Keresés

Részletes keresés

bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11607
'ha negy kopasz lennek egy fekete BMW-ben...' :)
Előzmény: Törölt nick (11604)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11606
ha danika jogsi nelkul vezet, akkor Te diploma nelkul pszichozhatsz, oks?:)
Előzmény: Törölt nick (11605)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11605

"de nem kéne lekezelően írni, mintha én semmit sem tudnék magamtól eldönteni. "

Dani! engem legalabb annyira bant a nagyarcu stilus, mint teged a lekezelo. Egyezzunk meg: te ugy irsz a TAPASZTALATIDROl, ahogy azok tortentek, és a kontextus is megfelelo lesz (az az Anyu stilojarol beszelunk, ha valamilyen autoban a J1-ről van tapasztalatod, akkor nem teszel ugy, mintha te vezettel volna, etc), és szerintem nem csak az en stilusom fog megvaltozni (ezt csak megigerni tudom), hanem a tobbieke is! Más kérdés, h pszichologuskent en kicsit jobban rakerdezek dolgokra:)))

Hoop, most en is nagyot mondtam. nem vegeztem meg el az egyetemet, tehat: pszichologushallgatokent:)))

Előzmény: VDaNi (11600)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11604

Nem kell ahhoz semmi komoly nyomozás,csak egy telefon.De ez görénység,még Danikával szemben is,ezért ettől nem kell fosnia.Persze,ha kellő mértékben kiakaszt egyszer valakit,az más kérdés.

Előzmény: bivanbi (11601)
woodi. Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11603
Én még várok tőled valamit. :-)
Előzmény: VDaNi (11559)
eksön_ Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11602
Ugynamár, évek óta itt ámokfut, és egyre rosszabb lesz. A bátyja néha beírogat, ugyanaz a felelőtlen tahó, mint ő. És 1-2 éve valaki elküldte a szüleinek az iteni ámokfutása dokumentációját, semmis em történt. A szülei tipikus konzumsznob alsóközéposztálybeliek, akik többnek szeretnének látszani, mint akik, és ezt a pénzzel látják elérhetőnek. Mégis mit gondoltok, kitől tanulta ezt a stílust? Magántanuló, ez sem mond semmit? Nem a ygerek fontos, hanem, az, hogy meglegyen a státusszimbolumszerepe a családban. ha hülye, és lusta, akkor majd megvesszük neki az érettségit, diplomát. Megvesszük neki a smartot is, nehogy már a szomszéd mögött lemaradjunk, és fel lehessen vágni az utca előtt.

Danikából ordítanak ennek a visszataszító viselkedésnek a jegyei, nem maga találta ezt föl, a szülei nevelték (vagy inkább nem nevelték) így, de ez persze nem menti danikát sem.
Előzmény: Törölt nick (11598)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11601
szerintem osszefognank, nemi nyomozas aran megtudnank az apja elerhetoseget, es figyelmebe ajanlhatnank ezt a forumot:)
aztan lehet hogy kiderulne hogy az apjanak sincs jogsija, de nem is ertene hogy az miert kell a vezeteshez:)
ez mar csak azert is valoszinu, mert mindig az anyja kozlekedik az autoval:)
Előzmény: Törölt nick (11598)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11600
Sau!

74kg vagyok és cseréltem már kereket.

Amúgy pont jó ember említi a súlyom. Te mennyi is vagy??

Bivanbi!

Ugyan nem azt írtad, hogy nincs, de elmondom, hogy Barátnő megvan, ma a Várnál voltunk, előtte meg Nála.
ridikülöm meg nincs.

Rnie!

Hát nem az enyém a Stilo, nem is mondom, de nem kéne lekezelően írni, mintha én semmit sem tudnék magamtól eldönteni. Anyumnak teljesen mind1, hogy mikor cserélem ki a nyárit. Ő csak megy a kocsival és kész. majd fogja mondani, hogy mennyire jól néz ki, aztán, hogy most megint jobban kell vigyázni rá., ennyi.

Dani
Előzmény: Saughassy (11593)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11599
lattam en mar negyes gó'fot fara csavarodva, a motorja 100 meterrel odebb, mert kiszakadt az utkozeskor. vagiztak vele pentek este. kb ilyen danika szintu soforje lehetett. neki szerencseje volt, mert meghalt, ugyanis az utasa is meghalt, igy nem kellett tettenek kovetkezmenyeivel szamolnia.
Előzmény: Törölt nick (11596)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11598

Jo kerdes. Szerintem el is pirult egy percre a gondolattol, ahogy ezt olvasta..

