Teljes mértékben adom,hogy nem szívleled a külföldi "nagy" meccseket,ami miatt mindenki realos,barcás,romás,juvés,meg a faszom tudja,hogy mik nem!Persze kimenni a "csapatuk"meccsére,az büdös,meg drága,de többes szám első személyben úgy tudnak beszélni ezekről,mintha az életük függene tőle!Na,mindegy,ez is a modern foci eredménye!Bár az is igaz,hogy a foci soha nem is érdekelt nagyon,csak a hangulat miatt járok meccsre,bár a Tamási esetében az utóbbi időben már nézem a meccset is.)))) A szombati meccsről még egy video: Delije,aki nem tudná a Zvezda ultrák gyüjtőneve
Marci: Valahogy az elclasszicomonumentálolaszspanyolangol....stbre nem tudok gerjedni. De ez biztos az én hibám. (persze nekem is vannak szimpatikus csapataim, de annyira nem érdekel) A bajnokságok mindig március elején néha közepén kezdődnek, de a mai magyar fociban semmi sem biztos, sőt bármi elképzelhető. Fel kell készülni minden váratlan, logikátlan döntésre is.:-)
Gyence: Nem is dicsekedtél, hogy mentek a Balkánra. A képeket sajnos az én gépemen nem tudom nézni, majd ha netán véletlenül a kocsmában leszek, akkor rápillantok. BB bankett lesz a héten, ezért kihagyom a tervezett erdélyi hoki túrát, pedig még tegnap is kérdezgettem hogysmint lesz:-( de lehet, hogy vasárnap ismét futsal nb2 lányok---ha feltudok kellni:-) Idén már csak a Winter Classic marad a lilákkal karácsonykor. Biztos koccintunk velük egyett az új évre. Tegnap ereklyét is sikerült szereznem. Szurkolóktól elzárt tiltott zónába repült a pakk és szerencsére a rendezők becsukták a szemüket mikor érte beugrottam:-) Az FFC-sek meg külön megköszönték, hogy ÉRTÜK felutaztunk. A profik közül kevesen teszik ezt meg vagy csak győztes meccs után. Vesztes meccsek után meg bulizgatnak és a képedbe röhögnek.
Ma El Classioc, jövőhéten jön a Mikulás hozza magával a Derby Della Capitalet, jó kis hétvégék lesznek ezek. Inter-Juve is lesz mellesleg:)
Más, lehet tudni, hogy a megye2es bajnokság mikor indul? Március? Nem a legjobb, hogy november közepétől-márciusig nem lehet játszani, csak teremben...
A mérkőzések után nagy fotózkodás volt a lányokkal, sajnos az autogram szerzésről lemaradtam:-) Na most meg irány az FFC meccs este hazafele meg Sztálinvárosban hokira robbanunk!
Tegnap volt a futsal nb2 lányoknál a bonyhádi fordulója. Eredmény az Á Tibitől kérdezzétek-ő volt a bíró, mert a részletekre nem nagyon emlékszem. Kellemes délután volt jó hangulattal és szurkolással. Természetesen sportszerű szurkolással:-)
1. Pampy 170 pont 2. manisztio 169 pont 3. GyenceSUT 165 pont 4. Tibbie Frank 163 pont 5. tporky,Handler 162 pont 7. Bajót 159 pont 8. kameni 155 pont 9. avok74,Dhomasson 152 pont 11. kimike61,Energikus 150 pont 13. PITBULL88,Shimono 148 pont 15. Marci14 147 pont 16. matyiroli,Gondolkodó 146 pont 18. BZS1979 145 pont 19. Sheva25 144 pont 20. zoli1909 140 pont 21. vposzka 137 pont 22. sasmadár77 129 pont 23. Dandoevan 125 pont 24. bj68 100 pont 25. TillJ 80 pont 26. Pressmen 65 pont 27. Balack13 64 pont 28. JTG 63 pont 29. Debreczeni Antal 6 pont
Az év túráját nyomtam ma. Kiskunhalas női futsal nb2 Fradival, Bonyháddal. Egyedül indultam, de az utolsó pillanatban sikerült beszerveznem még egy hülyét:-) jövő héten Bh-on forduló, a leláton folyni fog a sör, a bor és a pálinka, no meg a VÉR (bikavér, pinavér stb)
Üdv mindenkinek és jó pihenést a télre, de azért még kommentálom az eseményeket, mert nincs nekünk pihenés! Hogy nem ÉN vezetem a góltotót, az is biztos bunda és most indulok a bochumi ügyészséghez!!!!!
Amúgy ha valakit érdekel a Bh kikapott a Fraditól a Siketeket megverték---A végén már a Siketeknek szoritottam, hogy rúgjanak már gólt:-) szegénykék....
2. Bajai LSE - Paksi FC II 1-0 3. Bölcskei SE - Dunaföldvár FC 4-2 4. Decs KSE - Őcsény SK 0-0 5. Bátaszék SE - Tamási 2009 FC 4-1 6. Dunakömlőd SE - Tolna VFC Törölve, Sasnak 0-0
7. Tevel MSK - Bonyhád VLC 0-2 8. Cikó SE - Simontornya TC 6-0 9. Kakasd SE - Szedres SE 4-2 10. Kölesd KSK - Majosi SE 4-1 11. Szakcs SE - Gyapa DSE 0-0 12. Gerjen SK - Regöly SE 2-1 13. Harc PSE - Závod SE 2-2