Keresés

Részletes keresés

M.T. Creative Commons License 2014.10.17 0 0 11283

Lásd 11267-es hozzászólásomat.

Előzmény: Törölt nick (11280)
teerted Creative Commons License 2014.10.17 0 0 11282

"Ki miatt, mi miatt nem lett Rozgonyi polgármester?"

Egy kicsit alaposabban végigolvasva és átgondolva Rozgonyi megkésett levelét a kommunális adó "visszafizetéséről", arra a következtetésre jutottam, hogy Rozgonyi a saját szellemi szintjén írta a levelet az ugyanazon a szellemi szinten lévő híveinek. :-)

Előzmény: M.T. (11267)
teerted Creative Commons License 2014.10.17 0 0 11281

Szerencsés ember vagy, hogy Neked csak a csövesek okozzák a legnagyobb gondot.

Előzmény: rich.mond (11271)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.16 0 0 11280

milyen megalázásról beszélsz ??

Előzmény: M.T. (11276)
M.T. Creative Commons License 2014.10.16 0 0 11279

Hajléktalan és szerencsétlen ember ügyben nem sokan fognak mellém állni, ez látható.

Azért megkérdezném, hogy ezt ki fogja kifizetni? Az aki a döntést hozta, vagy mi mindannyian?

A hajléktalanoknak adott igazat a bíróság a zuglói kunyhóbontások ügyében

A jogerős ítélet szerint az önkormányzatnak kártérítést kell fizetnie. Még soha nem volt ilyen per Magyarországon. Tovább »

forrás: Index.hu

Festett egek Creative Commons License 2014.10.16 0 0 11278

Az ingyenes telefonszám állandóan foglalt. Szerintem nem utalnak vissza egyetlen petákot sem, pedig nekem a pénz kéne!

Előzmény: oleandro (11259)
M.T. Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11277

Nyilván azokra gondolok, akik senkinek sem ártottak. Mert azok többen vannak.

Csak nem látjátok őket.

Mert nem akarjátok.

Engem is zavar amikor a kukánkban keresgélnek. Én már találtam megoldást. Külön gyűjtöm azt, amit keresnek és odaadom nekik. Vagy egyszerűen így rakom ki a kuka mellé.

Előzmény: rich.mond (11271)
M.T. Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11276

Mindig ezekkel a múltbéli figurákkal jössz. Ezeket az embereket leváltották a választók, nem? Lehet, hogy azért váltották le, amit csináltak. Tehát jogos. Na most a Papcsák ezt csinálta többszörösen. Többet lopott ki, mint az elődei összesen.

Ebben a kerületben semmi sem történt. Bocs, kivéve a templomtorony.

Nem reagáltál a kerület megalázására, a szabadnépre, Rozgonyi fidesz általi félretolására.

Ne a múlt leváltott figuráival gyere. Sírta vissza valaki őket?

Előzmény: Wizard14 (11272)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11275

Majd meglátjuk mit kezd magával a 9 ilyen meg a 9 olyan. Hallunk majd róluk eleget.

Remélhetőleg nem újabb adókivetéssel kezdenek.

Előzmény: Wizard14 (11274)
Wizard14 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11274

Tehát, van az új testületben 18 gonosz, hülye, és van három szorgalmas bölcs, akik közül az egyiket nem is ismered? Szerelem első látásra!

Előzmény: Törölt nick (11266)
Wizard14 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11273

A villamos tényleg környezet barátabb! Viszont a miatta feltorlódó autók majd remekül kompenzálják a kieső füstmennyiséget.

Marad a kéregvasút, amelynek építésekor rengeteg közművet ki kellene váltani,de ezek fele már megvan vagy 100 éves, a cseréjük ideje lassan egyébként is eljövend!

A végét, Szent Antalra kérem, hogy ne a Bosira tervezzék! Hasítson ki New Castle-re, annak is a túlsó szélére! Megússza zugló azt a néhány ezer, agglomerációból érkező, napközben itt pihenő autót!

Csak csendesen jegyezném meg, hogy járt már villamos a Keletitől Palotára, (67), és a sínek még megvannak!

Előzmény: rich.mond (11270)
Wizard14 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11272

Ennél már jobbat is olvastam tőled, mert ez nagyon beteg!

Bilincs jár a következőkért:

Tiszta, rendezett terek. Igaz, lehetett volna több is, jobb is, ha pl. Weinek itt hagyja a fejlesztésre elkülönített 2.5 milliárdot.

