EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
Pont ez az...sok gólt lövök, de sokat is kapok. Szinte mindig. Elvétve van csak 1-2 gólos meccs. Persze lehet nem állok a helyzet magaslatán a vedőimmel :)
Hirtelen azt hittem 8:0, de látom, hogy 10nél is kapsz egy ötöst. Amúgy, ha akarnék 20ra is nyernék, de nem akarok. Inkább játszom szépen. Ziccert annyit lehet lőni cpunak, mint a 2002ben...
Hat pajt, a mi nagy indexes ligank 2004-ben bedolt, azota nem kerult megrendezesre, mert a game hagy kivetnivalot...
Elos problema az volt, hogy a tengerentuliak elkezdtek a jatekot minimum 1 megas kapcsolatra optimalizalni, az akkor meg nalunk altalanaos 384-es, 512-es vonalakon olyan ragadas es keses volt, hgoy jatszhatatlan volt az egesz. Most mar jatszhato lenne, a tavalyival is sikerult, csak mar ossze verbuvalni a regi bandat nem nagyon megy. Attol hogy a jatek ilyen-olyan, meg jatszhatnank, ha jatszhato... :)
nyomattam én is egy meccset végre, az első harmad elején Holmström az ellenfél kapujának a szájából fonákkal a saját harmadunk végénél vágta át a palánkon a korongot. Ez megalapozta a hangulatot a játékhoz :D Aztán jól elvoltam, ez a játékos váltás cucc baromira zavart, valamint hogy nem lehet elnyomni az átvezető múvikat, ami lehet annak következménye, hogy a space-re raktam a lövést szokás szerint és ezt lehet nem tudja megfelelően értelmezni
Játszik valaki valamilyen online ligában? Ahogy most olvasgattam a hozzászólásotokat (Jimmy, Moata, Sumo, Gurgula, stb) elkapott megint vmi nosztalgia. Szal azért valljuk be jó volt régen nyomni az online ligát: Moata zicceres-undorító játéka, Jimmy profizmusa pl. ahogyan elkalapálta a Bostonomat a Round 2-ben, Gurgula Ott-je a kőkemény izzasztó meccsekkel, stb, stb.
1szóval van most vmi online liga? Ha igen, melyik kiadással? Az idei elindult már? Vagy tervek között szerepel-e egy indítás? Úgy kiváncsi lennék milyenek a mostani tapasztalatok, kik az igazán menők, stb.
Az a helyzet, hgoy annelkul jottem ra, a jatek komplett idiota, hogy en jatszottam volna vele. Ugyanis elsore elinditottam egymas ellen egy TML-canes meccset, mindket oldalt a gep iranyitotta.
Mikor a 3. percben az tortent, hogy Kaberle es McCabe felhoztak a korongot, benyomultunk a tamado harmadba es ott a ket vedo elkezdett adogatni.
uszkve felaltunk mintha pp lenne es a ket vedo egymasnak passzolt fel percen keresztul. vedok mocorogtak helybene, ezek meg ide-oda.. mar azt hittem vegtelen ciklusba folytunk mikor McCabe utoje alatt elcsuszott a korong.
Na mikor ugyanezt ket csatar is megcsinalta tamadasvezetes kozben, hogy 1 vedo meg a kapus allt veluk szemben, nos akkor az Escap gomb hasznalataval veget vetettem a szenvedeseknek...
Ricsi draga... evek ota az van, hogy a bunti tenyleg bunti legyen, hogy a PK alatt belassul az ora. kulonben semmi ertelme nincs... 5 perces harmadban fel percig hatranyban...
Képtelen vagyok megszokni egyelőre az emberváltást. Megint sikerült visszafejlődni a fejlesztőknek, ennek ellenére kipróbálnám újra az online meccs varázsát.
Úgyhogy ha valaki ingert érez meccselni, zaklasson icq-n. Meglelhető vagyok néha.
azt hiszem, most fejeztem be az ezevi jatekot ezzel a ... nem is tudom, minek nevezzem.
tortent ugyanis, hogy sikerult ongolt lonom - a sajat kapum hata mogul! raadasul ugy, hogy egy icingre lott korong megallt a kapu mogott, a halonal, aztan egy ellenfellel szepen megalltunk a kapu mogott, es pokepokepoke. aztan egyszercsak a korong putty, bennvolt a kapuban, siman atugrotta a halot, es theo verte a jeget.
tokeletes. gyonyoru. kurva annyukat, azt. hanyadek.
Én PS2-re szereztem be, és összességében hasonló jó tapasztalataim vannak. 2 bosszantó dolog van számomra: az egyik, hogy a büntetések ideje nem arányos a meccs órájával, vagyis hosszabb mint kéne. 5 perces meccseknél ez nagyon szembetűnő. A másik, hogy bulinál miután bedobják a korongot, nem hagyják abba az orgonát, ami igaziból nem így van. Én most 1O perces harmadokat nyomok, és így realisztikus eredemények és lövésszámok jönnek.