Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Ez a fajta Office már csak egy gépen van nekem, én átálltam az OpenOffice progira. Az tudja ugyanazt mint az Ms tipusú, és teljesen ingyenes jogállású.
Nekem van Home és Professional kivitel (jogtiszta mindkettő), és egyik sem tartalmazza. ... A telepítő felkínálja, kiválasztható, de mikor a telepítéséhez kerül kiírja, hogy a fájl nem található.
nastu pista: Szia! Igyekeztem tényszerűen leírni amit ott létem alatt láttam. Rossz szándék távol áll áll tőlem! Amit létre hoztatok nagyon tetszett! További jó modellezést!
A helységünkben, 17 órakor. Én fél ötre megyek az Ács-i fiúkért, a tatai állomásra. Program: Egyeztetni, milyen terepasztal fér be, és kinek, mi van otthon elfekvő dolog csinosításra, és felszerelésre. Pl: falikar, hosszabbító, álló polc ujságoknak, poszter, stb. Talán még pár szék. Hírtelen ennyi.
Én is csatlakozom az elöttem szólóhoz, képeken szép az asztal. Én is megnézném személyesen, de nem tudom meddig vagytok itt vele. A kritizálást pedig tessék építő módon elfogadni. Szerintem nem bántó módon írta. Lehet, hogy amit kritizált, az nektek célszerű megoldás az asztalon.
Én ebben a leírásban semmi negatív kritikát nem találtam. Az esetleges megjegyzések a Gerecse Klub felé szólnak, figyelemfelhívónak. Így fényképről is szép az asztalotok, gratulálok.
Kedves majdem kolléga! A terepasztal megszemlélése után lehetősege volt nyilatkozni az emlékkönyvbe ! Azt hiszem elég jól eldumáltunk és akkor semmi kritikát nem kaptunk. Majd ha egyszer elkészül a Tatabányai terepasztal majd akkor tessék nyilvánosan kritizálni!
Ma voltunk a komáromi napok rendezvényeit megnézni és a hídon át haladva jobb oldalon a kikötői vágányokon láttunk egy szlovák posta vagont, mondom is a páromnak lehet, hogy a szlovák klub kocsija. Hát az is volt, meg is néztük az ötletes asztalt meg beszélgetünk az ottani emberekkel a modellezésről. Amíg ott voltunk egy erős fél órát, több siklásuk volt, illetve egyszerre kettőnél több vonat nem ment a pályán. Elég erős hangjuk volt a mozdonyoknak, a házak nincsenek le rögzítve, így félre lehet őket tolni ha útban vannak a hiba elhárításkor, illetve több kibújó hely van ahol a hegyek vagy a város ki emelhető lapon van. Rögtönzött kis boltjuk is volt ahol magyar és szlovák könyvek és újságokat árultak, ki volt téve egy pozsonyi modellbolt magyar szórólapja, abból hoztam is. Fél viccesen megjegyezték, hogy a terepasztal is eladó, szívesen építenének újat okulva a hibáikból.
De szabadkézzel nem hiszem, hogy szép lenne a vágás... Valami esztergához hasonló befogó kéne, amivel egyenesen lehetne tartani, megvezetni a kasztnit.
Pénteken leszek, de még nem szereztem hozzá kocsit, mert ha nincs hozzá szerszámom, akkor mást kell kiatalálnom...
Van valakinek olyan eszkoze, amivel szépen körbe tudnám vágni egy személykocsi ablakait? Az ablakokat szeretném átrendezni, de ehhez valami reciziós gép kéne, amivel egyenesen lehet dolgozni.