A nagy parkolóépítés! Kb. egy vödör festék! Ezért már tényleg jár a sitt!

Szép, nagy WC! Amibe most karácsonyi csomagok hullhatnak! Ne mond, hogy hozat magának egy Toi-Toi-t!

Börtönt neki, a gazembernek!

Tanácsadói pénzek?

Jobb lett volna, ha nem is említed! A frissen megválasztott budai bölcs innen vitt el tíz millát, a mi pénzünkből!

Akkor most őt is elviszik kurtavason?

A bontógép sem Attila sírját keresi! Valószínű, hogy az utat javítják, és ezek a szerkezetek nem a Red Bull csapat tartalék autói.

Városliget átadása? Soha nem volt a zuglói Önkormányzat tulajdona.

Szerencsétlen, ott lakó emberek?

Azok, akiknek az ingatlanjaik tényleg ott vannak! Na azok tényleg szerencsétlenek!

Ezekért a BŰNÖKÉRT ide kellett hozatni egy budai mágust, aki szent lelkének egyetlen lokálpatrióta fuvallatával rendet tesz!

Soha, sehol nem nyert, minden formációt végigjárt, budai fiú, majd megmutatja nekünk zuglóiaknak, hogy hülyék voltunk idáig, és itt az ideje minket gondnokság alá venni.

Sittre a hazai csapattal, és éljen az idegen király! Na ez a hazaárulás, és nem is olyan kicsiben!

rich.mond Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11271

A csövesek vegzálása volt Papcsák legjobb húzása. Bocs, én ilyen intoleráns vagyok. Zuglóban kicsit több van belőlük a kelleténél és nem csak a városképet zavarják.

rich.mond Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11270

Hülyét kapok én is ettől a villamos-mániától - a VEKE-topicban is. Az M4-et kéne kihúzni a Bosnyákig és onnantól lehetne villamos (vagy akár Zugló v.á-tól).

Előzmény: X polgártárs (11269)
X polgártárs Creative Commons License 2014.10.15 0 0 11269

Végignéztem a korábban belinkelt videót, az alapján azért ez is egy pláza lesz (nyilván pénzügyileg muszáj is, egy szolgáltatóközpontot önmagában nem fognak felhúzni). Állandóan ezen a villamoson lovagolok, de mi értelme van egy a belvárossal (metróval) össze nem kötött vonalnak? Hogy Újpalota népe ne az Ázsia centerbe menjen szórakozni, hanem a Mundóba?

Rich: majd kiadnak egy közleményt, "így járnak a tegelős rohadékok" címmel.

Én szeretek hazafelé átbújni ezeken a kellemesebbé tett átjárókon, szerintem nagyot dobtak rajtuk.

Előzmény: Törölt nick (11265)
Pirandus Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11268

Bukott Papcsák foszló emléke?
Na, dehogyis: ott ül a Parlamentben.

Oszt jónapot!

M.T. Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11267

Olvasom a különböző brühühü fórumokat, Rozgonyi fészbukját, stb.

Ki miatt, mi miatt nem lett Rozgonyi polgármester?

Hát a saját pártja miatt. 2010-ben bárkit megválasztottak volna fidesz színekben. Rozgonyit biztos.

És mi történt? A pártközpont jól megalázta nemcsak őt, hanem azokat a képviselőket is, akik végigkeccsölték az ellenzéki időket.

Ideraktak egy dörzsölt ügyvédet (1. számú bilincs várományos) a zsoldosaival.

Feladata: Megalázni Zuglót (l. WA tér, tisza izé tér, pongrác tér, kerületi újságból szabadnép), a lehető legtöbbet kilopni (lakájmédia tömése közpénzből, tanácsadói pénzek, stb.), szép nagy wc-t és autóbeállót építeni, és folytathatnám.

És csodálkozik ezek után még valaki?

Azt írják, hogy végre elindult valami Zuglóban. Mi indult el? Megmondom: az a rohadt aszfaltbontó gép a Thökölyn, az elindult és jó lassan csinálja. Másfél hónapja elindult az iskola, és nem lehet közlekedni. Meg a bazi nagy lyuk a Thököly Hungária sarkon.

Mi indult el? A szerencsétlen, senkinek nem ártó emberek elűzése a töltés oldalából, na az elindult.

Mi indult el? A Városliget átadása a kormánynak, az elindult. Ezt úgy hívják, hogy hazaárulás kicsiben.

És ehhez Rozgonyinak egy szava sem volt.

