Hongwell (Motorama) Fiat 500:
Igazábol nem terveztem mivel nem épp a kedvencem az uj Fiat 500as mégis már egy pár darab akad belőle.Pl a Burago változatbol a sima és az Abarth verziok jol mutatnak együtt.Végülis aztán ugy voltam vele egye fene jöjjön Hongwellben is.
Sokáig láttam a fehérben viszont abban valahogy nem akartam ugymond "mégegyet" a két Burago változat mellé igyhát a piros mellett döntöttem.
Elől szép kis lámpák külön ködlámpa berakás.
Szép a csikperem között meghuzodo Fiat embléma valamint a tipusjeles rendszám melletti csik is.
Sok küllős felni, gumis visszapillantó tükrök és panorámatető.
Utóbbinak hála tágas belátást nyerünk a kocsiba.
Belül szép a kidolgozás és jol mutatnak a piros sportos ülések is.
Pici antenna fent.

Hátul szép REÁLIS piros lámpák belső fehér résszel.
A bal oldali csak a vaku fénye miatt ilyen de nem is baj mert mintha pont fékezne a vezető:)

Azért irtam naggyal hogy REÁLIS mert a minap láttam egy Minichamps vagy egy Norev Fiat 500ast amik ugyebár márkásabb nevek mint a Hongwell de nem igaz hogy mégis itt véreznek el az autóik mivel csak egyszerűen beb.sznak egy sima piros üveget és kész.
Ezek Norev változatok:

A Hongwell meg kevésbé ismert mégis törekszik arra hogy reálisan nézzen ki hogyha már kihozza szóval érdekes.
Ime két vatyerán talált a Norev változatrol.Az egyik 4000ért a másik feleannyiért vihető viszont szerintem mégis a Hongwell a nyerő mert nemcsak hogy olcsóbb kategoria hanem legalább reális.
Aranyos kis króm kipufogó.
BenzinCSŐ.