Az ICF-7600-nak nagyon sok változata van. A G utójelű általában a német verziót jelenti. Ez sok frekvencia kitiltottságát hozza magával. Az utólagos felszabadítása lehetséges, de csak biztos leírás alapján szabad hozzáfogni. A legtuttibb a nagyon ősi 7600-as volt, de azokban sok elkót kell cserélni általában. A későbbiek mind egyszerűsödtek, de több szolgáltatást tudnak. Több memó, nagyobb kijelző. Stereo kimenet. Van teljesen analóg is, nem szintézeres. Minél régebbi, annál jobb paraméterei vannak, de ezt a piac is tudja sajnos.
Ami rá van írva, az a 4W-os végtranzisztor típusa - ha ez rossz benne, attól még tökéletes lehet a vétel, csak adni nem tudsz. Én Miskolcon nyomom - amikor nyomom .. most éppen dolgozom a dolgozóban. Egy mobil antennával egyébként csak vagy helyi adásokat tudsz venni (kb 20 km ha jól van felszerelve), vagy jó terjedéskor távoliakat (1000km) Ne légy türelmetlen, van, hogy hetekig csak a sistergés van, de majd idővel jönnek az oroszok is (rádión:-). Van errefelé egy cébés topik, ott visítanak ha terjedés van.
Azt addig értem de ami rá van irva utánna néztem valami alkatrész . Lehet hogy az a baja és azért nincsen semmi se nálam. Te mere fele nyomkodod azt a fm 40 csatorna valamelyikét.
Szia! tudom nem a legjobb a 909 de én a penetrátort használom hozzá és kitünöen hallom az amatöröket akár u vagy lsb én 40 hz a finom hangolója! Tudom van jobb is! De lehet e kapni amit irtál jó állapotút? Üdv.Gyula b.
Sziasztok van egy FM 40 csatornás CB rádiom meg van hozzá egy mágnestalpas jonak kinézö antenna. Ez mind eddig ok. Az egész 1 töl 40 ig semmi egyforma az alapzáj, az antenna az jo . A rádion van egy kis cimke az van rá irva hogy 2SC 2075 ez valami alkatrész lehet nem? Mi a gond a rádioval szerintetek ?
Kérdezném általánosba is ,hogy a roadstar 2350p(ugyanaz mint elta xxxx, kínai néven is fut) világvevőről van-é tapasztalatotok? Hasonló a dilemmám mint 13249-nek.Tisztelettel és köszönettel:Rattann
Különösebb hibája nem volt, nincs, most is mûködik és tulajdonképp betû szerint teljesíti a specifikációt, csak épp semmiképp sem megfigyelõvevõ.
Kicsit zajos, nem tetszik a hangolási módja (süketít, amikor átlép a következõ frekvenciára) és a bemenet szlektivitása - elvébõl adódóan - közelít a nullához. Az érzékenysége sem az igazi, de ez lehet szubjektív megitélés, mert van mellette két "igazi" rádióm. Az viszont tény, hogy egy öreg, BFO-val kiegészített VEF-fel több mindent hallok.
Köszönöm hogy írtál. Az az igazság,hogy ezek a rádiók bár a fantáziámat megmozgatták,de be kell valljam ,hogy ennyire azért nem szeretnék elsőre belemélyedni,ezenkivül nagyon fontosnak tartom a viszonylag kis méretet,és könnyü hordozhatóságot. -Minden esetre le kell szögeznem,hogy ritka rendes emberek vagytok,hogy ilyen odaadással próbáltok segiteni nekem. respect!
Szia! Csak pénz és szerencse kérdése! De elöször jó egy olcsóbbal kezdeni mert lehet hogy rájön hogy annyira nem is érdekli! Ha mégis akkor még ráér keresni egy komolyat!Üdv Gyula b.
- Akkor (szerintem) valami kommunikációs vevő a te eseted, akár használtan is, és jó állapotban. A kommersz világvevőknek súlyos problémájuk a túl nagy sávszélesség, amely miatt gyakran egyetlen nagy zúgásként jön 2-5 állomás egyszerre. A profi vagy féplprofi kommunikációs vevők szinte mindig állítható sávszélességűek, vagy elegendően keskeny sávúa, valamint mechanikailag jóval tartósabbak - főleg a military kivitelek. Néha olcsón megkaphatóak, és a csöves technikáktól sem kell megijedni ... ha van otthon hely.
.. ez utóbbi rádió ára bizonyára el fogja érni a 300$-t, de ez még mindig az az árkategória amiről beszéltek, a minőség pedig ég és föld (bár a szöveg szerint van apró hibája .. valószinűleg a hangológombbal) A 200$-t így most rátenném ha világvevőre hajtanék. Ugyanez mégegyszer: