Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
Valóban, reggel beléptem, és másabb az egész. A leghülyébb dolog, hogy nem elég a saját adatlapon a sorok között a koromat látni, már külön kiírják a nevem alatt is.
Különben is ezentúl lehet turkászni az ember adatait, ha önként képesek vagyunk megadni pl. olyanokat, hogy hol, mikor mettől-meddig...stb (a leendő új funkciók)
Különben a múltkoriban valahol olvastam, hogy a g-mailban megfigyelik az ember levelezését.
Persze épp készítettem magamnak ám g-mail címet is, csak úgy :)))
Mindamellett elég bonyolult a használata, még ki kell tapasztalnom.
Jó, de itt az volt a kérdés, hogy hogy hívják a kapitányt. Amúgy igen, ő az. A medvéset ismertem, és tovább is fejlesztettem.: Egy vadász születésnapján napkeltekor elindul délnek ... ... Milyen színű volt a medve és melyik nagy barokk zeneszerzőével van egyszerre a vadász születésnapja?
Már szóltam róla sokszor. Egyedül a Vivaldi Nyarának zárótételét szeretem vele, az intenzív cselló szekció miatt. Én amit hallottam tőle mást, az mind taszított, és egyébként sem szeretem az ilyen futtatott - többezer felvétellel bíró - zenészt. Ekkora zseni nincs a világon, per definitionem. Még Backhaus Beethoven összes zongoraszonátája sem hibátlan sorozat, pedig ő egy életet tett rá (világéletében nagy Beethoven-interpretátornak tartották)
>Hány éves a kapitány?! ;) Őróla írt Jules Verne? ;)
Az én egyik kedvencem:
"Egy vadász elindul délnek és megy 100 métert, utána keletre fordul és megy 200 métert, majd ismét 100 métert megy északnak. Ezzel visszaérkezett a kiindulási helyére. Ebben a pillanatban meglát egy medvét és lepuffantja szegényt. Milyen színű volt a medve?"
A másik ami eszembejut: egyik fizika OKTV-n vagy valamelyik nagy versenyen volt egy ilyen feladat, ahol a kérdés a feladatleírás végén tényleg úgy hangzott "hány éves a kapitány". Nem lehetett könnyű valós értelmes feladatot konstruálni. :o)
Egyébként lehet olyan deal is, hogy odaadom neked az LP-t (kölcsönbe). Pláne, hogy megbízom benned, hogy vigyázol rá, tudod, hogy érték, és értesz is a témához. Pláne mivel én is örülnék egy digitalizált felvételnek.
Feladat. Ha egy hajó legénységének létszámát megszorozzuk a legénység létszámánál eggyel kisebb számmal, akkor tizenöttel nagyobb számot kapunk, mint ha a kapitány életkorát megszoroznánk a legénység létszámánál kettővel kisebb számmal. Hogy hívják a kapitányt?
Meg a Csárdás Macabre, amit szintén nagyon szeretek. Az egy telitalálat lemez, pedig Lehel György is vezényel rajta, akit úúúúútálok. De egy 24bit 96KHz DVD-A szuperaudió High Fidelity felvétel után meghallgatva szinte garantálható a kiábrándultság érzése.
>Bächer Mihály? Igen! Én kedvelem őt amúgy is. Élőben is láttam koncertezni. Legutoljára volt egy olyan koncertje, ahol egy nőre baromi hangos fuldoklási roham jött (az erkélyen), amíg kimenekült, addig ő is felnézett a karzatra, miközben zongorázott tovább. Hibátlanul(!).