Keresés

Részletes keresés

szelete s Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3106

Ne fárassz már...

Előzmény: Törölt nick (3104)
szelete s Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3105

Mennyé mán innen, ne rontsd a levegőt.

Várnak a bálnák. Billy fiú.

Előzmény: Törölt nick (3102)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3104

Kicsim elnézted az "s"-eket !

Màr megint én vagyok a taho, bunko légios ????

LOL

Előzmény: szelete s (3100)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3102

Tisztelettel megjegyzem, hogy az a "valami nebàntsviràg" az egyik modi......  :-)))

Secundo : de nagyra van a szellemi szintjével Uram !

Tertio : ....va anyàd - mit is jelent pontosan - ez màr anyàzàs ???? Hàny szo végzödik a magyar nyelvban ...va-ra, amit az anyàd szo elé tehetünk ???? Rossz fiu, egyböl a sötét gondolatok !!! Es még én vagyok a rosszindulatu légios ????

Quatro : Jelentkezzenek mindazok errôl (vagy màs) topic(ok)rol, akiket megsértettem (indokolatlanul)... Vagy esetleg bàntalmaztam (mint ahogy Ön irta személyes talàlkàt ajànlok fel, hogy bàntalmazhassam !!!)     LOL

Amugy mostmàr tényleg kivàncsivà tett !!!! Szeretném megtudni életkoràt, végzettségét, beosztàsàt, mert oly nagyra van a szellemi szinvonalàval... Akàr privàtban is, az enyém elérhetô az adatlapomon, és ugyanazon a néven megtalàlhato vagyok a Face.... (ez itt a reklàm helye) hogy tôbb informàciot lehessen szerezni rolam !

Szoval, én még mindig büszke vagyok, bevàllalom magam, nem noname modon ügykôköm a kûlômbôzô topic-okon......

Billy

Előzmény: Törölt nick (3096)
szelete s Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3101

Hajrá légiós tahó, nyugodtan anyázz és köcsögözz tovább.

(Én röhögni fogok ezután rajtad, ostoba légiós söpredék)

Előzmény: Törölt nick (3095)
szelete s Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3100

Hello szeletess!

Látom amoderáció remekelt és ez a tahó megúszta a seggberugást.

Vicces lesz hogy egy ilyen kiszuperált törzsörmester fogja jelezni a szellemi szintet a fórumon.

Én hiszek amoderáció bölcs döntésében.

Hajrá légiós tahó, nyugodtan anyázz és köcsögözz tovább.

(Én röhögni fogok ezután rajtad, ostoba légiós söpredék)

Előzmény: Törölt nick (3099)
Dobri Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3097

Én ilyenkor szeretek a legjobban futni.Egy csatorna parton,0 körüli hőmérséklet,reggeli köd és vadkacsák uszkálnak a vizen.

Előzmény: piela (3093)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3095

Uram,

Nézzen màr rà a moderàcios topic-ra.......

Màr a modik-nak is elege van belölünk !!!!!

Joccakàt, holnap koràn kelek vàrnak a bàlnàk !!!!!!

:-))

Ps : még mindig elvàrom a magàzodàst !!!! Tisztelettel !

Előzmény: Törölt nick (3094)
piela Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3093

Reggel nekem is futás -bár nálam tuti nem lesz 10 km mint Dobrinál:), utána irány Aucamville -> bevárálás a piacon, 10-re vissza

mert kezdődik a rögbi döntö, aztán ebéd utána kirándulás vagy valami hasonló.

Előzmény: Törölt nick (3080)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3092

szeletesss válasz | megnéz | könyvjelző 2011.10.21 20:09:24 © (5061)

Tisztelt Moderáió!

Az én hozzászólásaimban nem hiszem, hogy volna kivetnivaló.

Amennyiben volna  kérem olvassák a fejemre.

Ezzel az összeférhetetlen fórumozóval pedig kérem a szabályzat értelmében példásan eljárni.

üdv

szeletess

LOL - 20 H 09 !!!

Előzmény: Törölt nick (3089)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3091

Ez nem konstruktiv hozzàszolàs, nem kulturàlt hangnem !

Ps : a tegezödésen màr tul vagyunk, ugyhogy kérném a kôlcsönös tisztelet megadàsàt !

Köszönet !

:-)

Előzmény: Törölt nick (3089)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3090

Egy kis segitség :

Nagy az Ego-m ??? - igen, bevàllalom !

