Nekem brilians grafikakat kene gyartanom tomott sorokban, de csak a kogagyi kategoriaig vagyok kepes eljutni. te mit dolgozol L? Nem is tudom... vagy sohase tudtam??? Az oklevelet szivesen belinkelem ide is, csak nem tudom, hogy kell. Segitseg!
Megcsinaltam a Beac-bejarasos oklevelet. Annyira nem megy ma a munka, hogy beiktattam a tobbi koze, amit mar nagyon utalok csinalni... hadd viduljon a szivem egy kicsit.
Ha a sziklák miatti enyhe iróniát leveszem, akkor is megmarad az írigység. Én azért szeretek kirándulni, túrázás szó kerülve, mert nézelődhetek, szaglászhatok, fülelhetek. Szóval némileg visszakerülök a természetes állapothoz, nekem nagy a nyugi ettől. Hülyén hangzik, de egyfajta emelkedett érzés. Hasonlóan vagyok a síeléssel, de ott a sport a hangsúlyosabb.
Mar meg is van az ujabb hetvegi program. Tenyleg irigyelhetsz minket!!! Kinnalvas lesz iszonyuan rucskos sziklak kozott... Mi altalaban barlangaszatokkor alszunk kinn, akkor meg egy 6 oras tura utan ugy el bir faradni az ember, hogy nagyon gyorsan elalszik. Meg ha nem akar, akkor is...
Egyre jobban írigyellek benneteket ezekért a bejáró túrákért. Ahogy elnézem a hangulat is elfogadható. Bár a létszám emelése nem biztos, hogy lendítene a dolgon.
A kinntalvás pedig biztosan remek dolog. Mondjuk erdőben még nem adtam elő. Stégen, kajaktáborban, hétvégi ház teraszán már igen. Ezek közül mellesleg nekem nem jött be egyik sem igazán, ámbár az éjszaka csodálatos. Talán éppen ezért, mert szintre alig alszom olyankor, egyfajta feldobott állapotba kerülök, másnap pedig csak szédelgek.
Hát ez a csillogás nekem is feltűnt. Egy A4-es lapscanner hogy tud ilyet csinálni? Egyszerre többet raktam a prés alá, és nem mind lett ilyen. Talán az anyaguk más. Az a hülye zalai alig olvasható.
Tedd már meg, hogy a backslasheket kijavítod perjelre a linkekben, mert akkor meg is tudjuk nézni a címlap mögött rejtőző kincseket. :-)
Hétvége: tegnap kiszakadt egy nagy vízhólyag, azóta viszonylag normális pózban járok, de nem állítom, hogy most kilométerre vágynék hirtelen. Meglátjuk, hogy alakul a hátsó lábam addig.
Beszámoló: hát őszintén szólva nem akartam nagyon hosszan írni, de annyi explicit felszólítást kaptam, hogy meggondolom. Most ui. a kerékpáros topicot búvom, mert vásárlásra készülök. Ja és dolgozni is kellene, sokat. :-( A lényeg, amiről mind a ketten hallgattok, hogy a csigák és bogarak egy része engem illet! Én ugyan nem számoltam, de mindketten lenyúltatok az enyémekből, kérdés, hogy melyiktek többet?
Szombat reggeltől kezdve nekem tök jó az időpont, mert a jövő héten szabin leszek (Velencéről késni nekem nem lesz nagy szívfájdalom :). Csak annyi a kérésem az illetékesekhez, hogy:
- legyen biztos az időpont, mert előtte még haza kell mennem Győrbe a hálózsákomért
- ne essen az eső :)
Uhhh(rin), tenyleg. Esetleg szombat delutan fel a hegyre, bivak (nem vagyok hajlando cipelni a satrat), vasarnap kirandulas. Most nagyon vagyom egy kis kinnalvasra... mondjuk a Bukk-fennsikon. Hej, de szep is ott!
Bar SK retrospektiv elmenybeszalmoloja meg mindig hianyzik, de most vessunk egy pillantast a jovore (pontosan 2 honapunk maradt, hogy osszekapjuk magunkat a BEAC-ra).
En annyit mindenesetre leszurtem a Corvinbol, hogy a hegymenet nem megy olyan jol, mint ahogy egy-ket eve ment. Tehat hetvegen felhurcolkodom a Borzsonybe vagy a Bukkbe halozsakostul, gazfozostul, konyvestul, es jol szetnezek. Esetleg le lehetne menni valamelyik este bivakolni Magyarkutra, es masnap felmaszni a Csovanyosra, vagy megtenni a BEAC elso otvenet. Erdekel valakit egy ilyesfajta program?
offffff
Bocsi, Ermak, kicsit lassú a felfogóképességem. Lehet, hogy pont nem arra fogok válaszolni, amit mondtál, de.
A 'finom' szó hozzátartozik UB szellemiségéhez. Ez egy olyan szó, amit a Mester sokat használ. Ilyen még a 'satöbbi'. Ezeknek a szavaknak külön íze van, ha UB témában használjuk. UB finom. Kispatak finom. Itt csupa finom ember beszéltget satöbbi.
:)
on
Lehet vivni mehekkel meg csigakat menteni (3:1 ide).
Ez szándékos ferdítés. :)
Real version:
pataporc elhúztott a csigákkal 3:1-re, aztán áttért a bogarak útról történő félrepakolására. Megpróbáltam lebeszélni arról, hogy a bogarak után is pontot adjon magának, de egy idő után már 4:1 lett az állás (szerinte). Akkor én is elkezdtem bogarászni. Egy idő után rájöttünk (azaz inkább én), hogy a bogarak ott laknak az úton, kis föld alatti üregekben. Szóval nem mentettük, hanem internáltuk őket az út mellé. Ekkor levontuk az állásból a bogarakat (-1 pont darabja), az állás 1:-1 re módosult pataporc javára. Később egy óriási szarvasbogárral 1:0-ra jöttem fel (feltételezhető, hogy ezek a szarvasbogarak nem az út közepén laktak), majd a következő alkalommal, amikor megálltam egy újabb szarvasbogár felett, pataporc elhessegetett onnan. Természetesen ezt a pontot eszem ágában sincs átadni, sőt még saját számlámra is írhatnám (1:1), de nekem van szívem: a második szarvasbogárért nincs pont - győztél. 1:0 arányban. De nem 3:1-re.
:)
Ennekaz "adrenalin"-nak külön története van. Egy télen (talán 95-ben?) bicajjal jöttünk le a K-n Dobogókő felől (hóban). Közvetlenül mielőtt metszi a jelzés a beton, van egy kb. 2méter hosszú meredek letörés. Ennek a végén van az útmenti vízelvezető árok (akkor még nem volt tele földdel), aztán a beton. Én robogtam az ösvényen a beton felé, a letörés előtt elüvöltöttem magam, hogy "Adrenaliiiiiiiiiiiin!!!" és le akartam ott ugrani. Nem sikerült. Az első kerék megakadt az árokban, én átrepültem az úttest felett, és a kerítés mellett fetrengtem a földön. Ház ezért hívják Adrenalin-nak! :)
Azt még félhangosan megjegyzem, hogy a félrevezetés úgy történt (volna), hogy 70km után 3 kilométerrel előbbre gondoltam magunkat. Ahh, kövezzetek meg.