Ellenőrizd, hogy a Volume controlban az recording és a playback oldalon a megfelelő potik be vannak-e tolva(és engedélyezve vannak)! Ha így sem megy, próbáld ki a mikrofon bemenetet, nem lesz baja.
Az "időben késnek" dolog nem vonatkozik minden efektre. Vannak szoftverek amik tényleg késnek de vannak amik egyáltalán nem. S a hangkártyámhoz is ilyen van. De nem is ez a fontos, hanem, hogy mért halk?
Hello!
Lehet kapni jack/rca átalakítót. Én is használok ilyesmit. Nekem a szoftveres effektek nagyon nem jöttek be, egyszerűen időben késnek a pengetéshez képest, kipróbáltam párat. Más ötletem nincs. A legjobb az ilyesmiből kihagyni a computert.
A hangkártyába bedugva a fejhalgatót. Szinte semmit sem lehet hallani a gitárból.
Sajna nincs más bemenete a Magnónak csak RCA.
Most azt mondod, hogy dugjam a line-in helyett a mikrofon helyére a gitárt? Azt nem merném.
Azt azért látni, hogy a jel a gitározás közben a hangeröszabályozó kijelzőjén rendesen megvan. A szoftveres hanegerőszabályozón van egy amplitudó kilyelző. De mégis a kimeneten nem igazán jelenik meg belőle csak a tizede.
...váuuu! Nagggyon jól választottál, mera black les paul a zigazi, ha ránézek mingyá gyorsabban kalapál a szivem követeli és kényszeriti, hogy a kezembe vegyem. A spray neve pedig DRUCKLUFT tisztitó aerosol "porpisztoly" - szó szerint, hogy honnan lehet vételezni, én spec. a mnkhelyemröl, de biztos botban is fellelhetö :)))
z@kk (c)
Gratula! Ezt speciel nem próbáltam ki, de ajánlották, mert a Coda-ban így is 4 esélyes gitár volt, és nem akartam végigtesztelni a készletet. Nekem nem nagyon jön be a Les Paul forma, kövezzetek meg érte. Ezért nem erőltettem. Zakk-nak van valami sűrített levegős spray a portalanításhoz, de lelőhelyet nem tudok hozzá mert nekem van műanyag (még fóliázott :-) kopólap a húrok alatt, egyébként meg natúrfa nem nagyon karcolódik. Azt láttam hogy szép fényes fekete a DeArmond lakozása.
sztyepp, örömmel jelentem tegnap vettem egy gitárt! SF-nek köszönet, az ő múltkori beszámolója vitt a Coda-ba, ahol(mivel a 6 húros SG elkelt, a 7 húros meg kicsit ijesztő volt) egy DeArmond M-66 boldog tulajdonosává váltam. StratoFan, ezt nem próbáltad? Fekete Les Paul két humbuckerrel...
És ennek örömére rögtön lenne is egy hülye kérdésem: mivel lehet a port a testről eltüntetni úgy, hogy ne karcolja minden egyes porszem össze?
Csak mert ez gyorsan sikerült:(
Csodálkoznék ha Jason tudna járni. Van egy képgaléria a webhelyén. Az 1999-es képeken már nagyon rossz állpapotban van. Már az is egy csoda hogy eddig így kibírta szerintem. Én nem bírnék optimista maradni az ő helyzetében. Pedig lehet hogy pont az kellett neki ahhoz hogy eddig is kibírja.
SF
En is ugy tudom, hogy el. Sot amennyire tajekozott vagyok, mar jarni is tud.
Nem vagyok biztos, de a Perspective nem egy "szokasos" stilusu album?
PS: Lenne egy szakmai kerdesem Vai "Whispering a prayer" (alive in Ultra World) cimu dalaval kapcsolatban. Nagyon furcsan szol a nota. Egyszeruen nem tudom kiveni, hogy mi a manot csinal. Effectet hasznal, vagy hangero szabalyozot tekergeti, vagy pedal, vagy tremolokar? Mit? A vegen mar azt sem tudtam eldonteni, hogy mikor, mivel penget. Ujjal biztos penget. A tremolokart nagyon fimnan hasznalja, az biztos. Ha valaki ismeri a szamot, es ha tud, egy par gondolatot kozolhetne. Koszi.
Jason Becker él. Igaz, nagyon kemény a srác lelkileg, mert nem semmi, ahogy kinéz, de rendesen tartja magát mentálisan és lelkileg is. A szemmozgását figyelő számítógépen keresztül kommunikál a környezetével, és valóban ennek segítségével komponált egy művet, amely a Perspective címet viseli és tán a New York-i nagyzenekar elő is adta. Sajnos nincs meg nekem, de tervezem a beszerzését.
jelentem, émmeg azt hallottam, hogy már rég mehat. Deez kábé olyan, mint Van Halen esete, egyesek szerint még rákos, mások tűnetmentesnek mondják, míg megint mások, gyógyultnak. Ezek a világ nagy rejtéjei.
Másfelől ez a hozzászólás arra is hívatott, hogy megnyugtassam zakket, olvasom a topicot. Maugyanis a telefonba jól letorkollt, azt gondolván, hogy nem, holott igen. De akkor sem találom, miaza LiveCream, de majd holnap ugyis megtudom.
Napáá:
GG
De milyen névadó? Lemaradtam valamiről? Azért sejtek valamit :)) Akkor copyright problémák miatt nem is naplózhatom be a webhelyemre a láncfűrészest! Zakk, Te így akartál engem kiiktani a zenei élet vérkeringéséből! A rács mögül hogyan fogok riffelni? :))))))))))))
Szólózz csak, barátom:-))
Március 1-én jelenik meg az új Black Label Society lemez. Személy szerint névadómtól szívesen látnék-hallanék már egy Book Of Shadows jellegű anyagot, mert az igencsak magával ragadó. Na, azon aztán van érzés!
Ah! Igazad van, tegnap is történt egy nagyonfontos naplózandó esemény, hiszen személyesen Zakk Wilde szolíd kíséretére szólózhattam :). Kár hogy Ozzy nem ért rá :))))OK, akkor "virtually demaged" :))), de ma már legyen alá valami metronóm vagy dob :)
Egyébként meg haljak éhen mi? :)))))