Tul bûszke vagyok ? - Szerintem elértem egy s màst életemben, amire méltàn lehetek büszke, akik ismernek, azok tudjàk, Nekik nincs szükségük bizonygatàsra....

Nagy a pofàm ? - igen, ezt is elismerem, szerintem az elözö két dologbol adodoan.... Tudom, hogy mit érek, és biztos, hogy nem hagyom, hogy akàrki bemocskolja a nevem, személyiségem ismeretlenül !

Mint màr mondtam többször : - Nyitott vagyok minden személyes talàlkàra, ahol lehet bizonyitani, meggyözni, hogy vannak Nàlam sokkal talpraesettebb, okosabb, müveltebb, iskolàzottabb, etc.... és ha ez bebizonyosodik, igérem fejet hajtok !!!

De addig..................

Előzmény: Törölt nick (3088)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3088

Hallgatom a konstruktiv észrevételeket Uram !

Ps : ha lehet civilizàlt hangnemben, please !

Előzmény: Törölt nick (3086)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3087

Holnap buvàrkodni viszem a melosaimat.... Egy volt légios zàszlosnak van itt a szigeten buvà iskolàja, és megigérte, hogy megnézzük a bàlnàkat......

Vasàrnap (23.-àn) pedig pihenek, és visszajôvôk erre a forumra, hogy halgathassam a szelete(sssssssssss) csalàdtol, hogy még a Nemzet Ünnepén is milyen bunko érzéstelen paraszt vagyok, és hogy mennyire sértem az alkotmànyt, a szerzöi jogokat, a bibliàt, a forum szabàlyzatàt, a gittegylet törvényeit.... etc

:-)))

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3085

Làtja "Tisztelt Kolléga",

Ha lenne halvàny f.... is a légiorol, akkor ezt nem irta volna.....

En nem tisztelem a nemzetiséget ?????

A légioban 173 nemzet fia van "ôsszezàrva"... Megannyi hagyomàny, kultura, vallàs, etc....

Mindenki tiszteli a màsik személyiségét.... Mindenki ad valamit, és nagyon sokat kap.....

Természetesen Ön ezt soha nem fogja ön megérteni egy sötét szoba mélyén, ahol csak a szàmitogép képernyöje vilàgit, és a gombokat kell nyomogatni ahhoz, hogy a férfiassàgunk nôljôn legalàbb 30 centimétert naponta !!!

Tisztelettel,

Egy BÜSZKE idegenlégios törzsörmester

Előzmény: Törölt nick (3081)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3083

Ok, megnyugodtam.... :-))))

Vagyis, nem is voltam ideges... Szerencsére Nekem sokkal tôbb kell ennél, ahhoz, hogy beguruljak !!!!

Kedves topictàrsunk(aink) most épp a Modik-nàl probàlkoznak, ugyhogy elöre is elnézést kérek azoktol, akik miattam ki lesznek moderàlva !!

Mea Culpa !

Billy, le Négatif

Előzmény: zümyke (3078)
Dobri Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3082

Én reggel 7 körül kezdek egy laza 10km futással,utána mosás,vasalás és jöhet 10kor a rögbi döntő.Nekem ennyi a betervezett program.Ha esetleg a döntőt valami kocsmában nézem majd az orosz,litván és belorusz volt légiós társaimmal akkor bárhogy alakulhat a délutánom.:))

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3080

Ex-úttörők, leninhegyi diplomások ! DDD

Hamarosan október 23.-át írunk. Ki hogyan és hol ünnepli az eseményt? A Trocadéro-n nem lesz felvonulás idén? :-))

zümyke Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3079

Köszönöm kérdésed jól vagyunk mindannyian. Ha szeretnéd a vasárnapot, akkor fenntartom Nektek :) a másik család még nem mondta meg nekem, hogy melyik nap lenne jó, de jelzem feléjük, hogy legyen inkább vasárnap. Mondjuk az nekem is jobb lenne. A szombat az necces egy kicsit nálunk is. :) És akkor marad a versailles-i kastély kertje, majd megbeszéljük, hogy hol talizzunk pontosan.  De jó, de jóóó:)

Örülök neki, hogy tudtok és van kedvetek jönni.:) holnap még írok

Előzmény: evm100508 (3041)
zümyke Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3078

Billy nyugi!

