egyszer mintha a Karotta emlitette volna, az alapjan kezdtem el nezegetni a topkit. A pontos korulmenyek nem remlenek, épp egy stilot szoritottam ki az ivrol:)))
egy letoltest nekem is megér, pedig danikarol eddig csak hallottam (pl. radioban: Vdani, az autos forumok kozismert fiatalkoru amokfutoja a totalcarban:))), nehany napja van csak szerencsem hozza:)))
a beszolast illetoen, ezekszerint 'csak' az interneten szolsz be, eletben nem? mert az is elofordulhat hogy teges is megkeresnek egy szep napon, es egy videofelvetel keszul arrol ahogy az osszes bunodet meggyonod es toredelmesen bocsanatot kersz :)
ez nem az akarason mulik. most vagy csak teszed a hulyet mint aki azt hiszi hogy vele nem tortenhet baj, vagy tenyleg ennyire ostoba vagy hogy ezt komolyan gondolod?
Ha a z a muanyag szar, meg a kb 15cm hasmagassag eleg arra, h egy kb. fel meter magas vashalmon atuograss, akkor csak rajta!:))
Az igazsag mar elhangzott. a protektoros emberek elni szeretnenek. Nem kotozkodnek, sot eszre sem vesznek, ha nem vagy huje, csak egy allo utakadaly, bolya lehet a csodaStilo. HA eszrevesznek, akkor meg huzd meg magad, és ne kemenykedj. Jo tanacs, en sem kemenykedek veluk:)) olyanok, mint a taxis: egy jelzes, es hirtelen sokan lesznek...
Volt már szerencsénk a motorosokhoz... Anyum állt még 4 éve OpelKadettal a lámpánál, motoroskicsihuszár melléállt, betolta az ablakot, kivette az ülésről a táskát majd elviharzott.
a protektoros emberek társadalmára jellemző, hogy nagyon összetartó alakulat.
a protektoros ember int a másik protektoros embernek.
a csodastilos nem int a másik csodastilosnak.
ha a protektoros ember látja, hogy a másik protektoros emberrel gáz van, akkor megáll, sztenderre húz, megvizsgál, mi a hézag.
ilyenkor praktikus viselkedémód, ha a hézag okozója laptí mint szar a fűben&kussol értelmesen, mert megeshet, hogy fölapplikálják a karbondob végire a segge lukánál fogva és húznak egy nyélgázt.