"télleeeg.. apu is olvashatjaa..."

Dani: sokkal hitelesebb lennel, ha nem tenel ugy, mint akinek VAN autoja, hanem szerenyen megosztanad velunk a TAPASZTALATAIDAT, és megemlitened a fantazmagoraidat.

Előzmény: Törölt nick (11594)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11597
istenem most ezt elkepzeltem:)
pl: daniel a BKV kivalo buszjaratainak egyiken zotykolodik a fotorol jol ismert hulye beallassal es ridikullel. A baratnoje mar nincs neki mert amint megtudta hogy nincs tovabb fuvar, lelepett egy _igazi_ autotulajdonossal.:)
De ez mind semmi, mert most mar azert kell dolgoznia hogy az okozott kart kifizesse:)

visitok a rohogestol:))
Előzmény: bivanbi (11595)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11596

Végülis mindent el lehetne intézni..de a botrány nem hiányzik azé gondolom nekik.Vagyis az ominozus videokra lenne apu-anyu legzabosabb,mert talán annyira felelősek csak vannak,hogy lássák amit Danika nem,hogy ebből nem csak pénzben mérhető veszteség lehet,sőt,legvaloszinűbb épp az,hogy sokszor megussza a 200at is városabn az ember karcolás nélkül,aztán egyszer nem..de akkor már nincs tovább.

Előzmény: bivanbi (11595)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11595
persze:)
egy evre eltiltananak a vezetestol, kapnal egy csinos penzbuntetest, es ha az ellenfelnek lenne egy csopp esze a sz*rt is kiperelne beloletek. Ezek utan eleg morcos lenne apu anyu rad es lehet tobbet nem kapnal slusszkulcsot, es azt a hitelt is ujragondolnak a szartodra:)
Előzmény: VDaNi (11591)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11594

Azé egyre kiváncsibb vagyok,Daniszülők mit szólnának kisfiuk itteni magabiztos alkotásaihoz.Szerintem nádpálcát készitenék,ha ezt a sok fellengzős dumát összeolvasnák:)

Előzmény: bivanbi (11589)
Saughassy Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11593
A 40 kiloddal hogy fogod kicsavarni a csavarokat?:) Vagy kompresszor is van otthon meg nyomatekkulcs?:) Cseréltél te már kereket egyáltalán?
Előzmény: VDaNi (11590)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11592

persze hogy megoldódna.

te lennél a SebességbOb.

Előzmény: VDaNi (11591)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11591
Az mind1, megoldódna és kész.
Előzmény: bivanbi (11589)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11590
Rnie!

Nem a téligumit teszem fel, hanem a nyárit. És én fogom feltenni, a két szép kezemmel. És nem más dönti el, én mondom. Persze ha novemberben akarnék nyárigumit felrakni, biztos szólnának...! :)

Dani
Előzmény: Törölt nick (11586)
bivanbi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11589
szerintem nem te oldanad meg.
Előzmény: VDaNi (11576)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11588

Ti értitek mi ez a nagy "aztán"?:) Aztán mi lesz? Bégre vezethetem egy kicist a családi kocsit? vagy mi? Apu anyu megengedi? már nevetségesnek sem nevezném,inkább szánalmas.

Nem is értem mért irogatunk ide..ezekre már csak legyinteni tudok.Danika meg ugysem fogja megérteni,miről irok.

Előzmény: Törölt nick (11581)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11587

Nem érted az iróniát. A kérdés nem a gumi méretére irányult, bár rnie elkövette azt a baklövést, hogy olyat kérdezett, amire te mindenképp a sztílótuning felsorolásával válaszolsz majd.

