Igen, egyre én is emlékszem, de hogy melyik meccs volt fingom nincs. Amúgy ennél a csarnoknál (bármennyire is a szívemhez nőtt az évek során) tipikusan fontosabb volt a külcsín, mint a belbecs. Nem tudom, hogy a tervezők életükben jártak-e egyáltalán sporteseményen.
Meg az is jól meg lett tervezve, hogy a karzatról az első 2 sorból, ha ül az ember elég szarul látszik a pálya, útban van a korlát 😁meg ugye ha hideg van és kinyitják elől meg hátul az ajtókat egyből kimegy a benti felmelegített levegő, legalábbis régen ez volt,de ezzel valamit csináltak azt hiszem, vagy csak már nincsenek olyan hidegek 😁😉
Lehet a vendég oldal felől nem volt a sarkokban, ahogy Yellow06 írja, de 10 tuti volt. Mindegy is, hivatalosan maximálisan 3500 férőhelyes ez biztos. Legalábbis a tervekben ez szerepelt (fix nézőtéri ülések összesen:2059 db mobil lelátók összesen:1449 db).
Részemről senki nem szidott Téged, sőt, én őszintén sajnálom azokat a körmendi szurkolókat akik szívesen jöttek volna meccsre, de lelkiismeretfurdalás miatt ezt nem teszik meg.
Én azokkal nem értek egyet, akik mondvacsinált ürügyekkel próbálnak befolyásolni normális, sportszerető embereket.