Nem is olyan rég azt olvastam a neten, hogy vannak olyan emberek, akik kifejezetten csak azért járnak fórumokra, hogy belekössenek másokba, és elég durván. Ha jól emlékszem ezeket hívják "Trolloknak". És a cikkben az egyik Tecsó áruház marketing osztályának talán a vezetője bukott le. Elég nagy port kavart.Asszem ki is rúgták a fószert.

Lehet, hogy nekünk is van egy ilyenünk, de az is lehet, hogy csak skizofrén az egyik fórumozó. :)

DE minden esetre szeretném veled megosztani egy kedvencemet.Nekem egy bölcs ember egyszer azt mondta, hogy a hülyével nem érdemes vitatkozni, mert Ő  úgyis hülye marad, Te meg rohadt ideges leszel. :)

Mi, akik elég régóta írogatunk ide, tök jól megvagyunk Veled is. És csak ez számít. Nem?

Szép estét mindenkinek :)

Előzmény: Törölt nick (3052)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3077

Ah, az még arànylag "impartiel"....

:-)

Előzmény: tessloff (3076)
tessloff Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3076

Parizsi vasutas lévén a forràs 20minute

Előzmény: Törölt nick (3075)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3075

"Pont ma olvastam egy cikket miszerint Holland 65 -35 arànyban nyerné a màsodik kört "Szarko"-val szemben."

:-)))

Elfelejtettem egkérdezni.....

Mellik média (jobbos-balos) ? Hol olvastad ????

Tudod sokat szàmit !!!!!

Ps : a multkor olvastam egy "FELMEREST"

A franciàk X szàzaléka szereti a......

Tôk jo !!!!!!

Kisbetûvel :

Megkérdezve 1450 ember Pàrizs és kôrnyékén (hi-hi 11 millio lakos....)

és ennek a 65 szàzaléka monta azt, hogy.......

A relativitàs elmélete : mihez képest ??????

;-)

Előzmény: tessloff (3071)
tessloff Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3074

A lànyàrol volt szo a cikbben. Azt hiszem 35 - 25 - 15 % volt az elsö hàrom az elsö körben

Előzmény: Törölt nick (3072)
tessloff Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3073

Làtta valaki Kavanagh azon sketch-ét ahol a francàkrol beszél? Tipikusan ez a helyzet Pàrizsban... (Probàltam megtalàlni a neten de sikertelenül)

Előzmény: Törölt nick (3070)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3072

Pedig Le Pen......

Màr a multkor is "majdnem" bejutott.... màsodik helyen volt....

Nem rossz, csak szerintem nagyon szélsöjobbos.....

Esetleg a lànya ?????? Szerintem lesznek még meglepetések a kôvetkezö vàlasztàsokon........

Előzmény: tessloff (3071)
tessloff Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3071

Pont ma olvastam egy cikket miszerint Holland 65 -35 arànyban nyerné a màsodik kört "Szarko"-val szemben. Az elsö körben azt hiszem Holland, Sarkozy, Le Pen volt a sorrend. Szemely szerint remélem igy marad a helyzet. Nem szeretnék Sarko es Le Pen között vàlasztani....

Előzmény: Törölt nick (3062)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3070

Igen, ez igaz, de még mindig inkàbb a "jobbik", mint a "balabbik" !!!! :-)))

Sajnos nem élek itt, csak itt van most munkàm ugy 1 - màsfél honapig, utàna vissza a "forrongo" Pàrizs-ba GrG kolléga "mellé" huzni az igàt, és hallgatni, hogy :

- merde, plein les couilles, pas possible, putain, ...etc :-))))

Ha minden jol megy a telet Carcassonne-ban fogjuk àtvészelni.....

Et plus si affinités !

:-))

Előzmény: O.C.B. (3069)
O.C.B. Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3069

A kèt oldal kozott sok a kulonsèg... az egyik szar , a màsik mègszarabb, a lènyeg ezek kozul hozd meg a jo vàlasztàst ;)     

Billy , te Rèunion szigetèn èlsz?

Csoki

Előzmény: GrG (3066)
GrG Creative Commons License 2011.10.21 0 0 3068
Ahogy kedvenc nemet zenekarom (Die toten Hosen) mondja Kein Alkohol ist auch keine Lösung)
Előzmény: Törölt nick (3065)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!