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11266

Most ez lett a testületben:
Fidesz-KDNP: 7+2=9 fő
MSZP-Együtt-DK-PM-ÖF Zugló: 8+1=9 fő
CivilZugló: 1 fő
Jobbik: 1 fő
LMP: 1 fő

a politika állatorvosi lója :))

Mivel a Fidesz 9 az ellenfél Mszp szintén 9 főt adott így a másik 3 fő, éppviselő Várnai , Czeglédi és Barta az lmp-s lehet a MÉRLEG nyelve.

Majd ők 3-an fogják eldönteni, hogy mi lesz , akármit is akar a fidesz vagy az mszp:)) Valószínű, hogy éppviselő és Czeglédi a kerületért fog dolgozni , Bartát nem ismerem.

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11265

"Éppen egy újabb plázára van szükség a Bosnyák téren? Nézzünk végig a Nagy Lajoson, az üzletek fele üres.."

Nem jó szó ide a pláza. Nevezzük szolgáltatóközpontnak.

Egy helyen lenne az önkori,  okmányiroda, rendőrkapitányság, orvosi rendelő meg még más is.

Mellette lenne a piac persze felújított formában. Meg lenne ott több üzlet is.

Meg lene csinálva a villamos és az út 2x2 sávval. Ha ez a villamos elkészülne és Újpalotáig járna, akkor egy csomó buszt meg lehetne szüntetni ami a Keleti-ig megy.

Ezzel sokkal jobb lenne a levegő.

A Nagy Lajoson található üzletek fele miért üres ? Valószínű nehezen lehet odajutni, nem lehet rendesen , kulturáltan parkolni , meg sok helyen pocsolyák és aszfaltozatlan földutak vannak a sín mellett. Bicikliút sincs.

Előzmény: almirena (11250)
ax15 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11264

vagy milyen személyes támogatási lehetőség ... körében szeretné elszámolni az Ön által befizetett adót.

Szerintem a keretem egy WC kialakításban elszámolták. De ha újra kívánhatok akkor ott egy emlékszobát javasolnék a mostani berendezés felhasználásával.

Előzmény: teerted (11263)
teerted Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11263

"a Kormánnyal együttműködve pedig eltöröltük Zugló teljes adósságát."

Az egészben ez a legjobb mondat. Az általunk befizetett adóból a kormány átvállalta Zugló teljes adósságát. Tévedtem! Mégsem lett volna jó polgármester Rozgonyiból. :-(

Pirandus Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11262

mikor frissítik a zuglo.hu honlapot?

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11261

Egy szeptember 30-án keltezett levelet október 14-én kézbesíteni 1 km-re...hááát..

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11260

Ahogy pár szomszédom be is dőlt neki, lelkendezve újságolták, hogy visszakapjuk a 12ezret, csak meg kell megmondani, hogy mire költjük.:DDDD

Érdekes, én ma kaptam meg, lehet hogy a posta/postás nem fideszes?:)

oleandro Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11259

ilyet kaptatok?

lenyűgöző ez a tálalás :)

http://www.zuglo.hu/index.php?01013061_kommunalis_ado_visszaterites

amúgy ez persze nem az, ahogy nevezik......:)))

(egyébkélnt a zuglo.humost valahogy nem igyekezett az önkormányzati választás eremédnyeiről beszámolni :))))

Előzmény: rich.mond (11254)
rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11258

Róla jut eszembe: a süsü vasutasok még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy "eredeti állapotban" visszakapják az Erzsébet Királyné útja végi aluljárót?

Előzmény: X polgártárs (11257)
X polgártárs Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11257

A Nagyságos Földesúr árnyékot vetett a választásra, ugyan ő már csak messziről integet nekünk, de az eredmény nagyrészt személyének is szólhatott - Karácsony úgy nyert, hogy a Civilzugló és az LMP jelöltje is értékelhető mennyiségű szavazatot kapott mellette. Mindenesetre érdekes lesz egy - vízzel körbe nem vett - szigeten lakni az országban.

épp viselő egy szem online képivselőként remélem továbbra is tájékoztat majd minket a kerület dolgairól, kétlem, hogy mások is követnék példáját.

rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11256

Gondolom nekem is péntekre-szombatra szánták.

Előzmény: almirena (11255)
almirena Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11255

mi ezt a választás előtt kaptuk meg.

Előzmény: rich.mond (11254)
rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11254

Tegnap kaptam egy levelet, melyben Rozgonyi ugyanezt ígérte.

Előzmény: oleandro (11253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!