Kormánykockában az eredeti rugókat könnyebb (adagoló fejszelep??) rugókra szokták cserélni. Olcsó, gyors és bevált módszer ha minden egyéb rendben van.
de szerintem ez sem emel rajta annyit? , mennyi ez mac 3 cm lehet? de még mindig nem tudom hogy mi miatt éri el? mert gondolom van akinél jó ez nélkül is, mert különben senki nem venné meg ha hüvelyt is cserélni kéne...
Ha a régi hidad van, ahhoz az egybe kormányösszekötő nem jó. Vagy a vastag peremes hüvely kell a csizmába...
Irányítókart is cseréltél gondolom, mert az egybe nyomtávrúd gömbfej csavarja nagyobb... Ez cumi... Felénk suszterolni szokták vágással hegesztéssel...én abban nem bízom...nincs baj, amíg nincs baj...de ha van...akkor ül valaki...
nem tudom tud e valaki segíteni benne két kérdésem orbit áttalakítás közben felmerült problémában.
az első hogy a kerékösszekötő eléri a vagy az alvázat vagy másik irányba az első hidat fogó csapszeget
a másik meg az hogy meghagytam fent a kormány fogasívet, lent pedig az irányítókart., a difi miatt, de viszont a kormányt most többet kell tekerni és egy idő után kimegy végállásba vagy az irányítókar ( amit aztán levettem) utána meg fent a fogasív ( per pill azt is kivettem) . hogy lehetne ezt kiküszöbölni anélkül hogy levegősre kelljen átalakítani amit nem szeretnék.
Tudom, bár nem ide tartozik, de szeretnék egy kis segítséget kérni. A nagypapámnak volt ilyen ptsz-2 pótkocsija, most már én használom, sajnos nincs meg a könyve a gépnek. A kérdésem a következő lenne, mert sajnos nem találtam rá a neten információt, hogy mekkora ezeknek a fékdobja (átmérő, meg nem tudom, hogy mi kelhet még)? A lényeg hogy ebben el van törve a bal oldali és ezt szeretném kicserélni vagy esetleg megcsináltatni, ha lehet. Találtam ptsz-4 -hez való dobot, csak nem tudom, hogy az jó lenne-e erre.
Akkor meg csak valamelyik csapágy ,csak lehet még csak összefutott a golyó benne a szét tört kosár miatt ! Én csak leszedtem volna a féltengely házat és a féltengelyeket is kihúztam volna ha kifejezetten onnan hallik a ropogás !
na megemeltem, pörgettem forgattam oda vissza, rángattam felálltam a felnire úgy rángattam, de én semmi lötyögést nem vettem észre, felemelve betettem rükvercbe, és előre (9) megjárattam ugy de semmi gyanúsat nem tapasztaltam igy.