A kérdés arra irányult, hogy apu megpedzette, hogy kicserélteti a gumikat, erre te úgy hinted el itt, hogy "a héten kicserélem a gumikat". Na ja, feltűröd az ingujjad és leülsz a garázsban, netán apukád azt mondja "ejj Dániel, de bénán néz már ki az a téligumi, a héten is úgy nyúlt mikor verettem neki az utcán, eredj már a gumishoz kicseréltetni, nesze a kulcs"... wahaha :)))

Előzmény: VDaNi (11584)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11586
Akkor lécci fogalmazz ugy, h apu felteszi a heten a teligumit a Stilora, és ne ugy, h majd te feldobod, mert nem a te autod, es feltetelezem nem te dontesz. Koszi, reszemrol nincs tobb kerdes:)))
Előzmény: VDaNi (11584)
vgstudio Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11585

az autók, hogy eszébe sem jutott össze-vissza hazudozni :))

Van akinek meg eszébe sem jut igazat mondani.

Előzmény: Törölt nick (11578)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11584
Stilora!

195/65R15 > 225/45ZR17, már várom.

Dani
Előzmény: Törölt nick (11581)
VDaNi Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11583
Sau!

51ezer van a Stiloban.

1x nekiment hátulról egy PUG206, mikor állt a Stilo a pályára felhajtásra várakozva. (lököscsere)
1x nekiment oldalról 1 Suzuki 1 parkolóban (2 ajtó csere)
1x nekitolatott egy Citroen, mert nem látta, (jobb első sárvédő + ajtócsere)

Mind3x Anyum ment, lassan, a kocsi szinte állt.

Dani
Előzmény: Saughassy (11577)
eksön_ Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11582
Rohadt kis gerinctelen patkány vagy, aki mindig mások mögé bújik, mások tollával ékeskedeik, és pofátlanul hazudik.

Ha nekimész valakinek, és a papírjaidat nem veszed elő, akkor a másik, még ha ő is a hibás rendőrt hív automatikusan, hiszen ha vaj van a füled mögött, akkro te viszed a balhét nem ő, és ezt a sanszot nyilván mindenki megjátsza.

Remélem már nem kell sokat várnunk arra, amikor bebizonyathatpd, hoygan tudsz iylesmit elintézni, persze én is várom a 140-es kanyart, meg a 225-ös végsebességű sztílót, de hogy őszinte legyek, szerintem nem csak ezekben hazudsz, az álomtunigod is csak afféle fele sem igaz játék lehet, össza-vissza hazudozol itt, arról mi van beépítve, de hát ki látta azt?

Én biztatnálak, hogy próbáld meg a 140-es kanyart, és remélem leszele olyan hülye, hogy bele is próbálkozól, kirepülsz, és a világnak egy tahóval kevesebbet kell elviselnie. A hozzád hasonlóknak nemcsak jogosítvány nem járna, de szavazati jog, meg kijárási engedély se de 10 és du 2 közötti időszak kivételével, és akkor is csak felügyelettel.
Előzmény: VDaNi (11576)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11581

" héten lehet, h. feldobom a nyárigumikat, aztán aztáááán. :)))"

A nem létezo Smartodra, vagy ugy erted, apu megpedzette, h lassan ki fogja cserélni a gumikat?:))))

Előzmény: VDaNi (11552)
eksön_ Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11580
Naná, és ők meg nem kérnének papírokat...és ha éppen egyáltalán semmi nincs nálad, akkro miután bediktálsz utadra engednek...ez így reális.
Előzmény: VDaNi (11573)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11579

pár napja azt írtad(hadd ne keressem meg), hogy bárki előtt vállalod a felelősséget, csak a rendőrök előtt nem (?)

ehez képest már egy másik ember előtt sem, aki nem rendőr, takarítsa el a te szarodat más.

ez vagy te.

egy gumigerincű féreg.

Előzmény: VDaNi (11573)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.15 0 0 11578

Na ja, mikor tavaly ősszel így megtalált hátulról a lámpánál egy CRX-ben egy kissrác friss jogsival, barátnő anyukája nevén lévő kocsival, úgy megijedt attól, hogy összetörtek az autók, hogy eszébe sem jutott össze-vissza hazudozni :))

Amúgy meg éljen a felnövekvő becsületes generáció, akinek mindig van ki mögé bújnia, mindig van egy tartalék borítékja. Így nem csoda, hogy nem vagyunk képesek elmozdulni a béka s.. alól, minden tekintetben.

Hajrá Dániel, úgy érzed addig jó amíg ilyen naivan állsz hozzá, majd egy traffipaxnál vagy koccanásnál a papírokat töltögetve nem lesz ilyen nagy a szád!! :)))

Előzmény: bivanbi (11575)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!