a Pantsir ugyben szerintem Nyugdijas teved. De akkor sem tortenik semmi, ha egyszer majd ra kell dobbennem, hogy en tevedtem, es tenyleg le volt talpalva ). Attol meg nem lesz nyugati propaganda egy velemeny, mert nem egyezik az epp aktualis Kreml verzioval. ;)

Előzmény: gaunt (38871)
gaunt Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38871

Jó, akkor erőlködj csak. Rohadtul nem érdekel. Biztos van olyan hülye aki beveszi neked... Ha meg nem, akkor majd keresel másik fórumot ahol terjesztheted a baromságaidat.

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38870)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -3 0 38870

"Nagyon jól tudom mire akarsz kilyukadni, és NEM, a Pacnir NEM volt letalpalva, ha más nem, ez az egy biztosan látszott azon a bizonyos videón, és kurvára nem érdekel mennyire erőlködsz, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét, és az ostoba "csali" elméletedet."

Es mi van ha nincs igazad es a Pantsir le volt talpalva ? Akkor mi van ?

Előzmény: gaunt (38868)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -3 1 38869

Tehat te nem ervelni vitatkozni akarsz hanem gyulolkodni. Az ervek nemszamitanak ha valakinek ellenkezo a velemenye mint a tied. Dogoljon meg ugye ?

Sajnallak.

Előzmény: gaunt (38868)
gaunt Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38868

Kicsit unalmas már a hazudozásod, és a propagandád. A magadfajtával meg máshogy nem igazán lehet beszélni. 

Az érveidre meg rohadtul nem vagyok kíváncsi. Nagyon jól tudom mire akarsz kilyukadni, és NEM, a Pacnir NEM volt letalpalva, ha más nem, ez az egy biztosan látszott azon a bizonyos videón, és kurvára nem érdekel mennyire erőlködsz, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét, és az ostoba "csali" elméletedet. Az sem érdekel mennyire fáj neked, hogy máshol pl. a htka-n sem voltak rá vevők az emberek.

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38867)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 38867

Ugye toppantottal is ?

Figyelj!

Amugy miert nem tudsz normalis hangnemben komunikalni ? Miert jon ki beloled a bunko paraszt meg akkor is amikor mas normalis hangon mondja el a velemenyet ?

Szemelyesen erintve vagy ?

Miert nem kerdezel ra az erveimre ? Vagy esetleg pont azoktol tartasz ?

Tovabbra is kerdezem szerinted melyik a egyetlen uzemmodja a Pantsirnak amikor a letalpalast hasznalja ?

Előzmény: gaunt (38866)
gaunt Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38866

Hát, téged biztosan nem áldottak meg túl sok ésszel, ha nem tudod megkülönböztetni az építőipart a mezőgazdaságtól (ahol én sosem dolgoztam). Szerintem te a tanulmányokról ne nagyon oktassál ki senkit, angoltudásoddal (legalábbis annak hiányával) már párszor égetted magadat. Primitív dokkmunkásoktól mondjuk mást nem lehet várni...

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38865)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 38865

Ha tudatlan traktoros akarsz maradni hat akkor maradjal. Tanulni nem kotelezo de nem kell csodalkozni ha korberohognek.

Előzmény: gaunt (38863)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 38864

"Troty/Kuruc/Kalapács folyamatosan tolja a nyugati propagandát, folyamatosan hazudozik, azzal persze semmi gond nincsen... értem én. Sőt, amikor szabadjára engedi oroszgyűlöletét, azzal s..."

Kerlek ne hagyd ki Hlavit,Bercit,Padinat...... stb stb stb.  Mind en vagyok.

:-)

Előzmény: gaunt (38861)
gaunt Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 38863

Még mindig nem tudsz leszállni arról a bitang rossz minőségű videóról, idióta? Ahová csak beteszed a mocskos pofádat mindenhol csak trollkodsz, ahogy a htka fórumon is.

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38857)
gaunt Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38862

Hát, szerintem te is azért maradtál dokkmunkás... kicsi troll...

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (38855)
gaunt Creative Commons License 2018.11.09 0 0 38861

Persze persze, jó dolog a kettős mérce ugye? Nyugati propaganda, hazugságok az ugye okés... Ha valaki meg nyugatellenes oldalon áll az meg nem, még akkor sem ha bizonyítékokkal támasztja alá a dolgokat.

Troty/Kuruc/Kalapács folyamatosan tolja a nyugati propagandát, folyamatosan hazudozik, azzal persze semmi gond nincsen... értem én. Sőt, amikor szabadjára engedi oroszgyűlöletét, azzal sincs semmi gond. Mert hát az orosz az nem is ember, azért nem kár, az ő halálukon jókat kell röhögni...

Előzmény: M.Zoli (38856)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 38860

Arra neki is van igenye. 

Előzmény: Biga Cubensis (38859)
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.11.09 0 1 38859

Érdekes, a zsidózás és a zsidóbérencezés nem zavarja.

Előzmény: M.Zoli (38856)
molnibalage Creative Commons License 2018.11.09 0 1 38858

Jujj...

Azért néha nézzél tükörbe is...

Előzmény: gaunt (38854)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 38857

Haa lehiggadtal es kepes vagy az alpari stilusod fole emelkedni itt egy kerdes.

Szerinted melyik az az egyetlen  helyzet amikor letalpaljak a Pantsirt ?

M.Zoli Creative Commons License 2018.11.09 -1 1 38856

A maganvelemenyhez joga van neki is, nemcsak neked. Nem muszaly vele egyet ertened. Viszont az idezett hozzaszolasa legalabb ON Topic volt. Szerintem moderaltasd ki ezen remekmuvedet, mert csak magadat jarattad le ujabban sokadjara.

Nem veszed eszre, hogy mar egy jo ideje gyakran csak frocsogsz barminemu ON tartalom nelkul?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!