Ma kisse belem jottek delelott Tarnok fele a leejton, az M7-esen. Haromszor is kaptam az aldast hatulrol. Rajtam kivul negyen voltak, akik tortek magukat mogottem. Nekem sikerult megallnom, mar kezdtem fellelegezni, hogy megusztam, aztan csatt hatulrol:
Javitashoz minden van, kiveve a hatso lokharitot es a ket konzoljat. Keresem ezeket vetelre Bp kornyeken: fazekaszs kukac hotmail pont com.
A zöldet próbálom minél gyáriasabbra ;) elég volt az átalakítgatásokból, tök jó volt a fehéren annyi mindent kipróbálni, végül az is kiforrta magát már, azt is elkezdem inkább szépítgetni, műszakilag nem sokmindent tehetnék hozzá.
A GPS egyébként kiváló, le szoktam kérdezni hébe-hóba a pozícióját sms-ben, hogy megnyugtassam magam :) na meg minden nyitáskor meg akkusaru levételkor is szól, elégedett vagyok vele! És baja se volt még! Ahányszor gond volt, sose az elektronikáddal, hanem a sim kártyával, illetve a szolgáltatóval.
A zöldnek egy komoly gondja van, a vízpumpája, de azt is meg tudom oldani az ipari tömszelencével, nyáron már menni fog!
Igen,bent a garázsban.Kis nehezítés a járdához képest hogy kavicsos az aljzat.De ledobtam egy takarót és azon bekúsztam.Lehet felemelve jobb lett volna,így utólag belegondolva.
Sikerült!Kösz a tippeket.Elötte is nehezen ment.Rájöttem a megoldásra.Nem kellett leszedjem a lemezt sem.Bekúsztam alá egy lámpával ,és megvilágítottam a zárat.Aztán befűztem a kezemet egy csavarhúzóval.Szerencsére hosszú kezem van.Találtam egy pontot ahonnan jól láttam a zárszerkezetet.Aztán meg tudtam feszíteni hogy egyet kiugorjon,utána már kívülről simán nyitható volt.
Azt már csak finoman jegyzem meg,hogy én hülye kikötöttem a bovdent,mikor elkezdtem nézegetni,mitől nyílik nehezen.Aztán nekiálltam minden másnak,és lehajtottam a tetőt.Eltelt pár hét mire megint odajutottam hogy foglalkozzam vele,közben nem tudom hogy de lezáródott teljesen. Persze ilyenkor szépen könnyen megy a zár.
Próbáld meg úgy húzni a bowdent, hogy valaki közben nyomja lefelé a motorházfedelet a zárnál finoman. Van hogy úgy akad be a zár, hogy kell pici nyomás neki hogy elengedjen.
Ez minden veterán autós rémálma... A Moszkvicsban van egy vészmegoldás erre, ott valahogy az egész bowdenházzal együtt is meg lehet húzni szakadás esetén, és úgy is nyílik. Ha gonosz lennék, mondhatnám, hogy az oroszok sejtették hogy sokat fog kelleni nyitogatni a motorháztetőt :-)
Járt már úgy valaki hogy lecsukta a motorháztetőt,de nem bírta kinyitni?Én sajnos így jártam.A bovden kihúzva,de a zárat nem működteti.Van valami kíméletes megoldás a nyitásra?Próbáltam bemászni,de nem nagyon sikerült.Elérem a zárat de,nem látom mit kell kiugrasztani.