Segitséget szeretnék kérni,elsősorban Baranya vagy Somogy megyéből. Angol középfok komplex nyelvvizsgához keresnék olyan személyt,aki segíteni tudna. Diplomám kiadásához lenne szükségem a sikeres nyelvvizsgára. Minden megoldás érdekel.
Szükségem lenne egy Állami nyelvvizsgára, Angol középfokú komplex (B2) ~1995-ös dátummal. Tudok küldeni pontos mintát(fotókat) mit szeretnék hogy néztek ki akkoriban a nyelvvizsgák, aláírások. Fontos az első osztályú minőség.
Bármilyen segítséget szívesen fogadok, nem lennék hálátlan érte!
Sziasztok. Felsőfokú origó nyelvvizsgát tervezek angol nyelvből és sajnos időre kellene letennem. A szóbeli rész lenne sürgős. Aki tud valamilyen formában segíteni kérem jelezze.
segítséget szeretnék kérni német középfokú komplex nyelvvizsgához, diploma átvételhez van rá szükségem. Bármilyen segítséget szívesen fogadok és nagyon hálás lennék érte. :)
Angol középfokú nyelvvizsgára lenne szükségem szélsebesen, hogy megkapjam a diplomámat. Sajnos nem vagyok túl ügyes nyelvtanuló, de szívesen vennék pár olyan megoldást, ami segíthet. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Ha van ötletetek, kérlek írjatok. Hálás lennék érte.
bibianaban@gmail.hu (nem elírtam, tényleg - hu - :D)
Elkeseredetten és nagyon SOS. keresek segítséget angol szóbeli nyelvvizsgához diplomamentéshez. Írásbeli már meg van. Bármilyen lehetőségre nyitott vagyok, nagyon hálás tudnék lenni..
Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára,legyen az angol középfokú, vagy szakmai angol felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,angol fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk angolul érdekes témákról,angol teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is. Általános angol nyelvvizsga felkészítés (BME,Origo,Pannon,Euro,Telc,Euro) üzleti,szakmai,idegenforgalmi angol (BGF,Kitex,Oeconom,Gazdalkodo,Zöld út,Europro
Angol középfokú nyelvvizsgára lenne szükségem diplomám megszerzéséhez. Mindenféle gyors megoldást meghallgatok és minden jó szándékú segítő üzenetét várom! Természetesen nem vagyok hálátlan típus. A részleteket a következő e-mail címre várom:
Elkeseredetten és nagyon SOS. keresek segítséget angol szóbeli nyelvvizsgához diplomamentéshez. Írásbeli már meg van. Bármilyen lehetőségre nyitott vagyok, nagyon hálás tudnék lenni..
segítséget szeretnék kérni középfokú B2 komplex nyelvvizsgához bármilyen nyelven. Nekem is a diploma átvételhez kellene. Bármilyen megoldás érdekel. Email: tothbertalan93@gmail.com
Keresem Rebeka tanárnőt nyelvvizsga ügyben. Sajnos a korábbi email címe már nem elérhető. Kérem, ha olvassa ezt a bejegyzést (vagy bárki aki ismeri az új elérhetőségét), írjon nekem! Köszönöm! radodora KUKAC gmail.com
Angol középfokú nyelvvizsgára lenne szükségem, diplomám megmentéséhez. Mindenféle gyors megoldást meghallgatok és minden jó szándékú segítő üzenetét várom! Természetesen nem vagyok hálátlan típus. A részleteket a következő e-mail címre várom: